Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου 2020 το ζώδιο σου; Δες τις προβλέψεις σου από τον Βασίλη Χριστοφή

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στις 17 του μηνός στις 25 μοίρες ακριβώς στο ζώδιο της Παρθένου στις 2:01 μ.μ. ώρα Ελλάδας.Επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού Παρθένους-Ιχθείς, Δίδυμους-Τοξότες όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά σε αυτές τις μοίρες.

Advertisement

Από την Αντισκιά και κόντρα Αντισκιά (κρυφή σύνοδος-αντίθεση) θα επηρεάσει επίσης άμεσα όσοι έχουν με μισή μοίρα ανοχή εμπρός ή πίσω, προσωπικό πλανήτη στην 5η μοίρα του Κριού και στην 5η μοίρα στο ζώδιο του Ζυγού. Το Φεγγάρι το συγκεκριμένο σε γενικές γραμμές είναι κατά το μεγαλύτερο του ποσοστό αρμονικό δίχως πολύ έντονες καταστάσεις, συγκρατημένο πριν την τρικυμιώδη πανσέληνο του Οκτωβρίου.Οι θετικές γωνίες που σχηματίζει  με τον Πλούτωνα και Κρόνο είναι εξισορροπητικές.
Η θετική αποκλίνουσας όψης που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μας θωρακίζει το ψυχολογικό μας πεδίο ώστε να μπορούμε να ξεπερνάμε με μεγαλύτερη ευκολία το οποιοδήποτε πρόβλημα επίσης θα μπορούμε να διαχειριστούμε ευκολότερα τα συναισθήματα μας. Η όψη επίσης φέρνει ψυχολογική επιτυχία (όψη Ισχυρής προστασίας). Η θετική όψη συγκλίνουσα αυτή τη φορά με τον Κρόνο φέρνει καλή οργάνωση σε υλικά αλλά συναισθηματικά πεδία, μας κάνει συνεπείς και ουσιώδεις

Η δευτερεύουσα όψη 150 μοιρών που σχηματίζει με τον Άρη από την άλλη θα φέρει χωρισμούς και συναισθηματικά διλήμματα που και αυτά με τη σειρά τους μπορούν να οδηγήσουν σε “άδικους” χωρισμούς, καλό σε αυτή τη περίπτωση είναι η επανεξέταση των πεπραγμένων μας.  Και για το τέλος ο Κυβερνήτης της Νέας Σελήνης Ερμής σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Δία και τον φαινομενικά ανάδρομο Πλούτωνα και μπορεί να φέρει υπερβολή στο λόγο, καυστικά λόγια που να οδηγήσουν σε πάμπολλες παρεξηγήσεις, διασπάσεις και χωρισμούς.

Κριός

Αυτό το διάστημα για να μην βαριέστε και για να ταρακουνήσετε τα νερά της καθημερινής σας ρουτίνας κάποιοι θα αναλάβετε και άλλες υποχρεώσεις, ευθύνες και κάποιοι καλό θα ήταν να ξεκινήσετε μία νέα δραστηριότητα μιας και που σε αυτόν τον τομέα φαίνεται να σας ταιριάζει καλύτερα. Ευνοούνται ιδιαίτερα ενάρξεις διατροφής και αθλητικές δραστηριότητες.

Ταύρος

Σε έναν από τους πιο τυχερούς οίκους πραγματοποιείται η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη για εσάς από όπου μπορείτε να βγείτε να διασκεδάσετε να φλερτάρετε και να περάσετε υπέροχα. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση και οι αδέσμευτοι να βγείτε και να γνωρίσετε κάτι αρκετά σημαντικό και γιατί όχι έναν μεγάλο έρωτα. Επίσης όσοι είναι καλλιτέχνες θα μπορέσουν να έχουν την έμπνευση που χρειάζεται για δημιουργία και ο χρόνος που απομένει θα μπορούσε να καταναλωθεί υπέροχα σε χόμπι και λοιπά ευχάριστες δραστηριότητες.

Δίδυμος

Δε θα λείψει και για εσάς η στήριξη από το σπίτι και τα άτομα του κλειστού οικογενειακού κύκλου για να σας ωθήσει σε αλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσετε είτε αυτό είναι επαγγελματικά σας σχέδια είτε προσωπικά σας. Προσοχή σε υπερβολές στην επικοινωνία σας θα υπάρχει η τάση για παρεξηγήσεις είτε από την πλευρά σας είτε από τους άλλους

Καρκίνος

Ευχάριστο το φεγγάρι του Σεπτεμβρίου για εσάς που έχετε στο νου σας να πετύχετε κοντινούς στόχους σε οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά, βάσει της εύνοιας που θα έχετε στην επικοινωνία. Ευχάριστες βόλτες και λύσεις με διάλογο θα σας δώσουν οι φίλοι σας και σε κάποιους κάποιοι συγγενείς σας όπως αδέρφια-ξαδέρφια. Ενδείκνυται η περίοδος για κοντινές αποδράσεις.

Λέων

Έρχεται η πρώτη ανάσα που λαμβάνει χώρα στα οικονομικά σας για να μπορέσετε να σταθείτε στα πόδια σας και να νιώσετε αρκετά καλύτερα για να προχωρήσετε τα σχέδια σας που είχατε παύσει και τα είχατε αφήσει πίσω σας περιμένοντας την ευκαιρία για την επανεκκίνηση τους. Το διάστημα γενικότερα σας κάνει δημοφιλείς, αγαπητούς και το επίκεντρο της παρέας. Μην αφήσετε τις επιρροές να πάνε “χαμένες” βγείτε όσο μπορείτε και κοινωνικοποιηθείτε.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και δίνει τύχη και για τη νέα χρονιά ειδικά σε όσους έχετε γεννηθεί αρκετά κοντά στην ημέρα πραγματοποίησης της Νέας Σελήνης. Θετικό διάστημα για την εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω, μπορείτε να ξεκινήσετε οποιαδήποτε αλλαγή με επιτυχία, διατροφή, έναρξη νέων σχέσεων και συνεργασιών. Νέες γνωριμίες και φλερτ επίσης ευνοούνται.

Ζυγός

Πετάξτε από τη ζωή σας ότι σας βαραίνει ψυχικά και μην κρατάτε τοξικούς ανθρώπους στη ζωή σας ή και οι ίδιοι προσπαθήστε να αποβάλετε από μέσα τη τοξικότητα που μπορεί και άθελα σας να έχετε. Είναι ένα καλό διάστημα να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις κατ’ αρχήν στο ψυχολογικό σας πεδίο και ύστερα στο σωματικό. Διαχειριστείτε με σύνεση τον λόγο γιατί δε θα λείψουν οι καβγάδες

Σκορπιός

Στόχοι και προσδοκίες που είχατε θέσει, ήρθε ο καιρός για την υλοποίηση τους. Είναι ένα αρκετά καλό διάστημα να προωθείτε τους σκοπούς σας με τη βοήθεια φίλων αλλά και συνεργατών για να νιώσετε ότι πλέον πατάτε γερά στα πόδια σας με την αισιοδοξία που χρειάζεται για το μέλλον. 

Τοξότης

Θετικές εξελίξεις θα έχετε στην καριέρα σας για όσους καιρό προσπαθούσατε να φτάσετε εκεί που έπρεπε με βάση τη δουλειά που έχετε καταβάλει όλο το προηγούμενο διάστημα. Τα καλά κόποις κτώνται είναι ακριβώς η έκφραση που χαρακτηρίζει τον κόπο σας αυτές τις μέρες. Έχετε την πειθώ, έχετε τις γνώσεις και την σιγουριά για το επόμενο βήμα.

Αιγόκερως

Advertisement

Τυχερό το κλίμα των ημερών για εσάς που έχετε στο νου σας επέκταση των σχεδίων σας. Πολύ θετικό το διάστημα για εσάς που θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είτε αυτό είναι μεταπτυχιακό είτε απλά ένα νέο εκπαιδευτικό πρότζετκ. Για όσους σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για προσωπική ευχαρίστηση αυτό μπορεί να στεφθεί με επιτυχία.

Υδροχόος

Αυτό διάστημα μπορείτε να ρίξετε βάρος σε οποιαδήποτε γραφειοκρατική εκκρεμότητα που είχατε αφήσει για να μπορέσετε να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο δίχως υποχρεώσεις που μπορούν να σας πάνε πίσω. Μην αφήσετε φοβίες και κατάλοιπα του παρελθόντος να σας μελαγχολήσουν τις μέρες που έχετε να διανύσετε που θα χρειαστεί σύνεση και αποφάσεις με λογική για την έναρξη της νέας σεζόν.

Ιχθείς

Ευκαιρίες σας έρχονται από το απέναντι ζώδιο σας λόγω της Νέας Σελήνης σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορείτε να ολοκληρώσετε σχέδια που έχετε για τη σχέση σας ή τον γάμο σας με ωραία κατάληξη εφόσον κινηθείτε άμεσα. Μπορείτε αυτό το διάστημα επίσης να είστε θετικοί και σε νέες συνεργασίες δίνοντας σας το κλειδί για την επιτυχία που έπεται το επόμενο διάστημα, στήνοντας τώρα τις βάσεις.

oroskopso.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top