Connect with us

ΖΩΔΙΑ

MagicF’Ariel: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που μπαίνουν στο μάτι του Κυκλώνα

Η αλήθεια είναι πως από την Κυριακή που μας πέρασε ξεκίνησαν τα γλέντια, δηλαδή ο Κρόνος έστειλε σήμα στον Ερμή και δίχως να προλάβει να τον αποφύγει, ο Άρης ο οποίος βρίσκεται και αυτός στο ζώδιο του Σκορπιού, του μπήκε σφήνα και του είπε «Πού πας»;;;

Με έναν μαγικό τρόπο λοιπόν, το κακό παιδί ο Άρης έπεισε τον Ερμή, πως σήμερα 10/11 και αύριο 11/11, δε θα στείλει κανένα ραβασάκι, ή ότι στείλει θα είναι ένα γερό test νεύρων, αντοχών, υπομονής;;; Λίγο από όλα;
Ο Κρόνος από τον Υδροχόο, αντιλαμβάνομαι πως βρίσκεται σε απόλυτη συνεννόηση με τον Άρη, δηλαδή να δικαιώσουν τον παίχτη το σωστό και να φέρουν εμπόδια σε εκείνον που παίζει άτιμα! Και εκεί που ο Ερμής, είχε σκοπό να στείλει έναν εύκολο γρίφο, ή που δε θα τον στείλει καθόλου, ή που θα είναι μεγάλη σπαζοκεφαλιά! Ίσως να είναι ένας αγώνας που να αφορά τα μεγάλα κεφάλια και τις χοντρές τις τσέπες! Ίσως όμως και έναν ονειροπόλο! Οι απώλειες πονούν πάντα το ίδιο! Οι νίκες πάλι την ευτυχία φέρνουν το ίδιο! Πού καταλήγουμε; Στο παιχνίδι, στους κανόνες και στο τρόπο!

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, είστε στο μάτι του Κυκλώνα και έχει μέλλον το θέμα! Η ένταση, η υπερβολή, ο εγωισμός, τα πείσματα, η υπεροψία, η αντίδραση στο κάθε τι, τα νευράκια εν ολίγοις θα σας συνοδεύουν ολημερίς και ολονυχτίς! Μην επιμένετε χρυσά μου, αφήστε να το πάρει το ποτάμι να ησυχάσουμε..

Καλέ πού είναι η Αφροδίτη να μας σώσει;;;

Ταύρος
Νιώθετε μια υπερένταση, είτε υπάρχει σοβαρή αιτία, είτε όχι! Πάντως με το παραμικρό, τσιτώνετε και μπαίνετε στην επίθεση! Σε προσωπικό επίπεδο σήμερα 10/11 και αύριο 11/11, αν δε συγκρατήσετε τα νευράκια σας, παίζει να κοιμηθείτε στην καλύτερη στον καναπέ, στη χειρότερη εκτός οικίας! Το χάνετε εντελώς επικοινωνιακά, δεν ακούτε τι σας λένε, προτρέχετε με αποτέλεσμα να προσβάλετε τους άλλους, αλλά να σας προσβάλλουν πάλι πίσω! Πάνω στη ζοχάδα σας, ίσως και να πετάξετε ακόμα και το κινητό σας από το παράθυρο! Το νου σας, γιατί τσάμπα το έξοδο και όχι μόνο! Τα βάζα είναι πιο εύκολος στόχος, πάντα λέω! Με τον Ερμή να είναι περικυκλωμένο από τον Κρόνο και από τον Άρη τις μέρες αυτές, σίγουρα θα βγάλετε καπνούς από τα αυτιά, το χειλάκι σας πού να χαμογελάσει με τόση ένταση τριγύρω; Το χειρότερο που μπορούν να σας κάνουν, είναι να σας ζητήσουν δανεικά! Εννοείται πως δε δίνετε φράγκο σε κανέναν, αλλά ας αρνηθείτε, με ευγενικό τρόπο, γιατί πάνω – κάτω, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε! Εννοείται πως θα πρέπει να είστε συνεργάσιμοι με όλους και όχι επιβλητικοί, αντιδραστικοί και πεισματάρηδες! Εννοείται πως love IS NOT in the air!

Λέων

Και που λέτε, ο Κρόνος και ο Άρης σας κλείνουν τη μύτη και εσείς είστε έτοιμοι να κάνετε ένα μεγάλο μπούμ, σήμερα 10/11 και αύριο 11/11! Δίχως να σας ζητήσει κανείς τίποτα, έχετε αναλάβει από μόνοι σας τα πάντα όλα και δυστυχώς σκούζετε σε εκείνους που δε σας φταίνε κιόλας! Ο Ερμής είναι κάπως διχασμένος, γιατί ενώ σας στέλνει όμορφες σκέψεις και συναισθήματα, μέχρι να τα φιλτράρετε και να τα εκφράσετε, ας υποθέσουμε πως «καρβουνιάζουν»! Αντί να πείτε το Σ’Αγαπώ, λέτε σε μισώ και υπάρχουν συνέπειες φυσικά! Πριν διαταράξετε τις σχέσεις σας εντελώς, καλύτερα να αποζητήσετε την παρέα εκείνου του προσώπου, που θα κατανοήσει τα άγχη σας και θα καθησυχάσει τις σκέψεις σας! Σε καμία περίπτωση μην επιλέξετε τη μοναξιά σας, γιατί η φαντασία σας καλπάζει όχι σε αγρούς και λιβάδια, αλλά σε πολύ σκοτεινά και ψυχρά μέρη! Ανεξάρτητα του αν έχετε πέντε φράγκα στην άκρη, φτιάχνετε κάτι απίστευτα σενάρια, τύπου δε σας φτάνουν, πρέπει να τα αυγατίσετε, γίνεστε τέρμα τσιγκούνηδες και παραφέρεστε ενώ, λογικά οι περισσότεροι τα έχετε όλα τακτοποιημένα και σε μια σειρά! Αδικαιολόγητη η συμπεριφορά σας, κάποιος να σας μαζέψει! Αποφύγετε τις εντάσεις στη δουλειά!

Σκορπιός
Λογικά τούτη τη στιγμή, έχετε μεταμορφωθεί σε βαμπίρ και όποιος βρίσκεται στο διάβα σας, τρέχει να σωθεί! Ο Κρόνος και ο Άρης σαμποτάρουν τρελά τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σας, τον θέλουν πολύ κακό παιδί, ακόμα και για την περίπτωση τη δική σας! Αστράφτετε και βροντάτε σήμερα 10/11 και αύριο 11/11, γιατί θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε εσείς κουμάντο στα πάντα όλα και να γίνει η δουλειά σας, δίχως αντιρρήσεις! Τους ανακατεύετε όλους και στο σπίτι και στη δουλειά, ξαφνικά ξεσκεπάζετε τις αδυναμίες και τα λάθη των ανθρώπων σας και ζητάτε τα ρέστα με απίστευτα επιθετικό τρόπο! Και χίλια δίκια να έχετε, με τέτοια συμπεριφορά θα τα χάσετε, αλλά δεν είστε από αυτούς που το βάζουν και τόσο εύκολα κάτω! Βέβαια, επειδή χρόνος δεν υπάρχει, ούτε άλλη περίοδος χάριτος για μερικές ψυχές, θα κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας, για να αποκαλυφτούν οι σκάρτοι και να εξαφανιστούν επίσης, γιατί γνωρίζετε πως αλλιώς οι υποθέσεις σας δε θα προχωρήσουν! Ούτε ο σύντροφός σας δε σας αναγνωρίζει τις μέρες αυτές, το νου σας γιατί ακόμα και τα δεδομένα φεύγουν και μετά θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Έτσι όπως είστε, πάρτε ταξί καλύτερα γιατί δε σας βλέπω και πολύ καλά!

Υδροχόος
Βασικά σας προτείνω να πάρετε τα βουνά, να βρείτε μια σπηλιά, να μείνετε για δυο μερούλες, 10/11 – 11/11 γιατί βγαίνει το αγρίμι από μέσα σας και ξεφεύγετε εντελώς! Ο Κρόνος από το ζώδιό σας, είναι τέρμα αυστηρός, απίστευτα απαιτητικός, σας μπλοκάρει από παντού, γιατί θέλει οπωσδήποτε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα πολύ δύσκολα! Δε μιλώ για plan b, αλλά για super plan! Ότι ιδέα και να κατεβάσει η κούτρα σας, να τη συζητήσετε, δίχως να επιμείνετε στη περίπτωση που σας φέρουν αντιρρήσεις! Είναι πολύ θολωμένο το τοπίο, οπότε μην προσμένετε σε θετικές και αισιόδοξες απαντήσεις! Αφήστε πρώτα να περάσει το αστρολογικό μπουρίνι του Κρόνου και του Άρη! Οπότε τα μαντάτα του Ερμή, είναι αρνητικά φορτισμένα από όλες τις απόψεις! Αργότερα σίγουρα θα βρουν τις απόψεις σας συναρπαστικές, και καθόλου ακατόρθωτες! Το αστρολογικό τοπίο προς το παρόν φουντώνει την ανασφάλεια που έχετε για το επαγγελματικό σας το μέλλον, ότι χειρότερο για τη δική σας προσωπικότητα! Εννοείται πως οι μέρες αυτές, δεν είναι καθόλου ερωτικές, δηλαδή προειδοποιήστε το σύντροφό σας, τύπου do not disturb γιατί κρίμα είναι να ανοίξετε και εκεί ένα ακόμα μέτωπο! Μακριά από το τιμόνι, όταν είστε στη τσίτα!

magicfariel

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top