Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 31 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου

Κριός: Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου σας υποχρεώνει να ανασυγκροτηθείτε εργασιακά. Βγάζει στην επιφάνεια νέες προοπτικές με νέες ευθύνες. Ο Άρης συνεχίζει να πρωτοστατεί στο ζώδιό σας, εμπνέοντας ιδέες που όμως είναι δύσκολο να εφαρμοστούν.

Η Πανσέληνος αυτή σας βοηθά να καταλάβετε τι πρέπει να υπερασπιστείτε εργασιακά και τι πρέπει να εγκαταλείψετε. Ο Ερμής δημιουργεί μερικές περιπλοκές σε συνεργασίες ή σε λήψη αποφάσεων. Και ενώ είναι μια εβδομάδα που βγάζει στην επιφάνεια νέα πράγματα, παράλληλα είναι κατάλληλη για αποφάσεις που θα φέρουν λύσεις ή θα εξασφαλίσουν την πορεία σας τους επόμενους δύο μήνες.  Καταπολεμήστε την οργή και τον εκνευρισμό, ελέγχετε τις κρίσεις ειλικρίνειας και δείξτε κατανόηση στους ανθρώπους που αγαπάτε.

Ταύρος

Υπάρχει ένα γενικότερο κλίμα γύρω σας το οποίο άλλοτε σας ανησυχεί και άλλοτε σας εκνευρίζει. Ωστόσο οι μέρες που ακολουθούν θα εξυπηρετήσουν πολύ τις επιδιώξεις σας και την κάλυψη των συναισθηματικών σας αναγκών. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου έχει θετική επιρροή σε εσάς και ευεργετική στην πορεία των υποθέσεών σας. Παρά την επικράτηση του γενικότερου κλίματος, εσείς αποδίδετε εργασιακά, αλλά και δημιουργικά. Με περιορισμένους ή μη τους δρόμους της επικοινωνίας και της έκφρασης, καταφέρνετε να κάνετε ή να έχετε αυτό που θέλετε.

Δίδυμοι

Ο χρόνος περνά γρήγορα και ο ένας μήνας διαδέχεται τον άλλον. Ο Αύγουστος δίνει τη θέση του στον Σεπτέμβριο κάτω από μια δυνατή Πανσέληνο. Η εβδομάδα που θα ακολουθήσει θα φέρει μια σειρά γεγονότων που θα αλλάξουν ισορροπίες και προοπτικές, στον άξονα επαγγελματική και προσωπική ζωή και δράση. Ο Ερμής στην Παρθένο σας εξυπηρετεί να διαχειριστείτε σωστά τις οικογενειακές και τις προσωπικές σας υποθέσεις. Η Αφροδίτη στο τέλος του Καρκίνου συμβάλλει στην κάλυψη οικονομικών αναγκών και ο Άρης σας βοηθά να παραμείνετε καλοί υποστηρικτές των ιδεών και των μεγάλων σκοπιμοτήτων σας. Ωστόσο η πολυαστρία στον Αιγόκερω και η συνέπειά της σας κρατά δέσμιους σε συνθήκες και καταστάσεις από τις οποίες δεν μπορείτε να ξεφύγετε.

Καρκίνος

Πρόκειται για ένα διάστημα που αυξάνει η κίνηση και η ταχύτητα της καθημερινότητας. Γεγονότα και ανθρώπινες συμπεριφορές σας υποχρεώνουν να αναθεωρήσετε μερικές σκέψεις, ή να συνειδητοποιήσετε καινούριες αλήθειες, που είχαν παραμείνει στο σκοτάδι. Η Αφροδίτη ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το ζώδιό σας προσφέροντας τα τελευταία της δώρα σε ότι αφορά τον έρωτα ή την επαγγελματική συνεργασία. Ο Άρης σας κρατά επιστρατευμένους σε υποχρεώσεις, ανεξάρτητα των απόψεων και της αποδοχής σας. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου σας μιλά μέσα από συμπτώσεις, αναγκάζοντάς σας να αλλάξετε πορεία ή τακτική. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι με βάση την κοινή λογική.

Λέων

Καθώς ο Αύγουστος κλείνει τον κύκλο του, ο Σεπτέμβριος τον ανοίγει κάτω από το φως ενός δυνατού φεγγαριού. Οι καταστάσεις σας βοηθούν ή και σας υποχρεώνουν να σκεφτείτε και να δράσετε περισσότερο πρακτικά. Ο άλλοτε υπεροπτικός σας εαυτός γίνεται πιο συγκαταβατικός και συνεργάσιμος, ακόμα και με εκείνους που δεν εγκρίνει. Ο Άρης επιμένει να σας ωθεί να βάλετε νέους στόχους και να υπερασπιστείτε ιδέες, νομικές υποθέσεις και σπουδές που σας αφορούν. Η Αφροδίτη έρχεται να εγκατασταθεί στο ζώδιό σας, αλλάζοντας τις συνθήκες και τις προοπτικές της ερωτικής σας ζωής και ιδιοσυγκρασίας. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω παραμένει αισθητή, υπαγορεύοντας τακτικές και συμπεριφορές που πρέπει να ακολουθείτε στον εργασιακό χώρο. Το γενικότερο κλίμα δεν σας ενθουσιάζει ιδιαίτερα, αλλά από ένστικτο, βρίσκετε τον τρόπο να προσαρμοστείτε σε αυτό.

Παρθένος

Η αρχή του Σεπτεμβρίου είναι και η αρχή μιας νέας εποχής για τους περισσότερους από εσάς. Η Πανσέληνος που ακολουθεί στην εβδομάδα που έρχεται πυροδοτεί νέες εξελίξεις στα αισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα. Η εξωτερική γενικότερη κατάσταση αναμοχλεύει το συναισθηματισμό σας και τροφοδοτεί τις ανησυχίες σας. Ωστόσο καταφέρνετε να τα πάτε καλά, προστατευμένοι από μια μοίρα που σας υπερασπίζεται. Ο Ερμής στο ζώδιό σας βοηθά να φτάσετε στον προορισμό που έχετε βάλει και η Αφροδίτη στον Καρκίνο βοηθά να μειώσετε τις ταλαιπωρίες σας και να είστε έγκαιροι στις αναχωρήσεις των νέων προορισμών. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω σας βοηθά και μεσοπρόθεσμα θα αποδειχτεί σύμμαχος και αρωγός σας.

Ζυγός

Ήρθε ο καιρός να γίνετε λίγο πιο προσγειωμένοι και να αγγίξετε τη λογική. Το καλοκαίρι φεύγει και δίνει τη θέση του σε ένα φθινόπωρο που προβλέπεται μεταρρυθμιστικό και ταραγμένο. Η ομάδα των ζωδίων στην οποία ανήκετε, ζει την τελευταία πράξη του δύσκολου περάσματος το οποίο τερματίζεται τον Δεκέμβριο της χρονιάς αυτής. Παλιές ιστορίες επανεμφανίζονται στο προσκήνιο και νέες οικογενειακές ευθύνες φορτώνονται στις αποσκευές που κουβαλάτε. Ο Άρης συνεχίζει να σας προκαλεί μέσα από τη συμπεριφορά των άλλων. Προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, προσωπικές και άλλες. Συνειδητοποιήστε ότι παίζετε μια δύσκολη παρτίδα που θα αργήσει να τελειώσει για αυτό βρείτε τη δύναμη να υπομείνετε και να περιμένετε χωρίς να κινείτε λάθος τα πιόνια στη σκακιέρα.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, καθώς αφήνει πίσω τον Αύγουστο και προοιωνίζει το φθινόπωρο θα σας δώσει νέους εντυπωσιασμούς. Συγκριτικά με άλλους θα καταφέρετε να περάσετε ευχάριστα την καθημερινότητά σας, εκτελώντας τα γνωστά σας καθήκοντα. Οι αντιξοότητες που δημιουργεί ο Άρης από τον Κριό δεν υποχωρούν, αλλά ο Ερμής και η Αφροδίτη γίνονται οι σύμμαχοι της καθημερινής σας πορείας. Σας δίνονται επίσης χρήσιμες πληροφορίες για να ξέρετε πώς να κινηθείτε. Δεν θα λείψουν ευκαιρίες εργασίας σε όσους την αναζητάτε και τελικά θα μπορέσετε να αποσπάσετε συμφωνίες ή αποδοχές από τρίτους τις οποίες επιδιώκετε εδώ και καιρό.

Τοξότης

Τελειώνοντας ο Αύγουστος και καθώς μπαίνει ο Σεπτέμβριος, ο ουρανός σας φωτίζεται από μια δυνατή Πανσέληνο που ίσως διχάσει λίγο την καθημερινότητα και τη διάθεσή σας. Η Πανσέληνος αυτή σας υποχρεώνει να κρατήσετε ευαίσθητες ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών καταστάσεων. Ενδεχομένως να σας φορτώσει υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα αλλά θα σας εξυπηρετήσει πολύ σε οικογενειακό ή προσωπικό επίπεδο. Ο Άρης παραμένει θετικός απέναντί σας και σε ότι παραγωγικό ή δημιουργικό κάνετε. Η καθημερινότητα μπορεί να ηλεκτρίζεται ή να επισπεύδεται. Ωστόσο θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε για μια ακόμα φορά τη στάση του νικητή. Συναισθηματικά η κατάσταση δεν είναι άσχημη εκτός αν εσείς τη βλέπετε λίγο μυωπικά. Το πρόβλημα παραμένει η πολυαστρία στον Αιγόκερω που φαντάζει σαν ένας ψηλός τοίχος ο οποίος σας εμποδίζει να δείτε την εξωτερική θέα.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου για εσάς είναι αρκετά λυτρωτική, μετά από έναν κουραστικό Αύγουστο που ζήσατε. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για συνεννόηση, προώθηση συνεργασιών και παύση παρεξηγήσεων. Τα γεγονότα σας βοηθούν να λύσετε τη σιωπή σας και να πείτε πράγματα τα οποία για μεγάλο διάστημα σας καταπίεσαν. Η αισθηματική σας ζωή σας αφορά άμεσα, παρόλο που δεν το ομολογείτε. Σε προσωπικά ή οικογενειακά ζητήματα, ο Άρης συντηρεί την μικρή ή τη μεγάλη εστία πολέμου. Δεν πρέπει να την αντιμετωπίζετε επιθετικά, ούτε να τη βλέπετε απειλητικά για εσάς. Γνωρίζω ότι είστε από τους ανθρώπους που δεν συμβιβάζονται αλλά ίσως τώρα θα πρέπει να αναθεωρήσετε λίγο τις συνήθειές σας και να κάνετε μια πρόσκαιρη συνθηκολόγηση ή υποχώρηση για το δικό σας συμφέρον. Σίγουρα όμως δεν θα το ομολογήσετε ποτέ αυτό το τελευταίο.

Υδροχόος

Είστε από τους ανθρώπους που δύσκολα κηδεμονεύονται ή περιορίζονται. Όμως η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου σας υποχρεώνει να πειθαρχήσετε σε κανόνες και τακτικές ακόμα και αν δεν τις εγκρίνετε. Αλλάζουν πολλά πράγματα στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σας δεδομένα χωρίς να συμβαίνει κάτι δυσάρεστο. Ο μήνας αυτός θα κρίνει πολλά πράγματα για τους επόμενους, γι αυτό πάρτε τη σωστή θέση και κάντε τις σωστές επιδόσεις. Ο Άρης στον Κριό σας κάνει λίγο βιαστικούς και αυθόρμητους και αυτό πρέπει να το ελέγχετε. Αποφύγετε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις στο περιβάλλον στο οποίο κινείστε. Συναισθηματικά περνάτε ακόμα μια μεταβατική περίοδο. Οικονομικά μπορείτε να τύχετε βοήθειας, ακόμα και τη στιγμή που δεν το περιμένετε.

Ιχθύες

Είσαστε άνθρωποι απρόβλεπτοι και περίεργοι, ευαίσθητοι και ρομαντικοί. Γεννημένοι να ενισχύετε την αισιοδοξία των άλλων, καλείστε αυτήν την περίοδο να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό τόσο στις προσωπικές, όσο και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Ο Ερμής σας βοηθά ν α είστε πιο πρακτικοί και προσγειωμένοι, η Αφροδίτη να διατηρείτε την γοητεία που εκπέμπετε και ο Άρης σας δίνει τα μέσα για να κατακτήσετε κάποιον, ή κάτι. Αξιοποιήστε το χρόνο και τις μέρες που θα ακολουθήσουν, ενισχύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες και μην παρασύρεστε από φόβους, προπαγάνδες και διαδόσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top