Connect with us

ΖΩΔΙΑ

O Ερμής στον Καρκίνο και οι προβλέψεις των ζωδίων ως τις 29 Ιουνίου!

Πώς θα σε επηρεάσει ο Ερμής;
Πώς θα σε επηρεάσει ο Ερμής από τον Καρκίνο από τις 13-29 Ιουνίου; Δες στο άρθρο της Αθηνάς Βαγενά!
Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στις 13 Ιουνίου στο υδάτινο ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, τον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει ως τις 29 Ιουνίου. Διαβάστε παρακάτω…

Ο Ερμής είναι πλανήτης της επικοινωνίας και η ενέργειά του επηρεάζει άμεσα τις σκέψεις μας, τις επαφές μας, τις μετακινήσεις μας, την σχέση μας με τα αδέρφια , αλλά και τον τρόπο έκφρασής μας.

Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας τα λόγια μας γεμίζουν με συναίσθημα, κυριαρχεί η εκφραστικότητα ενώ θα μπορούμε πιο άνετα να πούμε στην θέση των ανθρώπων που ερχόμαστε επαφή, κατανοώντας μέσα από τις επικοινωνίες μας όχι μόνο τα λόγια τους αλλά και τα συναισθήματά τους.

Δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις, οι γκίνιες αλλά και η τάση να τα παίρνουμε όλα πολύ προσωπικά, αφού ο Ερμής από αυτή την θέση, δημιουργεί έντονα την τάση προσκόλλησης στο παρελθόν, γεγονός που εντείνει τις ανασφάλειες. Τα ζώδια που ευνοούνται με τον Ερμή από τον Καρκίνοι είναι τα Ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) και τα Ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) δέχονται εύνοια αυτό το διάστημα σε κάθε μορφή επικοινωνίας τους.

Κριός: Με τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου η σκέψη σου είναι δοσμένη σε υποθέσεις οικογενειακές, αλλά καις την προσωπική σου ζωή. Μέσα από τις επικοινωνίες σου, μπορείς να βελτιώσεις το κλίμα των οικογενειακών σχέσεων, να έρθεις πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους και να νιώσεις τις ανάγκες τους. Αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να εντοπίσεις και να κατανοήσεις καλύτερα τα συναισθήματά σου! Απέφυγε την ευθιξία του λόγου που μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις.

Ταύρος: Μπαίνεις σε μία περίοδο εκφραστικότητας, επικοινωνιών, εξομολογήσεων αλλά και συναισθηματικών αποκαλύψεων. Παράλληλα δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για νέες συμφωνίες, μετακινήσεις, επαφές και γνωριμίες. Είσαι σε θέση να κατανοήσεις καλύτερα τις προθέσεις των ανθρώπων που έρχεσαι σε επαφή και μπορείς να αναθερμάνεις το επικοινωνιακό κλίμα στις σχέσεις σου! Οι ιδέες σου θα σε βοηθήσουν στην περεταίρω ανάπτυξη των σχεδίων σου.

Διαβάστε ακόμα:   Ποια ζώδια φεύγουν δυσκολότερα από μια «τελειωμένη» σχέση και γιατί!

Δίδυμος: Με τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ιδέες σου αλλά και το επικοινωνιακό σου χάρισμα για να προβείς σε οικονομικές συμφωνίες. Παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα βελτιστοποίησης της διαχείρισης των οικονομικών σου. Σε συναισθηματικό πλαίσιο, αυτές τις μέρες μπορείς να «εργαστείς» περισσότερο στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής σου, βάζοντας σε μία σειρά τις σκέψεις σου.

Καρκίνος: Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο δικό σου ζώδιο έτσι λοιπόν το επόμενο διάστημα μπορείς άνετα να αξιοποιήσεις το χάρισμα του λόγου, της εκφραστικότητας και να επικοινωνήσεις εποικοδομητικά με το περιβάλλον σου. Μπαίνεις σε περίοδο εξωστρέφειας, όπου μπορείς να πραγματοποιήσεις τις μετακινήσεις σου, τις επαφές σου , τις γνωριμίες σου και να έρθεις σε ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου, προβάλλοντας ακόμα καλύτερα τον εαυτό σου.

Λέων: Διανύεις μία περίοδο ανασυγκρότησης, όπου βάζεις σε μία σειρά και τάξη τις σκέψεις σου, κατανοώντας καλύτερα ποιος είναι ο βασική αιτία κάποιων βαθύτερων συναισθημάτων που εκδηλώνονται. Η περίοδος είναι ιδανική για να προγραμματίσεις τις αμέσως επόμενες ενέργειές σου (τις οποίες για την ώρα δεν θα ανακοινώσεις). Το ένστικτό σου θα είναι ο προσωπικός σου βοηθός που θα σε καθοδηγεί σε κάθε σου βήμα.

Παρθένος: Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου είναι κοινωνικό, με αρκετές επαφές και με την διάθεση να έρθεις σε επαφή και να επικοινωνήσεις με φιλικά περιβάλλοντα. Προσκλήσεις, προτάσεις, συζητήσεις και ευχάριστος χρόνος με φίλους θα σε κάνουν να νιώσεις ότι το καλοκαιράκι ξεκινά, παράλληλα ευνοούνται οι νέες γνωριμίες και η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι αυτή την περίοδο μπορείς να σκεφτείς και να σχεδιάσεις τα βήματα που θα σε βοηθήσουν στην εκπλήρωση προσδοκιών σου.

Διαβάστε ακόμα:   Καρκίνε, Σκορπιέ και Ιχθύ, αυτή είναι η αιτία που καταστρέφεσαι!

Ζυγός: Με τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου η σκέψη σου είναι δοσμένη στην καριέρα σου και σε αυτόν ακριβώς τον τομέα μπορείς να αφοσιωθείς και να δεις σημαντικά αποτελέσματα. Επικοινωνίες, συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες για υποθέσεις που αφορούν την προοπτική των επαγγελματικών σου ευνοούνται. Δεν θα λείψουν και οι στιγμές πίεσης και δοκιμασιών, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Σε κάθε περίπτωση όμως με τον Ερμή από τον Καρκίνο μπορείς να θέσεις στόχους, να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις, να εκφράσεις τις ιδέες σου που αφορούν το μέλλον και την προοπτική των επαγγελματικών σου. Κοινωνικές επαφές ευνοούνται κα μπορούν να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά σου συμφέροντα.

Σκορπιός: Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και η σκέψη σου γίνεται αισιόδοξη, επεκτατική και κάνεις πολλά νέα σχέδια για την πορεία σου. Φιλοσοφείς τις καταστάσεις διαφορετικό, είσαι πιο ανοιχτός σε επικοινωνίες, σχεδιάζεις τα ταξίδια σου, έρχεσαι σε επαφή για συμφωνίες, προχωράς νομικά έγγραφα, εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ οι γνωριμίες που προκύπτουν τώρα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες.

Τοξότης: Με τον Ερμή από αυτή την θέση μπορείς να συγκροτήσεις καλύτερα τα οικονομικά σου, να υπολογίσεις έσοδα – έξοδα, να αναλάβεις την διεκπεραίωση παλαιών χρεών αλλά και να ασχοληθείς με έγγραφα / συμφωνίες οικονομικού περιεχομένου. Εκτός από τον τομέα των οικονομικών, ο Ερμής από αυτή την θέση προκαλεί αναμοχλεύσεις με ζητήματα που έχουν άμεση σχέση με το παρελθόν. Αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να περιορίσεις είναι την προσκόλληση στο παρελθόν, αλλά και την επιβλητική, απόλυτη στάση που μπορεί να προκαλέσει γκρίνιες και παρεξηγήσεις.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 12 ζώδια γίνονται … αφεντικά!

Αιγόκερως: Με τον Ερμή να κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, η περίοδος κρίνεται ιδανική για να έρθεις μέσα από την επικοινωνία σου πιο κοντά με τους ανθρώπους που είσαι σε μόνιμη σταθερή σχέση. Μπαίνεις περισσότερο στην θέση τους, ακούς όχι μόνο τα λόγια τους, αλλά αντιλαμβάνεσαι και τα πραγματικά τους συναισθήματα και αυτό σε βοηθά να γίνεις πιο διαλλακτικός και να ανανεώσεις τις σταθερές σου σχέσεις. Το διάστημα αυτό ωστόσο, κρίνεται ιδανικό και για νέες γνωριμίες.

Υδροχόος: Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου είναι γεμάτο επικοινωνίες, επαφές και συζητήσεις για θέματα που αφορούν την εργασία αλλά και υποθέσεις ρουτίνας. Έχεις την άνεση να πάρεις αποφάσεις, να συζητήσεις και να βάλεις σε μία καλύτερη οργάνωση και διαχείριση ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Παράλληλα είναι μία εποχή που μπορείς να σκεφτείς πιο ζεστά και να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης.

Ιχθύς: Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου κρίνεται ιδανικό για να εκφράσεις τα θέλω σου, να φλερτάρεις, να βελτιώσεις την αισθηματική σου ζωή, να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου αλλά και να διασκεδάσεις. Ερωτικά μηνύματα, συζητήσεις αισθηματικού περιεχομένου αλλά και φλερτ σε ανεβάζουν. Από την άλλη πλευρά το διάστημα είναι ιδανικό για σένα που είσαι γονέας, για να προσεγγίσεις το παιδί σου και να βελτιώσεις την επικοινωνία σου μαζί του. Επιπλέον ευνοείται η ενασχόληση με την τέχνη.

Πηγή: oroskopos.gr

More in ΖΩΔΙΑ

To Top