Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ινδιάνικο ωροσκόπιο : Τι ζώδιο είσαι

Δες το ζώδιό σου στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο. Όσοι ασχολούνται με τα ζώδια και την αστρολογία ενδιαφέρονται να μάθουν τι ζώδιο θα ήταν στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο, στο ωροσκόπιο των Μάγια αλλά και τι προβλέπουν για το μέλλον τους, ωροσκόπια άλλων πολιτισμών.

Στο παρακάτω άρθρο θα μάθουμε τι ζώδιο είσαι σύμφωνα με το Ινδιάνικο ωροσκόπιο και τι σημαίνει αυτό για την προσωπικότητά σου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ζώδια για τους Ινδιάνους είναι συνδυασμένα σε μεγάλο βαθμό με τα τοτέμ.

Το κάθε ζώδιο σχετίζεται με ένα ζώο – σύμβολο, που φέρει την ενέργεια και τα χαρακτηριστικά της κάθε προσωπικότητας. Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν θα μάθουμε τι ζώδιο είμαστε σύμφωνα με τους Ινδιάνους από τα Βραχώδη Όρη, την Κολομβία και τις δυτικές περιοχές της Βόρειας Αμερικής. Διαβάστε παρακάτω: 

Αν γεννήθηκες 21/3 – 20/4 είσαι Γεράκι

Αν είσαι Γεράκι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο τότε είσαι ένας άνθρωπος επεκτατικός με όραμα, που εστιάζεις στον στόχο σου και έχεις την ικανότητα να βλέπεις πέρα από αυτά που αντιλαμβάνεται ο μέσος άνθρωπος. Δεν φοβάσαι τίποτα, προκειμένου να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σου αρέσει να θέτεις συνεχώς νέους στόχους και να ονειρεύεσαι. Είσαι ένας άνθρωπος που αναζητάς συνεχώς την περιπέτεια και που σου αρέσει η ελευθερία. Προσπαθείς πάντα να αναγνωρίζεις τους ανθρώπους που προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν για προσωπικό σου όφελος. Συχνά ο τρόπος ζωής σου είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Αν γεννήθηκες 21/4 – 20/5 είσαι Άλκη

Είσαι ένας άνθρωπος με πολύ καλή καρδιά και που προσπαθείς πάντα να προσφέρεις στους δικούς σου ανθρώπους. Ειδικά στην οικογένεια και στο σπίτι είσαι πολύ δοτικός άνθρωπος. Καταφέρνεις και έχεις μεγάλη επιρροή στους άλλους και μπορείς να επιβάλλεις εύκολα την άποψή σου.

Συνήθως δεν λειτουργείς ανταγωνιστικά και δεν διεκδικείς δικαιώματα. Όμως γνωρίζεις την δύναμή σου όμως εσύ επιλέγεις να μην την χρησιμοποιείς για να εξουσιάζεις άλλους. Προσφέρεις ανέσεις σε οικογένεια και φίλους, είσαι τρυφερός αλλά αν σε αδικήσουν όλα αυτά που αναφέραμε πιο πάνω, θα εξαφανιστούν.

Επίσης αν κάποιος τολμήσει και βλάψει κάποιον από τους δικούς σου ανθρώπους γίνεσαι ωμός εκδικητής. Προσπαθείς να έχεις ευελιξία στην ζωή και στις απόψεις σου και είσαι σε θέση να ξεχωρίσεις ποια μάχη πρέπει να δώσεις και ποια μάχη μπορείς και να την αποφύγεις.

Αν γεννήθηκες 21/5 – 21/6 είσαι Κουκουβάγια

Επικοινωνείς τόσο έξυπνα με τους άλλους ανθρώπους που ακόμη και οι δικοί σου άνθρωποι πολλές φορές δυσκολεύονται να σε κατανοήσουν. Αυτό συμβαίνει επειδή είσαι ένας άνθρωπος σοφός και σου αρέσει συνεχώς να ενημερώνεσαι.

Πολλές φορές αναγκάζεις τους άλλους ανθρώπους άθελά σου να προσπαθήσουν να φτάσουν την πνευματική σου ικανότητα. Δεν μπορούν όμως πάντα να το καταφέρουν και αυτό ίσως τους δημιουργεί αισθήματα ανταγωνιστικότητας και ζήλιας. Μερικές φορές γίνεσαι απρόβλεπτος και παρεξηγείσαι.

Αν γεννήθηκες 22/6 – 22/7 είσαι Οξύρρυγχος στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο

Έχεις φοβερή διαισθητική γνώστη αλλά η αντίληψή σου εκφράζεται καλύτερα μέσα από την τέχνη. Σου αρέσει η ποίηση, η λογοτεχνία, η μουσική και πολλές φορές χρησιμοποιείς αυτά τα εργαλεία για να μπορέσεις να μεταφέρεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου στους άλλους.

Είσαι λίγο καταθλιπτικός από την φύση σου και κάπως απαισιόδοξος. Όμως είσαι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και είσαι σε θέση να ταξιδέψεις πολύ και να δημιουργήσεις πολύ ενδιαφέρουσες εικόνες. Βαθιά μέσα σου, προσπαθείς να φτάσεις στην γνώση μέσα από μπόρες για να διαφωτίσεις τους άλλους ανθρώπους.

Αν γεννήθηκες 23/7 – 22/8 είσαι Κούγκαρ

Είσαι ένας άνθρωπος που φίλοι και συγγενείς σε θεωρούν τυχερό. Πιστεύουν ότι τα πάντα στην ζωή σου έρχονται με τέτοιο τρόπο που εν τέλει λειτουργούν προς όφελός σου. Βέβαια εσύ πιστεύεις ότι όσα απέκτησες τα απέκτησες επειδή είχες ικανότητες και δούλεψες αρκετά και όχι επειδή απλά ήταν θέμα τύχης.

Το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο και ξέρεις πότε μπορείς να εμπιστευτείς κάποιον και πότε όχι. Επίσης ξέρεις ποια στρατηγική πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις τον στόχο σου. Μερικές φορές γίνεσαι απότομος όταν μιλάς σε άλλους, όμως οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την καθαρότητα στο βλέμμα σου και εν τέλει σε αγαπούν πολύ.

Αν γεννήθηκες 23/8 – 23/9 είσαι Ελάφι

Είσαι από τους ανθρώπους που θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχεις αυτήν την έκτη αίσθηση. Μπορείς να αντιληφθείς αμέσως την προσωπικότητα του άλλου και φυσικά μπορείς να αναγνωρίσεις πότε μία κατάσταση είναι συμφέρουσα και πότε όχι.

Συχνά λειτουργείς ως πυροσβέστης τόσο στην οικογένεια, όσοκαι στις παρέες ή στην δουλειά. Με λίγα λόγια όταν οι άλλοι είναι έτοιμοι να μαλώσουν, εσύ προσπαθείς μέσω της ευγένειας και της ηρεμίας να λύσεις το ζήτημα.

Αν γεννήθηκες 24/9 – 22/10 είσαι Αετός στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο

Είσαι ο ισορροπιστής/α. Έχεις μια έμφυτη ικανότητα να εστιάζεις την ευαισθητοποίησή σου σε δύο κατευθύνσεις που σου δίνει το χάρισμα να προνοείς και να προβλέπεις ταυτόχρονα. Οι άνθρωποι έρχονται σε σένα για να επιλύσουν τις διαφορές τους και τις διαφωνίες τους, εξαιτίας της ικανότητάς σου να είσαι δίκαιος.

Έχεις ανεπτυγμένη την αίσθηση της ισονομίας. Αυτό συμβαίνει επειδή στο παρελθόν χρειάστηκε να παλέψεις για τα δικαιώματά σου. Θέλεις να γίνεται απονομή δικαιοσύνης και ζεις τη ζωή σου με μια εξειδικευμένη αντίληψη της ισορροπίας.

Αν γεννήθηκες 23/10 – 22/11 είσαι Κάστορας

Είσαι ένας άνθρωπος με πολλές δυνατότητες. Όταν ο έξω κόσμος δεν ταιριάζει με την αντίληψή σου για το πως πρέπει να είναι, τότε απλά κατασκευάζεις έναν δικό σου, μοναδικό, σχεδιασμένο για να ζήσεις εκεί για πάντα.

Εξαιτίας των ικανοτήτων σου πολλοί πιθανόν να σου ζητούν να ερμηνεύσεις τα όνειρά τους. Έχεις απίστευτη επίγνωση των συναισθημάτων των άλλων και χρησιμοποιείς αυτό το δώρο για να διακρίνεις το βαθύτερο νόημα στη ζωή τους.

Αν γεννήθηκες 23/11 – 21/12 είσαι Κόκκινη αλεπού στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο

Προσφέρεις μια νότα χαράς και παιχνιδιού στους άλλους και αυτό είναι που σε κάνει πολύ αγαπητό στους δικούς σου ανθρώπους, Χωρίς την ανάλαφρη συμπεριφορά σου και την υψηλή σου ενέργεια όλα θα ήταν επίπεδα. Θα ενισχύσεις τους γύρω σου με την ενθάρρυνση, το γέλιο, την ομαδική εργασία και την αίσθηση της συντροφικότητας.

Οι άνθρωποι διασκεδάζουν μαζί σου, αν είσαι Κόκκινη αλεπού στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο  αλλά σπάνια αναγνωρίζουν τον βαθύτερο εαυτό σου. Όταν έχεις τα σωστά κίνητρα, φτάνεις στη διανόηση και την ουσία των μεγάλων φιλοσοφικών εννοιών, όμως συχνά είσαι άστατος/η και επιπόλαιος/η στις πνευματικές σου αναζητήσεις και ως εκ τούτου οδηγείσαι πίσω στα παιχνιδιάρικα κόλπα και αστεία σου.

Αν γεννήθηκες 22/12 – 20/1 είσαι Μαύρη αρκούδα

Αντιπροσωπεύεις έναν ακρογωνιαίο λίθο στο περιβάλλον σου. Εσύ πιστεύεις ότι διαθέτεις αυτό που ονομάζουμε κοινή λογική, αλλά όταν κάποιοι ζητούν τις συμβουλές σου, διακρίνουν τη σοφία σου.

Στην πραγματικότητα, έχεις μια μοναδική δυνατότητα να βλέπεις πολύ μακριά και να ξέρεις πως θα χρησιμοποιήσεις πρακτικά κάποια στοιχεία που διαθέτεις για να έχεις απτά αποτελέσματα σε κάθε σου προσπάθεια.

Αν γεννήθηκες 21/1 – 19/2 είσαι Λύκος

Είσαι προικισμένος/η με ιδιαίτερη σοφία και ίσως την ικανότητα της προφητείας. Απείρως γενναιόδωρος/η με τους δικούς σου ανθρώπους και πολύ προστατευτικός/η στα περιουσιακά σου στοιχεία. Στην πραγματικότητα, έχεις την τάση να χαράζεις μια σαφή διαχωριστική γραμμή μεταξύ εκείνων που θεωρείς δικούς σου και τους ξένους.

Μπορεί να σου πάρει μήνες, ακόμη και χρόνια για να αποδεχτείς κάποιον  που είναι εκτός της “αγέλης” σου. Αλλά η αίσθηση της πίστης σου στους κοντινούς σου είναι θρυλική.

Αν γεννήθηκες 20/2 – 20/3 είσαι Γκρι Φάλαινα

Γενικά, είσαι άτομο που του αρέσει να ζει μακριά από τους άλλους όχι γιατί δεν σε ενδιαφέρουν αλλά γιατί χρειάζεσαι την απομόνωση για να συγκεντρωθείς σε ένα βαθύτερο εσωτερικό σου κομμάτι, χωρίς περισπασμούς και να ανακαλύψεις τον εαυτό σου.

Για κάποιους έχεις το ταλέντο του θεραπευτή. Ακόμα κι άτομα που δεν τα ξέρεις, με το που σε γνωρίζουν, αντιλαμβάνονται αμέσως αυτή σου την έμφυτη ικανότητα.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top