Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Επανασύνδεση Σχέσης: Πώς να φέρεις πίσω τον πρώην σύντροφό σου ανάλογα με το ζώδιο του

Ποια ζώδια επιστρέφουν και με ποιο τρόπο; Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τρόπους και θα δώσουμε tips για τις επανασυνδέσεις που μπορούμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν με γνώμονα τον Ήλιο (ζώδιο)

Advertisement

Μη ξεχνάμε βέβαια για μία εμπεριστατωμένη αξιολόγηση χρειάζεται μία πλήρη συναστρία από επαγγελματία αστρολόγο ο οποίος θα πρέπει να κοιτάξει προσεκτικά τη συμβατότητα των δύο ωροσκοπίων αλλά αν ευνοεί και το διάστημα πλανητικά με τις επιρροές που θα υπάρχουν την εκάστοτε στιγμή.

Για τα αισθηματικά μονοπάτια στην αστρολογία καλό είναι να γνωρίζετε τουλάχιστον  την Αφροδίτη του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει όπως και στο άρθρο που αναλύουμε χαρακτηριστικά ζωδίων μπορείτε να πάρετε ως γνώμονα το ζώδιο που βρίσκεται η Αφροδίτη εάν τη γνωρίζετε.

Φαινομενικά ανάδρομοι πλανήτες από διέλευση

Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να γυρίσει ο/η πρώην με κύριο πλανήτη την Αφροδίτη Rx. Οι ανάδρομοι πλανήτες μη ξεχνάμε μας κάνουν ναι μεν εσωστρεφείς αλλά το μυαλό μας επαναξιολογεί καταστάσεις και συναισθήματαΑν και ότι ανήκει στο παρελθόν πρέπει και εκεί να μένει αλλά σε πολλούς αυτό δεν είναι αρκετό από το να τους κρατήσει μακριά από το “γραμμένο” τους ή όντως από το άλλο τους μισό.Στατιστικά οι περισσότερες επανασυνδέσεις υλοποιούνται με τους φαινομενικά ανάδρομους πλανήτες.

Κριός

Παρορμητικός, ενθουσιώδης αλλά θα πρέπει να τον έχεις στην τσίτα διότι βαριέται την ρουτίνα. Κατά κύριο λόγο σαν δείκτη μόνο το ζώδιο οι Κριοί δεν γυρίζουν εύκολα πίσω γιατί τους αρέσει να χαράζουν καινούρια πορεία, ωστόσο υπάρχουν κάποιες τεχνικές επανασύνδεσης. Στον Κριό αρέσει πολύ η εικόνα της δυναμικής συντρόφου που δεν κλαψουρίζει ούτε παρακαλάει οπότε εξαρτάται από εσάς πιο πολύ στο πως θα πλασάτερε τον εαυτό σας προς τα έξω. Ένας δυναμικός χαρακτήρας θα ιντριγκάρει έναν Κριό και θα τον βάλει σε δεύτερες σκέψεις ανταγωνιστικότητας στο πως μετά από εκείνον, εσείς μπορέσατε να  τον ξεπεράσετε ειδικά εάν παίζει το ερωτηματικό στο αν υπάρχει κάποιος άλλος στη ζωή σας. Ακτινοβολώντας αυτοπεποίθηση είναι το κύριο συστατικό επανασύνδεσης με έναν Κριό.

Ταύρος

Σταθερός και αμετακίνητος σε απόψεις και πεποιθήσεις, το ζώδιο του Ταύρου ομολογουμένως δύσκολη περίπτωση αν τον πληγώσατε οικτρά, αλλά αυτό που δεν συγχωρεί είναι η απιστία. Επειδή όμως είναι σταθερός και στα αισθήματα του και τα αναπτύσει δύσκολα εν καιρώ μπορείτε να  διεισδύσετε εκ νέου στη ζωή του διότι δυσκολεύεται στα νέα ξεκινήματα. Ο τρόπος είναι να δείξετε έναν σταθερό καλά χαρακτήρα που δεν παραπαίει για να νιώσει την ασφάλεια που χρειάζεται και έχει τόσο πολύ ανάγκη αρκεί να είναι αληθινή. Μη ξεχνάμε όμως ότι του αρέσουν πολύ τα υλικά αγαθά και μπορεί να αφεθεί εύκολα στις απολαύσεις. Μία προσέγγιση με ένα καλό δώρο σε συνδιασμό με ένα καλό δείπνο είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σε έναν Ταύρο.

Δίδυμος

Αέρινο και μεταβλητό ζώδιο που αλλάζει συχνά γνώμη και του αρέσουν οι καινούργιες εμπειρίες για αυτόν κιόλας τον λόγο πολλές φορές του δίνεται το παρατσούκλι ως η πεταλούδα του ζωδιακού. Ως ζώδιο του αρέσει η ποικιλία αλλά μπορεί εύκολα να ξανακυλήσει σε προ υπάρχουσες εμπειρίες και σχέσεις. Τον Δίδυμο για να τον ξανακερδίσεις θα πρέπει να του εκτινάξεις το μυαλό σε άλλα επίπεδα, είναι από τα πιο εγκεφαλικά ζώδια και θα πρέπει να ασχοληθείς πάρα πολύ και να ανέβεις επίπεδα στην επικοινωνία που εκεί θα παιχτεί και όλο το παιχνίδι. Στον Δίδυμο του αρέσουν οι γρίφοι όπως να του αφήσεις ένα γράμμα χωρίς όνομα στην αρχή, στο αυτοκίνητό του, στο σπίτι του κλπ.

Όλα αυτά θα πρέπει να καλύπτονται με ένα πέπλο μυστηρίου ώστε να “φτιαχτεί” εγκεφαλικά.

Καρκίνος

Το πιο must ζώδιο των επανασυνδέσεων. Θεωρητικά εύκολη η περίπτωση του Καρκίνου για επανασύνδεση. Στον καρκίνο δεν του αρέσουν τα καινούργια. Ένας Καρκίνος αναμοχλεύει συνέχεια το παρελθόν του, την οποιαδήποτε όμορφη εμπειρία που έχει ζήσει ακόμη και από τα παιδικά του χρόνια, θα τον ακούσετε αρκετές φορές να μιλάει και για τον πρώτο του έρωτα. Δεν συγκινείται ωστόσο από δώρα και χλιδάτες καταστάσεις. Για να τον ξανακερδίσεις θα πρέπει να τον κάνεις να νιώσει θαλπωρή, ζεστασιά και οικεία. Μία εξομολόγηση για τις πρώτες όμορφες στιγμές σας είναι το κλειδί αρκεί και εσείς να το νιώθετε για να είναι πραγματικά αυθόρμητο. Αν τον καταφέρετε να νιώσει και πάλι παιδί και ασχοληθείτε αρκετά μαζί του η επιτυχία είναι σίγουρη.

Λέων

Ο περήφανος του ζωδιακού. Εδώ δυσκολεύει αρκετά η περίπτωση επανασύνδεσης διότι ένας γνήσιος Λέων είναι υπερήφανος κρύβει την πίκρα μέσα του και είναι αμετάβλητος στα συναισθήματα του άμα τον πληγώσεις. Εάν θέλετε να προσεγγίσετε ένα Λιοντάρι θα πρέπει να κινηθείτε αργα και μεθοδικά. Μην αγχώνεστε συνήθως δεν ξεκινάει άμεσα μία καινούργια σχέση. Ο τρόπος που θα πρέπει να προσεγγίσετε είναι ότι θα πρέπει να του δείχνετε συνεχώς πόσο σπουδαίος είναι στη ζωή σας και πόσο ψηλά τον έχετε, τόσο πολύ ακόμη και από τον ίδιο σας τον εαυτό, θα πρέπει να του κάνετε ένα καλό εντυπωσιακό δώρο και γενικότερα να θαμπωθεί από την συμπεριφορά σας, να του φέρεστε σαν να είναι Βασιλιάς. Χρειάζεται εξίσου τη σιγουριά της ασφάλειας δίχως την αμφιβολία της απιστίας που δεν συγχωρεί.

Παρθένος

Με εμμονή στην λεπτομέρεια κάθε είδους όπως στην επικοινωνία, στη συμπεριφορά, στην εμφάνιση ο Παρθένος περνάει από κόσκινο το ταίρι του. Ο Παρθένος θα σου αφήσει τον χώρο και τον χρόνο σου, δίχως πίεση συνήθως αλλά μην νομίζεις στιγμή ότι δε σε τσεκάρει και δε κάνει τα τεστ του προς εσένα καθημερινά. Για να τον κερδίσεις ξανά θα πρέπει να του αποδείξεις πόσο χρήσιμος είναι για τη ζωή σου και στις λεπτομέρειες της καθημερινότητας σου όπως όταν ξυπνούσατε μαζί το πρωί ή όταν σου γκρίνιαζε για την ακαταστασία σου γιατί ως γνωστόν θέλει τάξη, σύνεση και προπάντων καθαριότητα. Βλέποντας από την πλευρά του έναν πραγματικά μετανιωμένο χαρακτήρα με σοβαρό προφίλ μπορείς να επανασυνδεθείς μαζί του. Μη ξεχνάμε σε καμία περίπτωση ότι κυβερνήτης του ζωδίου του είναι ο Ερμής οπότε το εγκεφαλικό παιχνίδι θα παίξει καθοριστικό ρόλο με ατάκες και γρήγορες απαντήσεις.

Ζυγός

Αέρινος, παρορμητικός . Ο Ζυγός πάντα έχει μια ομορφιά, φινέτσα, στυλ και αρρενωπότητα. Ο Ζυγός σε μεγάλο ποσοστό έχει ανασφάλειες τις οποίες κρύβει πολύ καλά γιατί μη ξεχνάμε είναι ζώδιο του αέρα, του αρέσει η δικαιοσύνη και η ισότητα. Μη προσπαθήσεις να τον πιέσεις, να τον προσβάλεις, να τον μειώσεις, να τον κάνεις να νιώσει λίγος γιατί το παιχνίδι το έχασες ανεπιστρεπτί. Εφόσον δεν προηγηθούν όλα αυτά τον Ζυγό μπορείς να τον κερδίσεις σχετικά εύκολα. Να του δείχνεις και να του λες πόσο σπουδαίος είναι, να επαναλαμβάνεις ότι είναι ο καλύτερος σε οτιδήποτε κάνει είτε επαγγεματικό, είτε σαν χόμπι, κάθε στιγμή με κομπλιμέντα, να τον πενεύεις και να του κάνεις ένα όμορφο φινετσάτο δώρο. Αυτό που πρέπει να καταλάβει είναι ότι είναι ασύγκριτος ως ταίρι από οτιδήποτε άλλο. Δεν θέλει καταπίεση, δεν πρέπει υποπέσουμε σε ένα τέτοιο μοιραίο λάθος όταν μιλάμε για έναν Ζυγό.

Σκορπιός

Σταθερός με τεράστιο συναισθηματικό βάθος. Μπορεί να κανει τα απίστευτα ως ταίρι. Μπορεί να γίνει όμως εξουσιαστικός ή να προσπαθήσει να χειραγωγήσει. Εδώ υπάρχει μεγάλο πέπλο μυστηρίου στον συναισθηματικό του κόσμο. Έρωτας και πόλεμος μαζί με πάθος και πόθο. Μπορεί να νιώσεις μετά τον χωρισμό σας ότι θέλει να σε εκδικηθεί αλλά ταυτόχρονα να θέλει να κάνει έρωτα μαζί σου. Εδώ είναι το κλειδί για την επανασύνδεση με έναν Σκορπιό. Ξέχνα τις απειλές του ξέχνα τα βαρύγδουπα λόγια του. Αιφνιδίασε τον από το πουθενά αν τον θέλεις πίσω και κάνε “Έρωτα” δίχως αύριο, μη τον προειδοποιήσεις και μην το προ αισθανθεί γιατί θα χαθεί η μαγεία που έχει στο μυαλό του. Απλά ξαφνικά, δυνατά χωρίς ταμπού εννοείται, σε ένα ταξίδι απόλαυσης να του μείνει αξέχαστο και θα γυρίσει πριν το καταλάβει καλά και ο ίδιος.

Τοξότης

Αντέχεις τη φωτιά και τις ξέφρενες καταστάσεις; Ο Τοξότης είναι η χαρά και οι απολαύσεις προσωποποιημένες σε ένα ζώδιο. Πολλές φορές δίχως ηθικούς φραγμούς και τακτ μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άβολα. Δεν έχει περιορισμούς και μπορεί να κινείται άνετα εμπρός και πίσω σε πρώην καταστάσεις. Πάνω στη στιγμή μπορείς να του πεις ότι θέλεις να του μιλήσεις από κοντά και να τον κάνεις επιστρέψει σε σένα σε ένα δείπνο με κρασί και χαρούμενη διάθεση. Έχει αδυναμία στις επίγειες απολαύσεις του αρέσει το αλκοόλ και έχει ροπή στην ασυδοσία κατα μεγάλο ποσοστό. Για να τον κερδίσεις εξ ολοκλήρου θα πρέπει να νιώσει ότι είσαι η διέξοδος της καθημερινής του ρουτίνας σαν να λέμε happy hour. Μη του γκρινιάξεις, μη τον κριτικάρεις και μην τον περιορήσεις. Αν τον κάνεις να γελάει συχνά μη συζητώντας για προβλήματα και προβληματισμούς τον έχεις κερδίσει.

Advertisement

Αιγόκερως

Ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Πάντα ο Αιγόκερως προσέχει την εικόνα του προς τα εξω και θέλει να έχει κύρος. Αυτό που δεν αντέχει είναι τα λόγια του κόσμου, δεν του αρέσουν τα κουτσομπολιά και επ’ ουδενί να γίνει αυτός η αφορμή των κακόβουλων σχολίων. Για να τον κερδίσεις πίσω θα χρειαστούν αρκετά πραγματάκια, θέλει στρατηγική και σύνεση. Είναι σκληρός κριτής και δεν συγχωρεί εύκολα ωστόσο αυτό που θα πρέπει να κάνετε για να τον κερδίσετε πίσω είναι να του δείξετε ότι η δική σας εικόνα είναι ίση με τη δική του. Του αρέσουν τα περίεργα στην προσωπική του ζωή και τα κρατάει καλά φυλαγμένα ώστε να μην βγουν προς τα έξω. Μπορείς να τον ρίξεις μόνο με κοινή φιλοδοξία προβάλλοντας ότι έχεις τους ίδιους στόχους με εκείνον για μία κοινωνική καταξίωση.

Υδροχόος

Σταθερός, αέρινος και αλλοπρόσαλλος. Δύσκολα θα τον καταλάβεις και εκεί που πιστεύεις ότι τα ξέρεις όλα για εκείνον πάντα θα έχει κάτι για να σε εκπλήσει. Τον Υδροχόο μπορείς να τον γυρίσεις σχετικά εύκολα πίσω αλλα υπάρχουν κάποιοι απαράβατοι κανόνες που δεν πρέπει να αμελήσεις. Όταν ξεκινήσει να νιώθει πίεση έχει φύγει ήδη χιλιόμετρα μακριά ακόμη κι αν είναι δίπλα σου, ακόμη κι αν έχετε χτίσει κοινή πορεία θα σηκωθεί να φύγει και αν δεν το χει κάνει ήδη θα είναι στα άμεσα σχέδια του. Για τον κάνεις να επανέλθει πίσω θέλει λίγη υπομονή και το κλειδί είναι να τον προσεγγίσεις Φιλικά! Για τον Υδροχόο η φιλία είναι θρησκεία, οικογένεια περισσότερο από αυτην του δεσμού αίματος. Όταν ξεκινήσεις φιλική προσέγγιση, εγκεφαλική με χιούμορ και έξυπνες προχώ συζητήσεις, θα έχεις κερδίσει και την παρτίδα ολόκληρη.

Ιχθείς

Το απόλυτο Ζώδιο του ρομαντισμού, του έρωτα και των μεθυστικών καταστάσεων. Είναι μεταβλητός και παραπαίει σε απόψεις και πεποιθήσεις. Τα εμπρός-πίσω τα έχει αρκετά εύκολα αρκεί να συγχρονιστείς με τις συχνότητες των ευαίσθητων χορδών του. Για να τον κάνεις να επιστρέψει σε σένα θα πρέπει να τον ιντριγκάρεις αλλά πως θα γίνει αυτό; Το μέγα μυστικό για έναν Ιχθύ είναι να διαισθανθεί και να καταλάβει ότι υπάρχει μία δύσκολη κατάσταση, πονεμένη που να πρέπει να γίνει Θυσία για να λυτρώσει το ταίρι του. Οπότε εάν προβάλετε τα προβλήματά σας, την δύσκολη και αδιέξοδη κατάσταση στην οποία βρίσκεστε ο Ιχθείς θα γίνει θυσία και χαλί γιατί από εκεί βρίσκει το συστατικό που θα τον κάνει να ερωτευτεί και να κολλήσει εκ νέου.

oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top