Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Προσοχή! Για ποια ζώδια έρχονται «μαύρες» μέρες; Οι προβλέψεις του κορυφαίου αστρολόγου Κώστα Λεφάκη σας προειδοποιούν…

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις εβδομαδιαίες του προβλέψεις και αποκαλύπτει για ποια ζώδια έρχονται «μαύρες» μέρες. Ποιοι είναι αυτοί που δεν θα περάσουν καλά τις ημέρες που μας έρχονται σύμφωνα με τις προβλέψεις του κορυφαίου αστρολόγου; Ποια είναι τα νέα ξεκινήματα που καλούμαστε τώρα να πραγματοποιήσουμε;

Advertisement

Κριός

Τα γεγονότα θα σας εξυπηρετήσουν να καλύψετε αρκετά συναισθηματικές και πρακτικές ανάγκες. Παρά τη συνέχιση του εγκλεισμού, η Αφροδίτη στους Διδύμους σας βοηθά να αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες με πολλούς τρόπους. Θα έχετε την ευκαιρία να υποκαταστήσετε με δραστηριότητα πράγματα που τώρα στερείστε. Παρά την πίεση των καταστάσεων οι πιθανότητες να έχετε συναισθηματική πρόοδο ή επιτυχία, είναι αρκετά υψηλές. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας, σας βοηθά ακόμα και να βρείτε πρόσκαιρες λύσεις στα οικονομικά

Ταύρος

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιό σας αρχίζει σιγά αλλά΄αισθητά, να σας εμψυχώνει ηθικά και συναισθηματικά. Η διέλευση του Άρη από τον Υδροχόο συνεχίζει να αποτελεί πιεστικό παράγοντα, ή και περιοριστικό στον άξονα οικογενειακή και επαγγελματική ζωή και δράση. Ο κυρίαρχος πλανήτης σας, η Αφροδίτη στους Διδύμους, σας βοηθά να ανακαλύψετε μυστικές εξόδους, ή διεξόδους, προκειμένου να αποσυμπιέσετε τα φορτισμένα νεύρα σας. Η έλειψη της δράσης και της κίνησης σας έχει κοστίσει ιδιαίτερα σε ψυχολογικό επίπεδο. Πανάκεια για εσάς σε αυτήν την έλλειψη είναι μια αιφνίδια βελτίωση στα αισθηματικά σας.

Δίδυμοι

Περιορισμένοι ή μη, καταπιεσμένοι ή όχι, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, σας βοηθά να βρείτε διεξόδους, βοήθειες από τρίτους, αποδοχή από τους άλλους και περισσότερο το αίσθημα της αλληλεγγύης και της αδελφοσύνης να γίνεται λειτουργικό. Ο Ήλιος στον Ταύρο σας υποχρεώνει να ενσκήψετε σε πρακτικές εκκρεμότητες και να αρχίσετε να τις διευθετείτε. Δεν θα λείψει η αγωνία για την εξέλιξη της δουλειάς σας, αλλά υπάρχει μια προστασία άνωθεν, που θα σας βοηθήσει στο εγγύς μέλλον. Τα οικονομικά είναι συνεχώς μεταβαλλόμενα και η δική σας διαχείριση θα παίξει τον ρόλο του βασικού ρυθμιστή

Καρκίνος

Όπως και να το κάνουμε, υπάρχουν ακόμη αντιξοότητες στην δική σας περίπτωση, ωστόσο αρχίζει να διαφαίνεται μια πρώτη μικρή βελτίωση σε πρακτικά και οικονομικά ζητήματα. Η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο μπορεί να σημαίνει έκτακτη βοήθεια από άλλους, αλλά σας υποχρεώνει από τώρα και για πολλούς μήνες, να μεριμνήσετε για το μέλλον του εισοδήματος και της κάλυψης των πρακτικών σας αναγκών. Η Νέα Σελήνη στις 23 στον Ταύρο, σας βοηθά να ανασυγκροτήσετε τον δυναμισμό σας και σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε συμμάχους που θα σας βοηθήσουν για την κάλυψη βασικών σας αναγκών. Ο Δίας και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συντηρούν το μυστήριο κλίμα που κυριαρχεί στον αισθηματικό τομέα.

Λέων

Οι πλανητικές κινήσεις προς το τέλος Απριλίου και η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σας βοηθούν να βρείτε το κουράγιο αλλά και τα μέσα για να υπερασπιστείτε την αρκετά λαβωμένη εργασία, αλλά και εν γένει καριέρα σας. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα έχουν περισσότερο ψυχολογικό αντίκτυπο και λιγότερο πρακτική εξυπηρέτηση. Ο Άρης στον Υδροχόο διατηρεί σε δυστροπία όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάζεστε ή συμβιώνετε. Θυσιάστε για λίγο τον εγωισμό και την υπερηφάνειά σας για δικό σας μελλοντικό συμφέρον. Διευκολύνσεις ή μικρές βελτιώσεις στα οικονομικά είναι πολύ πιθανές. Σταθερή προτεραιότητα για πολύ καιρό παραμένει η φροντίδα της δουλειάς και της υγείας σας.

Παρθένος

Παρόλη την ταλαιπωρία ή τα παράπονα που έχετε αυτήν την εποχή, σας δίνονται ευκαιρίες να εκφραστείτε και γενικότερα να βγείτε από την αδράνεια των προηγούμενων εβδομάδων. Ελέγχετε το άγχος για τη δουλειά και για το μέλλον της. Καταπολεμήστε προκαταλήψεις και φόβους, φροντίστε το νευρικό σας σύστημα που παραμένει εξαιρετικά ευαίσθητο και πολεμήστε τους εφιάλτες που σας προκαλούν ο καταιγισμός των ειδήσεων και των απόψεων. Συναισθηματικά, η κατάσταση είναι μεταβατική, ενώ κοινωνικά είναι καλύτερη

Ζυγός

Τα περιοριστικά μέτρα της εποχής και οι γενικότερες δυσκολίες, δεν σας εμποδίζουν να έχετε μικρές χαρές, λαθραίες διαφυγές και ευχάριστα ακούσματα στην καθημερινότητά σας. Οι βασικές δυσκολίες όμως δεν υποχωρούν, τόσο στην εκτέλεση των καθηκόντων σας, όσο και σε συνθήκες διαβίωσης. Η σκέψη και η φαντασία σας, θα σας βοηθήσει να τις ξεπεράσετε. Είστε από εκείνους που δεν πτοούνται ηθικά και που πάντα έχουν όνειρα και ελπίδες για το μέλλον. Η καλή γωνία του Άρη με την Αφροδίτη εξυπηρετεί δημιουργικές προθέσεις και αισθηματικούς στόχους. Η αγάπη σας για την ζωή και ο αισιόδοξος χαρακτήρας σας είναι τα μεγαλύτερα αντίδοτα, τόσο στην επιδημία που προέκυψε, όσο και στην έλλειψη της ιδιοτικότητας και της ελευθερίας που υπόκειστε

Σκορπιός

Η εποχή μοιάζει πολύ με τον χαρακτήρα σας. Η πανδημία που βιώνουμε έχει Πλουτώνιο χαρακτήρα και εσείς αντέχετε στις δοκιμασίες, στις στερήσεις και στους εγκλεισμούς. Ευτυχώς ανατέλλει μια καλύτερη περίοδος στον τομέα των σχέσεων, έστω και δι αποστάσεως. Ωστόσο οι συνθήκες διαμονής και διαβίωσης συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν. Από σύμπτωση, ή από καλή πρόθεση των άλλων,. Ενδέχεται με κάποιο τρόπο να χαρείτε ή να ψυχαγωγηθείτε σε περιορισμένο κύκλο. Μην αφήσετε αυτήν την ευκαιρία να χαθεί. Το τέλος του Απριλίου μπορεί να μην σας απελευθερώσει, αλλά σας δίνει ευκαιρίες και μηνύματα για την αρχή μιας σειράς βελτιώσεων στη ζωή σας.

Τοξότης

Με οδηγό την Αφροδίτη στους Διδύμους και με καθοδηγητή τον Άρη στον Υδροχόο, καταφέρνετε να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να συναντήσετε ανθρώπους που θα μοιραστείτε κοινές ιδέες αλλά και οι οποίοι θα σας δώσουν χαρά και βοήθεια. Η ένταση στα οικογενειακά υποχωρεί, το άγχος με τα επαγγελματικά όμως, παραμένει. Ο Δίας και ο Πλούτωνας επωάζουν ένα καινούριο μέλλον για τα οικονομικά σας, που θα πάρει αρκετό καιρό μέχρι να φανεί πιο ξεκάθαρα. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς είναι ο βασικός αίτιος της ψυχικής ταλαιπωρίας και εκείνος που σας υπονομεύει με παραπλανητικές εντυπώσεις. Αντισταθείτε του!

Αιγόκερως

Advertisement

Λίγο καλύτερος είναι οι ημέρες που ακολουθούν σε ότι αφορά θέματα παραγωγής, επιχειρηματικότητας ή και αγάπης. Και ενώ η αισιοδοξία δεν σας λείπει, υπάρχουν στιγμές που διερχόμενα ρεύματα φόβου και ανησυχίας επηρεάζουν την όλη σας διάθεση. Είναι αυτά που πρέπει να καταπολεμήσετε και να τους αντισταθείτε γενναία. Οι πιο φιλόδοξοι θα βρείτε λύσεις στη δουλειά σας και οι περισσότερο ερωτευμένοι θα μπορέσετε να έχετε συχνότερες συναντήσεις με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Φροντίστε την διαχείριση των χρημάτων σας και κυρίως μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις τη στιγμή του φόβου, ή του θυμού.

Υδροχόος

Η προειδοποιητική παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας, δεν είναι κακή. Σας εκπαιδεύει να προσαρμοστείτε σε μια νέα εποχή, στην οποία θα παίξετε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ανεξάρτητα αν το περιβάλλον σας είναι μικρό ή μεγάλο, αρχίζει μια εποχή που δίνει προοπτικές και στην κοινωνική σας πορεία και στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι απαρχή της ανασυγκρότησης του δυναμισμού σας για να τον χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά στην πορεία της δουλειάς σας ή στην σωτηρία του αντικειμένου που υποστηρίζετε. Πίσω και πέρα από την καθημερινότητα διαφαίνεται αχνά ένα καλύτερο μέλλον.

Ιχθύς

Η εβδομάδα αυτή είναι έντονη σε συναισθήματα και εξυπηρετική σε προσφορές. Βελτιώνεται το κλίμα στο οικογενειακό περιβάλλον, αξιοποιείτε συνειδητά κάποια ταλέντα σας και τέλος, βρίσκετε ενδιαφέρουσες διεξόδους, τόσο πρακτικά, όσο και ψυχολογικά. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας βοηθά να βρείτε ένα γερό έδαφος για να πατήσετε και αποτελεί εφαλτήριο για να αξιοποιήσετε τον Μάιο και να κερδίσετε τότε τον χαμένο χρόνο. Ερωτικά η κατάσταση είναι καλή, περισσότερο στο παρασκήνιο ή στην μυστικότητα. Επαγγελματικά επωάζεται ένα καινούριο μέλλον που θα περάσει πολλά στάδια μέχρι να αποκαλυφθεί.

Πηγή: Oroskopos.gr

Via patkiout.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top