Connect with us

ΖΩΔΙΑ

O Κώστας Λεφάκης έριξε «βόμβα» για την εβδομάδα 26-1/11.Δύσκολη ψυχολογική κατάσταση γι αυτο το ζώδιο.

Κριός

Advertisement

Παρόλο που ψυχολογικά βρίσκεστε στην ίδια δύσκολη κατάσταση είναι καιρός να ασχοληθείτε με κάτι περισσότερο πρακτικό όπως την οργάνωση των επαγγελματικών σας προοπτικών. Εδώ υπάρχουν ακόμη αρκετές δυσκολίες αλλά και ευκαιρίες που θα έπρεπε να εκμεταλλευτείτε. Επικεντρωθείτε στο δεύτερο και κάντε το καλύτερό σας γιατί υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Ο Άρης εξακολουθεί να είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και σας επηρεάζει στις αντιδράσεις σας γενικότερα. Προσοχή στη συμπεριφορά σας απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα που περνούν κι αυτά τις δυσκολίες τους. Ο μήνας κλείνει με δεύτερη Πανσέληνο στις 31 στον Ταύρο που σας αναγκάζει να εστιάσετε περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα και υποχρεώσεις που δεν έχουν ακόμη τακτοποιηθεί.

Ταύρος

Καλή περίοδος και για όσους είχατε μείνει μόνοι ή αποκομμένοι από περιβάλλοντα που σας ενδιαφέρουν. Οι πιο ανυπόμονοι όμως αποφύγετε ρίσκα που θα σας εκθέσουν κοινωνικά. Αντ΄αυτού δώστε σημασία σε ότι αφορά την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Πολλοί έχετε δοκιμάσει να αλλάξετε αυτά που σας ταλαιπωρούν, αλλά το κόστος είναι ακόμα μεγάλο. Η υγεία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και να μην είστε επιπόλαιοι απέναντι στα μέτρα που επιβάλλονται στον τόπο που ζείτε και εργάζεστε. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και μπαίνει την Τετάρτη στον Ζυγό. Μην εκπλαγείτε με τις αρνήσεις των άλλων, τις αντιθέσεις στην εργασία, τη δύσκολη συμπεριφορά συναδέλφων και τον κρυφό πόλεμο που σας κάνουν για κάποια αντίθετα συμφέροντα. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στο ζώδιό σας, αποτελεί έμπνευση για δημιουργική ασχολία, συνεννόηση με τον σύντροφό σας και απομάκρυνση από ένα σας πρόβλημα έστω και προσωρινά.

Δίδυμοι

H διαίσθησή σας είναι που σας κάνει να βιάζεστε να μπουν όλα σε ένα δρόμο που έχετε κοπιάσει πολύ, αλλά πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για άλλες καθυστερήσεις γιατί παράγοντες ανεξάρτητοι από τη θέληση σας θα απαιτήσουν τροποποιήσεις στα σχέδια σας. Ο Άρης ανάδρομος στον Κριό, φροντίζει να είστε επίμονοι και μαχητικοί χωρίς όμως να γίνεστε εριστικοί στο περιβάλλον σας. Επιμεληθείτε καλύτερα το αντικείμενο της εργασίας σας, δώστε προοπτική σε χρήσιμες σχέσεις και διατηρήστε τον έλεγχο όσων σας αφορούν και όσο μπορείτε. Αισθηματικά, η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 30 του μήνα εντείνει κάποιες κρυφές σας ανασφάλειες, αλλά δεν έχει τη δύναμη να δημιουργήσει νέα δεδομένα, αν δεν τα πυροδοτήσετε εσείς οι ίδιοι.

Καρκίνος

Κατάλληλη η εβδομάδα για αντικαταστάσεις και αναπροσαρμογές τόσο συναισθηματικές όσο και επαγγελματικές. Μην βιάζεστε όμως να πάρετε μία θέση αν δεν είστε βέβαιοι για τις πραγματικές σας επιθυμίες, καθώς η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και δημιουργεί δυσκολίες ως προς την χρησιμότητα της μιας επιλογής ή της άλλης. Κάτι τέτοιο σας δημιουργεί ανασφάλειες οι οποίες εντείνονται καθώς διατηρείται η αναποφασιστικότητά σας. Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 30 αναμοχλεύει τις σχέσεις που σας ταλαιπωρούν στην βασική τους λειτουργία. Οικονομικά ανοίγονται κάποιες προοπτικές τις οποίες θα πρέπει να εξετάσετε με μεγάλη προσοχή. Οι όποιες αλλαγές δεν σας ευνοούν τώρα και γι αυτό προσπαθήστε να ωφεληθείτε από οτιδήποτε δεν σας προκαλεί αναστάτωση. Προσαρμοστείτε στα μέτρα που ισχύουν στην περιοχή σας και μη διακινδυνεύετε την καλή κατάσταση της υγείας της.

Λέων

Με την Πανσέληνο στο τέλος της εβδομάδας, επικρατεί μία νευρικότητα που δεν σας αφήνει να χαρείτε και πολύ, όλα τα καλά που αναμφίβολα έρχονται στη ζωή σας. Στον επαγγελματικό τομέα επικρατεί μεγάλη αναστάτωση και πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι σε ότι προσπαθείτε να κατακτήσετε. Οι πλέον φιλόδοξοι θα χρειαστείτε αρκετή διπλωματία για να τα καταφέρετε, αλλά θα έχετε ενίσχυση με την είσοδο του ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό από τα μέσα της εβδομάδας. Έξοδα για υποχρεώσεις και ταλαιπωρία στις συναλλαγές σας με δημόσιες ή άλλες υπηρεσίες θα σας απασχολήσουν. Όσοι δεν είστε εξοικειωμένοι με τον ηλεκτρονικό τρόπο διεκπεραίωσης των υποθέσεών σας, φροντίστε να απευθυνθείτε στα κατάλληλα και έμπιστα άτομα που θα σας βοηθήσουν. Αισθηματικά βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας και μην είστε υπερβολικά απαιτητικοί απέναντι στον σύντροφό σας.

Παρθένος

Εσείς θα κυνηγήσετε επαγγελματικά αυτή την περίοδο και αυτό σας αρέσει πολύ. Ότι επιδιώκετε φροντίστε να το προωθήσετε σημαντικά το πρώτο μισό της εβδομάδας και όσο ο Ερμής παραμένει στον Σκορπιό, έστω και ανάδρομος. Οι δυσκολίες θα υπάρξουν αλλά δεν προβλέπονται ανυπέρβλητες. Την Τετάρτη περνάει στον Ζυγό και σας αφήνει μετέωρους σε ότι δεν έχετε καταφέρει να ολοκληρώσετε. Ερωτικά, η επιτυχία σας έγκειται στον αιφνιδιασμό και η γοητεία σας τονίζεται. Παρά τις αντιξοότητες ή τους περιορισμούς που ισχύουν από τη γενικότερη κατάσταση, η Πανσέληνος της Παρασκευής στον Ταύρο, σας προσφέρει ικανοποίηση και προβολή. Εσείς αποφασίζετε πως και πότε θα κάνετε την επόμενή σας κίνηση στα αισθηματικά σας, αλλά προηγουμένως μπορείτε να κάνετε προκαταρκτικές κινήσεις προς την κατεύθυνση της συναισθηματικής σας ικανοποίησης.

Ζυγός

Ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιό σας την Τετάρτη, καθρεφτίζοντας και τις ιδιότητες του ανάδρομου Άρη από τον Κριό. Υπερισχύει η έννοια του κέρδους σε όλους τους τομείς, είτε πρακτικούς, είτε οικονομικούς, είτε αισθηματικούς. Αυτό σημαίνει ότι δεν προτίθεστε να αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και ότι θα συγκεντρώσετε όλες τις δυνάμεις σας στην επίτευξη των σκοπών σας. Οι άλλοι είναι ένα πεδίο προσοχής, αλλά έχετε τον τρόπο να ξεπεράσετε τα τυχόν εμπόδια που θα προσπαθήσουν να σας θέσουν. Η υγεία αποκτά ιδιαίτερη σημασία για εσάς και προβλέπεται να σας απασχολήσουν κάποια σχετικά θέματα. Η Πανσέληνος στον Ταύρο της Παρασκευής μπορεί να φέρει οικογενειακή αναστάτωση στο τέλος της εβδομάδας και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί και αυστηροί πρώτα με τον εαυτό σας και ύστερα με τα άλλα της μέλη.

Advertisement

Σκορπιός

Παρά τον Ήλιο στο ζώδιό σας αρκετοί από εσάς δεν είστε ακόμη σίγουροι για τους στόχους και τον τρόπο που θα επιδιώξετε την κατάκτησή τους. Οι αιτίες είναι πολλές και θα πρέπει να απομονώσετε τις πιο σημαντικές από αυτές ώστε να ανοίξει ο δρόμος προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, με τον Ερμή στον Σκορπιό ευνοείστε να κάνετε τις συνεννοήσεις και τις συναντήσεις που αφορούν θέματα της εργασίας σας. Την Τετάρτη περνά στον Ζυγό και αρχίζουν οι αβεβαιότητες και οι καθυστερήσεις. Τέλος, η Πανσέληνος της Παρασκευής στον Ταύρο καλύπτει απρόσμενα τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες και σας βοηθά να αποφύγετε περιττές εντάσεις με τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι φροντίστε ώστε η παρουσία σας να μην περνά απαρατήρητοι στις κοινωνικές σας συναναστροφές, τηρώντας πάντα τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην περιοχή σας.

Τοξότης

Αρκετά δραστήριο προβλέπεται αυτό το διάστημα για τους περισσότερους από εσάς. Οι πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας θα σας δυσκολέψουν λίγο στο να επιβάλλετε την τάξη και τα όρια στις συνεργασίες σας, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν και μετακινήσεις εκτός της εταιρίας στην οποία απασχολείστε. Επίσης θα πρέπει να βρείτε ασφαλείς τρόπους για να ταξιδέψετε όπου υπάρχει ανάγκη. Το δεύτερο μισό δικαιώνει κάποιες από τις επαγγελματικές σας προσπάθειες, αλλά περιλαμβάνει έξοδα τα οποία δεν είχατε υπολογίσει. Η Αφροδίτη από την Παρθένο εντείνει ένα συναισθηματικό σας ανικανοποίητο αλλά χρειάζεται προσοχή ο τρόπος με τον οποίο θα προσπαθήσετε να το καλύψετε και το πώς θα το εκλάβει ο σύντροφός σας. Τέλος η Πανσέληνος της Παρασκευής στον Ταύρο ευνοεί τις αθλητικές σας ασχολίες και την ενασχόληση με τυχόν επισκευές και εξωραϊσμού του χώρου σας.

Αιγόκερως

Χρειάζεται να είστε συντηρητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας και να μην βιάζεστε να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες. Επαγγελματικά δεν θέλετε ακόμη να πάρετε απόφαση τις αλλαγές που έγιναν μέσα σας και συχνά δεν είστε συμφιλιωμένοι με τον τρόπο της ζωής σας όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν προβλήματα και στην εργασία σας, η βελτίωση που περιμένετε καθυστερεί. Η επιστροφή του Ερμή στον Ζυγό σε ανάδρομη πορεία την Τετάρτη, δημιουργεί αρκετές επαγγελματικές αναθεωρήσεις, αναβολές και επεξεργασίες. Αισθηματικά μπορεί να σας γοητεύσει ένας διερχόμενος πειρασμός, αλλά θα παραμείνει διερχόμενος. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στον Ταύρο την Παρασκευή σας κάνει δέκτες του ενδιαφέροντος κάποιου ανθρώπου το οποίο και δεν πρέπει να αγνοήσετε, τουλάχιστον όχι μέχρι να διαπιστώσετε αν είναι κατάλληλο για εσάς.

Υδροχόος

Μεταβατικό κρίνεται το διάστημα και εσείς παίζετε με την τύχη σας σε σχέση με νέες προσφορές που θα έχετε. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά να δώσετε αγώνες. για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Στην πορεία της εβδομάδας θα διαπιστώσετε ότι διαθέτετε αρκετά εφόδια που θα σας βοηθήσουν να προβληθείτε και να επιτύχετε ορισμένους από τους στόχους σας. Κάποιοι θα εκπλαγείτε από τη συμπεριφορά δικών σας ανθρώπων, αλλά αυτή θα οφείλεται κυρίως σε παράγοντες διαφορετικούς από αυτούς που πιστεύετε. Η πίεση στα οικονομικά εξακολουθεί να υφίσταται και το τέλος της εβδομάδας προβληματίζεστε για ένα έκτακτο έξοδο που προβάλει αναγκαίο για την κάλυψη μιας οικογενειακής ιδιαιτερότητας. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στον Ταύρο επηρεάζει τις οικογενειακές σχέσεις και τις συλλογικές σας δραστηριότητες. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με θετική διάθεση καθώς οι δυσκολίες προβλέπονται παροδικές.

Ιχθύες

Μία προσεκτική και συνετή τακτική στο χειρισμό των οικονομικών σας θα ήταν σκόπιμη, γιατί αργότερα, θα σας χρειαστούν χρήματα για καινούργιες επιδιώξεις. Φροντίστε τον εαυτό σας, την εξωτερική σας εμφάνιση και την ψυχαγωγία σας. Αναζητήστε τους φίλους σας και αν νοιώθετε την ανάγκη αποφασίστε ένα ταξίδι που θα σας ανοίξει επαγγελματικούς ή ακόμα και κοινωνικούς ορίζοντες. Ακόμη μην αναβάλετε μία συζήτηση με κάποιον που σας ενδιαφέρει, για μία νέα συνεργασία ή και για μία αγορά. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό ευνοεί το σύστημα και θα πρέπει να παραμείνετε στα πλαίσια που αυτό καθορίζει. Η Πανσέληνος στον Ταύρο την Παρασκευή καθορίζει ένα επικοινωνιακό τέλος της εβδομάδας το οποίο σας βοηθά να ξεκουραστείτε και να περιποιηθείτε τις ανάγκες και τον εαυτό σας.

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top