Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πώς καταστρέφει τη ζωή του κάθε ζώδιο χωρίς καν να το επιδιώκει..

Κριός (21/3-20/4): Καταστρέφετε τη ζωή σας με την αρνητικότητα και επιτρέποντας στον εαυτό σας να χαθείτε μέσα σε αυτήν.

Advertisement

Τα νεύρα σας και το πείσμα σας θα σας φέρουν πολλούς μπελάδες. Ζείτε σε έναν αρνητικό κόσμο μερικές φορές, που οι άνθρωποι δεν θέλουν να είναι μέρος του.

Ταύρος (21/4-20/5)

Καταστρέφετε τη ζωή σας με το να μην την ζείτε με το μέγιστο των δυνατοτήτων της.Νιώθετε την ανάγκη να ελέγχετε τον οποιονδήποτε και το οτιδήποτε στη ζωή σας. Και όταν τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα έχετε σχεδιάσει ξεσπάτε στους ανθρώπους τους οποίους νοιάζεστε. Το πιο δύσκολο πράγμα που δεν μπορείτε να καταλάβετε είναι ότι δεν μπορείτε να ελέγχετε τους ανθρώπους, και οι καταστάσεις δεν θα είναι πάντα καλές. Μάθετε να το αποδέχεστε. Οι απρογραμμάτιστες και απρόβλεπτες καταστάσεις στη ζωή είναι εκείνες που την κάνουν συναρπαστική.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Καταστρέφετε τη ζωή σας με τον συμβιβασμό. Συμβιβάζεστε στην αγάπη επειδή δεν ξέρετε τι θέλετε. Συμβιβάζεστε στη ζωή επειδή φοβάστε την αλλαγή. Συμβιβάζεστε στην καριέρα σας επειδή μένετε σε κάτι που δεν σας κάνει χαρούμενους.Και εξαιτίας αυτών, είστε συνήθως εκείνοι που πονάνε τους ανθρώπους πιο πολύ. Επειδή είστε αναποφάσιστοι στη ζωή σας, έχετε την τάση να σέρνετε τους άλλους μέσω της σύγχυσης και πληγώνετε καλούς ανθρώπους στην πορεία. Αλλά μία μέρα κάποιος θα μπει στη ζωή σας και το μόνο για το οποίο θα είστε ξεκάθαροι είναι ότι θα τον θέλετε στη ζωή σας. Όταν βρείτε αυτό το άτομο, μην του δώσετε κάποιο λόγο για να φύγει, επειδή το κάρμα θα επιστρέψει σε εσάς και το άτομο εκείνο θα είναι αυτό που θα σας πληγώσει περισσότερο από όσο μπορούσατε να φανταστείτε, αν το αφήσετε να φύγει.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Καταστρέφετε τη ζωή σας με το να βάζετε πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό σας.Είστε συναισθηματικά ασταθείς (μία πέφτετε και μία ανεβαίνετε) και χάνεστε εύκολα στον τρόπο που νιώθετε για τους άλλους. Μερικές φορές όταν πιστεύετε ότι έχετε γνωρίσει το σωστό άτομο, το βάζετε πάνω από τον εαυτό σας και το αγαπάτε λίγο πιο πολύ από όσο χρειάζεται. Είναι εύκολο να χαθείτε στην αγάπη. Αλλά να προσέχετε μην χάσετε τον εαυτό σας μέσα σε αυτήν.

Λέων (23/7-23/8)

Καταστρέφετε τη ζωή σας με το να κλείνεστε στον εαυτό σας και να κρύβετε τα συναισθήματά σας. Καταστρέφετε τη ζωή σας με το να σκέφτεστε ότι η ευαισθησία είναι ένδειξη αδυναμίας.Είστε πολύ καλοί στο να δείχνετε σκληροί και να προσποιήστε ότι δε νοιάζεστε. Ως κάποιοι που βάζετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες σε δεύτερη μοίρα στη ζωή σας, προσέξτε να μην κλείνεστε τόσο πολύ, επειδή θα έρθει η στιγμή που θα νικηθείτε από το αίσθημα της μοναξιάς. Να θυμάστε ότι τα αισθήματα δεν σας κάνουν να φαίνεστε αδύναμοι. Το να τα αρνείστε όμως, σας κάνει.

Παρθένος (24/8-22/9)

Καταστρέφετε τη ζωή σας με το να είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας.Έχετε την τάση να βάζετε τους άλλους πάνω από τον εαυτό σας και να μη δίνετε προτεραιότητα σε εσάς. Ενώ αυτό δείχνει ανιδιοτέλεια και οι άνθρωποι σας θαυμάζουν για την καλή καρδιά σας, η ικανότητά σας να αγαπάτε τους άλλους και να τους αγαπάτε βαθιά, δεν αντικατοπτρίζει την σχέση που έχετε με τον εαυτό σας. Είστε οι πρώτοι που θα επικρίνετε αυτό που είστε ή θα επισημάνετε τα ελαττώματά σας χωρίς να εξελίξετε τον εαυτό σας προς αυτό που θέλετε να είστε. Είστε ο χειρότερος εχθρός σας καθώς και η λύση σε αυτό.

Ζυγός (23/9-22/10)

Καταστρέφετε τη ζωή σας με το να προσπαθείτε τόσο σκληρά να ηρεμείτε τους άλλους και με το να μη ζητάτε αυτό που θέλετε και χρειάζεστε.Όσο καλοί και να είστε και όσο και αν σας αγαπάνε όλοι, οι άνθρωποι σας εκμεταλλεύονται και σας κακομεταχειρίζονται. Συγκρατείτε τα αισθήματά σας στην προσπάθεια να είστε ανιδιοτελείς αλλά τότε αυτά συσσωρεύονται και γίνονται κακά και αγενή. Μερικές φορές πληγώνετε τους ανθρώπους που αγαπάτε πιο πολύ καταπιέζοντας τα συναισθήματά σας και μη θέλοντας να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Καταστρέφετε τη ζωή σας με το να σκέφτεστε ότι δεν αξίζετε την αγάπη και ότι είναι καλύτερα να είστε μόνοι.Είστε πολύ ζόρικοι για να τα πάει κάποιος καλά μαζί σας. Είστε οδυνηρά πεισματάρηδες και δεν συγχωρείτε εύκολα τους ανθρώπους. Δεν είναι εύκολο να κερδίσει κάποιος την καρδιά σας αλλά αν γίνει αυτό, τότε έχει την αγάπη και την αφοσίωσή σας για πάντα. Αλλά το πιο μεγάλο ελάττωμά σας είναι ότι είστε λιγάκι εγωιστές και πληγώνετε τους ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς στην προσπάθειά σας να ψάχνετε για το νούμερο ένα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Καταστρέφετε τη ζωή σας με το να φοβάστε. Φοβάστε τόσο πολύ την αποτυχία, που δεν κάνετε απολύτως τίποτα και μένετε καθηλωμένοι στο ίδιο σημείο.Ενώ έχετε πολλές καλές ιδέες, μερικές φορές χάνεστε μέσα σε αυτές. Δεν φαίνεται να είστε συγκεντρωμένοι ή να μπορείτε να τα καταφέρετε. Συγκεντρωθείτε σε μια εργασία την οποία δεν θα αργήσετε να φέρετε εις πέρας και ξεκολλήστε από εκεί που είστε.

Αιγόκερως (22/12-20/1)

Καταστρέφετε τη ζωή σας με το να σκέφτεστε ότι ανταγωνίζεστε τους άλλους για να φτάσετε κάπου. Καταστρέφετε τη ζωή σας με το να πιέζετε τον εαυτό σας αντί να απολαμβάνετε το ταξίδι.Είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας και μερικές φορές απίστευτα εστιασμένοι σε κάτι. Είστε συνέχεια σε κίνηση και κάνετε πάντα κάτι, αλλά μην ξεχνάτε να χαλαρώνετε και να ζείτε λιγάκι τη ζωή, αλλιώς θα χάσετε τα πράγματα που είναι πιο σημαντικά από τους στόχους.

Advertisement

Υδροχόος (21/1-19/2)

Καταστρέφετε τη ζωή σας με το να αφήνετε το παρελθόν να επηρεάζει το μέλλον σας.Έχετε την τάση να τα κρατάτε όλα για τον εαυτό σας και είστε οι χειρότεροι εχθροί σας. Δεν συγχωρείτε τον εαυτό σας για το παρελθόν σας και επιτρέπετε σε αυτό να υπαγορεύσει το μέλλον σας και έτσι φορτώνεστε με αχρείαστα φορτία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της ζωής σας. Έχετε την τάση να διώχνετε πραγματικά καλούς ανθρώπους γιατί πιστεύετε ότι είστε καλύτερα μόνοι παρά με κάποιον που θα μπορούσε να είναι καλός για εσάς.

Ιχθύες (20/2-20/3)

Καταστρέφετε τη ζωή σας με το να επιλέγετε τους λάθος ανθρώπους. Επιλέγετε τοξικούς ανθρώπους και συνήθειες. Ως άτομα που ειλικρινά έχετε καλές προθέσεις και πιθανώς την καλύτερη καρδιά από όλα τα ζώδια, έχετε την τάση να έλκεστε από τους λάθος ανθρώπους που ξεθωριάζουν το φως σας λιγάκι και σας στραγγίζουν.

Όσον αφορά τις συνήθειες, υφίστασθε τον πόνο στη ζωή σας, επιλέγοντας να αντιμετωπίσετε όλα τα λάθος πράγματα. Πληγώνετε τον εαυτό σας περισσότερο κάθε φορά, επειδή πιστεύετε ότι αξίζετε τον πόνο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: AWAKENGR.COM VIA THOUGHTCATALOG

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top