Connect with us

ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια για τα οποία ο Μάρτιος θα είναι ο χειρότερος μήνας και 3 που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους

Πλησιάζοντας προς την Άνοιξη, ο Μάρτιος φαίνεται πως για τρία ζώδια υπόσχεται σπουδαία πράγματα. Ο λόγος για τους Κριούς, τους Σκορπιούς και τους Ιχθείς. Διαβάστε γιατί!

Advertisement

Κριός

Έχεις πάρα πολλά για να περιμένεις αυτόν τον Μάρτιο, Κριέ. Ωστόσο, το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να είναι πιο αργός και πιο ενδοσκοπικός χρόνος. Κατά τη διάρκεια της περιόδου των Ιχθύων, ο ήλιος θα περάσει μέσα από τον πνευματικό δωδέκατο Οίκο σου, ενθαρρύνοντας μοναχικές εμπειρίες που σε οδηγούν να εξερευνήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο. Αλλά όταν η σεζόν του Κριού ξεκινά στις 20 Μαρτίου, σηματοδοτεί τη στιγμή. Η κοσμική ενέργεια θα είναι ακριβώς όπως σου αρέσει, εμπνέοντας σε να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ανταγωνιστείς για να είσαι η καλύτερη. Η λουσάτη Αφροδίτη μπαίνει επίσης στον Κριό στις 21 Μαρτίου, φέρνοντας τόση αυτο-αγάπη στο σύμπαν σου και ξαναζωντεύοντας τις σχέσεις σου.

Σκορπιός

Ετοιμάσου για έναν Μάρτιο γεμάτο με αγνή, ανεξέλεγκτη διασκέδαση, Σκορπίνα. Σε τελική ανάλυση, η εποχή των Ιχθύων ενεργοποιεί το πιο συναρπαστικό και ευχάριστο μέρος του αστρολογικού σου χάρτη: τον παιχνιδιάρικο πέμπτο Οίκο της αυτο-έκφρασης. Αυτό θα σε ενθαρρύνει να επανασυνδεθείς με το παιδί που κρύβεις μέσα σου και να θυμηθείς όλα τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα που σε κάνουν να νιώσεις ζωντανή. Ξέχασε τις ανησυχίες σου, βάλε στην άκρη την ανάγκη σου να είσαι σοβαρός ενήλικας και απλώς απόλαυσε την παρούσα στιγμή. Όταν ήσουν μικρό παιδί, το να ζωγραφίζεις λουλούδια στο πεζοδρόμιο με κιμωλία σε μια ηλιόλουστη ημέρα, ήταν αρκετό για να σε κάνει να χαρείς. Φέρε περισσότερη ενέργεια στη ζωή σου αυτόν τον Μάρτιο.

Ιχθείς

Ο μήνας του Μαρτίου ανήκει σε εσένα, Ιχθύ. Γιατί; Γιατί ξεκινά με τον ήλιο στους Ιχθείς. Η ηλιακή σου επιστροφή χαρακτηρίζεται από καλοσύνη, συμπόνια, φαντασία και ονειροπόληση. Είσαι ένα ζώδιο απόδρασης κατά βάθος και ψάχνεις πάντα για περιπέτειες και εμπειρίες εκτός του κόσμου σου. Ωστόσο, αυτή η σεζόν των Ιχθύ θα σου κάνει κάτι καλύτερο. Όχι μόνο αισθάνεσαι περισσότερο σε επαφή με τη μαγεία και τη γοητεία, αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα νιώσουν ακόμη πιο ελκυστικά τα μυστικιστικά σου vibes. Απόλαυσε όλη αυτή την επιπλέον προσοχή.

Υπάρχουν βέβαια και τρία ζώδια τα οποία δεν θα ευνοηθούν ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα και ο λόγος για τους Ταύρους, τους Λέοντες και τους Τοξότες! Υπομονή…θα έρθουν καλύτερες μέρες!

Ταύρος

Κατά τη διάρκεια της περιόδου του Κριού, που ξεκινά στις 20 Μαρτίου, ο ήλιος θα κινείται μέσα από τα λαμπερά και μυστηριώδη νερά του δωδέκατου Οίκου σου. Αυτό μπορεί να ενεργοποιήσει κάποια έντονα και βαριά συναισθήματα, καθώς ο δωδέκατος Οίκος κυβερνά το υποσυνείδητό σου και τον κόσμο των ονείρων σου. Ωστόσο, αντί να προσπαθείς να ξεφύγεις από τα συναισθήματά σου, μπορείς επίσης να τα αποδεχθείς. Σε τελική ανάλυση, αυτό μπορεί να είναι μια απίστευτα θεραπευτική εμπειρία εάν χρησιμοποιείς αυτήν την ενέργεια για να υποβάλλεις την καρδιά σου σε ενδοσκόπηση και θεραπεία. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την αίσθηση του πλήρους φάσματος των συναισθημάτων σου.

Λέων

Αν νιώθεις άσχημα κατά τη διάρκεια της περιόδου των Ιχθύων, δεν είναι περίεργο. Σε τελική ανάλυση, αυτό γίνεται όταν ο ήλιος θα κινείται μέσα από τον σκοτεινό και απαισιόδοξο όγδοο Οίκο του θανάτου και της αναγέννησης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να συνειδητοποιήσεις με επίπονο τρόπο όλα τα πράγματα στη ζωή σου που είσαι έτοιμη να αλλάξεις και όλες τις συνήθειες που θέλεις να αφήσεις. Ωστόσο, η απελευθέρωση από έναν κύκλο στον οποίο ασχολείσαι για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι εύκολο επίτευγμα. Αυτό το μήνα, μπορεί να βρεθείς να ξεσκαρτάρεις τους φόβους και τις δυσπιστίες που σε δυσκολεύουν να προχωρήσεις.

Advertisement

Τοξότης

Η περίοδος των Ιχθύων μπορεί να φέρει μερικά ευαίσθητα θέματα για εσένα, Τοξοτίνα. Ο ήλιος κινείται μέσα από το συναισθηματικό και ιδιωτικό τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, κάτι το οποίο μπορεί να βγάλει κάθε είδους σκελετούς από τη ντουλάπα σου. Ήρθε η ώρα να εστιάσεις στα μέρη της ζωής σου που κανείς άλλος δεν βλέπει. Μπορεί να εμφανιστούν μνησικακίες με μέλη της οικογένειας, ενθαρρύνοντάς σε να μιλήσεις επιτέλους για το τι πραγματικά συμβαίνει. Οι οικιακές ταλαιπωρίες μπορεί να επανέλθουν, αναγκάζοντάς σε να επιδιορθώσεις επιτέλους το σπίτι σου.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top