Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Καρμικές επανασυνδεσεις και τελικές δεσμεύσεις!

Μια ιδιαίτερη εποχή που οι νέες θέσεις Ερμή και Αφροδίτης δίνουν τις μοιραίες ευκαιρίες για επανενώσεις και ξεκαθαρίσματα. Η ανθρώπινη πρωτοβουλία θα καθορίσει και το τελικό αποτέλεσμα.

Advertisement

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

Κριός: Είσαστε από τα λίγα ζώδια που πρέπει να κοπιάσετε και να επιμείνετε στο διπλάσιο, για να έχετε τα βασικά στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό τώρα έχει έρθει η ώρα να το καρπωθείτε. Λίγο πριν λήξει η εποχή τους Καρκίνου θα βρεθείτε σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων, μέσα από προτάσεις και παροτρύνσεις για να επιτρέψετε και πάλι μια επανασύνδεση. Σκεφτείτε ώριμα.
Love Life: 95 %

Ταύρος: Η σταθερή σας σκέψη είναι αυτή που θα καθορίσει και το επόμενο χρονικό διάστημα αυτά που θα γίνουν μέσα σε σχέσεις αλλά και γάμους. Έχετε ήδη υποστεί πάρα πολλά. Όλα τα αστρολογικά δεδομένα της περιόδου σας ωθούν, να δείτε ειλικρινά αν η ερωτική σας επιλογή είναι ακόμη αυτή που αποζητάτε.
Love Life: 89 %

Δίδυμοι: Μιλάτε πολύ και ίσως κάποιοι να σας ερμηνεύουν λάθος και υποκειμενικά. Καλύτερα εξηγηθείτε και μην αφήνετε κενά στις επικοινωνίες και ιδιαίτερα με τον άνθρωπο σας. Έχετε την βαθύτερη ανάγκη, να αισθανθείτε ασφαλείς μέσα σε σχέσεις, που να είναι ταιριαστές με τα εσώτερα και απόκρυφα αρχέτυπα σας.
Love Life: 85 %

Καρκίνος: Ερωτική η ατμόσφαιρα για όλους τους Καρκίνους, που πια δεν πείθονται από ελαφρότητες και κούφια λόγια. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι πια μέσα σε δεσμεύσεις που τους καλύπτουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν κλείσει και οι αμαρτωλοί κύκλοι του παρελθόντος. Μέχρι να λήξει οι μήνας αυτός, κάτι θα σας προκύψει.
Love Life: 79 %

Λέων: Έχετε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε μια από τις ευαίσθητες πλευρές σας, προκειμένου να δελεάσετε αυτόν που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο. Από την ώρα που ο Ήλιος θα εισέλθει στο οίκο σας, όλα θα γίνουν πραγματικότητα. Αυτό θα επηρεάσει και πάρα πολύ θετικά και τα οικονομικά σας.
Love Life: 88 %

Παρθένος: Μέχρι τώρα γεμίζετε το μυαλό σας μόνο με ευχάριστες στιγμές και εμπειρίες. Αυτό θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα και για τους ελεύθερους αλλά και για τους εν σχέση. Οι δεσμευμένοι θα εκπλαγούν μέσα από προτάσεις από το ταίρι τους για κάτι πιο σοβαρό, και οι ελεύθεροι θα έρθουν σε μονοπάτια μόνιμης αγάπης.

Love Life: 90 %

Advertisement

Ζυγός: Το συναισθηματικό αδιέξοδο δεν είναι για εσάς. Όλα δείχνουν ότι η καρδιά σας έχει επανέλθει και πάλι στην ισορροπία της και έχει πια επουλώσει όλες τις πληγές. Ο κυβερνήτης σας σε εξαιρετικές όψεις με τον Ποσειδώνα θα σας φανερώσουν γνωριμίες και καλό κόσμο που θα σας κεντρίσει και πάλι τι ενδιαφέρον.
Love Life: 94 %

Σκορπιός: Αδιαφορείτε αυτήν την εποχή για την αισθηματική σας ζωή. Σίγουρα αυτό έχει τις βάσεις του στην άσχημη παρελθούσας σας κατάσταση. Μετριάστε τα πάθη σας. Συμβαίνουν αυτά. Από την πανσέληνο και μετά θα δείτε ότι νέος κόσμος, θα σας πλησιάσουν θα σας ανοίξουν τους ορίζοντες για κάτι διαφορετικό.
Love Life: 86 %

Τοξότης: Είσαστε γοητευτικοί και το εκπέμπετε. Όλα δείχνουν πως είσαστε ένα βήμα πριν κατακτήσετε όλους τους δύσκολους στόχους σας. Σε αυτό θα είναι συμμαχικά και τα οικονομικά σας, που οπωσδήποτε θα σας ενισχύσουν την ψυχολογία. Ταξίδια και πολλή ψυχαγωγία για τους ελεύθερους, που θα ξαφνιαστούν από νέο έρωτα.
Love Life: 93 %

Αιγόκερως: Είσαστε ευνοημένοι σε κάθε επίπεδο. Μπορείτε το υπόλοιπο του Καλοκαιριού να κάνετε τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας. Αυτοί που σκέφτονται για γάμο – οικογένεια, θα βρουν σύμφωνο επιτέλους τον σύντροφο τους. Αυτοί που μάχονται για να σώσουν σχέση και συναισθήματα, μπορεί στο τώρα να δυσκολεύονται, αλλά θα το καταφέρουν.
Love Life: 95 %

Υδροχόος: Είστε το πιο άνετο ζώδιο των τελευταίων εβδομάδων. Έχετε βρεί τον άνθρωπο της ζωής σας, τα οικονομικά σας είναι σταθερά, και το μόνο που μένει είναι ο καλοκαιρινός σας προορισμός. Μια παραπάνω προσοχή σε αυτούς που είναι μπλεγμένοι με άτομα που μόνο τους κάνουν, να ρισκάρουν την κανονική τους σχέση.
Love Life: 90 %

Advertisement

Ιχθείς: Στα μέσα του Καλοκαιριού κολυμπάτε σε βαθιά νερά. Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα που έχετε ανοίξει και στο τώρα καλείστε να τα αντιμετωπίσετε. Σίγουρα ένα κάθετος χωρισμός δεν θα ήταν και η καλύτερη λύση σε μια σχέση που περνάει την κρίση της. Ακόμη και οι Ιχθείς που είναι μόνοι, θα δώσουν μια ακόμη ανάσα σε υποθέσεις ερωτικές του πρόσφατου παρελθόντος.
Love Life: 87 %

ΠΗΓΗ

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top