Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Μάϊος 2023: Το αστρολογικό ημερολόγιο των ζωδίων για κάθε μέρα ξεχωριστά

Δείτε το αστρολογικό ημερολόγιο του Μάϊου 2023 μέρα, μέρα και προετοιμαστείτε για τις σημαντικές αλλαγές που έρχονται.

Μάθε μέρα προς μέρα πώς θα εξελιχθεί ο Μάιος 2023! Ο αστρολογικός οδηγός του μήνα σε βοηθά σε κάθε δραστηριότητά σου!

Μάιος 2023, ένας μήνας δυναμικών γεγονότων αλλά και σημαντικών αλλαγών … Ξεκινά με τον Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος ως τα μέσα του μήνα, παρατηρούμε τον σχηματισμό της 1ης Σεληνιακής Έκλειψης του 2023 στο ζώδιο του Σκορπιού, ενώ ο Άρης εισέρχεται στο Λέοντα και ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου …. Ποιες είναι τα γεγονότα του Μάιου μέρα προς μέρα; Ποιες εξελίξεις έρχονται στον τελευταίο μήνα της Άνοιξης; Δες αναλυτικά το αστρολογικό ημερολόγιο Μαϊου 2023.

Δευτέρα, 1 Μαΐου 2023:

Καλό Μήνα! Ο Μάιος κάνει το ποδαρικό του με τον Πλούτωνα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και η ανάγκη μας το επόμενο διάστημα είναι να στραφούμε πιο εσωτερικά και να εργαστούμε περισσότερο με θέματα της ψυχής μας προκειμένου να διαχειριστούμε τα σκοτάδια μας.

Τρίτη, 2 Μαΐου 2023:

Ο Ήλιος σήμερα από το ζώδιο του Ταύρου συναντά τον Ερμή ο οποίος είναι φαινομενικά ανάδρομος, προκαλώντας έντονο πείσμα και ανυποχώρητη στάση στις επικοινωνίες μας. Η επιρροή αυτής της όψης είναι πιο έντονη για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου.

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2023:

Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, το ενδιαφέρον μας είναι περισσότερο στραμμένο στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας, δεν λείπει όμως το έντονο στρες το οποίο και θα οδηγήσει σε συγκρούσεις, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες. Μέρα εντάσεων για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου.

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023:

Το σημερινό τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ, εντείνει την πλάνη, την εξαπάτηση και την διάψευση προσδοκιών για αισθηματικά και οικονομικά. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν αυτή την ημέρα οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2023:

Σήμερα πραγματοποιείται η πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη του 2023 στην 14η μοίρα του ζωδίου του Σκορπιού, καθιστώντας βαρύ και φορτισμένο το κλίμα για ζητήματα ψυχολογικά και οικονομικά. Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου επηρεάζεστε πιο έντονα από την Έκλειψη και βρίσκεστε στην διαδικασία διαχείρισης – ελέγχου και αντιμετώπισης καταστάσεων που προβλημάτισαν από το φθινόπωρο 2022.

Σάββατο, 6 Μαΐου 2023:

Η επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης είναι ακόμα αισθητή και ως το βράδυ είναι χαρακτηριστική η βαριά διάθεση, αλλά και η συναισθηματική επιθυμία να θέλουμε να κλείσουμε εκκρεμότητες που μας ταλαιπωρούν ψυχικά

Κυριακή, 7 Μαΐου 2023:

Η Αφροδίτη σήμερα κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Καρκίνου όπου και θα παραμείνει ως τις 5 Ιουνίου. Η επιθυμία μας το επόμενο διάστημα είναι να αναθερμάνουμε σχέσεις που έχουν παίξει ένα σημαντικό ρόλο και στο παρελθόν μας. Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς.

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023:

Η εβδομάδα μας ξεκινά με την Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη να μας γεμίζει με ενθουσιασμό, κέφι, ζωντάνια αλλά και διάθεση για ρίσκο … Προσοχή στις επιπόλαιες διαθέσεις, αξιοποιήστε αυτή την ημέρα για αναζήτηση νέων ευκαιριών!

Τρίτη, 9 Μαΐου 2023:

Η σημερινή σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, δίνει έναν απρόβλεπτο, εκκεντρικό στην ημέρα μας. Δεν λείπουν τα αιφνίδια γεγονότα αλλά και οι προκλητικές ανθρώπινες συμπεριφορές. Η επιρροή της όψης είναι πιο έντονη για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023:

Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω είμαστε απορροφημένοι αυτή την ημέρα στους πρακτικούς τομείς της ζωής μας, περιορίζοντας το συναίσθημα, ενισχύοντας τις φιλοδοξίες μας. Οι απογευματινές ώρες είναι έκρυθμες για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου.

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023:

Μέρα δραστήρια κοινωνικά, με γεγονότα και εξελίξεις που αφορούν την πολιτική σκηνή αλλά και πολλές ειδήσεις και πληροφορίες που εντείνουν το στρες αλλά έχουν τονισμένο και το στοιχείο της χειραγώγησης.

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023:

Το σημερινό εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς λειτουργεί επιβοηθητικά για να οργανώσουμε την σκέψη μας και να συγκροτήσουμε εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με το παρελθόν μας. Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Σάββατο, 13 Μαΐου 2023:

Συναντήσεις και επικοινωνίες με άρωμα παρελθόντος προσφέρει σήμερα το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου προσφέρει σταθεροποιητικές λύσεις σε αισθηματικά – οικονομικά! Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Κυριακή, 14 Μαΐου 2023:

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ιχθύ, σε θετική γωνία με τον Ήλιο και τον Ουρανό, προσφέρουν μία τρυφερή, ρομαντική, ανάλαφρη και ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά μας. Ιδανική μέρα για να έρθουμε σε επαφή με το υδάτινο στοιχείο!

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023:

Ο Ερμής από σήμερα επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Ταύρου και σταδιακά μπαίνουμε σε περίοδο επίλυσης των επικοινωνιακών καθυστερήσεων. Επιπλέον, το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα μας παρακινεί να κυνηγήσουμε λίγο παραπάνω τα όνειρα και τις προσδοκίες μας. Οι Ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

Τρίτη, 16 Μαΐου 2023:

Ο Δίας σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο. Μπαίνουμε σε μία περίοδο που θα δοθούν σημαντικές ανάσες ανακούφισης για ζητήματα οικονομικά και αισθηματικά!

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023:

Μάχες συμφερόντων γίνονται κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας όπου η πλεονεξία και η υπερβολή μπορεί να χαρακτηριστούν δυσάρεστοι οιωνοί, ιδιαίτερα για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου.

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023:

Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα είναι το μήνυμα της ημέρας με το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα, όπου η ωφελιμιστικές διαθέσεις αναμένεται να φέρουν δυσάρεστα αποτελέσματα.

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023:

Σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Μάη στο ζώδιο του Ταύρου και είμαστε περισσότερο επικεντρωμένοι σε θέματα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας, ενώ το εξάγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μας βοηθά στην συγκρότηση και οργάνωση των υποθέσεών μας.

Σάββατο, 20 Μαΐου 2023:

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της μαχητικότητας, κάνει σήμερα την είσοδό του στον πύρινο εκπρόσωπο του σταθερού σταυρού του Λέοντα. Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι εισέρχεστε σε μία περίοδο δυναμικώνξ εξελίξεων !

Κυριακή, 21 Μαΐου 2023:

Μέρα Εθνικών Εκλογών και με τον Άρη από το Λέοντα, να σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο, μία όψη που διεγείρει τα αρνητικά ένστικτα, ενώ δεν λείπουν οι κόντρες, οι αντιδικίες, οι εξουσιαστικές – χειριστικές διαθέσεις αλλά και τα επεισόδια βίας.

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023:

Ο Ήλιος έχει κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, η εβδομάδα μας ξεκινά δυναμικά, με αρκετές πρωτοβουλίες που μας ενεργοποιούν για επικοινωνία. Ευνοούνται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότε και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου

Τρίτη, 23 Μαΐου 2023:

Με το σημερινό τετράγωνο Άρη – Δία έχουμε την ενέργεια, την ζωτικότητα αλλά και το πάθος να καταπιαστούμε με πολλά, σημαντικό όμως είναι να μην παρασυρθούμε από την υπερβολή και την επιπολαιότητα, αναλώνοντας άσκοπα την ενέργειά μας. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023:

Μέρα εκρηκτική , με πάθος, υπερβολή αλλά και διάθεση για σπατάλη και πλεονεξία! Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι θα χρειαστεί να τιθασσεύσουν τα αρνητικά τους πάθη που μπορεί να τους οδηγήσουν σε … λάθη!

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023:

Οι εξελίξεις της ημέρας μπλοκάρουν την εύρυθμη και ήρεμη ροή των εξελίξεων, ενώ κάποια εμπόδια παρακινούν τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου να δώσουν τον δικό τους αγώνα κυριαρχίας.

Σάββατο, 27 Μαΐου 2023:

Το σημερινό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό προσφέρει ευκαιρίες ανανέωσης και αλλαγής στα αισθηματικά! Μικρές ικανοποιήσεις θα προσφέρουν μία νότα ενθουσιασμού ιδιαίτερα για τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου.

Κυριακή, 28 Μαΐου 2023:

Τελευταία Κυριακή του Μάη και το τετράγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ, πιέζει σημαντικά με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου.

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023:

Η εβδομάδα μας ξεκινά με αρκετό άγχος για την διεκπαιρέωση των υποχρεώσεων ενώ από τις απογευματινές ώρες οι διαθέσεις ηρεμούν και το ενδιαφέρον μας είναι περισσότερο στραμμένο στην εύρεση εξισορροπιστικών λύσεων για ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας.

Τρίτη, 30 Μαΐου 2023:

Μέρα επικοινωνιακή και εξισορροπιστική όπου εμβαθύνουμε περισσότερο στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας και προσπαθούμε να ακολουθήσουμε μία δίκαιη γραμμή προκειμένου να επιφέρουμε την αρμονία στην καθημερινότητά μας.

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023:

Η τελευταία ημέρα του Μάη, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr εντείνει την αναβλητικότητα, την αναποφασιστικότητα και το δίλημμα για ζητήματα που αφορούν τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά!

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top