Connect with us

ΖΩΔΙΑ

10 λόγοι για τους οποίους πρέπει όλοι να έχουν μια φίλη Τοξότη

Φίλη που είναι Τοξότης: Έχετε φίλη που είναι Τοξότης; Αν όχι είναι απαραίτητο να βρείτε! Έχει τόσα πολλά θετικά στοιχεία, που όλοι μας θα θέλαμε κάποιον να τα έχει. Για μια φίλη Τοξότη, ισχύει ό,τι έχει ειπωθεί για το Θεό. Αν δεν υπάρχει, πρέπει να την επινοήσουμε!

Advertisement

1. Πολύ πλάκα

Έχει χιούμορ, τελεία και παύλα. Όχι σαν την Αιγόκερω που είναι ο καταρράχτης ανεκδότων της παρέας. Η Τοξοτίνα έχει χιούμορ στην πράξη. Παράγει αστείο χωρίς να διακωμωδεί. La vita e bella, σε κάθε βήμα.

2. Ανοιχτόμυαλη

Όταν λέμε ανοιχτοί ορίζοντες, το εννοούμε. Είναι και ακριβολόγα. Με το τόξο της στοχεύει μακριά και κατευθείαν στην καρδιά του θέματος. Αν θες κάποιον να σου ανοίξει τα μάτια χωρίς περιστροφές, μίλα μαζί της. Θα σε καταλάβει και θα σε βοηθήσει.

3. Η χαρά της ζωής

Παιδί κουμπί. Παιχνιδιάρα και αλάνι, όπως εκείνη το εννοεί. Το παιχνίδι μπορεί να εννοηθεί με χιλιάδες τρόπους. Μπορεί να πρόκειται για συλλογή dirty blues, ανελέητο μπαρ-ο-σαφάρι ή μακιγιάζ μέχρι θανάτου, το σίγουρο είναι πως μια Τοξοτίνα είναι ανατρεπτική και γεμάτη joie de vivre.

4. Περιπετειώδης

Δύσκολα θα βαρεθείς με μια φίλη Τοξότη. Της αρέσει το έξω. Η αναζήτηση. Οι νέες εμπειρίες. Η ελευθερία κινήσεων. Η κίνηση η ίδια. Αν είσαι σπιτάκιας, κάνε τη παρέα. Θα ξεχάσεις τι σημαίνει νεροχύτης. Συχνά ο ανοιχτός και γεμάτος περιέργεια χαρακτήρας της την οδηγεί κατευθείαν στη φάκα. Αλλά χάριν αδρεναλίνης…

Advertisement

5 Αισιόδοξη.

Ρητά ή όχι, μια γνήσια Τοξοτίνα είναι πάντα θετική. Μπαίνει στο παιχνίδι, χωρίς πολλά πολλά. Και την κουράζει το «κυριελέησον» όπως και η Παρθενίστικη αντίρρηση. Πάμε και βλέπουμε!

6. Πιστή

Τείνει να είναι αφοσιωμένη, δίχως να σου γίνεται κολιτσίδα. Σημαντικό προσόν!

Φίλη που είναι Τοξότης: Δεν θέλει να σε πληγώσει, αλλά διατηρεί την αμεσότητα της

7. Βολική και συναινετική

Συνήθως δεν θα το κάνει ζήτημα αν δεν της αρέσει κάτι. Εκτός μόνο εάν πέσετε πάνω σε κάποια βασική της πεποίθηση. Όσο είναι ευέλικτη, άλλο τόσο μπορεί να γίνει δογματική.

8. Απλή αλλά συναρπαστική.

Κατά κανόνα της αρέσει η λιτή, μποέμ και όχι εξεζητημένη εμφάνιση, αλλά με «μήνυμα». Δεν την νοιάζουν τα trends. Καθόλου συνηθισμένο να περιμένεις με τις ώρες μια Τοξοτίνα να ετοιμαστεί. Τζινάκι, T-shirtάκι, μάσκαρα, κραγιόν και φύγαμε!

9. Τίμια και εξηγημένη

Άμεση. Φιλότιμη. Η Τοξοτίνα εκφράζεται χωρίς περιστροφές. Δεν θέλει να σε πληγώσει, αλλά αυτό που έχει να σου πει, θα στο πει. Βρίσκει πάντα τον τρόπο να εκφράζεται με πάθος και ανθρωπιά, κατανόηση και εμβρίθεια. Πως να το κάνουμε: Είναι διαβασμένη!

10. Η ψυχή του πάρτυ

Φωτιά είναι και ζεσταίνει τα πάντα γύρω της. Είναι hot, όχι μόνο εpωτικά αλλά και στην παρέα. Πιάνει τις ευκαιρίες για να φτιάξει «κατάσταση» στο φτερό και αρκεί ένα ποτό μαζί της για να αισθανθείς πως είσαι στο Studio 54.

Βίκυ Νταλακώστα via enimerotiko.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top