Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ήλιος στον Παρθένο & Δίας στον Ζυγό: Αναλυτικές προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη! Πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο;

Η εβδομάδα ξεκινά με δύσκολη όψη του Ήλιου στην Παρθένο με τον Δία στο Ζυγό. Ανταγωνισμοί και αντιπαραθέσεις σε όλους τους τομείς να αναζωπυρωθούν, ενώ έθνη, οργανισμοί, κοινωνικές ομάδες και φιλόδοξα άτομα θα αποκαλύψουν προθέσεις και θα χρησιμοποιήσουν το στοιχείο του αιφνιδιασμού στη μάχη της επικράτησης.

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο που θα σχηματιστεί επίσης στην εβδομάδα, θα δείξει τη σοβαρότητα της κατάστασης και την ανάγκη επανάκτησης του ελέγχου από πιο σώφρονες δυνάμεις! διαβάστε παρακάτω…
⛪️Προσωποποιημένες λαμπάδες με Όνομα & ευχή 🔴 Πείτε μας το όνομα που θέλετε να χαράξουμε και χαρίστε ένα όμορφο δώρο στο βαφτιστήρι σας - Mairyland.gr
Κριός

Οι εξελίξεις στα θέματα που σας αφορούν είναι αργές και κάποια εμπόδια φαίνεται να τις καθυστερούν ακόμα περισσότερο. Φροντίστε να μην είστε ανυπόμονοι και να μην πιέζετε τις καταστάσεις στα όριά τους. Αισθηματικά ευνοείστε περισσότερο από άλλες φορές και μπορείτε τώρα να επιμεληθείτε ενός θέματος που αφορά στο γάμο ή στην οικογένεια. Να έχετε υπομονή στα πρακτικά σας θέματα και φαντασία στα αισθηματικά σας!

Ταύρος

Advertisement

Ο Άρης στην Παρθένο σας κάνει αποτελεσματικούς στις προσπάθειες βελτίωσης της καθημερινότητας. Κάποιες υποχρεώσεις παραμένουν στο πρόγραμμα, σίγουρα όμως με λιγότερη ένταση από ότι στο παρελθόν. Δικαιώνεστε στις επαγγελματικές σας επιλογές, αλλά θα πρέπει να δώσετε λύσεις σε άλλα θέματα από τα οποία εξαρτάται είτε η σχέση, είτε κάποια ευαίσθητη φιλία σας. Η νευρικότητα των άλλων καταδεικνύει την υπεροχή σας σε ορισμένους τομείς!

Δίδυμοι
Οι ιδέες και οι καλές δημόσιες σχέσεις δεν αρκούν για την απαλλαγή σας από τα θέματα που σας απασχολούν.  Χρειάζεται μεθοδική προσπάθεια για να επανέλθουν όλα στην κανονική τους κατάσταση. Αισθηματικά, φροντίστε να επιδείξετε καλή διάθεση, κατανόηση και φροντίδα απέναντι στο σύντροφο ή στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.Να είστε διακριτικοί στις κοινωνικές σας σχέσεις και ανεκτικοί με τις ιδιαιτερότητες των άλλων!

Καρκίνος
Οικονομικά θέματα σας απασχολούν, έστω και αν δεν φανερώνετε στους άλλους τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Μην παραξενευτείτε αν αντιμετωπίσετε ξαφνική εχθρότητα από παλιούς γνώριμους στην εργασία και προφυλαχτείτε από εκείνους που έχουν αντίθετο συμφέρον από το δικό σας. Φανείτε διακριτικοί σε θέματα που αφορούν τρίτους καθώς η εβδομάδα δεν επιτρέπει επεμβάσεις σε υποθέσεις άλλων.Χειριστείτε σωστά μια πληροφορία ή ένα πλεονέκτημά σας!

Λέων
Φροντίστε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά ή την επαγγελματική σας εξέλιξη, στο μέτρο που μπορείτε. Τα πρόσφατα γεγονότα σας υπέδειξαν σε ποιους τομείς υστερείτε και σε ποιους μπορείτε να βελτιωθείτε σχετικά εύκολα. Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς, φροντίστε να προβάλετε καλύτερα τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Δεχτείτε τη βοήθεια που σας προσφέρουν και μην θίγεστε όταν καταλαβαίνουν πως έχετε ανάγκη!

Παρθένος
Η αισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει και θα σας παρασύρει σε κάποιου είδους υπερβολές για τον χαρακτήρα σας. Φροντίστε να μην υπαναχωρήσετε και να μην αφήσετε τις δεύτερες σκέψεις και τις αμφιβολίες να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας. Οικονομικά έχετε επιλογές και ευκαιρίες. Οι σχέσεις σας με παιδιά και εξαρτημένα άτομα χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς.Εντείνετε τις προσπάθειές σας σε τομείς που μπορε’ιτε να βελτιώσετε!

Ζυγός
Κάποιες υποχρεώσεις σας αναγκάζουν να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας. Μην κάνετε σενάρια αυτήν την εβδομάδα και μην απομακρύνεστε από τη βάση σας. Αισθηματικά έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τη σχέση σας ή να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις που σας ταλαιπωρούν. Αν δώσετε κάποια υπόσχεση φροντίστε να την τηρήσετε στο διάστημα της εβδομάδας που διανύουμε.Οι άλλοι ζητούν την προσοχή σας με κάθε τρόπο!

Σκορπιός
Μπορείτε να τακτοποιήσετε τις πρακτικές σας υποθέσεις, να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να συμμαζέψετε τα οικονομικά σας. Επαγγελματικά φαίνεται να επανέρχεται μια παλαιότερη πρόταση ή να ενεργοποιείται κατά κάποιο τρόπο μια προσοδοφόρα ευκαιρία. Αν χρειαστεί να ταξιδέψετε θα έχετε το περιθώριο να συνδυάσετε το τερπνό με το ωφέλιμο.Αισθηματικά ξεφύγετε από στερεότυπα και φόβους!

Τοξότης
Η πεποίθησή σας ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο οφείλεται στην καλή όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο, γεγονός που σας χαρίζει αισιόδοξη διάθεση, ερωτικά πλεονεκτήματα και μια οικονομική ενίσχυση την οποία πρέπει να διαχειριστείτε κατάλληλα. Επαγγελματικά φερθείτε έξυπνα και διπλωματικά και μην κλείνετε πόρτες επειδή κάποιες λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμα τακτοποιηθεί.Αγνοήστε τις δυσκολίες και δώστε σημασία στα πρακτικά πλεονεκτήματα μιας πρότασης.

Αιγόκερως
Η εβδομάδα σας αναγκάζει να αλλάξετε κατά κάποιο τρόπο τακτική στα επαγγελματικά σας, καθώς σας προσφέρει την ευκαιρία να δράσετε εκτός εργασιακού χώρου. Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς θα διερευνήσετε την πιθανότητα να προωθήσετε διαφορετικά τα συμφέροντά σας. Αισθηματικά δεν πτοείστε από αντιδράσεις και συνεχίζετε να επιμένετε στα σχέδιά σας.Η καλή συνεννόηση θα φέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην εργασία.

Υδροχόος
Συναντάτε αντιδράσεις στην εργασία, γεγονός που μπορεί να σας κουράσει και να σας απογοητεύσει. Φροντίστε να είστε περισσότερο ελαστικοί τόσο στις προσδοκίες όσο και στις αποφάσεις σας. Αισθηματικά έχετε βάσιμους λόγους να είστε χαρούμενοι, είτε γιατί ένα νέο πρόσωπο φαίνεται να ανταποκρίνεται στην προσέγγιση όσων από εσάς είστε ελεύθεροι, είτε γιατί, κάποιο βάρος απομακρύνεται από τον ορίζοντα μιας σχέσης που ταλαιπώρησε τους υπόλοιπους.Η καθημερινότητά σας χρειάζεται νέες διεξόδους!

Ιχθύες
Όσοι από εσάς εξακολουθείτε να ερμηνεύετε τις καταστάσεις γύρω σας με το συναίσθημα, θα καταλάβετε ότι είστε ένας πολύ εύκολος στόχος εκείνων που ξέρουν να υπολογίζουν στις ευαισθησίες σας. Φροντίστε να είστε περισσότερο ρεαλιστές και λιγότερο ονειροπόλοι αυτήν την εβδομάδα καθώς θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε διαφορετικούς ανθρώπους και διαφορετικά συμφέροντα.Όσοι το επιθυμείτε, μπορείτε να απολαύσετε μια μικρή απόδραση από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top