Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί – Αυτά τα 4 ζώδια επηρεάζει το φεγγάρι του Αυγούστου

Καρκίνος: Το Φεγγάρι του Αυγούστου τονίζει την ανάγκη για οικονομικό και αισθηματικό ανεφοδιασμό.

Advertisement

Δεν είναι ανέφικτο όλο αυτό, αλλά θέλει έξυπνες κινήσεις, ευελιξία και προνοητικότητα. Έχετε την ευκαιρία να επινοήσετε ευχάριστες διακοπές, έστω και την τελευταία στιγμή. Έχετε δυνατότητες να περάσετε ευχάριστα με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Και τέλος, παρά τα εμπόδια και τις αστρικές αντιθέσεις, το Φεγγάρι αυτό σας χαρίζεται κατά αποκλειστικότητα στον έρωτα, την απόλαυση και την επιτυχία, κόντρα στις αντιξοότητες που συνεχίζουν να υπάρχουν.

Αποφύγετε, ωστόσο, οτιδήποτε μπορεί να σας εκθέσει. Ακολουθήστε τις υποδείξεις του ενστίκτου σας, επιστρατεύστε μνήμες και ρομαντισμό που διαθέτετε και γίνετε εσείς οι ίδιοι οι σκηνοθέτες της ευχάριστης ατμόσφαιρας που θέλετε να βιώσετε ή της κατάκτησης ενός «δύσκολου» ερωτικά ανθρώπου που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας εδώ και καιρό!

Κώστας Λεφάκης ζώδια

Λέων

Το Φεγγάρι του Αυγούστου είναι αυτό που θα σας αποζημιώσει για ότι έχετε περάσει μέχρι σήμερα. Είναι μια ιδανική στιγμή μέσα στον χρόνο, είναι ένα σύντομο σταμάτημα δυσκολιών και έκφραση της χαράς και της τύχης που δεν πρέπει να το χάσετε! Μέσα σε μια δύσκολη για εσάς χρονιά, έχετε ένα ωραίο και χαρούμενο ξέφωτο.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να θυμηθείτε παλιές, καλές εποχές και καλοκαιρινά φεγγάρια που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να προκύψει και τώρα. Δώστε ότι καλύτερο διαθέτετε σε αυτούς που η γοητεία τους σας έχει αιχμαλωτίσει και αφεθείτε στη ροή του ρεύματος για να σας οδηγήσει εκεί που θέλετε!

Τοξότης

Το Φεγγάρι του Αυγούστου προμηνύεται έντονη δραστηριότητα για εσάς. Φροντίστε να προβάλλετε τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας και να αφήσετε κάθε αισιόδοξη σκέψη να εξελιχτεί. Κάποιοι που βρίσκεστε ακόμη στην εργασία, θα έχετε μια ευθεία σημαντική πρόταση συνεργασίας, την οποία θα πρέπει να εξετάσετε και μετά να την αποδεχτείτε. Φροντίστε να μην μπερδεύετε όμως την εργασία με την ευχαρίστηση, καθώς έτσι μειώνετε τα ευχάριστα αποτελέσματα.

Advertisement

Καλλιεργήστε ωφέλιμες σχέσεις, αλλάξτε διάθεση όταν αυτή επηρεάζει και τους άλλους γύρω σας και αναζητήστε τις μικρές περιπέτειες που ενεργούν θετικά στον ψυχισμό και στη φαντασία σας. Προσέξτε όμως λίγο τις δηλώσεις και τις πράξεις σας, ιδιαίτερα αν αυτές γίνονται σε περιβάλλον που δεν σας ξέρει καλά. Είναι το ύφος σας που μπορεί να τρομάξει κάποιους, ιδιαίτερα αν το ακροατήριο στο οποίο απευθύνεστε δεν έχει το κατάλληλο υπόβαθρο να καταλάβει πότε αστειεύεστε και πότε μιλάτε σοβαρά!

Ιχθύες

Έχετε θέσει από καιρό τα όριά σας και το Φεγγάρι του Αυγούστου σας βοηθά να τα διατηρήσετε. Οι συγκεκριμένοι στόχοι θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποιες σύντομες αναποδιές ή αμφιβολίες και στην πορεία της διάρκειάς του να μπορέσετε να ωφεληθείτε από όσα προκαλέσατε να συμβούν. Όσοι το έχετε ανάγκη μπορείτε να αλλάξετε εντελώς περιβάλλον και να ανανεωθείτε με όποιο τρόπο έχετε επιλέξει.

Όσοι αντιμετωπίζετε ένα αισθηματικό ανικανοποίητο, ριχτείτε στη μάχη της διεκδίκησης και θα βγείτε κερδισμένοι. Οι μακρόχρονες σχέσεις είναι πιο συναινετικές και πιο δημιουργικές. Επωφεληθείτε από το καλό κλίμα που έχει διαμορφωθεί και αφήστε να παρασυρθείτε μακριά από μια πρόσφατη αβεβαιότητα ή διαφωνία. Απομονώστε εκείνους που δεν συνάδουν με τις διαθέσεις σας και χαρίστε στον εαυτό σας ευχάριστες ασχολίες.

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top