Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Προσοχή! Η “μαύρη” Πανσέληνος του Αυγούστου χτυπά αυτά τα τέσσερα ζώδια

Φουρτούνες έρχονται μαζί με τον Αύγουστο αφού η Πανσέληνος πλησιάζει και θα είναι “μαύρη” για τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια. Ελπίζουμε πραγματικά να μην ανήκει το δικό σου σε ένα από αυτά.

Με το πόμολο στο χέρι η Πανσέληνος του Αυγούστου που μας δίνει το μήνυμα ότι όποιος θέλει να φύγει, αφήστε τον να φύγει και όποιος υπάρχει περίπτωση να γυρίσει, θα γυρίσει όταν το θέλει από μόνος του. Εφόσον πλέον έχει κατασταλάξει και έχει βάλει τα πράγματα μέσα στην ψυχή του, στην θέση τους. Τώρα αν εσείς τον δεχτείτε ή θα την δεχτείτε πίσω, είναι δική σας απόφαση, εφόσον γυρίσει κι αν γυρίσει.

Και πως αλλιώς θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει αυτή την Πανσέληνο που καθρεφτίζεται μέσα στα αλμυρά νερά της θάλασσας, η οποία εκτός από αλμύρα μυρίζει και ανατροπή. Θέλει να σπάσει τα δεσμά σε γυναίκες και άντρες δεν αντέχουν άλλο τους περιορισμούς και έρχεται αυτός ο Ουρανός να τους θυμίσει ότι ο καθένας πρέπει να διεκδικήσει με το δικό του τρόπο την ανεξαρτησία την ελευθερία, αλλά και την αξιοπρέπεια του.

Εκείνος σαν ΄Ηλιος φωτεινός που σφύζει από ζωντάνια, γενναιοδωρία, ζητά επιβεβαίωση αγάπη, καλοπέραση αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα που ζητά είναι ο θαυμασμός και ο σεβασμός. Εκείνη Σελήνη από την άλλη πλευρά, η οποία στο ζώδιο του Υδροχόου όπου βρίσκεται δεν αντέχει να καταπιέζει άλλο τη ζωή της μέσα στα πρέπει. Ζητά ανεξαρτησία θέλει πάλι να ζήσει καινούργια πράγματα, θέλει να ανοίξει τους ορίζοντες της, να ασχοληθεί με εναλλακτικά θέματα, και το πιο σημαντικό από όλα ..Να ζήσει νέους έρωτες… Να νιώσει πάλι ποθητή… Επίσης να αναζητήσει αλλαγές σε θέματα ασφαλείας και κατοχής, πάντα φυσικά με εναλλακτικούς τρόπους. Τις έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον αυτής της Σελήνης νέοι και δροσεροί έρωτες. Μιας και Αφροδίτη κάνει τρίγωνο μαζί της από το ζώδιο του Δίδυμού.

Έλα όμως που κι αυτός ο νέος έρωτας που τον κυβερνάει ο Ερμής βρίσκεται στην κυβέρνηση της αγαπητής μας Σελήνης μέσα στον καρκίνο. Και αυτοί οι δύο αγαπιούνται βέβαια παρόλο το δίλημμα που βρίσκονται. Η Παλλάς από την άλλη σας 15 μοίρες του Αιγόκερου και ανάδρομη, θα συναντήσεις σιγά-σιγά κι αυτή με τη σειρά της τον Ουρανό και το αποτύπωμα που μας δίνει η όλη κατάσταση είναι ότι μοιραία θα αποκαλυφθούν και θα γίνουν εκρήξεις σε κάποια θέματα σχέσεων, με μοναδικό σκοπό να επικρατήσει η Σοφία και Στωικότητα.

Κατά την άποψή μου αυτές τις ημέρες πολλά παράνομα ζευγάρια θα αποκαλυφθούν τα οποία εμπλέκονται μέσα σε περίεργες καταστάσεις και ίσως η όλη κατάσταση πυροδοτηθεί από το τρίτο πρόσωπο που προφανώς μπορεί να βρίσκεται σε πιο μικρή ηλικία, το οποίο είναι γεμάτο από νεανικά όνειρα που θέλει οπωσδήποτε να πραγματοποιήσει με κάθε κόστος.

Περιττό να σας πω ότι βάλλονται ιδιαίτερα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού στις 11 και 12 μοίρες ( γεννημένοι δηλαδή Ταύροι στις 2 και 3 Μαΐου , Λιοντάρια στις 2 με 3 Αυγούστου , Σκορπιοί στις 2 με 3 Νοέμβρη και Υδροχόοι στις 1 και 2 Φεβρουαρίου ) και όποιος έχει προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις μοίρες Σταθερών ζωδίων.

oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top