Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Καμπανάκι από τον Κώστα Λεφάκη: «Αναταράξεις στις ζωές αυτών των 4 ζωδίων»

Καμπανάκι χτυπά ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος μπορεί να βλέπει μια βελτίωση στην κατάσταση αρκετών ζωδίων, αλλά τέσσερα εξ αυτών θα ζήσουν μεγάλες αναταράξεις στη ζωή τους.

Advertisement

Ο έμπειρος αστρολόγος έκανε τις προβλέψεις του για την εβδομάδα, που έρχεται (15-21/2), με τον ίδιο να τονίζει πως οι εξελίξεις δε θα λείψουν στα προσωπικά και τα επαγγελματικά μας, με την Άση Μπήλιου να αναφέρει πως υπάρχουν διάφορες όψεις αυτές τις μέρες.

Κριός

Προσπαθήστε να είστε πιο σταθεροί και ξεκάθαροι στις απόψεις σας. Οργανώστε το χρόνο σας χωρίς να αναλώνεστε σε οτιδήποτε περιττό που σας κουράζει. Επιδιώξτε μια εσωτερική ηρεμία και μην αμφιταλαντεύεστε όταν πρόκειται να πάρετε μια απόφαση για το μελλοντικό συμφέρον της καριέρας σας. Στην δουλειά σας φανείτε πιο άμεσοι και περισσότερο εργατικοί. Μην εμπλέκεστε σε σχόλια και μην δημιουργείτε αντιπάθειες στο σχετικό περιβάλλον. Οικονομικά αναζητήστε τις λύσεις που μπορούν να σας δώσουν οι περιστάσεις ή κάποιοι άνθρωποι χάρη στις θέσεις που κατέχουν.

Ταύρος

Το διάστημα είναι θετικό για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις παρόλο που δεν θα λείψουν μερικές νέες αντιξοότητες στην προσπάθεια να πετύχετε ένα καινούργιο σκοπό. Ελέγχετε τους εκνευρισμούς σας και μην αφήνεστε σε κρίσεις απογοήτευσης όταν κάποιοι άνθρωποι στο περιβάλλον σας αποδεικνύονται άλλοτε απρόθυμοι και άλλοτε διακριτικά πολέμιοι των θέσεων σας. Στα αισθηματικά σας τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει ιδιαίτερα άσχημα, αρκεί και εσείς να κάνετε κάποιες προσπάθειες για την γενικότερη βελτίωση του κλίματος.

Δίδυμοι

Ενδιαφέρον παρουσιάζει από κοινωνικής πλευράς το διάστημα αυτό, κάποιες μικρές δυσκολίες μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν, οι αναστατώσεις δεν λείπουν στον επαγγελματικό χώρο αλλά όσο και αν η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη εσείς μπορείτε να διορθώσετε καταστάσεις και να διατηρήσετε βασικές ισορροπίες. Οικονομικά τα πράγματα παραμένουν λίγο εμποδισμένα και αυτό οφείλεται εν μέρει και σε δική σας έλλειψη πρόνοιας ή στην τάση σας να δημιουργείτε ταυτόχρονα πολλά μέτωπα. Προσπαθήστε να μην αμελείτε βασικές υποχρεώσεις και βάλτε μια νέα σειρά στα έξοδα σας. Άλλωστε προβλέπεται ότι ο τομέας αυτός θα βελτιωθεί σταδιακά από τους επόμενους μήνες.

Καρκίνος

Ο Κρόνος στον Υδροχόο εξακολουθεί να σας έχει επιστρατευμένους στο περιβάλλον μέσα στο οποίο λειτουργείτε ή εργάζεστε και εσείς δεν έχετε παρά να προσαρμοστείτε σε ένα νέο ρυθμό ζωής που πρόκειται να διαρκέσει δυο ολόκληρα χρόνια. Πάντως οι μέρες αυτές σας δίνουν περισσότερη ευθύνη και μια δόση απαραίτητης αυτοσυγκράτησης. Αρκετά πιο ευνοημένοι παρουσιάζεστε στα αισθηματικά σας ενώ η συμπαράσταση κάποιων ανθρώπων θα σας συγκινήσει. Στα επαγγελματικά σας όλα συνεχίζονται στον ίδιο ρυθμό. Οικονομικά κινηθείτε στα όρια που σας επιτρέπει η κατάσταση και αποφύγετε νέα έξοδα, ακόμα και αν τύχουν βοήθειας από τρίτους.

Λέων

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στο τομέα των σχέσεών σας αλλά και η ταλαιπωρία της καθημερινότητας εξαιτίας της αντίθεσης του χαρακτήρα σας με το κλίμα των ημερών. Μετατρέψτε το άγχος σας σε δημιουργικότητα, δεχτείτε κάτι που δεν αλλάζει, ελέγχετε τους πανικούς που σας προκαλούν ειδήσεις ή ανακοινώσεις και καλλιεργήστε την αισιοδοξία για το οικονομικό σας μέλλον. Αρκεί πάνω από όλα να διαχειρίζεστε με σύνεση τα συμφέροντα και τα χρήματα σας και να συνειδητοποιήσετε ότι το παρόν όπως και το μέλλον δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν και με τις συνήθειες που είχατε αναπτύξει σε αυτό.

Παρθένος

Αρκετά σημαντική η περίοδος αυτή καθώς ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα στο χώρο της εργασίας αλλά και των σχέσεων σας με τους άλλους. Οι συνθήκες ευνοούν μια ανασυγκρότηση των συμφερόντων σας και η εποχή σας εξυπηρετεί να εφαρμόσετε μια νέα τακτική από εδώ και πέρα προκειμένου να αντιμετωπίσετε καλύτερα είτε τα προβλήματα τα προσωπικά είτε την γενικότερη δυσκολία της εποχής. Σε περίοδο βελτίωσης είναι οι σχέσεις σας με εκείνους που σας αφορούν και πρέπει να το αξιοποιήσετε αυτό. Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε είναι η διάθεση και ενδεχομένως η υγείας σας. Δυστυχώς το διάστημα αυτό ευνοεί την υπερένταση αλλά αυτή απλώς σας εμποδίζει να προοδεύεστε.

Ζυγός

Η δύσκολη εποχή εξακολουθεί να σας καλλιεργεί το άγχος για το μέλλον και να σας υποχρεώνει να προσαρμοστείτε σε ένα νέο τρόπο ζωής ο οποίος δεν σας είναι ούτε εύκολος ούτε ευχάριστος. Αυτή όμως είναι η μόνη λύση για τα συμφέροντα σας και σύντομα θα το συνηθίσετε, κυρίως από την στιγμή που θα περιορίσετε τις αντιδράσεις και θα γίνετε πιο πρόθυμοι στην εναλλαγή και στην αναθεώρηση των απόψεων και των συνηθειών σας. Στο μεταξύ πληθαίνουν οι επαγγελματικές εξελίξεις, οι οποίες σας επιστρατεύουν σε καταστάσεις περισσότερο υπεύθυνες και λίγο δύσκολες για τον χαρακτήρα σας.

Σκορπιός

Όλα δείχνουν ότι τα πράγματα παίρνουν μια σταδιακή τροπή προς το καλύτερο. Έμφαση δίνεται στην δημιουργικότητά σας και περισσότερες ευκαιρίες στην αξιοποίηση των ταλέντων ή των ικανοτήτων που διαθέτετε. Άλλοι θα εκφράσετε αυτό στον επαγγελματικό και άλλοι στον κοινωνικό τομέα. Κάποιες αντιξοότητες ακόμα βέβαια δεν υποχωρούν αλλά νομίζω ότι έχετε συνηθίσει πλέον την ύπαρξη τους. Στον αισθηματικό τομέα ειδήσεις θα σας αναστατώσουν στο μέτρο που μπορείτε να τις διαχειριστείτε, αλλά σε οικονομικά προβλήματα επιδιώξτε να βρείτε λύσεις τώρα προκειμένου να ανακουφιστείτε. Είναι σημαντικό να κερδίσετε χρόνο που ευνοεί τα σχέδιά σας.

Τοξότης

Πολλή κίνηση και δραστηριότητα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Άνθρωποι και γεγονότα θα σας απασχολήσουν και θα σας διασπάσουν αρκετές φορές. Τις τυχόν οικονομικές δυσκολίες θα τις αναπληρώσετε με την δημιουργική σας φαντασία. Είναι ακόμα γεγονός ότι οι σωστές κινήσεις που θα κάνετε για να συνεργαστείτε θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε πολλά σχέδια σας. Στα ερωτικά σας η κατάσταση εξακολουθεί να είναι συγκεχυμένη. Οι προθέσεις σας είναι ευμετάβλητες και οι προσφορές δεν σας δίνουν την εγγύηση της επιτυχίας. Φανείτε συνεπείς στις μεγάλες υποχρεώσεις που έχετε και καλλιεργήστε την υπομονή στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Αιγόκερως

Την περίοδο αυτή ευνοούνται κάθε είδους συζητήσεις, συμφωνίες και αναζητήσεις σχετικές με σπουδές, νομικά και επαγγελματικά θέματα. Παρά τις δυσκολίες που ακόμα είναι φανερό ότι υπάρχουν, μπορούν όλα να προχωρήσουν αν δείξετε επίμονη και δεν είστε άκαμπτοι στις απαιτήσεις των άλλων. Στο στενό περιβάλλον η ατμόσφαιρα βελτιώνεται, οι δυσκολίες όμως στα επαγγελματικά παραμένουν. Οι περισσότεροι έχετε καταβληθεί από ένα είδος υπερέντασης και εκείνο που πρέπει να φροντίσετε είναι να απαλλαγείτε από τα άγχη σας. Στα αισθηματικά σας η κατάσταση είναι στατική και για αρκετούς λίγο δυσάρεστη. Μην εξωθείτε στα άκρα τυχόν διαφορές σε ακρότητες που δεν είναι εύκολο να γεφυρωθούν.

Υδροχόος

Μέρα με την μέρα η διάθεση σας βελτιώνεται και οι υποθέσεις σας που είχαν εμποδιστεί στην προώθηση, τώρα διευκολύνονται και κάπως επιταχύνουν. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αισθηματικά σας, κυρίως όσοι έχετε ξεκινήσει μια σχέση καινούργια ή έχετε αποκαταστήσει μια πρόσφατη παρεξήγηση. Χρειάζεται όμως προσπάθεια και χρόνος για να φτάσει η κατάσταση εκεί που πρέπει. Οικονομικά υπάρχουν ευκαιρίες λύσεων οι οποίες όμως έχουν κάποιο τίμημα, ψυχολογικό ή άλλες φορές πρακτικό. Οι κοινωνικές προτάσεις θα έχουν ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο μιας μετακίνησης, όπου αυτή είναι δυνατή λόγω των μέτρων, θα σας δώσει την ευκαιρία μια ψυχικής ανανέωσης.

Advertisement

Ιχθείς

Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας, αλλά και κάποιες συγκυρίες που σας επιτρέπουν να προετοιμάστε τον εαυτό σας για κατακτήσεις και αποδέσμευση από καταστάσεις που σας πίεσαν τα προηγούμενα διαστήματα. Ελιχθείτε καλύτερα προκειμένου να αντιμετωπίσετε ένα περιστασιακό επαγγελματικό πρόβλημα. Οικονομικά παραμείνετε συνετοί και μην βιάζεστε να ανοιχτείτε σε καινούργια έξοδα. Πάντως είναι κατάλληλη εποχή να κάνετε ένα νέο πρόγραμμα για τα οικονομικά σας προκειμένου να είστε πιο ασφαλείς την άνοιξη που θα έρθει. Συναισθηματικά υπάρχουν αρκετές καλές στιγμές. Πάντως τις μέρες αυτές προσπαθήστε να μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας και αποφύγετε ασχολίες που σας εξουθενώνουν.

Πηγή: Oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top