Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Με ποια ζώδια ταιριάζεις για την ιδανική σχέση

Όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί με ποια ζώδια ταιριάζουμε για να δημιουργήσουμε την ιδανική σχέση. Πίσω από ποιο ζώδιο κρύβεται το άλλο μας μισό; Παρακάτω θα βρεις μία αναλυτική λίστα που θα σε καθοδηγήσει στα σωστά μονοπάτια, ώστε να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για δεσμό. Δες εδώ ποιο ζώδιο θα έχει ανανεωμένη διάθεση.

Ας δούμε ποιες είναι οι συμβατότητες των ζωδίων βάση των στοιχείων τους:
Ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι)
Ο έρωτας δεν κάνει ποτέ τα ζώδια της Γης να ξεφεύγουν από την πραγματικότητα. Παρόλο που κάνουν όνειρα και ενθουσιάζονται, προσπαθούν να συγκρατούν τον εαυτό τους και τα συναισθήματά τους, είτε επειδή σκέφτονται πιο συντηρητικά είτε επειδή διατηρούν τις επιφυλάξεις τους μέχρι να αφεθούν και να δείξουν την εμπιστοσύνη τους.

Σε αυτά τα ζώδια μπορείς να δείξεις εμπιστοσύνη ότι δεν θα σε εξαπατήσουν και ότι δεν θα παίξουν σκόπιμα με τα συναισθήματά σου.

Θέλουν μία σταθερή σχέση στο πλάι τους με έναν άνθρωπο που εκτός από ερωτισμό, θα τους αποπνέει και σεβασμό. Μπορεί – όταν τα ζώδια της Γης είναι ερωτευμένα – να μην εκδηλώνουν με πολλά λόγια τα συναισθήματά τους, ωστόσο όσα θα σου τάξουν να έχεις τη βεβαιότητα ότι θα τα κάνουν και πραγματικότητα.

Με ποιους ταιριάζουν

Ο ιδανικός συνδυασμός για μία επιτυχημένη ερωτική σχέση είναι όταν προκύπτει με ένα από τα ζώδια που ανήκουν στο ίδιο στοιχείο με εσάς (παράδειγμα: Ταύρος με Παρθένο, Παρθένος με Αιγόκερω, Αιγόκερως με Ταύρο).

Ως ζώδιο της Γης, θα μπορούσες να ταιριάξεις με ένα από τα «φιλικά» για σένα υπόλοιπα ζώδια του ίδιου στοιχείου με του δικού σου, γιατί θα διαπίστωνες ότι έχετε τα ίδια γούστα, συνεργάζεστε αρμονικά για όλα τα ζητήματα που προκύπτουν και θέλετε από κοινού να προγραμματίζετε το μέλλον σας.

Με τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) μπορεί να μην είναι και ο ιδανικότερος συνδυασμός, ωστόσο μπορούν να απολαύσουν μία έντονη σχέση, που αν θελήσουν και οι δύο πλευρές να κάνουν υποχωρήσεις και προσπάθεια, τότε μπορούν να συνυπάρξουν!

Ποιους πρέπει να προσέξουν

Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι), δεν θα ήταν και ότι καλύτερο, να επιλέξουν για ερωτικό σύντροφο ένα από τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) ή ένα από τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) .

Στο ξεκίνημα της γνωριμίας τους τα ζώδια της γης με τα ζώδια του αέρα, θα έχουν έναν ενθουσιασμό και ερωτισμό, ωστόσο η εξέλιξη της σχέσης τους δεν επιφυλάσσει και κάτι το ιδιαίτερο, γιατί έχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους.

Τα ζώδια της Γης θέλουν μία σταθερή ερωτική ζωή, δύσκολα θα πάρουν στα σοβαρά τα ζώδια του αέρα που επιθυμούν ανανέωση, αλλαγές και πιο χαλαρό κλίμα στην ερωτική τους ζωή! Με τα ζώδια του Νερού, η σχέση θα είναι αρκετά «χλιαρή», γιατί τα ζώδια της Γης δεν μπορούν να κατανοήσουν τον ρομαντισμό και τις ευαισθησίες που έχουν οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς (τα ζώδια του νερού). Τα ζώδια της Γης θα αισθάνονται ότι το ταίρι τους που είναι στο ζώδιο του νερού, δεν έχει καθόλου ρεαλισμό, ενώ τα ζώδια του νερού νιώθουν ότι τα συναισθήματά τους δεν βρίσκουν την ανάλογη ανταπόκριση.

Ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι)

Οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι που ανήκουν στο στοιχείο του αέρα, αναζητούν ένα ερωτικό ταίρι που θα τους εξιτάρει το μυαλό και θα τους γοητεύσει με το παρουσιαστικό του! Οι ερωτικές τους σχέσεις βασίζονται στην επικοινωνία και πραγματικά έχουν ταλέντο στο φλερτ, γιατί με την ευχάριστη και κοινωνική προσωπικότητά τους, κερδίζουν αμέσως θετικές εντυπώσεις!

Φλερτάρουν, θέλουν να ζουν νέες ερωτικές περιπέτειες και δεν αντέχουν μία ασφυκτική σχέση που τους καταπιέζει και δεν τους προσφέρει περιθώρια αυτοέκφασης! Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι πάνω από όλα, καταφέρνουν να διατηρούν μία πολύ καλή φιλική σχέση με το ταίρι τους και ακόμα και αν χωρίσουν, δεν χάνουν ποτέ την επαφή ή την εκτίμησή τους!
Με ποιους ταιριάζουν
Τα ζώδια του Αέρα έχουν την ευκολία να προσαρμόζονται εύκολα και γρήγορα σε νέες ερωτικές σχέσεις και τους αρέσει να γνωρίζουν και ανθρώπους, που είναι εντελώς διαφορετικοί από αυτούς! Ωστόσο μπορούν να χάσουν πολύ εύκολα το ενδιαφέρον τους και να γοητευτούν από κάποιο άλλο άτομο, αν διαπιστώσουν ότι δεν ταιριάζουν.

Ο ιδανικότερος συνδυασμός είναι φυσικά ένα ζώδιο του αέρα, να κάνει σχέση με ένα από τα ζώδια του ίδιου στοιχείου του και αυτό προκύπτει γιατί έχουν πνευματική ταύτιση και κοινά ενδιαφέροντα! Ωστόσο πολύ καλά θα μπορούσε να ταιριάξει και με τα ζώδια της Φωτιάς, έστω και αν μερικές φορές ο εγωισμός τους μπορεί να τους κούραζε!

Τα ζώδια του Αέρα με τα ζώδια της Φωτιάς κάνουν έναν εκρηκτικό ερωτικό συνδυασμό, που μπορεί να σταθεί πηγή έμπνευσης και για τους δύο! Τα ζώδια του Αέρα βοηθούν τα ζώδια της φωτιάς, να αποκτήσουν μία πιο λογική τακτική και τους βοηθούν με καθοδήγηση στις προσωπικές τους επιδιώξεις. Από την άλλη πλευρά τα ζώδια της φωτιάς στηρίζουν τα ζώδια του αέρα και τα βοηθούν να επικεντρώνονται στους στόχους τους και να μην βαριούνται τόσο εύκολα!
Ποιους πρέπει να προσέξουν
Με τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς), μπορούν να συνυπάρξουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) σε μία ερωτική σχέση που θα τους μείνει αξέχαστη, ωστόσο δεν θα είναι η σχέση «σταθμός» στη ζωή τους!

Ένας ερωτικός σύντροφος που έχει στοιχείο του το νερό, θα τους βοηθήσει να ξεδιπλώσουν τα συναισθήματά τους και να δουν κάποια ζητήματα από μία πιο τρυφερή και ρομαντική πλευρά – ωστόσο για εσάς δεν θα αργήσει να τους φανεί γλυκανάλατη η συμπεριφορά τους-.

Η σχέση με τα ζώδια της Γης, μπορεί να παρουσιάσει αρκετές αντιθέσεις και μπορούν να συνυπάρξουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε έναν ερωτικό δεσμό. Οι συνεχόμενες εναλλαγές στην συμπεριφορά, αλλά και στην ψυχολογική σας διάθεση, αργά ή γρήγορα θα κάνουν τα ζώδια του νερού να πιστέψουν, ότι δεν είστε για κάτι σοβαρό.
Ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς)
Τα ζώδια του νερού είναι συναισθηματικάδιαισθητικά και έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται και να συμπονούν τις σκέψεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω τους. Θέλουν στο πλάι τους ένα ερωτικό ταίρι που θα τους συγκινεί συναισθηματικά, θα τους δείχνει φροντίδα και θα τα στηρίζει στις προσωπικές τους επιδιώξεις.

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά της ερωτικής τους ζωής, ενώ όταν ερωτεύονται δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό, να εκδηλώσουν όλα τους τα συναισθήματα ή ακόμα και υπερβάλλουν! Μαζί τους θα νιώσεις και εσύ ότι πρωταγωνιστείς σε ρομάντζο και ότι πνίγεσαι από το πολύ συναίσθημα!
Με ποιους ταιριάζουν
Οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς – δηλαδή τα ζώδια του νερού- μπορούν να ταιριάξουν πολύ καλά μεταξύ τους, αφού ανήκουν στο ίδιο στοιχείο και αντιλαμβάνονται κάποια πράγματα με τον ιδιαίτερο και ξεχωριστό συναισθηματικό τρόπο! Είναι ένα ιδανικό ταίριασμα για έναν αφοσιωμένο ερωτικό δεσμό γεμάτο από αγάπη, τρυφερότητα, αλλά και στιγμές πάθους!

Ένα ακόμα μοναδικό ταίριασμα των ζωδίων του νερού είναι με τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι). Μπορεί τα ζώδια της Γης να σκέφτονται πιο πρακτικά και μεθοδικά, ωστόσο μπορούν να κάνουν τα ζώδια του νερού, να νιώσουν ασφάλεια και σιγουριά στο πλάι τους!
Ποιους πρέπει να προσέξουν
Με τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες), είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί ένα έντονο πάθος, το οποίο όμως πολύ γρήγορα θα σβήσει. Τα ζώδια του νερού θα τονώσουν τον εγωισμό των ζωδίων της φωτιάς, που με την διάθεσή τους να επιβάλλονται, θα απογοητεύσουν τα ευαίσθητα συναισθήματα του Καρκίνου, του Σκορπιού και του Ιχθύ.
Ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες)
Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη στη ζωή των ζωδίων της φωτιάς, αφού είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας! Ερωτεύονται με πάθος και τις περισσότερες φορές κεραυνοβόλα, τα δίνουν όλα χωρίς κανέναν δισταγμό και φόβο! Θέλουν στο πλάι τους ένα ταίρι, που θα τους θυμίζει κάθε ώρα και στιγμή τη μοναδικότητά τους.

Βασική προϋπόθεση είναι να θαυμάζουν το άτομο που έχουν πλάι τους και να τους κρατά σε διαρκή εγρήγορση (είτε πνευματική, είτε και ερωτική)! Δεν είναι λίγες οι φορές που ο εγωισμός τους θα σταθεί εμπόδιο στην ερωτική τους ζωή, ωστόσο τα ζώδια της φωτιάς παραμένουν αξέχαστα σε όποιον περάσει – είτε για λίγο, είτε για πολύ – από την ερωτική τους ζωή!

Με ποιους ταιριάζουν

Οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες μπορούν να ταιριάξουν μεταξύ τους και να ζήσουν μία άκρως φλογερή ερωτική σχέση, γεμάτη πάθος και πολύ έρωτα!

Με λίγη παραπάνω προσπάθεια, τα ζώδια της φωτιάς μπορούν να ταιριάξουν και με τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους).

Τα ζώδια της Φωτιάς θα μεταδώσουν λίγο από τον ενθουσιασμό και τη σπιρτάδα τους στα ζώδια της Γης και αυτά με τη σειρά τους, θα μετριάζουν τον παρορμητισμό των Κριών, των Λεόντων και των Τοξοτών!
Ποιους πρέπει να προσέξουν
Τα ζώδια του νερού κάνουν τα ζώδια της φωτιάς να χάνουν την υπομονή τους και να νιώθουν ένα κενό μέσα τους. Η παρορμητικότητα των ζωδίων της φωτιάς, σε συνδυασμό με τα υπερβολικά συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα προκαλούνται από τα ζώδια του νερού, δεν αποτελούν τις ενδείξεις για μία μακρόχρονη σχέση!

Με τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι), μπορεί να αναπτυχθεί ένας εφήμερος, αλλά πολύ καυτός ερωτικός συνδυασμός, ωστόσο έτσι εύκολα όπως μπορεί να τους «φουντώσει» το πάθος, έτσι εύκολα και γρήγορα θα προσγειωθούν στην πραγματικότητα και θα τους φύγουν τα συναισθήματα.

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top