Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τι πρόταση γάμου ταιριάζει στα 12 ζώδια;

Σε άλλους χαρακτήρες υπερισχύει ο ρεαλισμός και ο ορθολογισμός, σε άλλους ο ρομαντισμός και ο έντονος αισθησιασμός, κάθε τύπος κάθε ζώδιο έχει το μαγικό κουμπί που πατώντας το γίνεται το μικρό θαύμα. Επάνω σε αυτό ακριβώς το σημείο θα πρέπει να στηριχτεί και η πρόταση γάμου.

Advertisement

Δύσκολη είναι η απόφαση της απόλυτης δέσμευσης, θα χρειαστούν τα σωστά λόγια και το κατάλληλο περιβάλλον για να ξεκλειδωθούν οι χαρακτήρες, να φύγουν οι ανασφάλειες και οι φοβίες. Και σε αυτή την περίπτωση είναι χρήσιμα και καθοδηγητικά τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου, βοηθούν στο να βρεθεί το μαγικό κουμπί που θα έχει ως κατάληξη τη θετική απάντηση σε μια πρόταση γάμου.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του άτομου που σε ενδιαφέρει και μάθε τι πρόταση γάμου του/της ταιριάζει:

ΚΡΙΟΣ

Αυθόρμητη, δυναμική και άμεση, την θέλει την πρόταση γάμου ένας Κριός, αυτό που θα ακούσει καθώς και η χροιά της φωνής θέλει να του εμπνέουν εμπιστοσύνη. Αποφασιστικότητα θα πρέπει να έχει ο τρόπος που θα προτείνεις, τα μισόλογα και το άγχος θα έχουν αρνητική επίπτωση, δε θα βοηθήσουν στο να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος. Ο Κριός είναι παρορμητικός τα ξαφνικά και τα απρόοπτα τον ενθουσιάζουν, καμιά φορά τον αφοπλίζουν κιόλας, ωστόσο ποτέ δεν ξεχνά να σκέπτεται και να αμφιβάλει. Σταράτα λόγια, συγκεκριμένες κουβέντες, και αμεσότητα, είναι τα τρία χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν έναν Κριό να αναλογιστεί σοβαρά μια πρόταση δέσμευσης ή γάμου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι προσγειωμένος, θέλει να πατά γερά στο έδαφος, δεν του αρέσει να αιωρείται γι αυτό και δε θα τον τρόμαζε μια πρόταση γάμου αρκεί να γίνει μέσα στο ανάλογο κλίμα και περιβάλλον, με τρόπο που να μην του δημιουργήσει άγχος ή ανάγκη για γρήγορη απάντηση. Τα θέλει όλα στην ώρα του στον σωστό χρόνο και τόπο, ως ρομαντικός χαρακτήρας θα προτιμήσει την αισθησιακή προσέγγιση, τα ωμά λόγια χωρίς ελκυστικούς τίτλους θα τον αποθαρρύνουν δεν θα κερδίσουν το ενδιαφέρον του. Σε έναν Ταύρο λοιπόν αυτό που θα πρέπει να συνοδεύει μια πρόταση γάμου θα είναι το ρομαντικό σκηνικό και τα θερμά αισθησιακά λόγια που να του εμπνέουν σιγουριά και εμπιστοσύνη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επάνω στον χορό στο τραγούδι και στην διασκέδαση αν ακούσει μια πρόταση γάμου ένας Δίδυμος πιθανότατα δεν θα την απορρίψει, θα την δει ως φυσική κατάληξη του ‘περνάμε καλά μαζί’. Δύσκολα μπορεί να σοβαρευτεί ένας Δίδυμος γι αυτό ότι σοβαρό γίνει στη ζωή του θα γίνει αυθόρμητα χωρίς πολύ σκέψη, αν φτάσει στο σημείο να αναλογιστεί το βάρος των ευθυνών τότε θα κάνει πίσω, θα χάσει την αποφασιστικότητα του, θα παγιδευτεί σε διλλήματα. Μια γρήγορη άμεση και παρορμητική πρόταση θα του τραβήξει την προσοχή, θα τον βοηθήσει να περάσει στην πράξη και να αφήσει στην άκρη τις αμφιβολίες ή τις φοβίες που δημιουργούν ανατρεπτικά εμπόδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε μια γιορτινή μέρα χαράς ή σε μια οικογενειακή συγκέντρωση αν ένας Καρκίνος ακούσει πρόταση γάμου τότε οι πιθανότητες να την απορρίψει θα είναι ελάχιστες. Σε μια τέτοια στιγμή μια επίσημη κίνηση θα έρθει και θα συμπληρώσει το καρέ, θα νιώσει πως η ολοκλήρωση γίνεται στη σωστή χρονική στιγμή και μέσα στο κατάλληλο περιβάλλον. Ο Καρκίνος θέλει κλίμα αισθησιακό και ρομαντικό, θέλει τα λόγια που θα ακούσει να φανερώνουν υποσχέσεις αγάπης και σταθερής εξέλιξης. Αγαπάει οτιδήποτε μπορεί να του στρώσει το έδαφος για ασφάλεια και προστασία, αν η πρόταση συνοδεύεται από όρκους θα νιώσει εμπιστοσύνη, δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην μελλοντική πορεία και εξέλιξη. Ρομαντισμός, θερμά λόγια και σοβαρές υποσχέσεις θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη ενός Καρκίνου.

ΛΕΩΝ

Εντυπωσιακός θα πρέπει να είναι ο τρόπος που θα γίνει πρόταση γάμου σε άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, αγαπάει την υπερβολή, την θέλει την υπερπαραγωγή, σε σκηνικά κινηματογραφικής ταινίας ποτέ δεν αδιαφορεί. Απαραίτητο θα είναι ένα ακριβό συμβολικό δώρο, θα νιώσει πως αξίζει να σκεφτεί την πρόταση σοβαρά, θα εκμηδενιστούν οι πιθανότητες αρνητικής απάντησης. Λόγια όρκοι και υποσχέσεις θα πρέπει να στολίζονται με διαφόρων ειδών κοσμητικά επίθετα, οι λέξεις θα πρέπει να είναι γενναιόδωρες σε καμιά περίπτωση φτωχές ή συγκρατημένες. Αγαπάει τον εντυπωσιασμό, αυτή την πρόταση θα έχει ανάγκη να την ακούσει με τρόπο που να μείνει αξέχαστος και να έχει την δυνατότητα να τραβήξει την προσοχή των τρίτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος θα πρέπει να πειστεί, να σιγουρευτεί, και να εμπιστευτεί, που σημαίνει πως η πρόταση που θα ακούσει θα πρέπει να στηρίζεται σε σταθερές βάσεις, να μην γίνει με τρόπο επιπόλαιο και να μην αφήνει συναισθηματικά κενά. Σκεπτόμενη και μεθοδική θα πρέπει να είναι η πρόταση γάμου, το ρομαντικό κλίμα θα βοηθήσει την κατάσταση δεν θα είναι όμως αρκετό για να οδηγήσει έναν Παρθένο σε εξιδανικεύσεις. Τις υποσχέσεις που θα ακούσει θα τις περάσει από ανάλυση και διεξοδική επεξήγηση, θα σταθεί στις λεπτομέρειες γι αυτό όλα θα πρέπει να αγγίζουν την τελειότητα. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου ανήκουν στις δύσκολες περιπτώσεις, δεν αποφασίζουν υπό την επήρεια ενθουσιασμού ή παρόρμησης, δεν έχουν σκοπό να παρασυρθούν από πράξεις εντυπωσιασμού.

ΖΥΓΟΣ

Τον μεγάλο του έρωτα ή την μεγάλη του αγάπη του ονειρεύεται να παντρευτεί ένας Ζυγός γι αυτό και όλα τα θέλει μέσα σε κλίμα έντονου συναισθηματισμού, σε περιβάλλον ρομαντικό σαν να βγήκαν όλα μέσα από ένα παραμύθι. Με αδιαφορία θα δει μια πρόταση απλή και συνηθισμένη χωρίς κινηματογραφική διάθεση, το σενάριο το περιμένει πλούσιο με όρκους έντονης αγάπης και με υποσχέσεις που θα ανεβάσουν την ψυχολογία του στα ύψη. Συχνά πυκνά κρυφό-ονειρεύεται αυτή την πρόταση, το σίγουρο είναι πως δεν θα θελήσει να απογοητευτεί. Ρομαντικό περιβάλλον, συναισθηματικά λόγια, και ένα εντυπωσιακό συμβολικό δώρο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, θα πείσουν τον άντρα ή την γυναίκα Ζυγό να πει το μεγάλο ‘ναι’.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιος συγκεκριμένος λόγος θα πρέπει να υπάρξει για να δεσμευτεί ένας Σκόρπιος, σε αυτό το σημείο οι ρομαντισμοί, οι θερμές εκδηλώσεις, και οι μεγάλες υποσχέσεις δεν θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο. Η πρόταση γάμου και ο τρόπος που θα ειπωθεί θα πρέπει να στηρίζονται σε αυτόν τον συγκεκριμένο λόγο που θα στρέψει έναν Σκορπιό στην δέσμευση. Καλό θα είναι να λείπουν οι υπερπαραγωγές και οι υπερβολές, τα λόγια θα πρέπει να είναι άμεσα και πειστικά, δίκοπο μαχαίρι θα αποτελέσει η προσπάθεια να παρασύρεις έναν Σκορπιό πατώντας στα αδύναμα του στοιχεία όπως είναι η ζήλεια και η κτητικότητα. Η νυχτερινή ώρα θα είναι η πιο κατάλληλη για να γίνει η πρόταση γάμου, χαμηλός φωτισμός, ειλικρινείς εξηγήσεις και επιχειρήματα θα δώσουν ώθηση στα γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisement

Επάνω σε στιγμές χαλάρωσης διασκέδασης και ανεμελιάς μια πρόταση γάμου θα ‘ρθει και θα ενθουσιάσει έναν Τοξότη, δεν αποκλείεται να το δει σαν το κερασάκι στην τούρτα. Ναι μεν δεν του αρέσει να δεσμεύεται ωστόσο τον ιντριγκάρει το διαφορετικό, το δύσκολο και το κάτι επιπλέον. Αν καταφέρεις να κάνεις έναν Τοξότη να δει την ιδέα του γάμου σαν μια νέα προοπτική, σαν μια καινούργια περιπέτεια, τότε θα είναι αυξημένες οι πιθανότητες της θετικής απάντησης. Ο τρόπος που θα ειπωθεί η πρόταση σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι απαιτητικός ή πιεστικός , ένας Τοξότης άντρας ή γυναίκα θέλει να νιώθει πάντα ελεύθερος και κυρίαρχος των αποφάσεων του, αν νιώσει πως κάτι πάει να τον παρασύρει ή να τον τυλίξει τότε η προσπάθεια θα αποτύχει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποδεικτικά στοιχεία θέλει ένας Αιγόκερως για να πειστεί και να πει το ναι σε μια πρόταση γάμου, συνεπώς τα λόγια θα πρέπει να είναι ειλικρινά, οι υποσχέσεις ρεαλιστικές, και οι προοπτικές άμεσες. Το αν το περιβάλλον θα είναι ρομαντικό σίγουρα θα βοηθήσει την κατάσταση, ωστόσο ο ορθολογικός Αιγόκερως δε θα σταθεί στο περιτύλιγμα, σημασία γι αυτόν έχει πάντα το περιεχόμενο. Αγαπάει τις οικογενειακές συνθήκες, το περιβάλλον το θέλει οικείο, συνήθως δεν αντιστέκεται στην προοπτική της ασφάλειας, της κατοχύρωσης, και της συναισθηματικής θαλπωρής. Σε ένα γνώριμο χώρο που αισθάνεται άνετα, με λόγια αγάπης που του εμπνέουν εμπιστοσύνη, είναι πολύ πιθανόν να υποκύψει στην πρόταση γάμου που θα ακούσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο πρωτοποριακός και πρωτότυπος Υδροχόος σίγουρα θα θέλει μια πρόταση γάμου ανάλογων προσόντων. Το τυπικό, το συνηθισμένο, και το πολυφορεμένο τύπου γονατίζω και προτείνω θα το βρει μπανάλ, αρνητισμό θα του δημιουργήσει οτιδήποτε είναι συμβατικό και στερεοτυπικό. Η πρόταση γάμου θα πρέπει να είναι πλούσια σε φαντασία και πρωτοπορία, αν η πράξη έχει και κάτι το ριψοκίνδυνο θα το δει με ιδιαιτέρως ελκυστικό μάτι. Η επιτυχία θα στηρίζεται σε αυτό που δεν άκουσαν οι άλλοι και σε αυτό που δεν έκαναν οι πολλοί. Αν ο τρόπος που θα γίνει η πρόταση δείχνει πως μπορούν να ξεπεραστούν τα όρια τότε σίγουρα η απάντηση ενός Υδροχόου δεν θα είναι αρνητική.

ΙΧΘΥΣ

Έχει πολλές ευαίσθητες και συναισθηματικές χορδές ένας Ιχθύς, το όλο θέμα θα πρέπει να πλαισιωθεί γύρω απ αυτές τις συναισθηματικές ευαισθησίες του. Το φαντασμένο, το ρομαντικό και το παραμυθένιο θα είναι ο μαγνήτης που σε καμιά περίπτωση δεν θα καταφέρει να αντισταθεί. Ένα ρομαντικό σκηνικό, άμεσα λόγια αγάπης, πλούσιες υποσχέσεις, όλα αυτά θα βοηθήσουν έναν Ιχθύ να δώσει γρήγορα τη θετική του απάντηση. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αναζητεί την αληθινή αγάπη, πιστεύει στην ένωση, όσο πιο θερμό θα είναι το κλίμα που θα γίνει η πρόταση τόσο πιο απελευθερωμένα θα κινηθεί. Τα ρεαλιστικά πλαίσια τα αντιπαθεί, πολλές φορές τον τρομάζουν, εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή καλό θα είναι να αποφευχθούν οι ωμές αλήθειες, κάτι τέτοιο θα είναι αρνητικά ανατρεπτικό.

zwdia24.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top