Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ο Δεκέμβρης μπαίνει με αναταράξεις για τα ζώδια -Ποιοι θα χρειαστούν «ζώνη ασφαλείας»

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου και της ερχόμενης εβδομάδας, για όλα τα ζώδια, από την Τζούλη Αγοράκη.

Κριός

Σε έχει πιάσει μια ανυπομονησία και μια εμμονή να γίνουν τα πράγματα εντελώς όπως σου έχουν μπει στο κεφάλι. Αυτό που ζητάς αυτή τη βδομάδα είναι εγγυήσεις για ένα πιο σίγουρο αύριο. Κανείς δεν πρόκειται να σου δώσει μετρητά στο χέρι. Πρέπει να δείξεις την αξία σου στο εδώ και τώρα των πραγμάτων. Μην χάνεις άλλο χρόνο μέσα σε σκέψεις που «καίνε». Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν όμως δεν κάνεις και πολλά πράγματα για να βελτιώσεις τα πράγματα. Το αποτέλεσμα είναι να σε πιάνουν κάτι αψυχολόγητες τσιγκουνιές και από την άλλη κάτι ακόμα πιο αψυχολόγητες σπατάλες. Οι πρώτες μέρες του μήνα σε βοηθούν να βρεις πάλι την ισορροπία σου -ό,τι και αν αυτό σημαίνει. Το κλειδί βρίσκεται στη σύνεση. Να το θυμάσαι αυτό

Ταύρος

Ιδανικά θα ήθελες να αφεθείς και όπου σε βγάλει. Βέβαια το ρομάντζο έχει και μια   στενάχωρη επικάλυψη και δεν αφήνεις στον εαυτό σου περιθώρια αυθορμητισμού γιατί φοβάσαι τις συνέπειες καθώς έχεις καεί παλαιότερα καεί στον «χυλό». Οι πρώτες μέρες του Δεκέμβρη είναι σαν να σου λένε να χαλαρώσεις. Καλό είναι να είσαι υποψιασμένη αλλά μην  βραχυκυκλώνεις το «εδώ και τώρα» των πραγμάτων από καθαρό φόβο. Καλός ο ρεαλισμός, ακόμα όμως καλύτερη η τόλμη. Επαγγελματικά, η εργασία έχει γίνει πάλι το εύφορο λιβάδι του θεού που μέσα του αυτοσχεδιάζεις. Οι επαγγελματικές συζητήσεις γίνονται πιο ενδιαφέρουσες και εσύ ξαναβρίσκεις τον δυναμισμό σου. Ω ναι. Εκεί στο βάθος του τούνελ διαφαίνεται και μια οικονομική λύση που πολύ την χρειάζεσαι. Συνέχισε να βαδίζεις προς τα εκεί.

Δίδυμος

Σου έχει βγει πάλι ο συναισθηματικός και αναλυτικός εαυτός σου και από την πολλή σκέψη στο τέλος πάλι «μαυρίζεις». Οι πρώτες μέρες του μήνα θέλουν να βάλεις το μυαλό στο off  και το συναίσθημα στο Οn. Παρ’ όλη την πίεση, προσπάθησε να διασκεδάσεις και λίγο, τουτέστιν, μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά και ρίξτο και λιγάκι στην τρέλα. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και θα γίνουν για καλό. Και στα επαγγελματικά, σου έχει βγει μια υπέρ… ανάλυση και θέλεις να τα βγάλεις όλα, μα όλα, στη φόρα. Η πρόκληση της εβδομάδας είναι να πάρεις μια ανάσα και να κρατήσεις τους άσους στο μανίκι σου. Αρκετά πια με τις  ευαισθησίες σου και τις υπερβολές σου. Θα σε τρελαίνουν και θα κυνηγάς για ακόμα μια φορά την ουρά σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι επιτέλους να συγκεντρωθείς και να στρέψεις την προσοχή στα οικονομικά σου.

Καρκίνος

Έχεις αρχίσει να κοιτάς τις εσωτερικές σου ανάγκες και αγνοείς τι θέλουν οι άλλοι. Έχεις αρχίσει να προσπαθείς να ξορκίσεις με κάθε τρόπο το παρελθόν. Αυτό είναι καλό, όμως η βδομάδα είναι σαν να σου λέει πρόσεξε μην στην προσπάθεια να περισώσεις την ατομικότητά σου γίνεις υπέρμετρα εγωίστρια. Τουτέστιν βάλε αν χρειαστεί λίγο νερό στο κρασί σου. Επαγγελματικά οι επιθυμίες σου ψηλώνουν σαν τη μαγική φασολιά. Η Αλυσίδα της επιθυμίας δεν τελειώνει ποτέ. Όμως, μήπως πρέπει να γίνεις καπετάνιος του μυαλού σου και να αρχίζεις να κατευθύνεις τις σκέψεις σου; Οι πρώτες μέρες του Δεκέμβρη θέλουν μέτρο και συνέπεια. Να θυμάσαι, οι επιθυμίες είναι σπόροι και περιμένουν την εποχή τους για να ανθίσουν. Μην πιέζεις υπερβολικά τα πράγματα και μην τα κάνεις όλα στο όνομα του κέρδους.

Λέων

Βρίσκεσαι σε μια εσωτερική πάλη και δεν ξέρεις τι θα επικρατήσει τελικά, αφού τη μια στιγμή θες το «ένα» την άλλη στιγμή το «άλλο». Και είσαι σε συνεχή πάλη. Αυτό που τώρα παλεύεις είναι ο εαυτός σου. Οι συνέπειες έχουν ήδη πάρει θέση και είναι έτοιμες να σε βάλουν στο στόχαστρο. Προσοχή στις δοσολογίες σου. Γίνεσαι χωρίς να το καταλαβαίνεις υπερβολικός και σε ελκύει πάλι το δράμα. Προσοχή. Ο Ερμής στον Τοξότη σε κάνει να μη φοβάσαι να ρισκάρεις. Εύγε για το θάρρος σου αλλά θα είναι καλύτερα να το κάνεις εκ του ασφαλούς. Δηλαδή, πριν κάνεις οποιαδήποτε ριψοκίνδυνη κίνηση, φρόντισε να έχεις τουλάχιστον καλύψει να νώτα σου. Μπορεί η ζωή να ευνοεί τους τολμηρούς, όμως δεν σε παίρνει για άλλο «ξόδεμα» και ανοίγματα.

Παρθένος

Μην είσαι σε μια διαρκή πάλη και μην πολεμάς άλλο τα συναισθήματά σου. Η πρόκληση της εβδομάδας είναι να αφουγκραστείς τις πραγματικές σου τελικά επιθυμίες και μην κάνεις άσκοπες κινήσεις για να δείξεις στους άλλους ότι τάχα… είσαι άνετη. Δηλαδή, πρέπει να καθίσεις λίγο πίσω και να σκεφτείς όχι τι δεν θέλεις αλλά τι «θέλεις» πραγματικά και πώς μπορείς να κερδίσεις αυτό που θέλεις. Επαγγελματικά νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μια διαρκή ζυγαριά και ότι κρατάς πολύ ευαίσθητες ισορροπίες στη δουλειά. Ακόμα και αν είναι έτσι η κατάσταση δεν είναι και λίγο από τα χέρια σου περνάει όλη αυτή η μεγάλη ευθύνη. Κοίταξε να ανταπεξέλθεις και μην κοιτάς πώς να την ξεφορτωθείς από πάω σου αλλά πως θα επωφεληθείς. Το οικονομικό τοπίο θυμίζει τοπίο στην ομίχλη αλλά δεν βοηθάς και εσύ να γίνουν καλύτερα τα πράγματα.

Ζυγός

Άφησε το συναίσθημα να κάνει παιχνίδι. Βάλε στη ζωή σου λίγο παιχνίδι και ανεμελιά. Και μην θέλεις πάση θυσία να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Η βδομάδα σου λέει προσπάθησε να χαλαρώσεις γιατί όσο δεν χαλαρώνεις τα πράγματα δεν εξελίσσονται. Γι’ αυτό φρόντισε να είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις σου και να αποδεσμευτείς από το περιττό άγχος. Δηλαδή, έλεγξε και καθάρισε τις συναισθηματικές σου υπερβολές. Επαγγελματικά ο Ερμής στον Τοξότη δίνει μια ώθηση, μην περιμένεις ουρανοκατέβατα να αλλάξουν οι άλλοι και δεν κάνεις τίποτα για να αλλάξεις εσύ. Ο μήνας μπαίνει και ζητά να ξεκαθαρίσεις τα χλωρά από τα ξερά. Στα οικονομικά σου, αν θες να δεις άσπρη μέρα κόψε μαχαίρι τις  σπατάλες και τις υπερβολές στο όνομα και μόνο της κατανάλωσης.

Σκορπιός

Άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα κατάματα την αλήθεια σου και μην περιμένεις να αλλάξουν τα πράγματα μαγικά όσο κρατάς σφιχτά το παλιό μοντέλο συμπεριφοράς. Την αλλαγή πρέπει να την ταΐσεις με καινούργιες ιδέες καινούργια μυαλά και σκέψη. Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου και αν έχεις πάρει μια απόφαση, όσο σκληρή και αν είναι -έτσι για αλλαγή- πήγαινε τη μέχρι τέρμα. Είναι καιρός να δείξεις ότι, όταν κάτι λέει ο Ζυγός μπορεί και να το εννοεί. Επαγγελματικά, καιρό τώρα θέλεις να κάνεις μια αλλαγή. Και τη βασανίζεις μέσα σου σε σημείο τελικά να κάνεις μια από τα ίδια. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου λέει πάρε τα ρίσκα σου και δεσμεύσου σε όσα έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου. Ό,τι τέλος πάντων σηκώνει αλλαγή οφείλεις να το αλλάξεις. Άνοιξε τα μάτια, δες τι υπάρχει γύρω σου, άνοιξε το πεδίο και μπες μέσα στην καθαρή δυνατότητα.

Τοξότης

Καλό θα ήταν να περιορίσεις κάπως το εγώ σου. Να το μαζέψεις να του πεις δυο λόγια  μήπως και συμμορφωθεί. Γιατί, εντάξει, καλό το τριπάκι του «είμαι η καλύτερη» μπορεί όμως να σε οδηγήσει ο ίδιος σου ο εαυτός σε αδιέξοδο, μόνο και μόνο επειδή έχεις χτίσει γύρω σου ένα προστατευτικό κάστρο και τελικά δεν βλέπεις κανέναν άλλο πέρα από τον εαυτό σου. Η εβδομάδα σου λέει γκρέμισε τα κάστρα, άρχισε τις διαπραγματεύσεις πλησίασε τους άλλους. Επαγγελματικά, θέλεις να περάσεις στην αντίπερα όχθη των ευκαιριών. Εντάξει, χρειάζεται προσπάθεια, αλλά εσύ το παράκανες και από την υπερπροσπάθεια έφτασες στην όχθη και την προσπέρασες. Η εβδομάδα σου λέει άφησε τις υπερβολές. Καλό είναι να κοιτάς τον στόχο σου, χωρίς όμως να φοράς φοβικές παρωπίδες.

Αιγόκερως

Το συναισθηματικό άλογο έχει αποφασίσει να σε ρίξει κάτω και κάνει σαν μανιασμένο. Δείξε ότι δεν μασάς και ότι είσαι καλός ιππέας, όταν θέλεις. Δείξε ότι έχεις αποφασίσει να αλλάξεις. Μην περιμένεις τα πράγματα να φτιάξουν μαγικά, χρειάζεται να αναλάβεις δράση. Κράτησε καλά τα ινία. Και το μυαλό σου να είναι στη θέση του και συγκεντρωμένο. Αν θέλεις να κάνεις μια αλλαγή, κάντην τώρα. Είναι κουραστικό απλώς να το συζητάς και να μένεις με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί το άλογο, είπαμε, έχει αποφασίσει να σε ρίξει κάτω. Ώρα λοιπόν αποφάσεων για την εργασιακή σου ζωή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να δεις τελικά που νιώθεις πιο επαρκής. Η εβδομάδα θα γεμίσει καύσιμα το ρεζερβουάρ της δημιουργικότητάς σου και της δράσης. Οπότε, σιγά-σιγά άρχισε να κολλάς εκείνα που έσπασες γιατί οι αλλαγές που περιμένεις δεν θα έρθουν ουρανοκατέβατα.

Υδροχόος

Και κούραση νιώθεις και άβολα αισθάνεσαι και το μέλλον σου φαίνεται αβέβαιο και φοράς  και τον συμβιβασμό κατάσαρκα. Εντάξει, μπορεί να είσαι σε άβολη θέση όμως δεν πρέπει με τίποτα να κάνεις πίσω, που σημαίνει ότι πρέπει να σφίξεις τα δόντια σου και στον έρωτα  να πας να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Όλα ξεπερνιούνται μόνο αν εσύ ενεργοποιήσεις τη δύναμή σου και ξεκαθαρίσεις το τοπίο των πρέπει, των θέλω, των λαθών και των σωστών σου. Αυτή τη βδομάδα είναι σαν να κάνεις φενγκ σούι στο πορτοφόλι σου. Στα επαγγελματικά η στροφή που θα πάρεις είναι επικίνδυνη όμως είναι και μια καλή στιγμή να δείξεις ότι διαθέτεις γερά φρένα. Φόρα ξανά τη μάσκα της γοητείας για να κερδίσεις δύσκολες υποθέσεις.

Ιχθύς

Η βδομάδα σε προικίζει με χάρες και γοητεία. Και πράγματι νιώθεις και μια ανακούφιση. Δύσκολη γέννα, λες, τουλάχιστον όμως το μωρό είναι γερό. Και αυτή η εξουθένωση δεν είναι τόσο σωματική όσο ψυχική. Από τις 6/12 νιώθεις ότι ο έρωτας σε δικαιώνει και άξιζαν τελικά οι θυσίες σου. Με ολοκαίνουργια μυαλά και ιδέες μπορείς τώρα να κάνεις σίγουρα βήματα σε όποια κατεύθυνση εσύ επιθυμείς, λέγοντας αντίο στις σκιές και τα φαντάσματα του παρελθόντος. Η επικοινωνία αυτή τη βδομάδα γίνεται πιο ομαλή, οι ευκαιρίες σου χτυπούν πάλι την πόρτα και εσύ πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, να ανοίξεις τη σωστή στιγμή και όχι όταν πλέον θα σου έχει γυρίσει η τύχη την πλάτη. Πάρε βαθιά ανάσα και πάνω τους. Έρχονται συζητήσεις που είναι στην ευχέρειά σου το αν θα αποβούν καρποφόρες. Η αρμονία της βδομάδας που έρχεται θα φέρει την ανανέωση που περιμένεις και θα σου δώσει και ένα τέμπο.

via bovary.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top