Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος στους Ιχθείς στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Η Πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 2 Σεπτεμβρίου 2020.

Advertisement

Πρόκειται για ένα φαινόμενο που κλείνει έναν κύκλο για να ανοιχτεί ένας νέος λίγο παρακάτω, ενώ τα θέματα που φέρνει στην επιφάνεια μας καλούν να βρούμε τη χρυσή τομή ανάμεσα στη σωματική και ψυχική μας υγεία, τη λογική και τη φαντασία, την ορθή κρίση και τη διαίσθηση, τον ρεαλισμό και την ονειροπόληση…

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων σε καλεί να αφιερώσεις χρόνο σε ενδοσκόπηση. Ίσως θελήσεις να βγάλεις από τη ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις που εμποδίζουν την εξέλιξή σου και να προχωρήσεις σε νέα ξεκινήματα με βάση τις εμπειρίες σου. Οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, να αφήσεις το διαισθητικό σου κομμάτι να λειτουργήσει και να βάλεις σε μία τάξη τα συναισθήματά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων στρέφει την προσοχή σου στις φιλικές σου σχέσεις, φέρνοντας ξεκαθαρίσματα με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Από την άλλη, την εποχή αυτή ίσως ενταχθείς σε μία νέα ομάδα ή αποφασίσεις να αποχωρήσεις από έναν σύλλογο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και περιορισμένου χρόνου Παράλληλα, οι μελλοντικοί στόχοι και τα όνειρά σου θα σε απασχολήσουν έντονα και ίσως αποφασίσεις να εγκαταλείψεις κάποια που δεν σου φαίνονται ρεαλιστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου. Ίσως, κάνεις κάποιες συζητήσεις με τους ανώτερούς σου, ώστε να θέσετε νέες προτεραιότητες στις αρμοδιότητές σου ή πιθανόν να σου ανατεθεί ένα πιο δημιουργικό αντικείμενο. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να κάνεις μια στροφή στην καριέρα σου, αν νιώθεις ότι προσφέρεις περισσότερα από όσα αξίζεις στην παρούσα δουλειά σου. Γενικά ο επαγγελματικός προσανατολισμός σου και οι προσωπικές σου φιλοδοξίες, είναι τα θέματα που έρχονται σε πρώτο πλάνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων σου φέρνει μια νέα προοπτική. Κάποια νομική σου υπόθεση ή ένα μελλοντικό σου σχέδιο παρουσιάζει εξελίξεις που σε φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σου και σε βοηθά να  εφεύρεις ένα νέο όραμα για τη ζωή σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που θα διευρύνει τους ορίζοντές σου ή να έχεις κάποια θετική εξέλιξη σε θέματα σπουδών. Επίσης, δεν αποκλείεται να κλείσει κάποια συνεργασία σου με το εξωτερικό και να ασχοληθείς με ένα καινούριο αντικείμενο.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων στρέφει την προσοχή σου στα οικονομικά σου και σε καλεί να τακτοποιήσεις χρέη και οφειλές, ώστε να απεμπλακείς από υποχρεώσεις που σου δημιουργούσαν άγχος. Δεν αποκλείεται ακόμη να αλλάζει κάτι στο εισόδημα του/της συντρόφου σου τις μέρες αυτές. Από την άλλη, φαινόμενο ενδέχεται να βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά, που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή ή να φέρει πίσω ένα πρόσωπο από το παρελθόν…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το διάστημα αυτό φαίνεται πως θα μπεις σε σκέψεις αναφορικά με πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου, ώστε να λάβεις και τις ανάλογες αποφάσεις. Η έντονη ανάγκη για ισορροπία στην προσωπική σου ζωή, ενδέχεται να σε αποκόψει οριστικά από άτομα που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν πλέον. Παράλληλα, ίσως δεις να κλείνει κάποια επαγγελματική σου υπόθεση ή να θελήσεις εσύ να αποχωρήσεις από μία συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που σχετίζονται με την εργασία και την υγεία σου. Τις ημέρες αυτές, οι εργασιακές σου υποχρεώσεις θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες, ενώ φαίνεται πως θα χρειαστεί να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες και να οργανώσεις την καθημερινότητά σου καλύτερα για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Οι συναδελφικές σχέσεις και άλλα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς σου, έρχονται επίσης σε πρώτο πλάνο. Παράλληλα, ίσως σε απασχολήσουν το σώμα και η φυσική σου κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων σε βοηθά να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου, αναλαμβάνοντας ένα νέο εγχείρημα, μέσα από το οποίο θα προβάλλεις τα προσόντα σου. Παράλληλα τις μέρες αυτές, η αισθηματική σου ζωή θα σε απασχολήσει έντονα, καθώς νιώθεις μεγαλύτερη ανάγκη να φλερτάρεις και να ερωτευτείς, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, αλλά και να προχωρήσεις παρακάτω σε μια σημαντική σου σχέση, αν διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό. Αν έχεις παιδιά, η σχέση σου μαζί τους έρχεται επίσης σε πρώτο πλάνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Τις μέρες αυτές, ίσως αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση, σε μία μετακόμιση ή σε κάποια αλλαγή που κλείνει έναν κύκλο από το παρελθόν. Παράλληλα, οι σχέσεις σου με τους γονείς σου και με αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε απασχολήσουν έντονα, ενώ γενικά ίσως νιώσεις ανάγκη για απομόνωση και για περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Advertisement

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει σε πρώτο πλάνο την επικοινωνία σου με τους άλλους, σε διευκολύνει να εκφράσεις τις σκέψεις σου και να γεφυρώσεις διαφορές με τον/την σύντροφό σου ή με άλλα κοντινά σου πρόσωπα. Το επόμενο διάστημα, θα υπάρξουν νέα δεδομένα και εξελίξεις σε πρακτικά θέματα που σε απασχολούν, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να μάθεις κάτι καινούριο που θα σε βοηθήσει επαγγελματικά. Παράλληλα, διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και ίσως πραγματοποιήσεις και ένα κοντινό ταξίδι για να γεμίσεις μπαταρίες…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου. Τις μέρες αυτές καλό είναι να αποφύγεις σπατάλες που θα δημιουργήσουν τρύπες στο πορτοφόλι σου και να προσπαθήσεις να κάνεις μια συγκρατημένη διαχείριση στα έξοδά σου. Επίσης, καλό είναι να αποφύγεις δανεισμούς και ειδικά σε αφερέγγυα άτομα. Αν σχεδίαζες κάποια επένδυση θα τη δεις να υλοποιείται, αρκεί να έχεις συνυπολογίσει όλες τις παραμέτρους και να έχεις μετριάσει τα πιθανά ρίσκα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Οι αισθηματικές σου υποθέσεις φτάνουν σε μία κορύφωση και αν ανήκεις στους δεσμευμένους, πιθανόν η σχέση σου να περάσει σε ένα νέο στάδιο. Παράλληλα, ενδέχεται να κλείνει οριστικά μία αισθηματική υπόθεση με ένα πρόσωπο που επέστρεψε πρόσφατα στη ζωή σου. Εξελίξεις θα λάβουν χώρα και στις συνεργασίες σου και ίσως να αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου μια συνεργασία ή μια πρόταση που δε σε ικανοποιεί πλέον.

via zwdia24.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top