Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί. Εξαιρετικά άσχημος Ιανουάριος γι αυτά τα 3 ζώδια!

Μπορεί να έχουν περάσει 5 μέρες από την ημέρα που το 2020 μας έκανε ποδαρικό, ωστόσο ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις προβλέψεις του για τον Ιανουάριο και προειδοποίησε. Ποια ζώδια θα περάσουν… άσχημα αλλά και ποια θα είναι τα… τυχερά;

ΚΡΙΟΣ

Δείτε με αισιοδοξία τις επαγγελματικές σας πρακτικές αλλά προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι. Μην δυσαρεστείτε ανθρώπους που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την πρόοδο σας. Μην κάνετε ριψοκίνδυνες αλλαγές αλλά φροντίστε να ταχτοποιήσετε ότι οικονομική εκκρεμότητα υπάρχει ώστε να προχωρήσετε αργότερα περισσότερο αναδιοργανωμένοι. Αισθηματικά η κατάσταση δημιουργεί ένταση χωρίς βασικό προσδιορισμό. Υπάρχει προσφορά αλλά δεν είναι αυτό που θέλετε. Οικονομικά θα εμπλακείτε σε ένα κομφούζιο, το οποίο θα ατονήσει μετά τα μέσα του Ιανουαρίου και την έκλειψη της Σελήνης στις 10 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα εξωτερικά γεγονότα θα σας επηρεάσουν τόσο στην διάθεση όσο και στα συμφέροντα σας. Αλλάζει η καθημερινή σας ζωή εξαιτίας νέων συγκυριών και συμπτώσεων. Φορτίζεται ο χώρος των επαγγελματικών σας και πρέπει να φανείτε εδώ περισσότερο συνεργάσιμοι ή αν δεν είστε έτοιμοι για αλλαγές, κάντε μια περιστασιακή συνθηκολόγηση. Προσέξτε την υγειά σας και υπερασπιστείτε μια σχέση που σας αφορά και η οποία κινδυνεύει είτε από την παρέμβαση τρίτων είτε από αντιξοότητες γενικότερου χαρακτήρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τομέας που θέλει προσοχή είναι ο επαγγελματικός και εδώ περνάτε σε μια νέα φάση. Υποχρεώνεστε να πάρετε πρωτοβουλίες ή και ευθύνες ενώ ετερόκλιτες υποχρεώσεις θα σας πιέσουν ταυτόχρονα. Ο χρόνος και το χρήμα θα φανούν ανεπαρκή στο ύψος των τρεχουσών αναγκών. Σωτήριο στοιχείο το μυαλό σας και η κλασική ευελιξία σας. Αισθηματικά υπάρχει περιπέτεια αλλά και στιγμές εκνευρισμού. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας προκείμενου να κερδίσετε αυτά που σας ενδιαφέρουν. Οι άλλοι θα παίξουν ρόλο στην καθημερινή σας δραστηριότητα και θα πρέπει να αποφύγετε ότι μπορεί να δημιουργήσει μικρής έντασης κρίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι περισσότεροι θα διευκολυνθείτε να πετύχετε τις επιδιώξεις σας κυρίως αυτές που σχετίζονται με θέματα οικονομικά και νομικά. Η υπομονή και ο συντηρητικός χειρισμός χρειάζονται για τα χρήματα σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα. Στην εργασία θα υπάρξουν περιστασιακές εντάσεις. Αντιμετωπίστε την ατμόσφαιρα διπλωματικά, καθώς η έκλειψη της Σελήνης στον άξονα του ζωδίου σας με τον Αιγόκερω επιβάλλει να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν τα οικογενειακά σας. Κυρίως οργανώστε το πρόγραμμα και τη σκέψη σας αποφεύγοντας τις εξωτερικές επιρροές έτσι ώστε να μην σας διασπούν. Τα γεγονότα του μήνα θα σας δείξουν επίσης που πρέπει να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας για να εξελιχθείτε και να προοδεύσετε!

ΛΕΩΝ

Συνεχίζετε να επιμελείστε τις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά θα πιεστείτε από αποφάσεις και θα προβληματιστείτε για τις εξελίξεις μέσα από την πορεία των συμπτώσεων που ίσως σας αποκαλύψουν κάτι δυσάρεστο. Στα επαγγελματικά σας εμφανίζονται τώρα κάποιες λύσεις, η υποστήριξη παραγόντων ή η βελτίωση της κατάστασης θα σας δώσει περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον. Οικονομικά μην ελπίζετε σε θαύματα και διατηρείτε τις βασικές ισορροπίες. Αισθηματικά δεν υπάρχουν αλλαγές και καλό θα είναι να διατηρήσετε μια καλή ατμόσφαιρα. Προσέξτε την υγειά σας και μην κουράζεστε αναίτια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εργασία και οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας απασχολήσουν έντονα. Στον πρώτο τομέα καλείστε να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες ή να ζητήσετε πίστωση χρόνου για την ολοκλήρωση μιας υποχρέωσης που έχετε αναλάβει. Στον τομέα των σχέσεων μπορείτε μόνο να προσαρμόζεστε παραμένοντας ψύχραιμοι μέχρι να σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Στα οικονομικά σας τυγχάνετε εξυπηρετήσεων και διευκολύνσεων. Ο μήνας αυτός μπορεί μέχρι τώρα να είναι κουραστικός αλλά σας βοηθά να ανασυγκροτηθείτε αποκόπτοντας περιττά πράγματα και υιοθετώντας μια νέα τακτική δράσης και συμπεριφοράς περισσότερο συμφέρουσας.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη συνεχίζει να εντείνει το ενδιαφέρον σας για κάποιους ανθρώπους. Γενικότερα όμως η ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας είναι κάπως νευρική και ασαφής. Μην νιώθετε αδικημένοι και ούτε ότι διαψεύδονται τα αισθήματα σας. Είναι γεγονός πως πρέπει να αλλάξετε τακτική και τρόπο αντιμετώπισης. Αποφύγετε την εκδοχή μιας κρίσης και αποδεχτείτε ότι εκείνοι που σας ενδιαφέρουν βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα δικά τους προβλήματα. Διαχειριστείτε έξυπνα τα οικονομικά σας. Επαγγελματικά όσοι έχετε μια ιδέα υλοποιήστε την και όσοι θέλετε να αλλάξετε εργασία μεθοδεύστε την διαδικασία αυτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ κίνηση συζητήσεις και νέες επιρροές που θα δεχτείτε αιφνίδια από το περιβάλλον προβλέπεται για το προσεχές διάστημα. Τα προβλήματα της οικογένειας ή τα προσωπικά αρχίζουν να λύνονται κάτι στα ερωτικά σας θα σας απασχολήσει μετά από την μεσολάβηση ενός γεγονότος. Παραμείνετε προσεκτικοί σε συμφωνίες που θα κλείσετε, επαγγελματικά φανείτε ανθεκτικοί σε τυχόν παράταση ταλαιπωριών που βιώνετε. Στις συνεργασίες σας μια συζήτηση θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση στην οποία έχετε εμπλακεί λίγο δραματικά. Φροντίστε επίσης να ξεκουράζεστε και να ψυχαγωγήστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καινούργιες θύελλες έντασης στο στενό περιβάλλον και ειδικά στον άξονα σπίτι εργασία. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν θα σας επιστρατεύσουν είτε να αγωνιστείτε είτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα συμφέροντα σας. Προσπαθήστε να μην χάσετε το κέφι και την αισιοδοξία σας. Δουλέψετε με όρεξη βασισμένοι στα πιστεύω σας, μην υποτιμάτε την υλική πλευρά κάθε σχεδίου, περιορίστε όσο γίνεται τα έξοδα και μην αναλάβετε νέες ευθύνες που θα σας δυσκόλευαν. Στα ερωτικά σας η κατάσταση παραμένει συγκεχυμένη. Προσέξτε επίσης την γλώσσα σας. Τελευταία έχει γίνει λίγο πικρή και αυτή η γεύση φαίνεται να στεναχωρεί τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετό άγχος προβλέπεται για τις επόμενες μέρες τα προγράμματα που έχετε καταστρώσει θα αλλάξουν, κυρίως λόγω της έκλειψης της Σελήνης στον άξονα του ζωδίου σας με τον Καρκίνο. Η συνεννόηση δεν είναι εφικτή με τον τρόπο που θέλετε να γίνει. Ένα οικογενειακό πρόβλημα θα σας απασχολήσει και καλύτερα να αντιμετωπιστεί λίγο φιλοσοφικά. Αισθηματικά τα πράγματα παραμένουν σε συνεχή ένταση, Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία μιας εντυπωσιακής γνωριμίας, ένα ταξίδι ή μια πρόταση θα σας δώσει ερέθισμα είτε για μια ανανέωση ψυχής είτε για ένα καινούργιο κίνητρο που θα αναπτύξετε τους επόμενους μήνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιανουάριος συνεχίζει να είναι επεισοδιακός, καταναλωτικός και εύθραυστος. Τα προσωπικά σας άγχη δεν υποχωρούν και τα προβλήματα που έχετε λύνονται δύσκολα. Σε αυτά έρχονται να προστεθούν κάποιες νέες οικονομικές αντιξοότητες ή πιέσεις. Λειτουργήστε με ψυχραιμία και θάρρος. Ρίξτε τη δραστηριότητα σας στον επαγγελματικό τομέα και προβείτε σε διακανονισμούς με βάση την πίστωση χρόνου. Αισθηματικά η ατμόσφαιρα είναι συμπαθητική αλλά όχι κατάλληλη για μεγάλες προσδοκίες.

ΙΧΘΕΙΣ

Η περίοδος είναι νευρική, ορισμένες στιγμές δημιουργική και άλλες τόσες έχει αντιξοότητες που προκαλούν τα γεγονότα και οι άνθρωποι με τους συνεργάζεστε ή συμβιώνετε. Κινηθείτε διαλλακτικά και αποφύγετε ρίσκα ή επικίνδυνα εγχειρήματα. Ένα ξεκαθάρισμα σχέσεων γίνεται πιο απαραίτητο από ποτέ. Χρειάζεται να αναθεωρήσετε αρκετές από αυτές όπως και κάποιες συνήθειες οι οποίες σας στοίχισαν χρήματα. Αναζητήστε μια επαγγελματική ανανέωση ή αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες υιοθετήστε μια νέα τακτική και πολιτική για να αντιμετωπίσετε γενικότερη κατάσταση της κρίσης που σας επηρεάζει αρκετά.

oroskopos.gr

More in ΖΩΔΙΑ

To Top