Connect with us

ΖΩΔΙΑ

O Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί !Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 7-13 Σεπτεμβρίου 2020

Κριός: Μια εβδομάδα πολλών γεγονότων για εσάς τους ανυπόμονους χαρακτήρες που βρίσκεστε κάτω από την άμεση επιρροή του Άρη. Η αναστροφή του σε ανάδρομη πορεία στις 10 του μήνα ενδέχεται να φέρει ένα μπαράζ καθυστερήσεων σε σημαντικούς τομείς.

Advertisement

Τώρα ίσως θα αποκαλυφθούν και κάποιες αλήθειες που ίσως σας ενοχλήσουν. Στις σχέσεις σας με τους άλλους φανείτε προσεκτικοί και αποφύγετε αντιθέσεις και σχόλια που, αν επιμείνετε στις διαφωνίες σας μαζί τους, αυτά θα πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Αντιμετωπίστε τους αιφνιδιασμούς με ψυχραιμία, μην αφήνετε το ψυχολογικό πρόβλημα που προκαλεί ένα γεγονός, να πάρει διαστάσεις. Ένα ταξίδι ή μια συμφωνία μπορεί να μην οδηγήσουν πουθενά. οΙ αλλαγές στις συνθήκες εργασίας και η εξέλιξη της καριέρας συνεχίζουν να είναι τα βασικά θέματα που σας απασχολούν.

Ταύρος

Οι αλλαγές στις πλανητικές όψεις αυτής της εβδομάδας φέρνουν ένταση στα αισθηματικά σας και απρόβλεπτες καθυστερήσεις στον τομέα της εργασίας. Οι σχολιασμοί από τους άλλους για έναν βασικό σας τομέα θα σας ενοχλήσουν. Μια ξεχασμένη υπόθεση του παρελθόντος θα κάνει αιφνίδια την εμφάνισή της, προβληματίζοντάς σας αισθητά. Το κλίμα αλλάζει και στην αισθηματική σας ζωή, ωστόσο αρκετοί από εσάς, εξυπηρετήστε στις δικές σας ανάγκες από αυτήν την αλλαγή. Ο Ερμής στον Ζυγό σας διευκολύνει στην κάλυψη των εξόδων, ή υπαρχόντων οικονομικών υποχρεώσεων. Συγκριτικά με άλλους μπορείτε να τα καταφέρετε καλύτερα. Προσέξτε έναν αιφνίδιο αναβρασμό στο οικογενειακό περιβάλλον. Γενικότερα αποφύγετε κάθε ριψοκίνδυνη ενέργεια που θα μπορούσε κάποιες ισορροπίες για τις οποίες κουραστήκατε να τις σταθεροποιήσετε. Τέλος μπαίνουν σε νέα προοπτική τα γνωστά σας καθήκοντα.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα αυτή φαντάζει καλύτερη από την προηγούμενη, χάρη στην παρουσία του Ερμή στον Ζυγό και της Αφροδίτης στον Λέοντα. Ο πρώτος θα σας βοηθήσει να υπερασπιστείτε τις τρέχουσες δραστηριότητες και γενικά τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Η δεύτερη βελτιώνει τις σχέσεις σας, προσωπικές, κοινωνικές και επαγγελματικές και κάνει τους άλλους, πιο συνεργάσιμους μαζί σας. Ωστόσο ελέγχετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά, με σκοπό να αποφύγετε περιττά έξοδα. Η αρχή της ανάδρομης πορείας του Άρη, θα φρενάρει για ένα μικρό διάστημα την πραγματοποίηση ενός σχεδίου και γενικότερα θα κάνει πιο ηλεκτρισμένο το κλίμα του εξωτερικού περιβάλλοντος της ζωής σας.

Καρκίνος

Καθώς το φως του φεγγαριού ελαττώνεται και οι πλανητικές όψεις διαφοροποιούνται, ο Σεπτέμβριος εξελίσσεται περισσότερο απαιτητικός για εσάς. Θέματα επικοινωνίας με το περιβάλλον, κάθε είδους συνεργασίας και συναλλαγής, ενδέχεται να μπλοκάρει, ή να ηλεκτριστεί αρκετά. Αυτό εξ αιτίας της αρχής της ανάδρομης πορείας του Άρη στον Κριό. Κινηθείτε ψύχραιμα, οργανωμένα και συνειδητά σε καθημερινή βάση. Μην αφήνετε τρίτους να παρεισφρύουν στις υποθέσεις σας. Μην εκπλήσσεστε από απροσδόκητα περιστατικά αλλά δείτε τα σαν μια χρήσιμη πληροφορία η οποία θα σας βοηθήσει στο πως θα χειριστείτε από εδώ και εμπρός τα τρέχοντα συμφέροντά σας. Τέλος η Αφροδίτη στον Λέοντα σας βοηθά να καλύψετε ευκολότερα τόσο τις αισθηματικές όσο και τις οικονομικές τρέχουσες ανάγκες σας.

Λέων

Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου είναι η αρχή μιας ανατροπής, ή καθυστέρησης καταστάσεων που θα διαρκέσει περίπου δύο μήνες. Ωστόσο, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, βελτιώνει το κλίμα της καθημερινότητας και τη διάθεσή σας επίσης. Εδώ, οι νεότεροι του ζωδίου σας, μπορείτε να υπολογίσετε σε βελτίωση του παράγοντα της τύχης. Ωστόσο η πολυαστρία στον Αιγόκερω συνεχίζει να σας εφιστά την προσοχή για την ασφάλεια και την υπεράσπιση του αντικειμένου της εργασίας σας. Ευνοούμενοι όμως από τη θέση του Ήλιου σε σχέση με την πολυαστρία, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μερικά βήματα ή να αυξήσετε το τζίρο ή τα κέρδη που προέρχονται από αυτήν.

Παρθένος

Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου προβλέπεται ενδιαφέρουσα, αλλά και άλλο τόσο νευρική. Ο Ερμής στον Ζυγό σας βοηθά να κάνετε ανοίγματα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα βελτιώνει τη διάθεσή σας, αλλά ο ανάδρομος Άρης στον Κριό φέρνει ένα αιφνίδιο κύμα ανησυχίας, εξ αιτίας ενός έκτακτου οικονομικού προβλήματος. Μπορείτε να βρείτε τη λύση, ή να ξεπεράσετε το άγχος που θα σας προκαλέσει, αν σκεφτείτε και κινηθείτε έξυπνα. Οι περισσότεροι έχετε περίοδο γενεθλίων και αναμφίβολα και ανεξάρτητα από ότι συμβαίνει σε γενικότερη κλίμακα, εσείς έχετε διευκολύνσεις και αυτό που προκύπτει από τον ουράνιο θόλο είναι ότι έρχονται καλύτερες μέρες για εσάς. Επιμεληθείτε τέλος καλύτερα τις συνεργασίες σας.

Ζυγός

Αρχίζει μια περίοδος οπισθοδρόμησης καταστάσεων και νευρικότητας στον τομέα των σχέσεων. Αυτό οφείλεται στο ότι ο Άρης γυρίζει ανάδρομος και αυτό θα κρατήσει δύο περίπου μήνες. Ωστόσο η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας, σας βοηθά να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και οτιδήποτε με το οποίο ασχολείστε αυτήν την εποχή. Δεν σας κρύβω ότι θα δοκιμαστούν λίγο τα αισθηματικά σας, βρείτε όμως τον τρόπο να τα διαχειριστείτε με πολλή ευελιξία. Ανήκετε στις ομάδες των ζωδίων που έχουν ταλαιπωρηθεί και αυτή η ταλαιπωρία κατά κάποιον τρόπο συνεχίζεται. Ωστόσο οι μεγάλες δυσκολίες ανήκουν στο παρελθόν και σύντομα θα απαλλαγείτε και από άλλες στεναχώριες. Μη χάνετε λοιπόν την υπομονή και την καλή διάθεση, η οποία είναι απαραίτητη στην επικοινωνία με εκείνους που σας αφορούν ιδιαίτερα.

Advertisement

Σκορπιός

Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου είναι λίγο επεισοδιακή καθώς το φεγγάρι χαμηλώνει το φώς του και ο Άρης γυρίζει ανάδρομος. Αυτός ο συνδυασμός σκοτεινιάζει λίγο τον ορίζοντα της δουλειάς σας.  Το άγχος και οι ανησυχίες κάνουν την εμφάνισή τους, επηρεάζοντας τη διάθεση και τις αποφάσεις σας. Δουλέψτε όσο μπορείτε την υπέρβαση και ξεπεράστε αυτές τις περισσότερο ψυχολογικές δοκιμασίες. Χαρείτε τα καλά που έχετε και μην κάνετε σκοτεινές σκέψεις για το μέλλον. Δεν είστε οι μόνοι που αιφνιδιάζεστε ή δοκιμάζεστε. Αξιοποιήστε επίσης τις μικρές ευκαιρίες χαλάρωσης, ή ερωτικής επιτυχίας.

Τοξότης

Η αναστροφή του ‘Άρη σε ανάδρομη διαδρομή από τώρα και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, σας υποχρεώνει να κάνετε το άγχος σας δραστηριότητα, αν θέλετε να επιτύχετε τους περισσότερους από τους πολλούς στόχους σας.  Ίσως νιώθετε ακόμη κάποια ανασφάλεια, αλλά σύντομα, αρκετά πράγματα θα διορθωθούν. Η αξία σας στον επαγγελματικό τομέα θα γίνει περισσότερο αναγνωρίσιμη και ένα οικογενειακό πρόβλημα θα τακτοποιηθεί. Ωστόσο δεν σας κρύβω ότι  η καθημερινότητα θα είναι, αν όχι κουραστική, τότε νευρική. Ο Ερμής στον Ζυγό δίνει νέες προοπτικές στις κοινωνικές σας σχέσεις. Η Αφροδίτη στον Λέοντα κάνει εμφανή την αγάπη κάποιων ανθρώπων για εσάς.

Αιγόκερως

Ο Σεπτέμβριος εξελίσσεται καλύτερα με μικρές αναταράξεις. Αυτές έχουν να κάνουν κυρίως με το στενό περιβάλλον και με υποθέσεις από το παρελθόν. Ωστόσο ο μήνας καθώς προχωρά σας βοηθά να επεκτείνετε κάποια σχέδιά σας πρακτικά, ή εργασιακά. Ο Ερμής στο Ζυγό σας προφυλάσσει από την αρχή της ανάδρομης πορείας του Άρη στον Κριό και τις όποιες συνέπειές του. Δηλαδή θα βρεθούν εύκολα λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα ή θα εξορκίσετε κάποιο κακό που ενδέχεται να προκύψει. Η Αφροδίτη στο πέρασμά της στον Λέοντα αποτελεί καλό οιωνό για εσάς.  Το πέρασμα της Αφροδίτης βελτιώνει τα αισθηματικά και ενισχύει το στοιχείο της αισιοδοξίας μέσα σας. Μια αποκάλυψη για κάτι παρασκηνιακό σας βοηθά να εντοπίσετε έναν κρυμμένο εχθρό και να τον εξοστρακίσετε.  Οτιδήποτε εμποδιστεί ή αναβληθεί, θα αποδειχτεί ετεροχρονισμένα ότι ήταν για το δικό σας καλό. Προσέξτε ωστόσο μετακινήσεις που θα κάνετε και συμφωνίες που θα κλείσετε. Τέλος ένας δικός σας άνθρωπος θα χρειαστεί την ηθική, ή οικονομική σας βοήθεια.

Υδροχόος

Βελτιωμένη προβλέπεται η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου με κάποιες αιφνίδιες αποκαλύψεις που εξυπηρετούν την ενημέρωσή σας, η οποία κρίνεται απαραίτητη για την εξέλιξη των συμφερόντων σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα βελτιώνει τα αισθηματικά σας, ή αποκαθιστά κάποιες παρεξηγήσεις. Ο Ερμής στο Ζυγό σας δίνει τα μέσα να κάνετε μια αγορά, ή κάνει πιο συνεργάσιμο το πνεύμα των συνεταίρων σας. Παρόλο που έχετε δεσμεύσεις και εμπόδια θα υπάρξουν αρκετές στιγμές χαράς και δραπέτευσης από τα χρόνια καθήκοντά σας. Εκμεταλλευτείτε τις! Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις στις προσδοκίες σας, προσαρμοζόμενοι στις αλλαγές της πραγματικότητας γύρω σας.

Ιχθύες

Η δεύτερη εβδομάδα φαντάζει πιο καταναλωτική και πιο έντονη σε συγκινήσεις και συναισθήματα. Ο Σεπτέμβριος καθώς προχωρά αποκαλύπτει νέες διαστάσεις στον τομέα των σχέσεων και των συναλλαγών. Η αρχή της ανάδρομης πορείας του Άρη μπλοκάρει ένα οικονομικό θέμα. Παράλληλα όμως σας δίνει μια νέα ευκαιρία στη διαπραγμάτευση μιας αγοραπωλησίας που είχε αποτύχει. Η αισθηματική σας ζωή είναι σε νέα φάση εξέλιξης και πολλά θα κριθούν από τη δική σας συμπεριφορά. Ελέγχετε τις καταναλωτικές παρορμήσεις σας σε στιγμές μικρών κρίσεων που συντελούνται μέσα σας. Με δυο λόγια, αποφύγετε να αγοράσετε κάτι που δεν είναι αναγκαίο τώρα. Τέλος αποτρέψτε την εκδοχή να σας εκμεταλλευτεί κάποιος οικονομικά.

oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top