Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ήλιος Τετράγωνο με Κρόνο 14/9: Δοκιμασίες και Εμπόδια για τα Ζώδια δείτε τι σας περιμένει…

Ο Ήλιος στον Παρθένο και ο Κρόνος στο Τοξότη, σχηματίζουν ένα Τετράγωνο, την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017.

Δυσάρεστα γεγονότα, αλλά και προβλήματα του παρόντος ή του παρελθόντος έρχονται προκαλώντας δυσκολίες, δοκιμασίες, εμπόδια αλλά και… τιμωρίες που θα μας ρίξουν το ηθικό και αποκαλύπτοντας ανασφάλειες!

Προσέχουμε πολύ και προλαβαίνουμε καταστάσεις με σύνεση, ωριμότητα, λογική και ταπεινότητα! Διαβάστε παρακάτω…
Πραγματική Επανάσταση! Χάσε 10 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι απλά και Εύκολα!
Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο αρνητικά, είναι εκείνα που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς), του 3ου δεκαημέρου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Μην επαναπαύεσαι και μην θεωρήσεις δεδομένη την τύχη σου, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να αποδείξεις ακόμα και μέσα από αντίξοες συνθήκες, την αξία σου, αν θες να αναγνωρισθεί. Φρόντισε επιμελώς την υγεία και την εμφάνιση σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Περιόρισε άμεσα την επιπολαιότητα, την ανεμελιά και την διασκέδαση στην ερωτική σου ζωή και χειρίσου τα πράγματα, με απόλυτη σοβαρότητα, εντιμότητα και υπευθυνότητα. Πολλές θα είναι οι δυσκολίες που θα έρθουν αλλά αν περιορίσεις εγωισμό και ανωριμότητα, όλα θα πάνε καλά!

Διαβάστε ακόμα:   Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο από την ‘Αση Μπήλιου! (βίντεο)


ΔΙΔΥΜΟΣ
Πολλά προβλήματα ίσως παρουσιαστούν στο σπίτι και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Πρέπει να αγωνιστείς και να προσπαθήσεις πραγματικά για να βελτιώσεις τα πράγματα, φροντίζοντας οικογενειακές υποχρεώσεις και σχέσεις.Πες όχι σε ένα ερωτικό πισωγύρισμα αυτές τις μέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μείωσε τους ρυθμούς σου και φρόντισε να αντιμετωπίζεις με εντιμότητα και ωριμότητα τα προβλήματα στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις μετακινήσεις σου! Πρόσεχε τι λες και σε ποιον και προστάτεψε τις σχέσεις σου με αδέρφια!

ΛΕΩΝ
Οι προσπάθειες σου να πετύχεις σταθερότητα και σιγουριά για την αισθηματική ζωή, πρέπει να είναι πιο έντονες και σκληρές τώρα. Τα οικονομικά σε πιέζουν αρκετά και θα πρέπει να προσέξεις την διαχείριση τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρόσεχε γιατί θα έχεις πίεση σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και ιδιαίτερα της προσωπικής σου ζωής και των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Αντιμετώπισε άμεσα τα προβλήματα με λογική και σύνεση, ώστε να περάσεις ανώδυνα τις αναποδιές!

ΖΥΓΟΣ
Άγχος και ανασφάλειες σε ρίχνουν ψυχολογικά. Διατήρησε την ψυχραιμία και την αισιοδοξία σου και απέφυγε οπωσδήποτε παρασκηνιακές ενέργειες και έρωτες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αναγνώρισε χωρίς εγωισμό τα λάθη σου απέναντι σε φίλους σου. Μην θεωρείς κανέναν και τίποτα δεδομένο! Έρχονται κάποιες απογοητεύσεις ως ένα χρήσιμο μάθημα, σε παλαιότερα λάθη σου.

Διαβάστε ακόμα:   Ποια ζώδια είναι γεννημένοι ηγέτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η έπαρση και η υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, επηρεάζει αρνητικά την συμπεριφορά σου στην καριέρα και καταστρέφει την κοινωνική σου εικόνα. Απέφυγε αντιπαραθέσεις και αλαζονικές συμπεριφορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα προκύψουν κάποιες δυσκολίες και δυσάρεστες καταστάσεις μέσα από επαφές, ειδήσεις και μετακινήσεις. Η αισιοδοξία σου μειώνεται γι’ αυτό καλό θα ήταν να είσαι προσγειωμένος και ολιγαρκής στους στόχους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι οικονομικές σου εκκρεμότητες και δυσκολίες σε πιέζουν τώρα αρκετά. Βάλε άμεσα φρένο στα περιττά έξοδα. Στον ερωτικό τομέα, ίσως κάποια γεγονότα σε μελαγχολήσουν, σε πληγώσουν και σε γεμίσουν εμμονές παράλογες.

ΙΧΘΥΣ
Έρχονται προβλήματα σοβαρά, κυρίως η συντροφική σου ζωή. Μην απελπιστείς! Αν προσπαθήσεις και παλέψεις θα ξεπεράσεις τα εμπόδια και τις αναποδιές! Μείνε λογικός και προσγειωμένος.

Πηγή: oroskopos.gr


Πηγή: www.youweekly.gr

Continue Reading
You may also like...
To Top