Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ιούλιος 2022: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο Ιούλιος κοντοζυγώνει και τα θερμόμετρα έχουν ανέβει αισθητά. Θέλουμε φίλες και φίλοι λίγο πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές ή και κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών – ανάλογα πότε θα βγείτε σε άδεια -, να έχουμε έναν όμορφο, ερωτικό Ιούλιο.

Το Καλοκαίρι άλλωστε είναι η εποχή της ανεμελιάς και του έρωτα. Μπάνια στην θάλασσα, λιγότερα ρούχα από ότι συνήθως, ηλιοθεραπεία και όμορφες καλοκαιρινές βόλτες. Τί πιο ερωτικό από αυτό; Στο σημερινό μας άρθρο θα δούμε τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου για όλα τα ζώδια. Διαβάστε παρακάτω: 

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου: Κριός

Αν είσαι ελεύθερο Κριαράκι μου φαίνεται πως τα ερωτικά σου και αυτόν τον μήνα θα είναι ένα σκέτο μπέρδεμα. Από την μία ένας κρυφός πόθος θα σε βασανίζει αλλά οι συνθήκες και το ελάττωμά σου να μην θες να ρίξεις την αξιοπρέπειά σου, θα σε κρατήσουν μακριά του.

Από την άλλη σου αρέσει να φλερτάρεις και θα φλερτάρεις αρκετά αλλά με λάθους ανθρώπους. Αυτόν τον μήνα θα αναρωτηθείς αν τελικά το γεγονός ότι τόσο καιρό είσαι ελεύθερο, είναι επιλογή σου ή θέμα συγκυρίας. Εμείς πιστεύουμε ότι είναι και λίγο επιλογή σου τελικά.

Αν από την άλλη είσαι δεσμευμένο, φαίνεται πως τον Ιούλιο η δουλειά θα σε κάνει να ξεχάσεις τι πραγματικά είναι σημαντικό σε αυτήν την ζωή. Το ξέρουμε ότι είσαι πεισματάρικο και έχεις στόχους που θες να υλοποιήσεις, αλλά η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη.

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου: Ταύρος

Ταυράκι μου αν είσαι ελεύθερο τότε για σένα αυτός ο μήνας δεν θα είναι ιδιαίτερα ερωτικός. Τρέχουν πολλά πράγματα στην ζωή σου και το τελευταίο πράγμα που έχεις ανάγκη είναι να φλερτάρεις. Παρόλα αυτά, θα περάσεις σίγουρα ξέγνοιαστες στιγμές με παρέες και οικογένεια και μπορεί από εκεί που δεν το περιμένεις, κάτι καλό να έρθει για σένα.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση η γλυκιά ρουτίνα που θες να βιώσεις αυτήν την ταραγμένη περίοδο, δεν θα έρθει από την σχέση σου. Έχει και αυτή απαιτήσεις σε μία φάση της ζωής σου που εσύ δεν θες από κανέναν κανενός είδους απαίτηση. Παρόλα αυτά μέσα από μερικές μικρές εντάσεις θα ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας.

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου: Δίδυμοι

Διδυμάκι μου εσύ έχεις ανάγκη από βόλτες, ποτά και ξενύχτια και το άλλο σου μισό έχει καταπιαστεί από την δουλειά του. Αυτό θα είναι και το μεγάλο σου παράπονο τον Ιούλιο του 2022. Παρόλα αυτά με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο την βρίσκετε την άκρη σας.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου να πιέζεις καταστάσεις. Το άλλο σου μισό, μπορεί να μην στο έχει ακριβώς εκφράσει όμως σε πολλές φάσεις της σχέσης σας πιέζεται. Οπότε άσε λίγο την ζωή να σε πάει και σταμάτα να ψάχνεις αφορμές για καυγά.

Αν είσαι ελεύθερο οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές. Ο Ιούλιος θα είναι για σένα ένας μήνας με πολλά ταξίδια, νέες εμπειρίες και γνωριμίες. Σίγουρα μέσα σε όλη αυτή την ξέφρενη καθημερινότητα πολλοί θα είναι και οι θαυμαστές που θα σε πλησιάσουν.

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου: Καρκίνος

Ο Ιούλιος είναι για σένα ένας μήνας που αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να συνεχίσεις να είσαι ελεύθερος. Είτε βγήκες πρόσφατα από μία σχέση που σε πλήγωσε, είτε προσπαθείς να ανασυγκροτηθείς από άλλα προβλήματα, το μόνο σίγουρο είναι ότι μία νέα σχέση δεν είναι καλή ιδέα για σένα.

Έχεις ανάγκη να περάσεις χρόνος μόνο σου. Να σκεφτείς τα δικά σου θέλω και τι πραγματικά είναι σημαντικό για σένα. Και μία νέα σχέση δεν θα στο επιτρέψει αυτό. Από την άλλη αν είσαι σε σχέση οι εντάσεις και οι καυγάδες θα είναι πολλοί.

Η τάση σου να γκρινιάζεις για το κάθε τι και να μην είσαι σχεδόν ποτέ ικανοποιημένο με τίποτα, θα εκνευρίσει το άλλο σου μισό πολλές φορές αυτόν τον μήνα. Πρόσεχε μην ξεπεράσεις τα όρια, γιατί τον Ιούλιο η σχέση σου θα κρέμεται από μία κλωστή.

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου: Λέων

Το μεγάλο σου πρόβλημα και τον Ιούλιο θα είναι τα οικονομικά σου. Παρόλα αυτά είσαι ένα ζώδιο που του αρέσουν οι προκλήσεις και οι γνωριμίες. Έτσι μπορεί το άγχος σου να είναι μεγάλο για άλλα ζητήματα όμως τον Ιούλιο δεν θα ξεχάσεις και να ζήσεις.

Μονοήμερες αποδράσεις, διοργάνωση διακοπών, νέες εμπειρίες και ξέφρενες καλοκαιρινές στιγμές σε περιμένουν αυτόν τον μήνα. Μέσα σε όλα αυτά νέοι και ενδιαφέροντες άνθρωποι θα σε πλησιάσουν και κάτι καλό θα βγει από όλα αυτά.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση η έλλειψη συνεννόησης θα είναι το μοναδικό σας πρόβλημα. Αν αφήσεις λίγο και κάτι να πέσει κάτω, η δική σου ψυχολογία σίγουρα θα είναι καλύτερη. Μην κάνεις την ζωή σου δύσκολη καλοκαιριάτικα λοιπόν.

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου: Παρθένος

Αν βρίσκεσαι σε σχέση τα πράγματα τον Ιούλιο θα είναι λίγο περίεργα για σένα. Φαίνεται πως η καθημερινότητα και τα προβλήματα σε έχουν μπουχτίσει. Είσαι ένα ζώδιο που αγαπάει το Καλοκαίρι και γενικότερα θέλεις να ζεις συνεχώς νέα πράγματα.

Σε αντίθεση με το άλλο σου μισό που φαίνεται πως αυτά δεν τα καταλαβαίνει και ιδιαίτερα. Εσύ θες βόλτα, αυτός να κάτσει μέσα και όλο αυτό σε ρουτινιάζει πολύ. Από την άλλη έχεις να διαχειριστείς οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα και σίγουρα από την σχέση σου θες μία στήριξη που ίσως να μην την λαμβάνεις όπως θα ήθελες.

Αν αναλογιστούμε και το πόσο τελειομανής είσαι όπως επίσης ότι δεν συγχωρείς από τους άλλους να μην σου κάνουν τα χατίρια, τα πράγματα θα είναι ζόρικα. Η τελειομανία σου θα είναι και αυτή που θα μπει εμπόδιο σε νέες εμπειρίες αν είσαι ελεύθερο. Ρίξε λίγο τα στάνταρ σου γιατί σε βλέπω τρίτο ράφι δεξιά.

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου: Ζυγός

Βρε Ζυγέ μου, τον Ιούλιο τα πράγματα θα είναι πολύ παράξενα με σένα. Έχεις μία επιθυμία να ζήσεις ότι δεν έζησες και να κάνεις ό,τι δεν έκανες και αυτό αφορά τους οικονομικούς σου στόχους. Ενώ γενικότερα είσαι ένα υπεύθυνο ζώδιο, η ανέχεια των τελευταίων μηνών σε κάνουν να υπερβάλλεις με τα έξοδα.

Τώρα θα μου πεις, τι δουλειά έχει αυτό στις ερωτικές προβλέψεις του μήνα. Μα αυτός ακριβώς θα είναι και ο βραχνάς στην σχέση σου τον μήνα που έρχεται. Διότι το άλλο σου μισό προσπαθεί να βάλει μία τάξη στα οικονομικά σας και συ δημιουργείς αταξία. Και αυτό θα σας οδηγήσει σε ρήξεις αρκετές φορές.

Τώρα αν είσαι ελεύθερο, ήρθε η στιγμή να βγάλεις τις παρωπίδες. Το μάτι σου δεν παίζει με τίποτα ενώ δίπλα σου υπάρχει άτομο που καίγεται και σιγολιώνει. Σταμάτα να ασχολείσαι με το νόημα του κόσμου και να διαβάζεις Νίτσε. Καλά είναι και αυτά, αλλά πες ναι στον έρωτα.

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου: Σκορπιός

Αν σταματήσεις να θες να περνάνε όλα από το χέρι σου τα πράγματα στην ζωή σου θα είναι πιο ευχάριστα όσων αφορά αυτόν τον μήνα στα ερωτικά σου. Αν είσαι ελεύθερο, έρωτες από το παρελθόν θα έρχονται και θα φεύγουν ίσα ίσα για να σου ταράξουν την ηρεμία. Μήπως ήρθε η στιγμή να κλείσεις οριστικά αυτή την πόρτα;

Αν από την άλλη είσαι σε σχέση, η μανία σου να περνούν όλα από το χέρι σου θα κουράσει εσένα στο τέλος. Μπορεί να είσαι ένα σκληρό ζώδιο όμως όσων αφορά τον ερωτικό σου σύντροφο, γίνεσαι χαλί να σε πατήσει. Και από ένα σημείο και μετά ρίχνει και σένα ψυχολογικά όλο αυτό.

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου: Τοξότης

Αν είσαι ελεύθερο σταμάτα να νοσταλγείς τον πρώην και προχώρα. Η ζωή είναι μικροί και οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται να σε γνωρίσουν είναι αρκετοί, ακόμη κι αν δεν τους δίνεις την ευκαιρία. Μην αφήνεις τις σκιές του παρελθόντος να αλλοιώνουν τα θέλω σου.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση καλά θα κάνεις αυτόν τον μήνα να θέσεις μερικά όρια και να σταματήσεις τα ψέματα και τα μυστικά. Έχεις την τάση να μην θες να χαλάσεις χατίρι σε κανέναν και αυτό είναι που σε οδηγεί σε τόσα ψέματα και μυστικά. Ξεκίνα λοιπόν να βάζεις τα πράγματα στην θέση τους και φυσικά τα όριά σου.

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου: Αιγόκερως

Συντροφικότητα, νέα σταθερή σχέση ή μεγάλα βήματα βελτίωσης σχέσης ή γάμου, για εσένα που είσαι δεσμευμένος! Τα τέλη του μήνα, υπόσχεται πάθος, γοητεία και σεξουαλικότητα! Μακριά ωστόσο, από υπερβολές, απληστία και απαιτητικότητα!

Ομορφαίνεις και έχεις άπειρες ευκαιρίες να βελτιώσεις την συντροφική σου ζωή! Κεραυνοβόλοι έρωτες και ευχάριστες εκπλήξεις, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Μακριά από ερωτικά παιχνίδια εξουσίας, ζήλια και τοξική συμπεριφορά!

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου: Υδροχόος

Ομορφαίνεις και έχεις πολλές κατακτήσεις! Επιπλέον, στην συντροφική ζωή έχεις τύχη και είτε ενδυναμώνεται η σχέση σου με το άλλο σου μισό με ποικίλους τρόπους, είτε κάνεις μία συναρπαστική νέα σχέση!

Στα θετικά του Ιουλίου, είναι η λαμπερή σου εμφάνιση και η ερωτική τύχη, που θα σου δώσει άπειρες ευκαιρίες να εκπληρώσεις πολλές επιθυμίες σου! Στα αρνητικά του μήνα, είναι οι λάθος επιλογές σου, οι ανατροπές και η έλλειψη ψυχραιμίας από μέρους σου! Έρχονται ισχυροί καυγάδες και ρήξεις!

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου: Ιχθείς

Ναι, ο Ιούλιος μπορεί να σε «τρέξει» με την δουλειά, ωστόσο τα ερωτικά σου είναι τέλεια! Κατακτήσεις, νέες γνωριμίες, φλερτ, ερωτικές επιτυχίες, πάθος, επίτευξη ερωτικών στόχων! Μακριά μόνο, από έπαρση!

Τέλειος μήνας ο Ιούλιος για τα ερωτικά σου! Ευκαιρίες για ερωτική ανανέωση, επανασύνδεση, συγκατοίκηση, επίλυση παλαιών προβλημάτων, εκπλήξεις, κεραυνοβόλους έρωτες, φλερτ, κατακτήσεις και γενικά ερωτικές επιτυχίες!

All photos via: Pinterest via daddy-cool.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top