Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πως να κερδίσετε την καρδιά της σύμφωνα με το ζώδιο της!

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της. Διαφορετικά πράγματα αρέσουν ή δεν αρέσουν στην κάθε μία, διαφορετικές αδυναμίες ή διαφορετικά δυνατά σημεία έχει η κάθε μία. Κάθε γυναίκα αγαπά με διαφορετικό τρόπο και ζητά να αγαπηθεί επίσης διαφορετικά.

Το ζώδιο που ανήκει δίνει πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικές με τον ξεχωριστό χαρακτήρα της κάθε γυναίκας καθώς και τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο θα την πλησιάσετε. Τι θέλει από ένα σύντροφο; πως μπορείτε να την κατακτήσετε; Διαβάσετε παρακάτω….

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός είναι κόρη του Άρη και αυτό την κάνει δυναμική, παθιασμένη και πολύ ενδιαφέρουσα. Είναι γεννημένη ηγέτης και λατρεύει να κερδίζει την προσοχή, το ενδιαφέρον αλλά και τον θαυμασμό. Δεν φοβάται να ζητήσει ανοιχτά αυτό που θέλει, είναι ανεξάρτητη και πολύ έντιμη. Της αρέσουν οι εξίσου δυναμικοί άντρες που δεν έχουν πρόβλημα να συνυπάρχουν με μια αναλόγων προσόντων γυναίκα. Αναζητά έναν άντρα που θα της προσφέρει ένα κράμα πάθους, έντασης αλλά και ρομαντισμού.  Θα πρέπει να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα άνεσης και ενθουσιασμού όπου θα υπάρχει ευθύτητα και ειλικρίνεια. Δεν της αρέσουν οι ζηλιάρηδες και η κάθε προσπάθεια χειραγώγησης της, θα την τρέψει σε φυγή. Για να την κατακτήσετε όμως τελικά θα πρέπει να την αφήσετε να πιστεύει ότι στην ουσία σας κατάκτησε εκείνη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η γυναίκα Ταύρος σαν γνήσια κόρη της Αφροδίτης που είναι αγαπά τα όμορφα πράγματα στην ζωή. Αν θέλετε να την κατακτήσετε θα πρέπει να επιμεληθείτε σωστά το παρουσιαστικό σας.  Κομψά ρούχα και αξεσουάρ θα σας χαρίσουν επιπλέον πόντους. Ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που  λατρεύει την περίοδο του φλερτ, το οποίο μάλιστα προτιμότερο θα ήταν να τραβά σε διάρκεια,  κυρίως γιατί θέλει τον χρόνο της  για να σκεφτεί τι ακριβώς θέλει και πως το θέλει. Γενικά δεν της αρέσει να κάνει βιαστικές κινήσεις.  Έχει ανάγκη από σιγουριά και ασφάλεια. Αυτό ακριβώς είναι και το «κουμπί» της. Είναι απλή και προτιμά τα πράγματα να μην γίνονται περίπλοκα με την έννοια ότι δεν θέλει προσπάθειες από μέρους σας να την κάνετε π.χ.  να ζηλέψει. Της αρέσουν οι άντρες «παλαιάς κοπής» και προτιμά τους παλιούς καλούς κανόνες αποπλάνησης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εδώ έχετε να κάνετε με μια γυναίκα με πολυσχιδή προσωπικότητα. Τα «μηνύματα» που θα λαμβάνετε από την εν γένει συμπεριφορά της θα είναι διφορούμενα. Γνήσια κόρη του Ερμή, μιλάει πολύ και σκέφτεται ακόμα περισσότερο. Μοιάζει άπιαστη και ίσως ακόμα και ανίκανη να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση πράγμα που δεν ισχύει. Απλά χρειάζεται κάποιον που να μπορεί να αποδεχτεί τον ιδιαίτερο και πολύπλευρο εαυτό της και να την αγαπήσει ακριβώς για αυτό. Ενθουσιάστε την, αποπλανήστε την. Με μικρά συχνά μηνύματα στο e-mail της ή στο κινητό της. Κάντε την χαρούμενη, κάντε την να γελάει. Δείξτε της λοιπόν τον δικό σας αυθόρμητο και ενδιαφέροντα εαυτό και κάντε την να καταλάβει ότι μαζί σας δεν θα ρουτινιάσει ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η ευαίσθητη κόρη της Σελήνης μοιάζει να χρειάζεται την προστασία σας. Είναι ευάλωτη, συναισθηματική και αρκετά παραδοσιακή.  Αυτό είναι ακριβώς που θα θελήσει τελικά να δει σε σας και που τελικά θα την κερδίσει, δηλαδή την δική σας συναισθηματική πλευρά. Επιπλέον η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για την γυναίκα Καρκίνο και για τον λόγο αυτό οι ερωτήσεις σχετικά με την οικογένεια της, που μεγάλωσε, που πήγε σχολείο κ.λ.π. από την μεριά σας θα εκτιμηθούν δεόντως. Επίσης επειδή είναι σχετικά ντροπαλή προσπαθήστε να την κάνετε να αισθανθεί μαζί σας ασφάλεια και οικειότητα. Αυτό θα το καταφέρετε φροντίζοντας να είστε πολύ καλός ακροατής. Να θυμάστε ότι στην ουσία ψάχνει για ένα σύντροφο στον οποίο θα μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα της χωρίς να αισθάνεται ότι κρίνεται.

ΛΕΩΝ

Η γυναίκα αυτή σαν γνήσια κόρη του Ήλιου είναι λαμπερή, εντυπωσιακή και παιχνιδιάρα. Από την φύση της αισιόδοξη είναι αυτό που λέμε «η ψυχή του πάρτι» . Θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής τόσο του κόσμου γενικά όσο και της δικής σας ειδικά και λατρεύει τις φιλοφρονήσεις. Αυτό που θέλει από εσάς είναι να της δείξετε πόσο σας αρέσει, να την επαινέσετε και να την κάνετε να αισθανθεί βασίλισσα. Θέλει να της δείχνετε πόσο περήφανος είστε που είναι δίπλα σας , πόσο σας ενδιαφέρει και φυσικά πόσο την λατρεύετε και την σέβεστε. Της αρέσει να ζει την κάθε της στιγμή με πάθος και έχει δυνατό χαρακτήρα. Αυτό είναι που θέλει όμως και από εσάς. Σαν βασίλισσα λοιπόν που είναι χρειάζεται ένα βασιλιά, ένα εξίσου δυναμικό άντρα που θα είναι σίγουρος για τον εαυτό του. Η λιονταρίνα δεν θέλει να νιώθει απλά το  κέντρο του κόσμου αλλά κυρίως το κέντρο του δικού σας κόσμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γυναίκα αυτή κάποιες φορές μπορεί να φαίνεται ψυχρή ή απόμακρη ή ακόμα και σνομπ, στην πραγματικότητα όμως είναι ντροπαλή.  Σαν κόρη του Ερμή που είναι , έχει γρήγορη και αναλυτική σκέψη και είναι αρκετά λογική και πρακτική. Είναι ρεαλίστρια και δεν θα προχωρήσει εύκολα σε σχέση αν πρώτα δεν είναι σίγουρη για το ποιόν σας. Δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή των γυναικών που συγκινείται από επιδείξεις δύναμης, πλούτου ή ισχύος . Αντιθέτως θα εντυπωσιαστεί από τις γνώσεις σας, την άνεση σας, την εξυπνάδα σας και την διάθεση σας να περάσετε ώρες ατελείωτες μαζί της συζητώντας. Σαφώς θα εκτιμήσει την σοβαρότητα σας καθώς και την αξιοπρέπεια σας. Η γυναίκα Παρθένος είναι γυναίκα με λεπτούς τρόπους και αναζητά ένα συμβατό με αυτή σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ

Η γυναίκα Ζυγός είναι χαριτωμένη, καλαίσθητη και κομψή. Της αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής, ειδικά της δικής σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε καταρχάς καλός ακροατής. Για να την κατακτήσετε κάντε την να νιώθει ότι είναι το αντικείμενο του θαυμασμού σας. Να θυμάστε ότι λατρεύει το φλερτ και ότι τα κοπλιμέντα λειτουργούν σαν φορτιστές των μπαταριών της. Κομπλιμεντάρετε την εμφάνιση της,  το ντύσιμο της, τα μαλλιά της, την ομορφιά της. Κάντε της σχόλια τύπου «είσαι σαν πριγκίπισσα» ή «είσαι σαν νεράιδα» και μαζί με την αυτοπεποίθηση της ανεβάστε και τις δικές σας «μετοχές» στο παιχνίδι της κατάκτησης της. Φυσικά θα πρέπει και η δική σας εμφάνιση να είναι προσεγμένη, να είστε δηλαδή καλοντυμένος και κομψός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην γυναίκα Σκορπιό αρέσουν τα δύσκολα και ότι εμπεριέχει πρόκληση, σαν ένα μυστήριο που καλείται να διαλευκάνει. Είναι γυναίκα με πάθη και τις αρέσουν οι έντονοι άνθρωποι και κατ’ επέκταση  οι συναισθηματικά βαθιές σχέσεις. Κόρη του Πλούτωνα καθώς είναι οτιδήποτε επιφανειακό την απωθεί. Η γυναίκα αυτή δεν είναι καθόλου εύκολη κατάκτηση και θέλει χρόνο για να μπορέσει να ανοιχτεί παραπάνω. Σέβεται τους ειλικρινείς και έντιμους ανθρώπους και ζητάει ποιότητα στην ζωή της γενικότερα και στην σχέση της ειδικότερα. Με την γυναίκα αυτή δεν θα πρέπει να είστε «ανοιχτό βιβλίο» αφήστε την να σας ανακαλύψει σιγά σιγά. Από την φύση της είναι περίεργη και το να την προκαλείτε να σας μάθει θα την ενθουσιάσει. Λατρεύει τις συζητήσεις που βασίζονται στην ψυχολογία κυρίως. Το μυστικό για την κατάκτηση της,  είναι να της περνάτε το μήνυμα του πόσο συναρπαστικός είστε μεν αλλά καθόλου εύκολη περίπτωση δε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν κάτι χαρακτηρίζει τη γυναίκα αυτή είναι το χαρούμενο γέλιο της που μοιάζει με μικρού παιδιού. Ο κυβερνήτης της Δίας την βοηθάει να έχει ένα πληθωρικό χαρακτήρα, να είναι χαρούμενη και να έχει μια πιο αισιόδοξη προσέγγιση στη  ζωή. Για να την κατακτήσετε θα πρέπει να είστε θετικοί άνθρωποι, να μην είστε γκρινιάρηδες και να έχετε χιούμορ. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η γυναίκα αυτή είναι αναζητητής  της εσωτερικής αλήθειας και εκτιμά τους ανθρώπους που ασχολούνται με “ανώτερες ιδέες” όπως η φιλοσοφία ή ο εσωτερισμός. Απολαμβάνει συζητήσεις για το νόημα της ζωής και για διάφορα κοινωνικά και ανθρωπιστικά ζητήματα. Δεν θα μοιραστεί ποτέ την ζωή της με κάποιον που δεν έχει τις ίδιες ηθικές αξίας με αυτή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γυναίκα με βρετανικό φλεγματικό χιούμορ η κόρη αυτή του Κρόνου θα σας παιδέψει μέχρι να καταλάβει πόσο πρόθυμοι είστε να την γνωρίσετε πραγματικά καλά. Θα σας κάνει να πιστέψετε ότι αντί για ραντεβού έχετε πάει για συνέντευξη για δουλειά. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν της αρέσει να επενδύει χρόνο ούτε φυσικά συναισθήματα αν δεν είναι σίγουρη για τις δικές σας πραγματικές προθέσεις. Φιλόδοξη και η ίδια εκτιμά το προσόν αυτό στους άντρες καθώς και την εργατικότητα. Θα εκτιμήσει τους καλούς σας τρόπους, το χιούμορ και την εξυπνάδα σας. Μην είστε υπερβολικά ενθουσιώδεις μαζί της τουλάχιστον όχι πριν σας γνωρίσει καλά. Για να την κατακτήσετε θα πρέπει πρώτα να φλερτάρετε με το μυαλό της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντισυμβατική, τρελούτσικη, γεμάτη αντιφάσεις και κάποιες φορές εκκεντρική σαν γνήσια κόρη του Ουρανού. Αγαπά τις περιπέτειες και βαριέται απίστευτα εύκολα. Της αρέσουν οι πρωτοτυπίες και το διαφορετικό οπότε ο τρόπος προσέγγισής της  θα πρέπει να είναι σχετικά ασυνήθιστος. Έχει πολλά ενδιαφέρονται και έντονη κοινωνική ζωή. Να θυμάστε ότι αγαπά πολύ την ελευθερία της και δεν θα την θυσιάσει καθώς και το ότι δεν ανέχεται κανενός είδους χειραγώγηση. Συνήθως προτιμά να έχει, με το αντικείμενο του ενδιαφέροντός της, για αρχή μια είδους φιλική σχέση έτσι ώστε να έχει αποκτήσει πρώτα οικειότητα  πριν προχωρήσει σε μια αισθηματική σχέση. Κάντε την καταλάβει την ειλικρίνεια των αισθημάτων σας καθώς και το γεγονός ότι μπορείτε να τη κρατάτε συνεχώς σε εγρήγορση  με τις συνεχείς σας εκπλήξεις.

ΙΧΘΥΣ

Η γυναίκα Ιχθύς είναι η βασίλισσα του ρομαντισμού και σαν κόρη του Ποσειδώνα είναι γεννημένη καλλιτέχνης. Λατρεύει τις παλιομοδίτικες συναισθηματικές «φιοριτούρες» και απολαμβάνει την προσοχή σας και τα κοπλιμέντα σας. Είναι ευαίσθητη και αυτό που ψάχνει κατά βάθος είναι κατανόηση και συναισθηματική κάλυψη. Πρέπει λοιπόν να τη κάνετε να καταλάβει ότι έχετε ειλικρινή αισθήματα και ότι αυτή είναι η ιδανική γυναίκα για εσάς. Η γυναίκα αυτή πάντα θα αναζητά και ταυτόχρονα θα φοβάται την τελειότητα. Κάντε την να καταλάβει ότι αν και δεν είναι εύκολο, ακόμα και αν προσπαθήσετε πολύ και κυρίως παρόλο που κανένας και καμία σχέση δεν είναι τέλεια εσείς θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να πλησιάσει η σχέση σας όσο το δυνατό πιο κοντά στο τέλειο.

via zwdia24.gr της Ελένας Γκιτσάλη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top