Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Κώστας Λεφάκης : Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 19-25.Τεράστια Ψυχραιμία γι’αυτά τα 2 ζώδια.

Κριός

Οι εξελίξεις επιταχύνονται. Η ένταση στα ερωτικά κορυφώνεται  και οι αντιδράσεις σε οτιδήποτε σας καταπιέζει, μεγαλώνουν. Υποσκελίζετε τα προβλήματα της οικογένειας, καθώς φαίνεται πως δεν σας αφορούν αυτήν την περίοδο. Το ενδιαφέρον σας το μονοπωλεί, είτε μια καινούρια αγάπη, είτε μια καινούρια δραστηριότητα. Οι επιδόσεις σας βελτιώνονται και η παρουσία σας γίνεται όχι μόνο αισθητή, αλλά και επεισοδιακή. Λίγη προσοχή στα οικονομικά δεν θα έβλαπτε.

Ταύρος

Αγωνίζεστε για να καταλήξετε κάπου μετά τα όσα έχουν μεσολαβήσει. Καταλαμβάνεστε από διχαστικές σκέψεις και από περιστασιακούς φόβους. Πολλοί ζείτε ένα αισθηματικό αδιέξοδο και άλλοι ένα επαγγελματικό.  Η καθημερινότητα σφύζει και κουράζει. Οι προσωπικές και οι οικογενειακές ανάγκες συνεχίζουν να σας ταλανίζουν. Μην περιμένετε να σας βοηθήσουν άλλοι, μόνοι σας θα βρείτε τις λύσεις αρκεί να τολμήσετε.

Δίδυμοι

Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Επιστρατεύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες και αυτοσχεδιάστε την ώρα που οι άλλοι σας αιφνιδιάζουν με ασυνέπεια στις υποσχέσεις τους, ή με αλλαγή στα κοινά σας σχέδια. Ζήστε τη χαρά της ζωής, κάτω από την θετική επίδραση της προσέγγισης του Άρη και της Αφροδίτης. Μετακινηθείτε, δείτε ανθρώπους που θέλετε, κλείστε νέες συμφωνίες,  ή ρισκάρετε σε ένα σχέδιο που σας έχει εμπνεύσει από καιρό.

Καρκίνος

Ξεπεράστε τους φόβους και τις ρομαντικές σας διαθέσεις. Φανείτε ψύχραιμοι στην αντιμετώπιση ενός αιφνίδιου περιστατικού που έχει σκληρό χαρακτήρα για τη δική σας ιδιοσυγκρασία. Συνεργαστείτε περισσότερο με το σύντροφό σας και αποφύγετε μια αναμέτρηση μαζί του. Μην αμελείτε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, αλλά μη γίνεστε εξιλαστήρια θύματα στα λάθη που έκαναν άλλοι και θέλουν να τα φορτώσουν σε εσάς.Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος στον Υδροχόο: Μάθε αναλυτικά από τον Κώστα Λεφάκη! Στείλε ΚΛ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

Λέων

Μη χάνετε το μέτρο σε αυτά που λέτε και κάνετε και φανείτε λίγο συνετοί στις επιλογές και στα προγράμματα που καταστρώνετε. Αποφύγετε την επίδειξη δύναμης, υπολογίστε τη γνώμη των άλλων και πάνω από όλα μην προκαλείτε εκείνους που έχουν μεγάλη ισχύ. Η παρουσία του Άρη συνεχίζει να είναι αισθητή,. Αξιοποιήστε τον δημιουργικά και όχι εμπόλεμα. Προνοήστε για τα οικονομικά σας, όπως παράλληλα, προγραμματίστε έξυπνα τις επερχόμενες, καλοκαιρινές σας διακοπές.

Παρθένος

Κάντε το καλύτερό σας! Μην παρασύρεστε από τη γνώμη των άλλων, αποφύγετε διχαστικές σκέψεις που σας κουράζουν, αξιοποιήστε την τύχη στα ερωτικά. Όσοι έχετε αναλάβει υποχρεώσεις συνεχίστε να τις διεκπεραιώνετε πιστά και υπομονετικά. Μην εκτίθεστε σε κινδύνους και αποφύγετε συναναστροφές που δεν μπορούν να σας κατανοήσουν. Μη χάνετε την πίστη στον εαυτό σας και στη ζωή την ίδια.

Ζυγός

Ο κυβερνήτης σας αλλάζει ζώδιο και αυτό θα φέρει αλλαγή στο κλίμα της ζωής σας. Ο Άρης στον Λέοντα συνεχίζει να σας βοηθά στην πραγμάτωση των προσδοκιών, ή των στόχων σας. Τα γεγονότα θα διαδεχθούν γρήγορα το ένα το άλλο και εσείς θα βρεθείτε αρκετές φορές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ή των σχολίων. Οι καθυστερήσεις δεν θα λείψουν, ως συνήθως, αλλά ένα εμπόδιο που υπάρχει μπορεί να υποχωρήσει με ένα κατάλληλο δικό σας χειρισμό.Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος στον Υδροχόο: Μάθε αναλυτικά από τον Κώστα Λεφάκη! Στείλε ΚΛ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

Σκορπιός

Σημαντικό πέρασμα ημερών, έντονο και ερωτικά και κοινωνικά! Ανήκετε σε αυτούς που τα γεγονότα ακόμα τους βασανίζουν και οι πλανητικές όψεις δοκιμάζουν την αντοχή τους. Θα σας ταίριαζε πολύ αυτήν την περίοδο ο ρόλος του ήρωα και μπορείτε να τον υποδυθείτε, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον κοινωνικό χώρο που βρίσκεστε. Μια ερωτική παρεξήγηση μπορεί να υποχωρήσει, ενώ μια καινούρια παρουσία θα σας λυτρώσει από ένα δίλημμα, ή ένα πρόβλημα. Η επικείμενη πανσέληνος θα φωτίσει τα βράδια σας και θα ενισχύσει τη φαντασία σας.Μη ξεχνάτε ότι στη βάση σας, είστε περισσότερο τυχεροί άνθρωποι, από όσο νομίζετε!

Τοξότης

Το κλίμα των ημερών βελτιώνεται και η επικείμενη Πανσέληνος πρόκειται να ανοίξει έναν καινούριο ορίζοντα, δελεάζοντάς σας για ψυχαγωγία και ταξίδια. Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις μειώνονται και οι άνθρωποι που σας αφορούν σας τροφοδοτούν με την αγάπη και το ενδιαφέρον τους. Πρόκειται για ένα σύντομο, αλλά πολύ θετικό διάστημα για τους περισσότερους από εσάς, το οποίο πρέπει και να το βιώσετε και να το εκμεταλλευτείτε!  Στη δουλειά τα πράγματα παίρνουν μια νέα τροπή και στην οικογένεια κάποια διλήμματα ξεπερνιούνται.

Αιγόκερως

Οι αντιπαραθέσεις με τους άλλους συνεχίζονται, τα άγχη των προηγούμενων ημερών δεν υποχωρούν, ενώ νέα σχέδια, αναγκαία για το μέλλον συμπιέζουν τον μηχανισμό της σκέψης σας. Ο Ερμής στον Καρκίνο σας βοηθά να ενισχύσετε τις γέφυρες επικοινωνίας και συνεννόησης με εκείνους που παίζουν ενεργό ρόλο στην καθημερινή σας ζωή. Κάποια καλά γεγονότα θα διαψεύσουν φόβους και ανησυχίες που έχετε από καιρό. Ένα αίτημά σας για κάτι σημαντικό, γίνεται επιτέλους αποδεκτό.  Παράλληλα η πρόσκληση από ένα φίλο για ταξίδι, ή σύντομες διακοπές, ενισχύει τη διάθεση και την αισιοδοξία σας.

Υδροχόος

Ο έρωτας συνεχίζει να παίζει μαζί σας μια δύσκολη παρτίδα. Στο χέρι σας είναι να βγείτε οι τελικοί νικητές. Η Αφροδίτη διαφοροποιεί τα συναισθήματά σας μετά τα μέσα της εβδομάδας, καθώς έρχονται στο προσκήνιο αιφνίδιες εργασιακές υποχρεώσεις. Ο Άρης παραμένει αντιδραστικός στις δικές σας επιθυμίες καθώς ολοκληρώνει την πορεία του στον Λέοντα. Η επικείμενη Πανσέληνος προετοιμάζει κάτι που ελλοχεύει από καιρό, για άλλους στον επαγγελματικό τομέα και για άλλους στον οικογενειακό, Φανείτε ψύχραιμοι στα γεγονότα που θα συμβούν και πολύ ευέλικτοι στη διευθέτηση των διαφορών σας με τους άλλους.

Ιχθύες

Είστε η πιο παράξενη ομάδα του ζωδιακού κύκλου. Μοιάζετε σαν τους αγωγούς του σύμπαντος που μεταδίδουν την ενέργεια και την πληροφορία. Οι πλανητικές όψεις δοκιμάζουν τον ψυχισμό σας και διαταράσσουν την πρακτικότητα των σκέψεων. Η Αφροδίτη σας παρασύρει σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι ερωτικού χαρακτήρα! Η καθημερινότητα συνεχίζει να σας κουράζει, καθώς παραμένετε παγιδευμένοι στο βουητό του πλήθους που σας περιβάλλει.  Βασική σας κρυφή επιθυμία, η μυστική και αιφνίδια απόδραση! Νιώθετε παγιδευμένοι και την επιθυμία να βρείτε διέξοδο. Σας διαβεβαιώνω ότι είναι εφικτό να το πετύχετε.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top