Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Κώστας Λεφάκης: «Μεγάλες αλλαγές μέσα στους επόμενους δύο μήνες»

Κριός

Advertisement

Είναι ένας σημαντικός μήνας, πολύ καλύτερος από τους προηγούμενους και πιο αποκαταστατικός. Το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους σας απελευθερώνει από τα δεσμά του παρελθόντος και η προηγηθείσα παρουσία του Δία στον Υδροχόο τονίζει τον παράγοντα της τύχης στον τομέα των σχέσεων, νομικών διευθετήσεων, σπουδών και ταξιδιών ή μετακινήσεων που είχατε στερηθεί για ένα μεγάλο διάστημα.

Παράλληλα βοηθά εμπορικές ή οικονομικές συνεργασίες, ή συναλλαγές. Ένας νέος κύκλος ζωής και δράσης ξεκινά τώρα για εσάς, ο οποίος έχει δυσκολίες και προκλήσεις τις οποίες όμως μπορείτε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία, αν επιστρατεύσετε τον δυναμισμό και την πείρα των προηγούμενων ετών.

ζώδια Μάρτη
Ταύρος

Βελτιώνετε η διάθεσή σας, μαζί και τον παράγοντα της τύχης για τους περισσότερους. Εκείνοι που σας αφορούν γίνονται περισσότερο συνεργάσιμοι μαζί σας, ενώ μια ερωτική ιστορία παίρνει νέες διαστάσεις. Ο Άρης στους Διδύμους δημιουργεί για λίγο εύφλεκτο κλίμα στην οικογένεια, αλλά η καλή γωνία με τον Κρόνο και τον Δία συμβάλλει ώστε να ξεπεραστούν γρήγορα τα εμπόδια και να δοθούν λύσεις σε προβλήματα που θα προκύψουν.

Ο Ουρανός στο ζώδιό σας γίνεται περισσότερο αποκαλυπτικός, κάνοντάς σας να νιώθετε αλλαγμένοι, ενώ παράλληλα σας χαρίζει το δώρο της διορατικότητας και σας βοηθά να προσαρμοστείτε στους νόμους και στις συνθήκες που θα κυριαρχήσουν.

Δίδυμος

Είναι ένας καλύτερος μήνας για εσάς με την παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας και τις καλές όψεις που σχηματίζει με τον Δία και τον Κρόνο: αναγνωρίζονται οι ικανότητές σας και ανταμείβεστε για ότι έχετε καταθέσει σαν δουλειά, προσπάθεια και αγώνα στο πρόσφατο παρελθόν.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ενισχύει τη δημοτικότητα αλλά και τον παράγοντα της τύχης στις αισθηματικές σας σχέσεις και συμβάλλει σε λύση οικονομικών προβλημάτων και βελτίωση του εισοδήματός σας. Δώστε ώθηση στις επιθυμίες σας και φανείτε δημιουργικοί στην καθημερινότητά σας. Ο Ερμής σας βοηθά περισσότερο, τόσο στο να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, όσο και να διακριθείτε επαγγελματικά.

Καρκίνος

Προσπαθήστε να βελτιώσετε τις αδυναμίες που προκάλεσαν οι προηγούμενοι μήνες γιατί ο Μάρτιος είναι ένας καλύτερος μήνας. Τονίζει τη συναισθηματική σας διάθεση και ενισχύει το ηθικό σας. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς βελτιώνει το κλίμα στα ερωτικά σας και ο Άρης στους Διδύμους ενισχύει τον ψυχισμό σας και σας κάνει περισσότερο θαρραλέους.

Επίσης σας ενισχύει πρακτικά, ή σας εξυπηρετεί να καλύψετε οικονομικές εκκρεμότητες με την παροχή βοήθειας, ή με νέες διευθετήσεις για αυτά. Οι καλές πλανητικές όψεις του μήνα αυτού σας βοηθούν να βάλετε καινούριους στόχους και να σταθεροποιήσετε την προσαρμοστικότητά σας στην καινούρια εποχή που έχει πλέον καθιερωθεί.

Λέων

Είναι μήνας πιο αισιόδοξος και πιο τυχερός για τους περισσότερους. Ο Άρης στους Διδύμους σας βγάζει από αδιέξοδα που συχνά σας προβλημάτισαν και σας ταλαιπώρησαν, ενώ και η Αφροδίτη στους Ιχθύς επουλώνει τραύματα που υποστήκατε στο πεδίο της μάχης.

Κώστας Λεφάκης προβλέψεις
Τώρα βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και με ορατές τις επιθυμητές λύσεις. Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και θετικά αποτελέσματα στις συνεργασίες σας με τους άλλους. Θα έλεγα ότι είναι ένας σημαντικός σταθμός για εσάς και ο ερχομός σημαντικών διευκολύνσεων και προσφορών, είτε από άλλους ανθρώπους, είτε από τις συνθήκες που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας.

Παρθένος

Προβλέπεται καλύτερος μήνας καθώς η Αφροδίτη στους Ιχθύς βελτιώνει τη διάθεσή σας και τον παράγοντα της τύχης στα ερωτικά σας ενδιαφέροντα ενώ εξυπηρετεί παράλληλα οικογενειακά ή και επιχειρηματικά σχέδια. Ο Άρης στους Διδύμους ανοίγει καινούριους ορίζοντες. Γενικότερα σας δίνεται η ευκαιρία μιας ανανέωσης, τόσο στο στενό περιβάλλον, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Οι αποφάσεις που θα πάρετε πρέπει να χαρακτηρίζονται από πρόνοια και λογική. Επίσης πρέπει να εκτιμήσετε σωστά τη γενικότερη κατάσταση και κάποια γεγονότα που θα επηρεάσουν τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Η Εαρινή Ισημερία σας βοηθά να κάνετε νέα βήματα, ή να βάλετε καινούριους προορισμούς στο πρόγραμμά σας.

Ζυγός

Αστρολογικά φαίνεται καλύτερος ο Μάρτιος, καθώς κυριαρχεί η αρμονία Άρη, Κρόνου και Δία. Αυτός ο συνδυασμός σας βοηθά να βγείτε από ένα αδιέξοδο, να βάλετε νέους στόχους, να προσαρμοστείτε στο κυρίαρχο κλίμα ευκολότερα από ότι πριν και να κάνετε κινήσεις επενδυτικού χαρακτήρα, οι περισσότερο εκτεθειμένοι ή φιλόδοξοι του ζωδίου σας.

Ο μήνας αυτός ορίζει την αρχή μιας μεγάλης, καινούριας πορείας και τον τερματισμό μιας πολυετούς δοκιμασίας. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σαν κυρίαρχος πλανήτης σας δίνει έμφαση στις συνεργασίες σας με ανθρώπους, είτε που έχετε επιλέξει, είτε που εμφανίστηκαν αιφνίδια στη ζωή σας.

Σκορπιός

Άγχη, εγωκεντρισμός και αρκετή κούραση σας περιμένουν και δεν θα ήταν άσκοπο να οργανώσετε τη δραστηριότητά σας έτσι ώστε να μπορείτε να ηρεμείτε και να ξεκουράζεστε. Οι πλανητικές όψεις που είναι περισσότερο θετικές σας βοηθούν να βρείτε λύση στα προβλήματα των προηγούμενων μηνών.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ενισχύει τη βελτίωση στον ερωτικό τομέα και ο Άρης στους Διδύμους, την εξυγίανση της εργασίας και την αξιοποίηση σχετικών ευκαιριών. Είστε υποχρεωμένοι όμως να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων, αλλά και αρκετές απομυθοποιήσεις ανθρώπων και του εαυτού σας και θα πρέπει να δεχτείτε αυτήν την καινούρια πραγματικότητα και να προχωρήσετε μπροστά.

Τοξότης

Θα είναι λίγο έντονος, ή εκρηκτικός ο μήνας σε ότι αφορά την παροχή υπηρεσιών, τη διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων, αλλά και την αλλαγή του προγράμματος της καθημερινότητάς σας. Σημαντικός σύμμαχός σας η τύχη, μέσα από τις συμπτώσεις κάποιων καλών ανθρώπων που θα σας εξυπηρετήσουν, ή θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον.

Φροντίστε να οργανώσετε κατάλληλα τις δραστηριότητές σας και να γίνετε περισσότερο αποτελεσματικοί στους στόχους που επιδιώκετε. Η κοινωνική σας ζωή προσφέρει ευκαιρίες νέων γνωριμιών και κατακτήσεων που θα επιδράσουν θετικά στη διάθεσή σας. Οικονομικά γίνετε περισσότερο ρεαλιστές ώστε να λειτουργούν τα πράγματα προς όφελός σας.

Αιγόκερως

Advertisement

Προβλήματα με το περιβάλλον μπορούν να ξεπεραστούν αν τα διαχειριστείτε έξυπνα. Βγαίνετε από μια χειμέρια νάρκη. Η καθημερινότητα αλλάζει μαζί και κάποιες χρόνιες συνήθειες στον τομέα της εργασίας, ή της σχέσης με έναν άνθρωπο. Αναζωπύρωση προβλέπεται στον τομέα της εργασίας.

Μικρές αντιξοότητες στον οικογενειακό χώρο και πάνω από όλα, εφαρμογή νέας τακτικής στον οικονομικό τομέα, ο οποίος πρόσφατα πέρασε σε καινούρια φάση. Τέλος, το πέρασμα της Αφροδίτης από τους Ιχθύς, θα βελτιώσει το κλίμα της καθημερινότητας και θα ενισχύσει την αισιοδοξία και την ελπίδα για τη ζωή και τον έρωτα.

Υδροχόος

Αρκετή ένταση προβλέπεται για αυτόν τον μήνα. Μετακινήσεις συζητήσεις, γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Προσπαθήστε να οργανώσετε το χρόνο σας, να επιλέγετε τις γνωριμίες σας και να προσέχετε τι λέτε, αποφεύγοντας διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Διοχετεύστε σωστά το δυναμισμό σας για να έχετε μέχρι το τέλος του μήνα σημαντικά βήματα.

Προσπαθήσετε επίσης να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή να αλλάξετε τακτική στη διαχείριση των χρημάτων σας. Η Εαρινή Ισημερία ανοίγει καινούριους δρόμους για εσάς, όπου αρκετές φορές, η βοήθεια του ενστίκτου σας θα αποδειχτεί σημαντική και ορθή. Οργανώστε τώρα τις κινήσεις που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε τις πτυχές της ζωής σας που σας έχουν προβληματίσει και ταλαιπωρήσει.

Ιχθύς

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και ομορφότερη. Ο Άρης στους Διδύμους σας απελευθερώνει από τις δεσμεύσεις. Οι καλές πλανητικές όψεις αυτού του μήνα είναι ένα δώρο για τα φετινά σας γενέθλια τα οποία ορίζουν το άνοιγμα ενός καλύτερου κύκλου ζωής και δράσης.

Διαχειριστείτε προνοητικά τα οικονομικά σας, υπερασπιστείτε περισσότερο το αντικείμενο της δουλειάς σας και μη φοβάστε να ρισκάρετε σε μια σχέση που σας εμπνέει από καιρό. Αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες, μην τις αφήνετε στην τύχη και οι σπουδαστές κουραστείτε για την πρόοδό σας. Ήρθε η στιγμή να πάρετε γενναίες αποφάσεις και να τολμήσετε ριψοκίνδυνες αλλαγές.

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top