Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Σχέση με το ίδιο ζώδιο; Παιχνίδι με τον καθρέπτη

Όταν οι σύντροφοι σε μια σχέση εκπροσωπούν το ίδιο ζώδιο, είναι σαν να βλέπουν στο ταίρι τους τον εαυτό τους, με τα καλά του και τα μειονεκτήματα του. Σίγουρα μπορεί να κατανοήσει ο ένας τον άλλον καλύτερα επειδή έχουν ίδιο χαρακτήρα, αλλά ο κοινός τρόπος αντίδρασης σε καταστάσεις και προβλήματα μπορεί να τους οδηγήσει σε δύσκολα μονοπάτια.

Advertisement

Ας δούμε όμως αναλυτικά όλους τους ζωδιακούς συνδυασμούς και ποιοι μπορούν να πορευτούν εύκολα μαζί, αλλά και ποια εμπόδια θα πρέπει να ξεπεράσουν αυτοί που έχουν αυξημένο βαθμό δυσκολίας.

Κριός με Κριό

Το πάθος που σας έφερε κοντά, είναι αυτό που πυροδοτεί και τους ατελείωτους καβγάδες ανάμεσά σας. Είστε και οι δύο ενεργητικοί, δυναμικοί και παρορμητικοί και αυτά τα χαρακτηριστικά δημιουργούν τα μεγαλύτερα προβλήματα στη σχέση σας. Οι διαμάχες και οι παρεξηγήσεις μεταξύ σας είναι αναπόφευκτες και το σπίτι σας μπορεί να θυμίζει πολλές φορές ρινγκ, με τον Ρόκι Μπαλμπόα και τον Απόλλο σε μεγάλες δόξες. Για να υπάρξει ηρεμία θα πρέπει ο ένας να κάνει πίσω, αλλά ποιος θα είναι αυτός, αφού και οι δύο είστε γεννημένοι αρχηγοί; Ψάχνεστε και οι δύο συνεχώς να επιβάλετε τη γνώμη σας και αν γίνει κάποιο λάθος θα σπεύσετε να κατηγορήσετε τον σύντροφό σας, που ως Κριός δεν σηκώνει την κριτική. Όμως με το ίδιο πάθος που τσακώνεστε, αγαπιέστε και είστε πρόθυμοι να κάνετε τα πάντα για να σώσετε τη σχέση σας. Πυροδοτείτε ο ένας τον ενθουσιασμό του άλλου και οι στιγμές διασκέδασης δεν είναι λίγες. Ζητάτε και οι δύο την περιπέτεια και την ανεξαρτησία, οπότε αν είστε ειλικρινείς μεταξύ σας και κάνετε και ένα βήμα πίσω… εναλλάξ, θα μπορέσετε να βρείτε το κλειδί για την ευτυχία σας. Και να θυμάστε «ποτέ να μην κοιμάστε θυμωμένοι», εκτονωθείτε στο κρεβάτι.

Ταύρος με Ταύρο

Δυο πεισματάρηδες μαζί κάτω από την ίδια στέγη μπορεί να τα βρουν σκούρα, αλλά είναι περισσότερα αυτά που σας ενώνουν από αυτά που σας χωρίζουν. Είστε και οι δύο πιστοί, σταθεροί, λογικοί, πρακτικοί και παραδοσιακοί και μπορείτε να βρείτε την ευτυχία. Έχετε την ίδια στάση και τους ίδιους στόχους στη ζωή και δημιουργείτε ισχυρές βάσεις για μια μακροχρόνια συμβίωση. Σας αρέσουν οι απολαύσεις και οι ανέσεις και σίγουρα θα έχετε ένα όμορφο σπίτι με πολλά λουλούδια και περιποιημένο μπαλκόνι ή κήπο. Τα μεγάλα μαξιλάρια, τα άνετα στρώματα και οι βολικοί καναπέδες θα κοσμούν το εσωτερικό του και η κουζίνα θα αναστενάζει από τα πολλά μαγειρέματα, όπως και η κρεβατοκάμαρα σας, αφού είστε και οι δύο πολύ αισθησιακοί. Ταιριάζετε πολύ και θα μπορούσατε ενδεχομένως να εργάζεστε και μαζί, αφού είστε παθιασμένοι και υπομονετικοί. Βέβαια, μέχρι να σας πατήσουν τον κάλο και να εκραγείτε σαν ηφαίστειο. Αν ξεπεράσετε τα πείσματα και τα νευρικά σας ξεσπάσματα, όλα θα πάνε καλά ανάμεσα σας.

Δίδυμοι με Διδύμους

Η σχέση της επικοινωνίας και του… θορύβου. Εσείς σίγουρα δεν θα βαρεθείτε μεταξύ σας, αλλά ούτε και οι γείτονες σας που θα «υποφέρουν» από τη «φασαρία» που κάνετε. Θέλετε και οι δύο να διασκεδάζετε και να επικοινωνείτε και να μην μιζεριάζετε. Μπορεί να μιλάτε με τις ώρες μεταξύ σας ή και με φίλους και γνωστούς στο τηλέφωνο ή από κοντά, αφού το σπίτι σας είναι ανοιχτό για όλους και γεμάτο ζωή. Θέλετε να έχετε παρέα συνεχώς, να μοιράζεστε τις σκέψεις σας, τις ιδέες και τα νέα που μαθαίνετε και να κουτσομπολεύετε. Είστε προικισμένοι με χιούμορ και ξεπερνάτε έτσι πιο εύκολα τα προβλήματα, αλλά και η δημιουργικότητα σας στο κρεβάτι είναι έντονη και σας φέρνει πιο κοντά. Το σπίτι σας θα είναι γεμάτο γκάτζετ και ένα μπαρ εφοδιασμένο με ποτά για τα πάρτι σας. Επειδή όμως, είστε λίγοι φευγάτοι, απρόβλεπτοι και πολύ ασταθείς, μακροπρόθεσμα μπορεί να κουράσετε ο ένας τον άλλον, επειδή κανείς σας δεν θα θέλει να γειωθεί και να αναλάβει τις ουσιαστικές ευθύνες της ζωής. Το ζητούμενο σε αυτή τη σχέση είναι να καταφέρετε να δεθείτε με ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς, κάτι που είναι δύσκολο και για τους δυο σας.

Καρκίνος με Καρκίνο

Ένας πολύ καλός συνδυασμός, αφού και οι δύο αναζητάτε και προσφέρετε φροντίδα, είστε ευγενικοί, και προστατευτικοί μεταξύ σας και γίνεστε εξαιρετικοί γονείς. Αυτή η σχέση έχει όλα τα φόντα να πετύχει αρκεί και οι δύο Καρκίνοι, που είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι, να μάθετε να σέβεστε τα συναισθήματα του άλλου και να σταματήσετε να αναλύετε συνεχώς τη σχέση σας και να ψάχνετε να βρείτε λόγους να γκρινιάζετε. Κατά τα άλλα και οι δύο λατρεύετε το σπίτι, το χουχούλιασμα και τις αγκαλιές. Δεν σας νοιάζει να βγαίνετε έξω και δημιουργείτε μια φωλίτσα για εσάς και την οικογένειά σας. Νοιάζεστε πολύ ο ένας για τον άλλον, προσφέρετε αγάπη, ζεστασιά και συμπαράσταση, αλλά υπάρχει μια παγίδα που πρέπει να αποφύγετε. Η τάση σας να λειτουργείτε ως «μαμά» για τον άλλον μπορεί να σβήσει τη σεξουαλική φλόγα ανάμεσα σας και να καταλήξει η σχέση σας από ερωτική σε συγγενική.

Λέων με Λέων

Στη δική σας περίπτωση η σχέση μοιάζει με έναν ατελείωτο αγώνα υπερίσχυσης. Δύο βασιλιάδες σε ένα παλάτι χωρίς ίντριγκες και παιχνίδια εξουσίας γίνεται; Μάλλον όχι. Οι Λέοντες είστε ανταγωνιστικοί, θέλετε να είστε το αφεντικό, να σας θαυμάζει το ταίρι σας απεριόριστα και να έχετε εσείς την τελευταία κουβέντα. Το θέμα όμως είναι ότι σε αυτή τη σχέση είστε δύο που θέλετε τα ίδια πράγματα και η μάχη για την τελική κυριαρχία θα είναι μεγάλη και συνεχής. Για να πετύχει αυτή η σχέση θα πρέπει ο εγωισμός να μειωθεί και να μάθετε να ακούτε, να συζητάτε και να συναποφασίζετε για όλα και όχι να διατάζετε. Αν αυτό το καταφέρετε, τότε το ζεστό και στοργικό σπιτικό σας θα είναι γεμάτο πάθος, αφού η σεξουαλική σας συμβατότητα είναι υψηλή, όπως και ο πόθος που νιώθετε ο ένας για τον άλλον. Οπότε να θυμάστε ότι ο αμοιβαίος σεβασμός είναι το κλειδί για αυτήν τη σχέση.

Παρθένος με Παρθένο

Δύο Παρθένοι μαζί θεωρούνται ένα από τα πιο λογικά ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου. Είστε τελειομανείς, αναλυτικοί, οργανωτικοί και μπορείτε να συνεργάζεστε απόλυτα μεταξύ σας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις ρουτίνες σας, που αγαπάτε τόσο πολύ. Ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνει ο ένας και τι ο άλλος, προγραμματίζετε τα πάντα και έχετε τον έλεγχο στα ψώνια και το μαγείρεμα. Έχετε άψογο συντονισμό μεταξύ σας στην καθημερινότητα και παρότι δεν εκφράζετε τα συναισθήματα σας, λειτουργείτε υποστηρικτικά ο ένας για τον άλλον και είστε αφοσιωμένοι στους κοινούς σας στόχους. Τα προβλήματα που ενδεχομένως να συναντήσετε είναι στην έντονη κριτική που ασκείτε και στην υπερβολική ανάλυση γεγονότων, συμπεριφορών και καταστάσεων. Μην επικρίνετε τον σύντροφο σας γιατί σκοτώνετε το πάθος σας.

Ζυγός με Ζυγό

Είστε λάτρεις της ισορροπίας και της αρμονίας και αγωνίζεστε για μια όμορφη, γλυκιά και ιδανική σχέση ή τουλάχιστον έτσι θέλετε να φαίνεται προς τα έξω. Επιθυμείτε να ευχαριστείτε τον σύντροφό σας και να είναι ευτυχισμένος στο πλευρό σας και το σπίτι σας θέλετε να είναι υψηλής αισθητικής, αφού αυτό είναι το ζητούμενό και των δύο σας. Η σχέση σας θα μοιάζει ιδανική και όλοι θα σας «ζηλεύουν», αλλά το θέμα είναι αν αυτό ισχύει στην πραγματικότητα ή απλώς προβάλετε ότι έχετε την… τέλεια σχέση. Οι Ζυγοί είστε ρομαντικά και ειρηνικά άτομα που προσπαθούν πάντα να αποφεύγουν τις συγκρούσεις, οπότε στον βωμό της έξωθεν καλής μαρτυρίας μπορεί να κρύβετε τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι, διότι δεν θέλετε να τα αντιμετωπίσετε. Λειτουργείτε επιφανειακά στα θέματα που προκύπτουν και επειδή δεν αρέσκεστε στις συγκρούσεις δεν λύνετε τα προβλήματα σας και τα θάβετε μέσα σας, μαζί με την απογοήτευση και τον θυμό σας. Όλα αυτά τα συναισθήματα όμως, «δουλεύουν» υπογείως και παρά τη λουστραρισμένη εικόνα σας, ίσως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Η ειλικρίνεια είναι η λύση για να προχωρήσετε.

Σκορπιός με Σκορπιό

Ακροβατείτε στην κόψη του ξυραφιού, είστε ή του ύψους ή του βάθους και αυτή η ένωση ή θα πετύχει ή θα διαλυθεί σε χίλια κομμάτια. Εσείς οι Σκορπιοί ζείτε με πάθος σε όλα και το ρίσκο, αλλά και η ίντριγκα, είναι μέρος της ύπαρξης σας. Άρα, σε αυτή τη σχέση όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχουμε εις διπλούν. Θέλετε και οι δύο να ελέγχετε τον άλλον, να επιβάλλεστε και ζηλεύετε πολύ, πάρα πολύ. Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε μια έντονη σχέση. Τα προβλήματα και οι διαφωνίες δεν θα λείψουν, ακόμη και στην αρχή της σχέσης που θα είστε στα μέλια σας. Έχετε καλώς ή κακώς και οι δύο την ικανότητα να μπαίνετε στο μυαλό του άλλου, να πατάτε το λάθος κουμπί, να ξεστομίζετε βαριές κουβέντες, που μπορεί μεν να μετανιώνετε, αλλά δεν κρατιέστε. Είστε και οι δύο πολύ ευαίσθητοι και δεν ξεχνάτε τίποτα και ο βαθμός δυσκολίας σε αυτήν την ένωση αυξάνεται πολύ. Αν όμως καταφέρετε να ξεπεράσετε όλα αυτά και το κλειδί γι’ αυτό είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη, τότε η σχέση μπορεί να πετύχει και να ζήσετε έντονες στιγμές ερωτικού πάθους.

Τοξότης με Τοξότη

Πόσες πιθανότητες μακροβιότητας μπορεί να έχει μια σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων που ζουν για να είναι ελεύθεροι και παράλληλα είναι και ανταγωνιστικοί; Η ερώτηση ήταν ρητορική. Οι Τοξότες θέλετε να νιώθετε ότι κανείς και τίποτα δεν σας περιορίζει και αν μπείτε σε μια σχέση δεν θέλετε να υπάρχουν στεγανά και ελεγκτικές συμπεριφορές. Θέλετε να διασκεδάζετε, να μαθαίνετε, να εξερευνάτε και να ταξιδεύετε σε άλλη γη και σε άλλα μέρη. Μέχρι εδώ καλά, διότι θέλετε και οι δύο το ίδιο. Ωστόσο, μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα όταν ο ένας από τους δύο αρχίσει να θέλει μια ουσιαστική δέσμευση και ο άλλος προτιμά να μείνει σε ένα χαλαρό επίπεδο. Επίσης μπορεί να προκύψουν θέματα αντιπαραθέσεων όταν οι ισχυρές απόψεις σας σάς οδηγήσουν σε έντονες διαμάχες, διότι είστε και οι δύο επίμονοι και αμετάβλητοι στις θέσεις σας. Για να μείνετε μαζί πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινείς στα θέλω σας και να περνάτε μαζί ποιοτικό χρόνο που θα σας δέσει σε βαθύτερο επίπεδο.

Αιγόκερως με Αιγόκερω

Το ζεύγος της λογικής και του ρεαλισμού μπορεί να προχωρήσει μαζί και να φτιάξει μια σχέση με ισχυρές βάσεις που θα κρατήσει στον χρόνο. Είστε τόσο μεθοδικοί και προσγειωμένοι εσείς οι Αιγόκεροι και μαζί λειτουργείτε πραγματικά σαν ομάδα που στηρίζει ο ένας τον άλλον για να φτάσετε στον στόχο σας. Η πρακτική σας φύση σάς βοηθά να εκτιμήσετε και να αγαπήσετε ο ένας τον άλλον χωρίς ψευδαισθήσεις και μπορείτε να είστε ο εαυτός σας σε αυτήν τη σχέση και να μην προσποιείστε. Και οι δύο αναζητάτε ασφάλεια και σταθερότητα και σέβεστε τις επιθυμίες και τα όνειρα του συντρόφου σας. Με αργά και σταθερά βήματα κάθε μέρα που περνά έρχεστε όλο πιο κοντά ο ένας στον άλλον και βρίσκετε τους ρυθμούς σας, όχι μόνο στην αίθουσα συσκέψεων που είναι το φόρτε σας, αλλά και στην κρεβατοκάμαρα.

Υδροχόος με Υδροχόο

Οι Υδροχόοι είστε πολύ ανοιχτόμυαλοι και έτσι μπορείτε να ανεχτείτε ο ένας τις εκκεντρικότητες του άλλου και να συνυπάρξετε σε μια ιδιαίτερη μορφή σχέσης. Η ένωση σας μπορεί να κρατήσει στον χρόνο, επειδή και οι δύο αναζητάτε πιο χαλαρές επαφές και όχι εξαρτημένες σχέσεις με πολλές προσδοκίες. Αρνείστε την απόλυτη δέσμευση, μένετε στην επιφάνεια και δεν εμβαθύνετε συναισθηματικά, κρατώντας μια ψυχική απόσταση από το ταίρι σας. Όμως επειδή είστε οι καλύτεροι και οι πιο πιστοί φίλοι μπορείτε να κάνετε αυτή τη σχέση να λειτουργήσει σε αυτό το ιδιαίτερο πλαίσιο. Δηλαδή, να αλληλοϋποστηρίζεστε και να προχωράτε μαζί, έτσι όπως μόνο εσείς ξέρετε και μπορείτε. Αν κάποιος από τους δύο θελήσει… ταξίδια σε πιο βαθιά νερά και ουσιαστική ένωση «ψυχή τε και σώματι», τότε τα πράγματα είναι δύσκολα, διότι οι αντιστάσεις θα είναι σθεναρές.

Ιχθύες με Ιχθύες

Δύο ψάρια μαζί μπορούν να κολυμπούν άνετα μέσα στη γυάλα τους, χωρίς να έχουν επαφή με τον πραγματικό κόσμο. Είστε και οι δυο ευαίσθητοι, συναισθηματικοί, ρομαντικοί και τείνετε να εξαρτάστε ο ένας από τον άλλον. Το σπίτι σας θα είναι το καταφύγιο σας και ο καναπές σας το λιμάνι σας. Με την ιδιαίτερη φαντασία σας και τις δημιουργικές σας τάσεις θα φτιάξετε ένα μοναδικό περιβάλλον μόνο για εσάς. Η σχέση σας θα είναι γεμάτη αμοιβαία αγάπη, σεβασμό και κατανόηση, αλλά τα ροζ γυαλιά που φοράτε δεν έχουν γείωση. Αν ο ένας λαμβάνει λάθος αποφάσεις θα ακολουθεί και ο άλλος και κανείς από τους δύο δεν θα έχει το σθένος να πατήσει φρένο. Επίσης, θα υπάρχουν προβλήματα με τα πρακτικά θέματα (λογαριασμοί, δόσεις κλπ.), διότι κανείς σας δεν θα θέλει να αναλάβει αυτές τις ευθύνες. Αν βρείτε έναν τρόπο να λύσετε αυτά τα… πεζά προβλήματα και κάποιον άλλον να διαχειρίζεται τα οικονομικά σας, τότε το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να τροφοδοτείτε ανελλιπώς την απέραντη αγάπη σας και τα ατελείωτα όνειρα σας.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top