Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ σύμφωνα με την αστρολογία

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει σκεφτεί, να μην έχει ρωτήσει ή να μην έχει αναζητήσει πληροφορίες με ποια ζώδια ταιριάζει ερωτικά! Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποιοι ερωτικοί συνδυασμοί ζωδίων που εγγυώνται ότι υπάρχει έλξη, συμβατότητα και απόλυτο ταίριασμα.

Advertisement

Με ποια ζώδια λοιπόν μπορείς να έχεις έναν ερωτικό συνδυασμό;

Κριός

Ο Κριός ανήκει στα ζώδια της φωτιάς για το λόγο αυτό στον έρωτα επιζητά ανθρώπους που θα του προσφέρουν δράση, περιπέτεια, εξέλιξη και έντονο σασπένς. Μεγαλύτερη ταύτιση αλλά και έλξη, αισθάνεται με ζώδια που ανήκουν στο ίδιο στοιχείο με τον ίδιο, δηλαδή Λέοντες και Τοξότες, ενώ μεγάλο ενθουσιασμό και ερωτική εγρήγορση αισθάνεται και με τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους)

Ιδανικά ερωτικά ταιριάσματα Κριού

Δες τώρα με σειρά προτεραιότητας τους ιδανικούς ερωτικούς συνδυασμούς για τον Κριό!

Κριός με Λέων: Πρώτος στην λίστα των ερωτικών προτιμήσεων του Κριού έρχεται, ο Λέοντας, που το πάθος, ο ερωτισμός και η ένταση μπορούν να προσφέρουν σε αυτό το ζευγάρι συγκλονιστικές στιγμές που θα έχουν να θυμούνται!

Κριός με Ζυγό: Τα ετερώνυμα πάντα έλκονται, πόσο μάλλον στην περίπτωση Κριού και Ζυγού, που ο πρώτος είναι αποφασιστικός και επιζητά να είναι αρχηγός και ο δεύτερος είναι αναβλητικός, αναποφάσιστος και απέραντα διπλωμάτης! Ο Ζυγός μπορεί άνετα να φέρει στα μέτρα του το ατίθασο Κριάρι!

Κριός με Τοξότη: Η σχέση του Κριού με τον Τοξότη στηρίζεται στον ενθουσιασμό και στην ελευθερία, δύο στοιχεία που είναι άκρως απαραίτητα για να νιώθουν όμορφα και οι δύο! Η σχέση τους μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία μοναδική εμπειρία!

Κριός με Δίδυμο: Ο Κριός με τον Δίδυμο εκτός από ερωτικοί σύντροφοι μπορούν να είναι και δύο πολύ καλά φιλαράκια που θα διασκεδάζουν και θα έχουν κοινά όνειρα και στόχους. Αυτό άλλωστε είναι και το στοιχείο που τους συνδέει!

Κριός με Υδροχόο: Ο Κριός αισθάνεται από την πρώτη στιγμή έλξη για τον Υδροχόο γιατί τον γοητεύει το απρόβλεπτο και εκρηκτικό του χαρακτήρα του! Στη σχέση αυτή, δύσκολα βαριέται ο ένας τον άλλον!

Ταύρος

Ο Ταύρος ανήκει στα ζώδια της Γης και επιζητά κοντά του έναν ερωτικό σύντροφο που μαζί του θα αναπτυχθεί μία βαθιά και ουσιαστική σχέση δέσμευσης και αφοσίωσης. Παράλληλα το ζώδιο του Ταύρου έχει και έντονο ερωτικό ταμπεραμέντο δίνοντας μεγάλη έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση και στην ερωτική χημεία! Ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους) ενώ μιλούν κατευθείαν στην καρδιά του τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες).

Ιδανικά ερωτικά ταιριάσματα Ταύρου

Δες τώρα με σειρά προτεραιότητας τους ιδανικούς ερωτικούς συνδυασμούς για τον Ταύρο!

Ταύρος με Σκορπιό: Ο απόλυτα ερωτικός συνδυασμός για μία σχέση με έντονο πάθος! Είναι μία σχέση με έντονη έλξη και πολλές προκλήσεις, εφόσον όμως κατανοήσουν ότι ζητούν ακριβώς τα ίδια, τότε γίνονται αχώριστοι!

Ταύρος με Παρθένο: Ο Παρθένος εμπνέει την σιγουριά και την εμπιστοσύνη στον Ταύρο ενώ παράλληλα τον βοηθά να ανοιχτεί και να εκφραστεί ερωτικά! Η σχέση τους είναι ιδανική και με προοπτική.

Ταύρος με Αιγόκερω: Ο Ταύρος στο πλάι του Αιγόκερου αισθάνεται ασφάλεια αλλά και θαυμασμό! Ερωτικά έχουν πλήρη ταύτιση και τα ζητούμενα για το μέλλον τους είναι ακριβώς ίδια.

Ταύρος με Καρκίνο: Από την πρώτη στιγμή που θα βρεθούν αισθάνονται και οι δύο μία απέραντη ζεστασιά και οικειότητα. Ο έρωτας που τους συνδέει έχει βάθος και ουσία.

Ταύρος με Ιχθύ: Η έλξη ανάμεσα στα δύο αυτά ζώδια είναι βέβαιη, η πορεία της σχέσης εξαρτάται από τον Ιχθύ και κατά πόσο θα μπορέσει να δείξει πίστη και ειλικρίνεια!

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο του Αέρα που επιζητά έναν ερωτικό σύντροφο που θα του διεγείρει το μυαλό και δεν θα τον κάνει ποτέ να νιώσει κούραση, καταπίεση και ανία! Ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Ζυγούς, Υδροχόους) ενώ έντονη έλξη αισθάνεται και για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς Λέοντες, Τοξότες).

Ιδανικά ερωτικά ταιριάσματα Διδύμου:

Δες τώρα με σειρά προτεραιότητας τους ιδανικούς ερωτικούς συνδυασμούς για τον Δίδυμο

Δίδυμος με Τοξότη: Η σχέση ανάμεσα στον Δίδυμο και τον Τοξότη είναι ένα διαρκές παιχνίδι που προσφέρει συναρπαστικές στιγμές και εμπειρίες! Οι δύο τους καταλήγουν να γίνονται αχώριστοι!

Δίδυμος με Υδροχόο: Είναι πολύ βασικό, τόσο για τον Δίδυμο όσο και για τον Υδροχόο να έχουν έναν ερωτικό σύντροφο που παράλληλα θα είναι και το φιλαράκι τους! Ο συνδυασμός αυτός εγγυάται όχι μόνο ερωτική επιτυχία, αλλά και μία ειλικρινή σχέση.

Δίδυμος με Ζυγό: Ανάμεσα σε έναν Δίδυμο και έναν Ζυγό υπάρχει μόνιμα ένα φλερτ και ένα ερωτικό παιχνίδι που τους βοηθά να μην βαριούνται ποτέ από τη σχέση τους!

Δίδυμος με Λέοντα: Υπάρχει αμοιβαία έλξη ανάμεσα στον Δίδυμο και τον Λέοντα. Στην πραγματικότητα μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούνε, αφού ο Δίδυμος δεν μπορεί να αντέξει για πολύ την καταπίεση του Λιονταριού!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που στον έρωτα επιζητά την ασφάλεια, την εμπιστοσύνη αλλά και το συναισθηματικό δέσιμο! Ως γνήσιο ζώδιο του Νερού, αισθάνεται περισσότερη ζεστασιά και ταύτιση με τους Σκορπιούς και τους Ιχθύες, ενώ παράλληλα μπορεί να επενδύσει συναισθηματικά και στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους)!

Ιδανικά ερωτικά ταιριάσματα Καρκίνου:

Δες τώρα με σειρά προτεραιότητας τους ιδανικούς ερωτικούς συνδυασμούς για τον Καρκίνο!

Καρκίνος με Σκορπιό: Και οι δύο ζητούν συναίσθημα και αφοσίωση. Ο έρωτας που αναπτύσσεται είναι δυνατός και απόλυτος! Οι δύο τους αισθάνονται πληρότητα από τη σχέση τους!

Καρκίνος με Αιγόκερω: Ο Καρκίνος μπορεί πραγματικά να νιώσει ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα στο πλευρό ενός Αιγόκερου, που πραγματικά κρίνεται ιδανικός για να μπορέσει μαζί του να πορευτεί και σε έναν γάμο!

Καρκίνος με Ιχθύ: Ο Ιχθύς πλανεύει με πολύ όμορφο τρόπο τον Καρκίνο και τον κάνει να αισθάνεται πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Καρκίνος με Ταύρο: Ο Ταύρος μπορεί να ικανοποιήσει στο έπακρο όλες τις ερωτικές προσδοκίες ενός Καρκίνου που επιζητά μία σχέση γεμάτη συναίσθημα και απόλυτο έρωτα!

Καρκίνος με Παρθένο: Ο Παρθένος αποδεικνύει με τις πράξεις του στον Καρκίνο, ότι τον αγαπά και τον νοιάζεται! Μέσα από την επικοινωνία τους έρχεται ο ένας πολύ κοντά στον άλλον!

Λέων

Ο πύρινος Λέοντας θέλει να ζει πάντα τον απόλυτο έρωτα και να έχει στο πλευρό του έναν άνθρωπο που θα τον κάνει κάθε φορά να αισθάνεται μοναδικός! Ταιριάζει γάντι με τα υπόλοιπα ζώδια της φωτιάς, δηλαδή κυρίως με τον Κριό και με τον Τοξότη. Ωστόσο και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) μπορούν να του ξυπνήσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Ιδανικά ερωτικά ταιριάσματα Λέοντα:

Δες τώρα με σειρά προτεραιότητας τους ιδανικούς ερωτικούς συνδυασμούς για τον Λέοντα!

Λέων με το Τοξότη: Ένας Τοξότη έχει τον τρόπο να ξυπνήσει πολύ γρήγορα όλα τα ερωτικά ένστικτα ενός Λιονταριού! Οι δύο τους κάνουν έναν ερωτικό συνδυασμό φωτιά και λάβα ερωτικά!

Λέων με Κριό: Ένας Κριός θα κυνηγήσει για να κατακτήσει έναν Λέοντα, που πραγματικά θέλει κάποιον να δώσει τη μάχη του για να τον κερδίσει. Είναι βέβαιο ότι υπάρχει πολύ δυνατή έλξη ανάμεσά τους. Το πρόβλημά τους είναι μόνο το ποιος θα είναι ο «αρχηγός» της σχέσης.

Λέων με Υδροχόο: Ο Λέοντας θαυμάζει την εκκεντρικότητα του Υδροχόου που πραγματικά είναι ένας άνθρωπος διαφορετικός και ιδιαίτερα αυθεντικός, κάτι που του αρέσει. Στη σχέση αυτή ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.

Λέων με Δίδυμο: Ο Λέοντας στο πλευρό του Διδύμου καταλαβαίνει ότι ο έρωτας τελικά είναι και εγκεφαλικός και θαυμάζει την εξυπνάδα του αλλά και το ταλέντο του να τον τουμπάρει και να τον φέρνει στα μέτρα του!

Λέων με Ζυγό: Είναι γεγονός ότι ο Λέοντας θέλει να έχει στο πλάι του έναν άνθρωπο που διακρίνεται από γοητεία. Ο Ζυγός είναι αρκετά αισθησιακός και εμφανίσιμος και αποθεώνει το Λιοντάρι που θέλει μόνιμα επιβεβαίωση!

Παρθένος

Ο Παρθένος ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων της Γης, γεγονός που τον κάνει ιδιαίτερα εκλεκτικό στα ζητήματα των σχέσεων και του έρωτα. Δεν ενθουσιάζεται εύκολα, όμως συχνά καταλήγει να γίνεται το θύμα στα ερωτικά του, γιατί έλκεται από ανθρώπους που είναι αδύναμοι, ή που δεν μπορούν να του προσφέρουν αυτό που απόλυτα έχει ανάγκη! Ταιριάζει καλύτερα με τα υπόλοιπα ζώδια της Γης, δηλαδή με Ταύρους και Αιγόκερους, ενώ τα Ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) μπορούν να τον βοηθήσουν να εκφράσει και την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα του!

Ιδανικά ερωτικά ταιριάσματα Παρθένου:

Δες τώρα με σειρά προτεραιότητας τους ιδανικούς ερωτικούς συνδυασμούς για τον Παρθένο!

Παρθένος με Αιγόκερω: Πρώτος στη λίστα των ιδανικών ερωτικών συνδυασμών για τον Παρθένο έρχεται ο Αιγόκερως που ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία του! Ο Παρθένος νιώθει πολύ γρήγορα το ερωτικό σκίρτημα για το Αιγοκεράκι και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν του βρίσκει κανένα μειονέκτημα αλλά και ούτε θέλει να τον αλλάξει σε κάτι.

Παρθένος με Ιχθύ: Δεύτερος στην λίστα για μία τέλεια σχέση έρχεται για τον Παρθένο ο Ιχθύς. Όσο περίεργο και να ακούγεται, ο Παρθένος γοητεύεται από το συναίσθημα και την ευαισθησία του Ιχθύ. Λατρεύει που ο Ιχθύς θα εκφράσει με λόγια και με πράξεις την αδυναμία του και πράγματι δεν μπορεί να του αντισταθεί σε τίποτα γιατί τον ερωτεύεται άνευ όρων!

Παρθένος με Ταύρο: Το Ταυράκι έρχεται με τη σειρά του τρίτο στις προτιμήσεις ενός Παρθένου, όμως πράγματι ο συνδυασμός τους εγγυάται μία σταθερή και μακρόχρονη συναισθηματική πορεία!

Παρθένος με Καρκίνο: Ο Παρθένος μπορεί να μην καταφέρνει να κατανοήσει τον συναισθηματικό και ανασφαλή Καρκίνο, όμως τον γοητεύει πολύ η πίστη και η αφοσίωσή του! Στο πλευρό του αισθάνεται ότι έχει έναν δικό του άνθρωπο, στον οποίο μπορεί πραγματικά να βασιστεί!

Παρθένος με Σκορπιό: Ανάμεσα σε έναν Παρθένο και έναν Σκορπιό, δημιουργείται πολύ έντονη ερωτική έλξη. Ο Παρθένος μαθαίνει στο πλευρό του Σκορπιού να είναι πιο εκφραστικός και διεκδικητικός κάτι που το έχει ανάγκη! Ωστόσο η διάρκεια της σχέσης εξαρτάται από την υπομονή που θα δείξει ο Παρθένος στα τερτίπια και στα εξουσιαστικά παιχνίδια του Σκορπιού!

Advertisement

Ζυγός

Ο Ζυγός ως ζώδιο του Αέρα ερωτεύεται εύκολα, όμως το ίδιο γρήγορα χάνει τον ενθουσιασμό του. Επιζητά να έχει στο πλάι του έναν μόνιμο σύντροφο με τον οποίο θα νιώθει έλξη αλλά παράλληλα θα του ξυπνά και συναισθήματα συντροφικότητας! Με τον Δίδυμο και τον Υδροχόο, έχει πολλά κοινά σημεία ταύτισης και η σχέση του μαζί τους είναι πιο αέρινη και ανανεωτική! Με τα ζώδια της Φωτιάς (Κριό, Λέων, Τοξότη) ζει πάντα ένα μεγάλο πάθος, το οποίο μάλιστα δεν το χορταίνει!

Ιδανικά ερωτικά ταιριάσματα Ζυγού:

Δες τώρα με σειρά προτεραιότητας τους ιδανικούς ερωτικούς συνδυασμούς για τον Ζυγό!

Ζυγός με Κριό: Ο Κριός παίρνει την πρωτιά στη καρδιά ενός Ζυγού που θέλει να έχει στο πλευρό του έναν σύντροφο αποφασιστικό και δυναμικό που να τον βγάζει από την δύσκολη θέση των αποφάσεων! Η σχέση τους τις περισσότερες φορές καταλήγει σε γάμο!

Ζυγός με Υδροχόο: Ο Ζυγός δεν μπορεί να αντισταθεί στην ερωτική έλξη που αισθάνεται από την πρώτη στιγμή που συναντά έναν Υδροχόο. Λατρεύει την προσωπικότητά του αλλά και την κοινωνικότητά του. Ωστόσο στην πορεία της σχέσης τους ένας Ζυγός μπορεί να νιώσει αρκετές στιγμές τη συναισθηματική ανασφάλεια στο πλευρό του Υδροχόου!

Ζυγός με Λέοντα: Ένα Λιονταράκι έχει τον τρόπο να κερδίζει τον Ζυγό, που πραγματικά γοητεύεται από το λαμπερό παρουσιαστικό του, αλλά και από την γενναιοδωρία και την εξωστρέφειά του! Ο Λέοντας καταφέρνει να κάνει ότι θέλει τον Ζυγό, ο οποίος μάλιστα το απολαμβάνει!

Ζυγός με Τοξότη: Ο Ζυγός βλέπει στον Τοξότη τον άνθρωπο που πραγματικά μπορεί να μιλήσει, να διασκεδάσει να είναι ο εαυτός του. Αυτό ακριβώς θαυμάζει και του αρέσει στον Τοξότη! Συχνά οι δύο καταλήγουν να γίνονται πολύ γρήγορα ζευγάρι και το μεγαλύτερο ατού στη σχέση τους είναι η επικοινωνία!

Ζυγός με Δίδυμο: Ο Ζυγός θαυμάζει το μυαλό ενός Δίδυμου και μάλιστα πολλές φορές μένει κολλημένος ερωτικά, γιατί ο Δίδυμος έχει τον τρόπο να «σκλαβώνει» ερωτικά το μυαλό του Ζυγού μας! Οι δύο τους μπορούν να γίνουν ένα πολύ όμορφο ζευγάρι που δεν θα καταπιέζει ο ένας τον άλλον. Σημαντικό για έναν Ζυγό για να σταθεί στο πλευρό του Διδύμου είναι να αναπτύξει περισσότερο την προσωπική του άποψη και να μην διστάζει να την εκφράζει!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του Νερού με πολύ έντονο το συναίσθημα και την ανάγκη να κυριαρχεί σε μία σχέση, προκειμένου να αισθάνεται σίγουρος και ασφαλής! Για να κρατήσει μία σχέση πρέπει να νιώθει απόλυτα, μοναδικά, ξεχωριστά. Με τον Καρκίνο και τον Ιχθύ που είναι και αυτά δύο από τα ζώδια του Νερού, μπορεί πράγματι να χορτάσει αυτό που έχει ανάγκη τη συναισθηματική κάλυψη! Με τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) ένας Σκορπιός νιώθει περισσότερο σίγουρος και ασφαλής

Ιδανικά ερωτικά ταιριάσματα Σκορπιού:

Δες τώρα με σειρά προτεραιότητας τους ιδανικούς ερωτικούς συνδυασμούς για τον Σκορπιό!

Σκορπιός με Ταύρο: Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε, στην ουσία όμως είναι τόσο όμοιοι, για το λόγο αυτό αναπτύσσεται άμεσα μία ιδιαίτερη και παθιασμένη ερωτική φλόγα. Η σχέση τους είναι έντονη, γεμάτη πάθος ενώ παράλληλα εξελίσσονται και συναισθήματα αγάπης και κατανόησης! Πρόβλημά τους μόνιμα είναι η ζήλεια τους!

Σκορπιός με Καρκίνο: Ο Σκορπιός στο πλευρό ενός Καρκίνου νιώθει όμορφα, ρομαντικά, τρυφερά, ζεστά και μάλιστα αισθάνεται ότι έχει τη δύναμη στο πλευρό του να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια! Η σχέση τους μπορεί να στηριχτεί πάνω σε γερές βάσεις.

Σκορπιός με Ιχθύ: Ο Ιχθύς έχει κάτι το ιδιαίτερο, το ξεχωριστό, το ευαίσθητο και το τρυφερό που εξιτάρει απίστευτα τον Σκορπιό. Νιώθει ότι μαζί του θα ζήσει ένα όμορφο παραμύθι και ότι θα καταφέρει να τον έχει του χεριού του, διατηρώντας πάντα αυτός τον έλεγχο. Ταιριάζουν πολύ, αρκεί ο Ιχθύς να μην αρχίσει τα ψεματάκια!

Σκορπιός με Αιγόκερω: Ένας Αιγόκερως έχει τα κατάλληλα επιχειρήματα για να πείσει έναν Σκορπιό να τον εμπιστευτεί και να του ανοιχτεί σε μία όμορφη σχέση! Η έλξη είναι αμοιβαία, οι προοπτικές καλές. Το πρόβλημα μεταξύ τους είναι μόνο ποιος θα κάνει τα «κουμάντα» στη σχέση, αφού και οι δύο είναι πολύ δυναμικές προσωπικότητες.

Σκορπιός με Παρθένο: Ένας Σκορπιός γοητεύεται από την παρουσία και την προσωπικότητα του Παρθένου και μάλιστα αυτό που του αρέσει τόσο πολύ, είναι το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος επικεντρώνεται στην λεπτομέρεια! Η σχέση τους μπορεί να πάει αρκετά καλά, αρκεί να μην αρχίσουν μεταξύ τους την μουρμούρα – βασικό χαρακτηριστικό και των δύο-!

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της Φωτιάς που επιζητά την επέκταση, τη δράση και την εμπειρία ακόμα και στην αισθηματική του ζωή …. Ο Κριός και ο Λέοντας, ταιριάζουν πιο καλά στα ερωτικά γούστα ενός Τοξότη, ο οποίος διψά για γρήγορες ερωτικές εξελίξεις. Δύσκολα μπορεί το Τοξοτάκι να αντισταθεί στην έλξη που αισθάνεται και για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους)!

Ιδανικά ερωτικά ταιριάσματα Τοξότη:

Δες τώρα με σειρά προτεραιότητας τους ιδανικούς ερωτικούς συνδυασμούς για τον Τοξότη!

Τοξότης με Κριό: Ο έρωτας τους ξεκινά εντελώς απρόσμενα και με πολύ γρήγορες εξελίξεις. Οι δύο τους γίνονται αχώριστοι και απολαμβάνουν μία σχέση δυναμική που μένει αξέχαστη και στους δύο! Πιο κολλημένος από αυτή την ερωτική ιστορία, θα βρεθεί ο Τοξότης, ο οποίος πραγματικά να ενθουσιαστεί στο έπακρο από το ερωτικό ταμπεραμέντο του Κριού!

Τοξότης με Λέοντα: Ο ερωτικός συνδυασμός Τοξότη με Λέοντα θεωρείται ιδανικός για μία σχέση με μακρόχρονη πορεία και εξέλιξη! Ένα Λιοντάρι έχει τον τρόπο να ξυπνά στον Τοξότη την έντονη ερωτική του έλξη και του προσφέρει ακριβώς αυτό που έχει ανάγκη πρωτόγνωρες, μοναδικές, αξέχαστες εμπειρίες.

Τοξότης με Δίδυμο: Και οι δύο είναι διανοούμενοι, φιλόσοφοι, επικοινωνιακοί και ιδιαίτερα εξωστρεφείς. Ο συνδυασμός τους εγγυάται έλξη και άριστη επικοινωνία! Ο Δίδυμος συμπληρώνει και καλύπτει τις αδυναμίες του Τοξότη – και αντίστροφα-!

Τοξότης με Υδροχόο: Το κοινό γνώρισμα ενός Τοξότη και ενός Υδροχόου είναι ότι και οι δύο θέλουν να έχουν μία ερωτική ζωή που δεν θα τους εγκλωβίζει αλλά θα τους προσφέρει μία άνεση να απολαμβάνουν και την φιλία ή τα χόμπι τους! Από την πρώτη στιγμή ταιριάζουν οι δραστηριότητές τους, οι παρέες τους, οι συνήθειές τους. Στη συνέχεια καταλαβαίνουν ότι δεν μπορεί ο ένας μακριά από τον άλλον!

Τοξότης με Ζυγό: Μόλις γνωρίσει ο Τοξότης τον Ζυγό η πρώτη του σκέψη είναι αμέσως πώς θα τον κατακτήσει, πώς θα τον κάνει δικό του. Οι πολλές κατακτήσεις που έχει ένας Ζυγός, εξιτάρουν τον Τοξότη γιατί με αυτό τον τρόπο αισθάνεται ότι ο στόχος του είναι δύσκολος και ότι πρέπει να βάλει όλα τα δυνατά του για να τον πετύχει.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι πολύ ιδιαίτερος αλλά και δύσκολος τις επιλογές του και στα γούστα του ακόμα και στον έρωτα. Αναζητά το τέλειο, το ιδανικό, τον άνθρωπο που όχι μόνο θα τον αγγίξει συναισθηματικά, αλλά θα έχει και ένα background (περιβάλλον) σωστό, απόλυτα συγκροτημένο σύμφωνα με τα δικά του πρότυπα! Ταιριάζει απόλυτα με Ταύρους και Παρθένους, συχνά όμως επιλέγει για γάμο τον Καρκίνο, ενώ έντονη ερωτική έλξη νιώθει για τον Σκορπιό και τον Ιχθύ

Ιδανικά ερωτικά ταιριάσματα Αιγόκερω:

Δες τώρα με σειρά προτεραιότητας τους ιδανικούς ερωτικούς συνδυασμούς για τον Αιγόκερω!

Αιγόκερως με Καρκίνο: Στο βλέμμα ενός Καρκίνου ο Αιγόκερως συναντά κάτι το οικείο, το ζεστό κάτι που είναι γνώριμο και στο οποίο μπορεί να βασιστεί. Ξυπνά μέσα του αμέσως το συναίσθημα για συντροφική σταθερή σχέση, ενώ πολύ γρήγορα στο πλευρό του θα σκέφτεται και για πιο μελλοντικές προοπτικές, γιατί όχι για γάμο.

Αιγόκερως με Ταύρο: Ο Ταύρος ξυπνά την ερωτική πλευρά του Αιγόκερου, που φαίνεται ότι το αισθησιακό Ταυράκι μπορεί πραγματικά να τον ξεσηκώσει και να τον κάνει να αφήσει έστω και για λίγο στην άκρη την λογική. Η σχέση τους τις περισσότερες φορές έχει διάρκεια.

Αιγόκερως με Παρθένο: Ο Παρθένος είναι ακριβώς στα πρότυπα που αναζητά ένας Αιγόκερως για μία μόνιμη σχέση. Και οι δύο τους είναι εργασιομανής, με στόχους για τη ζωή τους και αυτό γίνεται πολλές φορές και το κίνητρο για να γίνουν ζευγάρι! Η σχέση τους δυναμώνει μέσα από τις συνεχείς πράξεις αγάπης και των δύο!

Advertisement

Αιγόκερως με Σκορπιό: Ο Αιγόκερως νιώθει θαυμασμό αλλά και ισχυρή ερωτική έλξη για τον Σκορπιό. Δεν μπορεί πάντα να τον κατανοήσει και δεν εγκρίνει την μυστικότητά του! Δύσκολα όμως μπορεί να του αντισταθεί.

Αιγόκερως με Ιχθύ: Ο Ιχθύς έχει τον τρόπο να γαληνεύει και να ηρεμεί τον αγχώδη Αιγόκερω, ενώ παράλληλα η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τους είναι αμοιβαίας ανάγκης και αλληλοϋποστήριξης!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του Αέρα και ερωτεύεται σφόδρα, αλλά δεν του κρατά για πολύ το ενδιαφέρον. Για να μπορέσει ο έρωτάς του να εξελιχθεί σε αγάπη πρέπει να βρει έναν σύντροφο που θα του προσφέρει αλλαγές έντονες συγκινήσεις και παράλληλα θα του δίνει περιθώρια ελευθερίας! Ταιριάζει καλύτερα με τους Δίδυμους και τους Ζυγούς, δεν μπορεί να αντισταθεί στους Λέοντες ενώ τις περισσότερες φορές ερωτεύεται Κριούς και Τοξότες!

Ιδανικά ερωτικά ταιριάσματα Υδροχόου:

Δες τώρα με σειρά προτεραιότητας τους ιδανικούς ερωτικούς συνδυασμούς για τον Υδροχόου!

Υδροχόος με Δίδυμο: Η σχέση τους μπορεί να ξεκινά για πλάκα, από έναν απερίσκεπτο ενθουσιασμό ή από μία απλή φιλία. Πολύ γρήγορα όμως αναπτύσσεται μεταξύ τους ένας δυνατός έρωτας που μπορεί να κρατήσει καιρό!

Υδροχόος με Λέοντα: Είναι εντελώς διαφορετικοί, όμως μέσα από την αντίθεσή τους μπορεί ο ένας να συναρπάσει τον άλλον προσφέροντας μία σχέση, που δίνει πραγματικά και στους δύο τη δυνατότητα της προσωπικής εξέλιξης. Ο Υδροχόος βλέπει στα μάτια του Λέοντα τον άνθρωπο που θέλει κάποια στιγμή να «αράξει»!

Υδροχόος με Ζυγό: Ο Ζυγός καταφέρνει να ενθουσιάσει και να διεγείρει έναν Υδροχόο και μάλιστα του αφήνει όλα τα περιθώρια για να αισθάνεται ελεύθερος και να είναι ο εαυτός του, κάτι που ο Υδροχόος το έχει πραγματικά ανάγκη

Υδροχόος με Κριό: Η σχέση τους είναι έντονη, έχουν τα καβγαδάκια τους τα οποία όμως τις περισσότερες φορές αναζωογονούν τον έρωτά τους! Είναι αντιδραστικοί και οι δύο, όμως τις περισσότερες φορές μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούνε!

Υδροχόος με Τοξότη: Διψούν και οι δύο για νέες εμπειρίες αλλά και για περιπέτειες. Αυτό το κοινό σημείο ταύτισης τους καθιστά το ιδανικό ζευγάρι, που δύσκολα θα βαρεθεί και θα πιεστεί ο ένας από τον άλλον!

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο του Νερού που ο έρωτας αποτελεί το οξυγόνο του και του δίνει τη δύναμη να είναι δημιουργικός! Θέλει στο πλάι του έναν άνθρωπο που θα τον ταξιδεύει συναισθηματικά και θα μπορεί να κατανοήσει τον ιδιαίτερο συναισθηματικό του κόσμο. Ο Σκορπιός και ο Καρκίνος φαίνεται ότι πιο εύκολα μπορούν να συνυπάρξουν στο πλευρό του! Ο Ιχθύς όμως τις περισσότερες φορές για μακρόχρονη σχέση ή γάμο επιλέγει τον λογικό Παρθένο, ενώ θαυμάζει και δένεται συναισθηματικά με τον Ταύρο και τον Αιγόκερω.

Ιδανικά ερωτικά ταιριάσματα Ιχθύ:

Δες τώρα με σειρά προτεραιότητας τους ιδανικούς ερωτικούς συνδυασμούς για τον Ιχθύ!

Ιχθύς με Παρθένο: Ο Παρθένος είναι λογικός, πρακτικός και προγραμματισμένος, κάτι που λείπει στον Ιχθύ και τον κάνει να αισθάνεται σιγουριά και ασφάλεια στο πλευρό του! Και οι δύο ανήκουν στα ζώδια της προσφοράς, έτσι λοιπόν δίνοντας ο ένας στον άλλον καταφέρνουν να είναι για πολλά χρόνια μαζί!

Ιχθύς με Καρκίνο: Ο Ιχθύς ερωτεύεται αμέσως τον Καρκίνο γιατί αισθάνεται ότι μαζί του μιλά την ίδια γλώσσα. Συχνά όμως μπορεί να μπερδευτεί και να βρεθεί σε διλήμματα εξαιτίας των απαιτήσεων ενός Καρκίνου που θέλει μόνιμα τη συναισθηματική επιβεβαίωση!

Ιχθύς με Σκορπιό: Ο Σκορπιός έχει άμεση επιρροή στη ψυχή και στην καρδιά ενός Ιχθύ και τον σκλαβώνει πραγματικά με το συναίσθημα αλλά και τον δυναμισμό του! Οι δυο τους αποκτούν σχέση εξάρτησης ,η οποία κρατά καιρό αρκεί ο Ιχθύς να είναι σίγουρος για τα συναισθήματά του!

Ιχθύς με Ταύρο: Ο Ιχθύς ενθουσιάζεται από τον ερωτισμό του Ταύρου και στο πλευρό του κάνει όνειρα, σχέδια και πετά στα σύννεφα! Η σχέση τους έχει διάρκεια και ταύτιση, αφού και ο Ταύρος από την πλευρά του αισθάνεται ότι βρήκε το άλλο του μισό!

Ιχθύς με Αιγόκερω: Ο Αιγόκερως μπορεί να είναι λίγο σκληρός και απόλυτος για τα γούστα του ρομαντικού Ιχθύ, είναι όμως ο ιδανικός σύντροφος για να τον βάλει σε τάξη και για να τον προσγειώσει στη λογική ώστε να κάνει πράξεις και έργα στη ζωή του! Οι δυο τους ταιριάζουν και μάλιστα πολύ!

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top