Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ο Κρόνος στο Υδροχόο 22 Μαρτίου ως 1 Ιουλίου 2020.

Στις 22.03.2020 ο Κρόνος περνάει στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει για διάστημα τριών και πλέον μηνών, μέχρι την 01.07.2020 όπου θα γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω, δοκιμάζοντας αρχικά τις αντοχές μας σε ότι αφορά τις κοινωνικές μας πεποιθήσεις και τη δραστηριοποίηση που έχουμε σε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

Advertisement

Ο Κρόνος στο Υδροχόο φέρνει ανατροπές!

Ο Κρόνος θα αφήσει οριστικά το ζώδιο του Αιγόκερου στις 17.12.2020 περνώντας στον Υδροχόο και απασχολώντας μας για τα επόμενα δυόμιση περίπου χρόνια με την παρουσία του στο συγκεκριμένο ζώδιο. Γεγονός είναι ότι ο Κρόνος είναι παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου, μία θέση δηλαδή όπου αισθάνεται ιδιαίτερα φιλικά και μπορεί να εκφράσει ενέργειες και δυνάμεις με θετικό τρόπο. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι σε ένα γενικότερο επίπεδο δεν θα μπούμε στη διαδικασία να ξεκαθαρίσουμε τα πρόσωπα του φιλικού μας περιβάλλοντος, καθώς αυτά είναι που αγγίζει αρχικά.

Με τον Κρόνο στη συγκεκριμένη θέση παίρνουμε απόσταση από τα πράγματα και μπορεί να υπάρχει ψυχρή διάθεση, εκφράζοντας στείρα λογική χωρίς καθόλου συναίσθημα. Αυτό όμως μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα με τον φιλικό περίγυρο, καθώς ήρθε η ώρα να δούμε ποια πρόσωπα μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά που θέλουμε και ποια δεν μπορούν να μας ακολουθήσουν στην πορεία μας από δω και στο εξής.

Παράλληλα, βλέπουμε άκρως ρεαλιστικά στόχους και φιλοδοξίες που έχουμε θέσει και μπορούμε να διακρίνουμε αν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν ή όχι. Αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει στο να εγκαταλείψουμε προσπάθειες, όμως θα πρέπει να το δούμε σαν ευκαιρία να δουλέψουμε σκληρά σε όνειρα που θεωρούμε ότι μπορούμε να πετύχουμε και μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα για εμάς. Άλλωστε το μόνο βέβαιο είναι ότι η σκληρή προσπάθεια και η υπεύθυνη στάση μας θα αποδώσουν θετικά.

Σε ότι αφορά τις κοινωνικές ομάδες στις οποίες είμαστε ενταγμένοι ή πιθανά θέλουμε να ενταχθούμε φαίνεται να μπορούμε να διεκδικήσουμε μέσα από αυτές καλύτερους όρους και προϋποθέσεις για την επίλυση προβλημάτων που πιθανά τις απασχολούν. Δεν θα διστάσουμε να εξεγερθούμε σε ότι θεωρούμε ότι λειτουργεί καταπιεστικά στις ελευθερίες μας και δεν αφήνει την ανθρώπινη εξέλιξη να ξεδιπλωθεί σε όλο της το μεγαλείο.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε συμπεριφορές που πιθανόν να εκδηλώσουμε, καθώς θα έχουμε την τάση να είμαστε άκαμπτοι στις απόψεις μας, εριστικοί και προκλητικοί στον τρόπο έκφρασης μας και ιδιαίτερα επιβλητικοί σε ότι αφορά την δική μας αλήθεια. Αυτά θα είναι αρκετά για να προκαλέσουν εντάσεις με πρόσωπα που συναναστρεφόμαστε και έχουμε κοινούς σχεδιασμούς και στόχους.

ΚΡΙΟΣ

⛪️Προσωποποιημένες λαμπάδες με Όνομα & ευχή 🔴 Πείτε μας το όνομα που θέλετε να χαράξουμε και χαρίστε ένα όμορφο δώρο στο βαφτιστήρι σας - Mairyland.gr

Κριέ, ο Κρόνος από τον Υδροχόο έρχεται για να σου τονίσει ότι το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να μην σε ικανοποιεί. Είναι γεγονός ότι δεν θα διστάσεις να απομακρυνθείς από πρόσωπα που θεωρείς ότι πια δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης και δράσης σου και δεν μπορούν να βρίσκονται δίπλα σου. Από την άλλη πλευρά, βάζεις γερά θεμέλια σε σχέσεις με πρόσωπα που βλέπεις ότι μιλάτε την ίδια γλώσσα. Τα κοινά ενδιαφέροντα και οι κοινοί αγώνες σας φέρνουν πιο κοντά. Επικεντρώσου στο να εντοπίσεις ποια σχέδια, ποιοι στόχοι σου είναι ρεαλιστικοί και εφικτοί, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία με μεθοδική δράση και πολλή προσπάθεια να τους πραγματοποιήσεις. Γι’ αυτό φρόντισε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι πραγματικά θέλεις. Πιθανό είναι να ενταχθείς σε ομάδες και οργανώσεις που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον με τα κοινωνικά τους μηνύματα. Καλά θα κάνεις βέβαια να περιορίσεις πιθανή επιβλητική διάθεση και ξεροκεφαλιά γιατί τα προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου θα είναι έντονα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο είναι βέβαιο ότι θα σε επηρεάσει, καθώς σε καλεί να αναλάβεις ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε καλεί να δεις κατάματα την καριέρα που έχεις διαμορφώσει και την κοινωνική εικόνα που θέλεις πραγματικά να κατακτήσεις. Η πίεση θα είναι αρκετή και είναι βέβαιο ότι θα κληθείς να αναλάβεις ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί στην αρχή να σου δημιουργήσουν άγχος. Όμως, είναι γεγονός ότι μέσα από αυτή την διαδικασία θα καταφέρεις να κατακτήσεις την πολυπόθητη προσωπική σου ανέλιξη, καθώς είναι βέβαιο ότι θα δείξεις πειθαρχία, μεθοδικότητα και εργατικότητα. Δεν αποκλείεται βέβαια να πάρεις αποφάσεις για να απομακρυνθείς από έναν επαγγελματικό χώρο θεωρώντας ότι δεν σε εκφράζει πια. Προσοχή στις προσωπικές σου σχέσεις, καθώς ο περιορισμός του χρόνου και η περίεργη ψυχολογία σου μπορεί να λειτουργήσουν ανασταλτικά στο να εκφράσεις συναισθήματα στο ταίρι σου ή σε νέο άνθρωπο που έρχεται στη ζωή σου. Είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει ρήξεις που θα σου στοιχίσουν σημαντικά στα αισθηματικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, η μετακίνηση αυτή του Κρόνου στον Υδροχόο μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει για εσένα, καθώς σε βάζει σε βαθύτερες σκέψεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ανάπτυξη και πώς την χειρίζεσαι. Είναι σημαντικό ότι έρχεται η στιγμή που βρίσκεις πραγματικά τι θέλεις να πραγματοποιήσεις σε ότι αφορά σπουδές και επιμόρφωση και δεν αποκλείεται να το ακολουθήσεις με πεις το τρόπο. Παράλληλα, οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον ξεκαθαρίζουν, καθώς είσαι διατεθειμένος να βάλεις στην άκρη πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται τον δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις. Η προσωπική σου ζωή είναι ένας ακόμα τομέας που μπορεί να επηρεαστείς καθώς φαίνεται ότι πια δεν την βλέπεις πια σαν μία απλή περιπέτεια. Θέλεις να ξέρεις αν το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου μπορεί να σε βοηθήσει στο να χαράξετε μαζί σταθερά βήματα για το μέλλον, κάτι που θα λειτουργήσει ευνοϊκά για την σχέση σας. Στο όλο πλαίσιο της αναθεώρησης δεν εξαιρείται και ο τρόπος διασκέδασης, καθώς οι υπερβολές και η αμετροέπεια εξαλείφονται και οριοθετείσαι έναντι προσώπων που μπορεί να σε οδηγούσαν στο να χάσεις το μέτρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, με τον Κρόνο στον Υδροχόο φαίνεται η εσωστρέφεια να σε κυριεύει, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με βαθύτερα συναισθήματα, φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να σε ταλανίζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήρθε η ώρα να βρεις τρόπο για να ξεπεράσεις ότι μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σου, όμως αυτό δεν θα είναι μία εύκολη διεργασία και απαιτεί από εσένα να κινηθείς συνετά και ώριμα. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις είναι αυτά που σε απασχολούν σε πρακτικό επίπεδο, καθώς καλείσαι να πραγματοποιήσεις συναλλαγές και συμφωνίες που μπορεί να σε περιορίσουν σε ότι αφορά στην οικονομική σου ευχέρεια. Αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να δεις ποιες είναι οι πραγματικές σου προτεραιότητες και να κινηθείς ανάλογα. Σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου γεγονός είναι ότι προσωπικά απωθημένα μπορεί να επηρεάζουν τις σχέσεις σου λόγω της καχυποψίας που εκδηλώνεις. Φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο και παραφέρεσαι ή να μην παίρνεις αποστάσεις που τελικά θα σε οδηγήσουν σε ψυχρές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Γιατί αυτός είναι ένας δρόμος που μπορεί να είναι οριστικός και αμετάκλητος.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, με τον Κρόνο να περνάει στον έβδομο ηλιακό σου οίκο ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αντιμετωπίσεις ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι βέβαιο ότι αυτό δεν είναι για εσένα μία απλή υπόθεση, καθώς φαίνεται να οδηγείσαι στο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν και την προσωπική σου εξέλιξη. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις ότι το πρόσωπο που σχετίζεσαι στη ζωή σου δεν είναι αυτό που αντιλαμβάνεται την συντροφικότητα όπως εσύ. Γι’ αυτό και πιθανό είναι να πάρεις αποφάσεις, ώστε να αποστασιοποιηθείς αφήνοντας χώρο για να έρθει κάτι καινούργιο στη ζωή σου. Παρόμοια θα είναι η συμπεριφορά σου και σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς διάφορα γεγονότα μπορεί να φέρουν κρίσεις που θα δεις κατάματα πώς συμπεριφέρονται τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Πιθανόν είναι βέβαια το ταίρι ή ο συνεργάτης σου να αποφασίσει να αποστασιοποιηθεί από εσένα και να αλλάξει σημαντικά το στάτους στις σπουδαίες σχέσεις στη ζωή σου. Οι δοκιμασίες που καλείσαι να διαχειριστείς θα δείξουν ποιες από αυτές τις σχέσεις έχουν γερά θεμέλια και μπορούν να αντέξουν και ποιες έχουν σαθρά και πρέπει να αφήσεις πίσω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η καθημερινότητα αυξάνει ρυθμούς με τον Κρόνο στον Υδροχόο και οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις είναι περισσότερες από ότι αναλαμβάνεις συνήθως, που ήδη είναι αρκετές. Στη δουλειά σου το πιθανότερο είναι να χρειαστεί να υποστείς αγγαρείες που καλείσαι να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το ελάχιστο οικονομικό όφελος. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε οδηγεί στο να νιώθεις αδικημένος. Όμως καλό είναι να ξέρεις ότι αργότερα και αφού ο Κρόνος “αξιολογήσει” την προσπάθειά σου θα σου αποδώσει τα εύσημα και θα σε ανταμείψει ανάλογα. Το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να σε απασχολήσει έντονα και να επιδιώξεις να απομακρυνθείς από δουλειές που τελικά δεν καλύπτουν αυτά που εσύ αναζητούσες. Όπως επίσης πιθανό είναι να πιεστείς από τον ανθρώπινο παράγοντα και από τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου. Παράλληλα, δείξε προσοχή σε θέματα υγείας και φρόντισε να ακολουθήσεις την κατάλληλη διατροφή και σωματική άσκηση που απαιτείται για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ένα δύσκολο πρόγραμμα και στις προκλήσεις που έρχονται.

Advertisement

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ, με τον Κρόνο να περνάει στον Υδροχόο καλείσαι να αξιολογήσεις την αισθηματική σου ζωή με περισσότερη σοβαρότητα και ρεαλιστικούς όρους. Είναι γεγονός ότι δεν βλέπεις πια ανέμελα τα πράγματα και αυτό έχει καθοριστική σημασία για την μετέπειτα εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής. Δεν αποκλείεται να κληθείς να πάρεις αποφάσεις για μία σχέση που μπορεί να έχει οριστικά κλείσει τον κύκλο της και να πρέπει να απομακρυνθείς. Από την άλλη πλευρά, πιθανό είναι να συνειδητοποιήσεις ότι το πρόσωπο αυτό που έχεις δίπλα σου είναι το ιδανικό για εσένα και να πάρεις αποφάσεις για να περάσεις σε επόμενο στάδιο μαζί του. Είναι βέβαιο ότι περιστατικά που θα συμβούν θα προκαλέσουν αναταράξεις. Να ξέρεις όμως ότι συμβαίνουν για να αντιληφθείς πού ακριβώς ξεκίνησε και τι πρέπει να κάνεις. Εσύ πού επιδιώκεις την απόκτηση ενός νέου μέλους στη ζωή σου να είσαι βέβαιος ότι μπορείς να το καταφέρεις καθώς φαίνεται να είναι ιδανική περίοδος για να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες. Σε ότι αφορά τα ταλέντα σου έχεις την ευκαιρία να βάλεις γερές βάσεις σε περίπτωση που θέλεις να τα αξιοποιήσεις και να τα προβάλεις στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο πού κινείσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έντονη θα είναι η επιρροή του Κρόνου στον Υδροχόο για εσένα καθώς φαίνεται να επηρεάζει σημαντικά την οικογενειακή σου ζωή και σε καλεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες ή ευθύνες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη. Οι αναταράξεις είναι πιθανές και μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια απωθημένα από παλαιότερες καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει στο οικογενειακό περιβάλλον. Η ανάγκη να κλειστείς στον προσωπικό σου χώρο είναι έντονη, καθώς φαίνεται να σε ικανοποιεί γιατί σε φέρνει σε επαφή με τις ρίζες σου και με αυτά που σου έχουν εμφυσήσει οι γονείς και η πατρική οικογένεια. Σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις έργα και δομικές αλλαγές που μπορεί να ήθελες καιρό και θα χρειαστούν το χρόνο και την προσπάθειά σου. Ο κόπος που θα καταβάλεις θα είναι μεγάλος, όμως είναι βέβαιο ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει στον απόλυτο βαθμό και θα θεωρήσεις ότι δικαίως κουράστηκες γι’ αυτό που κατάφερες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, με τον Κρόνο στον Υδροχόο η επιθυμία σου για επικοινωνία και έκφραση συναισθημάτων και απόψεων περιορίζεται. Φαίνεται να μετράς τα λόγια σου και να θέλεις να πεις μόνο τα άκρως απαραίτητα. Αυτό κυρίως συμβαίνει γιατί μπαίνεις σε μία περίοδο βαθύτερης περίσκεψης που δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις αυθόρμητα και να αφεθείς στην πολυλογία. Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μάλιστα μπορούν να αποδώσουν σημαντικά κέρδη, αρκεί να καταβάλεις την προσπάθεια που χρειάζεται και να μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, καθώς αυτή τη φορά δεν θα παίξει σημαντικό ρόλο. Δώσε την απαραίτητη προσοχή που χρειάζονται τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, καθώς δεν αποκλείεται ερχόμενος σε επαφή μαζί τους να αντιληφθείς ότι κάποιο ή κάποια από αυτά δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται ποιες είναι οι πραγματικές επιδιώξεις και προθέσεις σου. Η απομάκρυνση είναι πιθανό να προκύψει καθώς ξεκαθαρίζεις μέσα σου τι θέλεις από τον καθένα και τι μπορείς να του προσφέρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, ο Κρόνος φεύγει από το ζώδιό σου και περνάει στον Υδροχόο επηρεάζοντας σημαντικά τον τομέα των υλικών και συναισθηματικών σου αναγκών. Φαίνεται λοιπόν ότι ήρθε η στιγμή να αξιολογήσεις πως πρέπει να διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου και να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε πιθανές πιεστικές καταστάσεις. Είναι καλό να είσαι προετοιμασμένος για πιεστικές καταστάσεις σε ότι αφορά το εισόδημά σου, καθώς φαίνεται να περιορίζεται για να σου δώσει το παραπάνω καρμικό μάθημα. Παράλληλα, το μάθημα αυτό θέλει να τονίσει το γεγονός ότι πρέπει να απεμπλακείς από τα υλικά αγαθά και να αντιληφθείς την πραγματική σου άξια μακριά από αυτά. Αυτό γίνεται μέσα από αναθεωρήσεις των ηθικών αξιών που έχεις. Οριστικοποιείς μέσα σου τι είναι αυτό που μετράει πραγματικά για εσένα και πόσο ψιλά έχεις κατατάξει τον εαυτό σου, άσχετα από την οικονομική σου ευχέρεια ή μη. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε τάσεις αδιαλλαξία και πείσματος λόγω των ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια για να μην χάσεις τα κεκτημένα. Είναι αυτές που θα σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια και δεν θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς το πραγματικό μήνυμα αυτής της περιόδου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, ο Κρόνος περνάει στο ζώδιό σου και σε καλεί να κάνεις την αυτοκριτική σου σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δεις κατάματα ότι οι προσωπικές του επιδιώξεις μπορεί να μην σε οδηγούν στο μονοπάτι που θέλεις και να έχεις πάρει λάθος δρόμο. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές και μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και έχεις δίπλα σου είναι αυτά που τελικά αντιλαμβάνονται τον τρόπο διαχείρισης σου. Σε αυτή την διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα πολλά πρόσωπα θα απομακρυνθούν, καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις από αυτούς που θεωρείς ότι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου. Έντονα επηρεάζεται και η αισθηματική σου ζωή αφού φαίνεται να θέλεις το χρόνο σου για να καταλήξεις εάν το ταίρι σου καλύπτει το πλαίσιο συντροφικότητας με το οποίο είσαι ικανοποιημένος. Εκεί μπορεί να ανακαλύψεις ότι υπάρχουν κενά και οι τριγμοί που θα προκύψουν θα δείξουν πραγματικά ποιες σχέσεις είναι αυτές που μπορεί να αντέξουν τις σεισμικές δονήσεις και ποιες έχουν σαθρά θεμέλια και οφείλεις να κλείσεις τον καρμικό κύκλο.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, ο Κρόνος περνάει σε ένα ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα, αυτό του δωδέκατου ηλιακού σου οίκου που σε αναγκάζει να αντιμετωπίσεις ζητήματα ξεχασμένα και σκεπασμένα από το υποσυνείδητο. Έτσι έχεις λειτουργήσει το προηγούμενο διάστημα γιατί ο προστατευτικός μηχανισμός του εαυτού σου σε οδήγησε να τα θάψεις. Τώρα έρχονται στην επιφάνεια, καθώς τα αντιμετωπίζεις κατάματα και οφείλεις να βρεις τις απαραίτητες λύσεις για να τα ξεπεράσεις. Η εσωστρέφεια θα είναι έντονη και η κακή σου διάθεση μπορεί να επηρεάσει καθημερινές σχέσεις που δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται την κατάσταση που βιώνεις. Και αυτό όμως είναι μέσα στο πλαίσιο του κανονικού μαθήματος που καλείσαι να περάσεις και να ξεπεράσεις. Παρ’ όλες τις δυσκολίες και το γεγονός ότι σαμποτάρεις πολλές φορές τον εαυτό σου σού δίνεται η δυνατότητα να βρεις λύσεις και να αφήσεις πίσω τραύματα και απωθημένα που λειτουργούν σαν χαλύβδινη σφαίρα στις ισχύουσες και μελλοντικές επιδιώξεις.

e-zwdia.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top