Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Κώστας Λεφάκης – “Σκούρα” εβδομάδα γι’ αυτά τα ζώδια.Αστρολογικες προβλέψεις 10/08-16/08

Ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις εβδομαδιαίες (10/08-16/08) προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Ποιοι θα δυσκολευτούν; Ποιοι θα έχουν επιτυχίες και τι πρέπει να προσέξετε γενικά; Εκτός από τις προβλέψεις, δείτε εδώ 4 ζώδια που στάζουν… φαρμάκι.

Advertisement

Διαβάστε αναλυτικά για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά παρακάτω:

Κριός: Η εβδομάδα αναπτερώνει το ηθικό και σας βοηθά να ξεπεράσετε τις συνέπειες των όσων δύσκολων σας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Γίνεστε και πάλι κατά κάποιο ιδιαίτερο τρόπο οι πρωταγωνιστές στους χώρους που κινείστε, ευδιάθετοι, ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί.

Όσοι είστε σε διακοπές προβλέπεται ότι εκείνο το διάστημα θα ικανοποιηθείτε κοινωνικά και συναισθηματικά. Πολύς κόσμος γύρω σας και πολλές δραστηριότητες στο περιβάλλον σας. Οικονομικά υπάρχει ηρεμία από υποχρεώσεις, αφού έχετε καταφέρει να τακτοποιήσετε τις πιο επείγουσες από αυτές. Οι εποχικά εργαζόμενοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες εκμεταλλευτείτε την καλή σας τύχη και προσπαθήστε να θέσετε τα θεμέλια για καλύτερες εξελίξεις στο μέλλον.

Ταύρος: Τώρα πολλοί από εσάς απασχολείστε με θέματα της εργασίας και οι περισσότεροι προσπαθείτε να κλείσετε γρήγορα κάποια θέματα που έχουν προκύψει. Ζητήστε βοήθεια εκεί που την χρειάζεστε και αξιοποιήστε και τα ταλέντα σας. Το ίδιο διάστημα φροντίστε να είστε διπλωμάτες στα αισθηματικά και στις κοινωνικές σας επιδιώξεις.

Οι διακοπές φαίνεται να εξελίσσονται θετικά αν και κάποιες στιγμές έντασης με δικούς σας ανθρώπους φαίνεται να προκύπτουν ξαφνικά. Οικονομικά εξυπηρετήστε τους στόχους σας, φανείτε λογικοί στα έξοδά σας και μην αφήνετε στην τύχη τα θέματα που σας αφορούν. Οι περισσότεροι από εσάς θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις όσον αφορά τις οικογενειακές σχέσεις και τον τρόπο επικοινωνίας. Το τέλος της εβδομάδας εξυπηρετεί όσους από εσάς περιμένετε να αναγνωριστεί μια σας προσπάθεια.

Δίδυμοι: Η εβδομάδα εξελίσσεται ιδιαίτερα, ευχάριστα και εποικοδημητικά. Ο Άρης φροντίζει να ανοίγει πόρτες και να τακτοποιεί ζητήματα που αφορούν στο μέλλον σας, επομένως, πολλοί από εσάς θα πρέπει να εργαστείτε για όσα επιδιώκετε. Αν είστε σε διακοπές φροντίστε να μην εκτίθεστε σε κινδύνους και να αποφύγετε την υπερβολή στις δραστηριότητές σας.

Επίσης, μπορείτε να καλύψετε κάποια συναισθηματικά κενά, είτε αυτά αφορούν σε βελτίωση της σχέσης με τον σύντροφό σας, είτε αν ένας νέος σύντροφος εμφανίζεται στο προσκήνιο. Οικονομικά εξακολουθείτε να εκτίθεστε και να μην συμμορφώνεστε με αυτά που έχετε υποσχεθεί στον εαυτό σας, για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις ταλαιπωρίες του παρελθόντος. Ταξίδια και μετακινήσεις σας βοηθούν να ανανεωθείτε, να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας γνωριμίες και να πείτε αυτά που θέλετε σε ανθρώπους με τους οποίους διατηρείτε ευαίσθητες σχέσεις.

Καρκίνος: Φροντίστε τα οικονομικά σας και την βελτίωση που μπορείτε να επιτύχετε μέσα από τα μέσα που διαθέτετε. Ενεργοποιούνται κάποιες παλαιότερες προσπάθειές σας και σας δημιουργούν διλήμματα όσον αφορά το πώς θα διαθέσετε το χρόνο σας και αν είστε πρόθυμοι να αλλάξετε το πρόγραμμά σας. Η εβδομάδα, αλλά και ο μήνας είναι αρκετά βελτιωμένος συγκριτικά με τις ταλαιπωρίες που προηγήθηκαν.

Επομένως μπορείτε να εισπράξετε τώρα καλά αισθήματα από τρίτους, να βρεθείτε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και να ευνοηθείτε από την τύχη που στερηθήκατε στο πρόσφατο παρελθόν. Όσοι βρίσκεστε στις διακοπές να είστε σίγουροι ότι το πρόγραμμά σας θα ανατραπεί αρκετές φορές προς το καλύτερο γι αυτό φροντίστε να μην φοβηθείτε το απρόοπτο.

Λέων: Η περίοδος των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς, λειτουργεί θετικά, τονωτικά και εποικοδομητικά για τις επιδιώξεις, τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας. Είναι η διάθεση και η αποφασιστικότητα που σας κάνουν πρωταγωνιστή των εξελίξεων και τονίζουν τόσο τα καλά, όσο και τα όχι και τόσο καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας.

Είναι στο χέρι σας λοιπόν να κάνετε άλματα προόδου σε όλους τους τομείς, αλλά και να κάνετε μεγάλη ζημιά στο συμφέρον σας αν ακολουθήσετε τις προσταγές του εγωισμού σας. Φανείτε λοιπόν διπλωμάτες, διαθέσιμοι, προστατευτικοί, εξυπηρετικοί και θα δείτε ότι η ανταπόδοση σε όλες αυτές σας τις ιδιότητες και συμπεριφορές θα είναι πολλαπλάσια. Οικονομικά θα προκύψουν έξοδα παράστασης στους χώρους που θα κινηθείτε, αλλά ακόμα κι έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και εξυπηρετικό για τους στόχους σας.

Παρθένος: Η εβδομάδα ευνοεί τις πρακτικές σας υποθέσεις, αν είστε πρόθυμοι να καταβάλλετε λίγη μεγαλύτερη προσπάθεια από όση συνήθως. Φανείτε θετικοί όσον αφορά στις εξελίξεις των θεμάτων που σας αφορούν και θα διαπιστώσετε ότι εξαρτάται από εσάς πιο όριο θα βάλετε ώστε να νιώσετε ικανοποιημένοι και αυτάρκεις. Κάποιοι από εσάς θα βρεθείτε σε άγνωστο περιβάλλον, παρακινούμενοι από τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά προβλέπεται και να απολαύσετε και να ξεκουραστείτε στις διακοπές σας.

Κώστας Λεφάκης

Αισθηματικά φανείτε περισσότερο τολμηροί στις επιδιώξεις σας, ακόμα και αν δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε σωστά τις διαθέσεις του ανθρώπου που σας απασχολεί. Η θετική στάση, η αυτοπεποίθηση και η επιμονή σας λειτουργούν προς όφελός σας αυτήν την περίοδο. Προσπαθήστε να μην περιοριστείτε σε γνωστές συνταγές, να μην αφήσετε τις ημέρες να περνούν χωρίς αντίκρισμα και να μην θεωρείτε ότι είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι πρέπει να ακολουθούν και όχι να ηγούνται!

Ζυγός: Πρακτικά θέματα θα σας απασχολήσουν τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Θα χρειαστεί να βρείτε έξυπνες λύσεις στην εργασία, στην οικογένεια και στις υποχρεώσεις σας. Το υπόλοιπο διάστημα φαίνεται να υποστηρίζει τις αισθηματικές σας επιδιώξεις, να σας βοηθά να ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση καθώς και να διευρύνετε την κοινωνική σας ζωή.

Εδώ θα πρέπει να επιλέξετε την ποικιλία, καθώς και την εναλλαγή. Ευνοείστε εσείς που μετακινήστε περισσότερο για τις διακοπές σας, έστω και αν μερικοί από εσάς δεν απομακρύνεστε για πολύ από τη βάση σας. Οι μακρόχρονες σχέσεις φαίνεται να βρίσκουν σημεία ανάπαυσης και ανανέωσης, αφαιρώντας όλες τις αιτίες καταπίεσης του ενός προς τον άλλον που προηγήθηκαν εξ αιτίας μιας έκτακτης οικονομικής στενότητας.

Σκορπιός: Οι πιο ταλαιπωρημένοι από εσάς είστε και οι πιο αποφασισμένοι να μην αφήσετε καμία ευκαιρία για ξεκούραση, διασκέδαση και χαρά να πάει χαμένη τον Αύγουστο, είτε αυτήν την εβδομάδα, είτε στην συνέχεια. Πολλοί έχετε επιμεληθεί κάθε λεπτομέρεια των διακοπών σας, συμπεριλαμβανομένης της γκαρνταρόμπας και της γαστριμαργικής σας απόλαυσης.

Είστε πιο τολμηροί από άλλες εποχές και από προηγούμενες διακοπές και ήρθε ο καιρός να διαπιστώσετε ότι όλα είναι στο χέρι σας να συμβούν, όπως στο σενάριο που θέλετε να πιστέψετε. Απολαύστε λοιπόν τη συντροφιά σας, εκείνους που αγαπάτε, ή ακόμα και με τον εαυτό σας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Όπου και να πάτε δεν θα νιώσετε μόνοι, ούτε αμήχανα. Όσοι έχετε αποφασίσει κάνετε ένα πιο ψαγμένο ταξίδι, ανεξαρτήτως κόστους, ετοιμαστείτε για εμπειρίες και εντυπώσεις που θα σας συντροφεύουν για πολύ καιρό μετά την επιστροφή σας.

Τοξότης: Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας σας συνιστούν υπομονή και μεθοδικότητα στις επιδιώξεις, στην τακτοποίηση των υποθέσεών σας και στους οικονομικούς σας διακανονισμούς. Από τις 12 πολλά συνηγορούν ώστε να συμβούν ευχάριστα γεγονότα στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή, να γίνετε απαραίτητοι στις συντροφιές σας και να είστε οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

Η εβδομάδα ενισχύει την προσωπικότητά σας, επιμελείται το σκηνικό των δραστηριοτήτων σας και σας βοηθά να αναπτυχθείτε και να επεκταθείτε. Αυτή η περίοδος του Αυγούστου έρχεται να σας προσφέρει σημαντική υποστήριξη, να απομακρύνει στενάχωρες σκέψεις καθώς επίσης και να ανοίξει περισσότερο τους ορίζοντές σας, κυριολεκτικά με κάποιο ταξίδι και μεταφορικά με εξερεύνηση νέων τομέων απασχόλησης, δράσης και κοινωνικής προσφοράς.

Αιγόκερως: Η εβδομάδα σας βοηθά να ξεπεράσετε την ταλαιπωρία που προηγήθηκε και να μπορέσετε να ορθοποδήσετε. Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει τις πρώτες ημέρες, αλλά πολλά από αυτά που έπρεπε να τακτοποιήσετε έχουν δρομολογηθεί σε σωστή πορεία. Αυτήν την εβδομάδα, οι εξελίξεις στους τομείς που σας ενδιαφέρουν είναι πιο θετικές και πιο ανακουφιστικές.

Advertisement

Οι περισσότεροι από εσάς θα καταλάβετε ότι πολλά από όσα συνέβησαν οφείλονταν στη δική σας προκαθορισμένη ματιά και στην μη ελαστικότητά σας. Τώρα όλα φαίνονται να αποκτούν την πραγματική τους διάσταση και σημασία. Φροντίστε να απολαύσετε τις διακοπές σας, αφεθείτε στις περιποιήσεις των ανθρώπων που είναι γύρω σας και κρατήστε αποστάσεις από οτιδήποτε και οποιονδήποτε μπορεί να σας αναστατώσει, εξυπηρετώντας τα δικά του συμφέροντα.

Υδροχόος: Μην αφήνετε τη διάθεσή σας, να επηρεάζεται από άσχετα γεγονότα, ούτε να σας αναγκάζουν να περιορίσετε το πρόγραμμα των διακοπών σας. Προέχει η αισθηματική σας ζωή και επιδιώξτε νέα ενδιαφέροντα και ανθρώπους στο προσκήνιο και στο οπτικό σας πεδίο. Επίσης φροντίστε να βγείτε από το μυστικό σας κρησφύγετο και να κάνετε εντύπωση.

Η εβδομάδα επίσης σας βοηθά να ξαναπιάσετε το νήμα των φιλοδοξιών σας από το σημείο που το είχατε αφήσει. Κάποιοι ίσως καθυστερήσετε να το ξεδιπλώσετε τελείως, σίγουρα όμως θα παρακινηθείτε από τα γεγονότα, αλλά και την περιέργειά και τον ανατρεπτικό σας χαρακτήρα να δείτε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε, ποιους μπορείτε να επηρεάσετε και τι σημαίνει το από εδώ και πέρα για εσάς, σε όλους τους τομείς, κυρίως όμως στα προσωπικά και στα αισθηματικά σας!

Ιχθύες: Ιδιαίτερα αποφασιστική και ευχάριστα ανατρεπτική η εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς. Είναι θέμα αποφάσεων, συγκυριών, παρακινήσεων και απρόοπτων που θα φροντίσουν να σας ενεργοποιήσουν, να σας φέρουν στο προσκήνιο και, κάποιους από εσάς να σας τρομάξουν και από την εύνοια που θα σας περιβάλλουν. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι μερικές φορές, θα χρειαστεί να συμβληθείτε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες με εκείνους οι οποίοι έχουν ανάγκη των ιδιοτήτων, των γνώσεων και των ταλέντων σας.

Ο Ποσειδώνας, ανάδρομος στο ζώδιό σας εξακολουθεί να μην δίνει το σήμα εκκίνησης των μεγάλων σας προσδοκιών, φροντίζοντας να σας προετοιμάζει αποφασιστικά για όσα θα ακολουθήσουν σε διαφορετική και ανυποψίαστη για εσάς εποχή από τώρα. Απολαύστε όμως τις διακοπές σας, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας εκεί που πρέπει να επιλέξετε συντροφιά και δραστηριότητα και εκεί που πρέπει να κρατήσετε κρυφά τα κίνητρά σας!

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top