Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Η Νέα Σελήνη 20/07 Φέρνει Το Δράμα Σε Αυτά Τα 4 Ζώδια

Η Νέα Σελήνη 20/07 : Αν είστε ένα από τα θεμελιώδη ζώδια, ετοιμαστείτε για μια μεγάλη απογοήτευση εξαιτίας της νέας σελήνης.

Αυτό το καλοκαίρι ήταν οτιδήποτε άλλο, εκτός από διακοπές! – αστρολογικά μιλώντας πάντα. Μόλις βγήκαμε από τρεις συνεχόμενες φάσεις της Σελήνης, που ήταν χαοτικές και από τις σεληνιακές εκλείψεις των αλλαγών!

Πολλοί από μας, εξακολουθούν να ανακάμπτουν από την ένταση της σεληνιακής έκλειψης της 4ης Ιουλίου.

Η νέα σελήνη αναδύεται στις 20 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα και επίσημα δεν θεωρείται έκλειψη. Ωστόσο, αυτή η νέα σελήνη, πιθανό να μην ανακουφίσει από την ένταση των εκλείψεων του 2020 – ειδικά κάποια ζώδια, που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα Σελήνη του Ιουλίου 2020 .

Για το μεγαλύτερο μέρος των διενέξεων της νέας σελήνης, μπορεί να κατηγορηθεί ο περιοριστικός και αυστηρός Κρόνος , ο οποίος σχηματίζει μια σκληρή πλανητική όψη…. τόσο με τον ήλιο όσο και με τη σελήνη Ο ήλιος κάνει αντίθεση με τον Κρόνο σε αυτό το νέο φεγγάρι, και μπορεί να προσθέσει, σε συναισθήματα μείωσης ευθυνών. Μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις μεταξύ εργασιακών και οικογενειακών ευθυνών και θα είναι μια σημαντική μέρα, ειδήσεων.

Ο Καρκίνος είναι ένα βασικό υδάτινο ζώδιο και η ενέργειά του, οδηγεί με συναίσθημα και ενσυναίσθηση. Σχετίζεται ιδιαίτερα με το σπίτι, την οικογένεια και άλλα οικεία θέματα. Με τον ήλιο και τη νέα σελήνη εδώ, θα έχουμε την επιθυμία να επικεντρωθούμε σε πιο ευαίσθητα και ιδιωτικά θέματα, διατηρώντας στενούς δεσμούς με το σπίτι και εξετάζοντας τα προσωπικά μας θεμέλια.

Αλλά με τον Κρόνο στον Αιγόκερω- ζώδιο με επικεντρωμένη την ενέργειά του στη δουλειά- πιθανότατα δεν θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε αυτές τις συναισθηματικές προσπάθειες χωρίς να αποσπάται η προσοχή μας, από το βάρος των κοσμικών μας ευθυνών.

Η επιθυμία μας να ξεκινήσουμε νέα έργα και να διαμορφώσουμε νέους στόχους θα μπερδευτεί από την ενέργεια του Κρόνου, που ρίχνει εμπόδια στο δρόμο μας, υποχρεώνοντάς μας, να επιβραδύνουμε.

Ο Ήλιος η Σελήνη και ο Κρόνος, θα προκαλέσουν εντάσεις στα βασικά ζώδια, κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης.

Και αν τυχαίνει να ανήκετε σε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα Σελήνη του Ιουλίου, θα θελήσετε να πάρετε μια βαθιά ανάσα .

Θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας – επειδή αυτή η νέα σελήνη, έχει τη δυνατότητα να τσακίσει τα φτερά σας.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Κάτω από τη νέα σελήνη, αισθάνεστε μια απογοήτευση ανάμεσα στο συναισθηματικό και το απτό, Κριέ – κι αυτό δεν είναι διασκεδαστικό για ένα ανυπόμονο πύρινο ζώδιο, όπως εσείς. Ενώ καλείστε να εστιάσετε την ενέργειά σας στην οικογενειακή σας ζωή, θεραπεύοντας τις θεμελιώδεις πληγές και κάνοντας τον ιδιωτικό σας χώρο μια πιο άνετη όαση, αισθάνεστε ανίκανοι να κερδίσετε έδαφος, λόγω της υψηλής πίεσης από τη δουλειά.

Επωφεληθείτε από την επιθυμία σας να βυθιστείτε σ’ αυτό και να δημιουργήσετε έναν ασφαλή συναισθηματικό χώρο για να διευθετήσετε τα προβλήματά σας. Θα πρέπει να πετύχετε μια ισορροπία, καθώς οι ευθύνες σας δεν πρόκειται να περιμένουν.

Προγραμματίστε λίγο χρόνο αυτό το Σαββατοκύριακο για να συνδεθείτε με την οικογένεια, να γράψετε στο ημερολόγιό σας ή να καθαρίσετε το σπίτι σας και να το κάνετε πιο άνετο, ώστε να μην χάσετε δυναμική. Θα έχετε ακόμα αρκετό χρόνο για να καλύψετε τα επαγγελματικά σας θέματα.

Η Νέα Σελήνη 20/07 Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η εποχή του Καρκίνου ήταν ένα ασταμάτητο τρενάκι που ανεβοκατέβαινε για σας! Μεταξύ του ανάδρομου Ερμή…δύο εκλείψεις! Και τώρα, με μια δεύτερη νέα σελήνη μόλις καταφέρατε να φτάσετε στην ακτή και να πάρετε μια ανάσα. Κάτω από αυτή τη νέα σελήνη, αισθάνεστε ιδιαίτερα απογοητευμένοι επειδή δεν έχετε αρκετό χρόνο για τον εαυτό σας.

Μετά από όλη την αστρολογική ένταση που έπρεπε να υποστείτε, ήρθε η ώρα για ένα ρεπό, ώστε να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες. Δυστυχώς, αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να μην σας κάτσει καλά. Το δράμα στις σχέσεις σας, καθιστά αδύνατο να εστιάσετε στον εαυτό σας – αλλά η σύγκρουση και η διαφωνία δεν είναι για το τίποτα. Μαθαίνετε πολύτιμα μαθήματα σχετικά με τον τρόπο που λειτουργούν οι σχέσεις… οπότε δώστε στις συνεργασίες σας την προσοχή που χρειάζονται, κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης. Φροντίστε όμως, να τιμάτε τον εαυτό σας… διατηρώντας τα όρια και εκφράζοντας τις ανάγκες σας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ήσασταν μια πολυάσχολη μέλισσα στη δουλειά Ζυγέ και πιθανότατα θα αισθανθείτε μια σπίθα έμπνευσης, όταν πρόκειται να αναλάβετε πρωτοβουλίες για νέα έργα και για την επίτευξη των στόχων σας. Ωστόσο, η ενέργεια της νέας σελήνης, ανακατεύει εντελώς τον ειρμό σας. Ενώ η καρδιά σας θέλει να επικεντρωθεί στα επαγγελματικά σας όνειρα, θα έρθετε σε σύγκρουση με τις ευθύνες της οικογενειακής σας ζωής.

Θα χρειαστεί κάποια θυσία – ίσως πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να αντιμετωπίσετε τα συναισθηματικά ζητήματα που προκύπτουν. Διαφορετικά, θα συνεχίσουν να σας αποσπούν την προσοχή, από τα πράγματα στα οποία θέλετε να εστιάσετε την ενέργειά σας. Να θυμάστε ότι αυτό είναι προσωρινό! Παρά το γεγονός ότι είστε γεμάτοι καινούργιες ιδέες, κάντε μικρά και πρακτικά βήματα προς τους στόχους σας, αντί για άλματα… που αψηφούν τη βαρύτητα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Αν θέλετε να θεραπεύσετε τις σχέσεις σας Αιγόκερε, θα πρέπει να θεραπεύσετε αρχικά τον εαυτό σας – και κάτω από την επερχόμενη νέα σελήνη, θα το δείτε με κρυστάλλινη σαφήνεια. Ο ακέραιος χειρισμός των σχέσεων σας, καθώς και η οικοδόμηση μακροχρόνιων δεσμών με τον σύντροφό σας και άλλους στενούς συνεργάτες, είναι σημαντικά για σας.

Ενώ θα νιώσετε πιο παρακινημένοι από ποτέ για να δοθείτε σ’ αυτές τις συνεργασίες, θα διαπιστώσετε ότι συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε τα ίδια θέματα… Και πως ο πυρήνας αυτών των ζητημάτων, είναι τελικά μέσα σας. Να είστε πρόθυμοι να αποκτήσετε τις δικές σας συναισθηματικές αποσκευές και να κάνετε τη σκιώδη δουλειά που είναι απαραίτητη για να συμπεριφέρεστε ωριμότερα στις σχέσεις σας. Οι συντομεύσεις είναι δελεαστικές! Γνωρίζετε όμως καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, πως ποτέ δεν είναι τόσο αξιόπιστες… όσο και ο μακρύτερος δρόμος που εγγυάται την επιτυχία!

via astro-live.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top