Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Εξαιρετικά Δύσκολη εβδομάδα για 4 ζώδια.

Κριός

Προετοιμαστείτε για κάποιες αντιξοότητες, σχετικές με ένα οικογενειακό ζήτημα, ή ένα χρόνιο επαγγελματικό θέμα. Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου σας ανεφοδιάζει ψυχικά, για να φέρετε εις πέρας δύσκολες υποθέσεις. Πρακτικά, οικονομικά όμως θα πρέπει εσείς να κάνετε τον κόπο να βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Αξιοποιήστε επίσης και τον Ερμή, όσον αφορά στην επινόηση, ή το θάρρος της πρωτοβουλίας, ή ακόμη και της φαντασίας. Η προσέγγιση του Άρη με την Αφροδίτη σημαίνει ότι το ερωτικό ζήτημα θα σκάσει σαν ένα ωραίο βεγγαλικό. 

Ταύρος

Προσπαθώντας να οργανώσετε τη ζωή σας ακόμα μια φορά, αναπάντεχα και αιφνιδιασμοί θα μπουν στο δρόμο σας. Η εξάσκηση στις αναπροσαρμογές συνεχίζεται και το στενό περιβάλλον επιμένει να σας ταλαιπωρεί. Η ιδέα για τη φυγή από την πραγματικότητα φαντάζει απαγορευτική και η ένταση στο στενό περιβάλλον, ή στο σπίτι, παίρνει διαστάσεις πολέμου. Ο Ουρανός που διέρχεται από το ζώδιό σας τονίζει την ανυπακοή, ή την αντίδρασή σας και ο Κρόνος που κυριαρχεί στον Υδροχόο, υποστηρίζοντας μια πλανητική δυσαρμονία ως προς το ζώδιό σας, εμποδίζει επίμονα την πραγματοποίηση των όποιων επιθυμιών σας. Τέλος η κατάσταση στα ερωτικά σας είναι εξαιρετικά διχαστική.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου σας βοηθά να κερδίσετε χρόνο και σας εφοδιάζει οικονομικά για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις συσωρευμένες υποχρεώσεις και καθυστερήσεις των προηγούμενων εβδομάδων. Η δυσαρμονία στο παιχνίδι Ταύρου – Υδροχόου δοκιμάζει τον ψυχισμό σας από την τρελή συμπεριφορά των άλλων με τους οποίους είστε εξαρτημένοι κοινωνικά, ή επαγγελματικά. Με δυο λόγια το χρήμα που χρειάζεστε αργεί ακόμα να φανεί, αλλά αρχίζει μια πρώτη υποχώρηση στην ατυχία και στις δυσκολίες στον τομέα ετούτο.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, βοηθά να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας όσο μπορείτε και να βάλετε σε μια νέα αρχή τους βασικούς τομείς της ζωής σας που σας ταλαιπώρησαν εξαιρετικά τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι σκόπιμο να είναι οργανωμένη η δραστηριότητά σας και οι αποφάσεις σας όχι βιαστικές ή παράτολμες. Προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν ακόμα μια φορά. Είναι όμως σοφό να αφήσετε το χρόνο να δείξει την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε. Η προσέγγιση του Άρη και της Αφροδίτης στον Λέοντα εντείνει τα συναισθηματικά αλλά και τα οικονομικά θέματα. 

Λέων

Ο Ιούλιος συνεχίζει να είναι έντονος για πολλούς από εσάς ερωτικός, αλλά και για αρκετούς, βασανιστικός. Οι πλανητικές δυσαρμονίες μεταξύ Υδροχόου και Ταύρου γίνονται αιτία να υποστείτε παράπλευρες απώλειες, τόσο σε βασικούς τομείς, όσο και σε προσωπικές σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ευνοεί τη συγκρότηση του ψυχισμού σας και αυτός με τη σειρά του ενισχύει την άμυνά σας, τόσο την πρακτική, όσο και την επικοινωνιακή. Η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας λειτουργεί σαν την έκρηξη ενός ηφαιστείου και θέλει πολλή προσοχή ο χειρισμός τόσο των ερωτικών υποθέσεων που βρίσκονται σε κρεσέντο, όσο παράλληλα και των επαγγελματικών συνεργασιών που δοκιμάζονται από την πλευρά των άλλων.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου σας βοηθά να κάνετε επισκευές, αναθεωρήσεις και να φέρετε μερικές καινούριες αλλαγές, στον υπάρχοντα, οικονομικό σας προϋπολογισμό. Αναθεωρήστε κάποιες πρόσφατες αποφάσεις ή σκέψεις, σχετικά με τη διανομή του χρόνου και του χρήματος. Αν χρειαστεί, αυτοσχεδιάστε στα επαγγελματικά, αποφεύγοντας ρήξεις με ανθρώπους που έχουν δύναμη, ή ισχύ. Γενικότερα μη χάνετε την αισιοδοξία και μην αφήνετε την απογοήτευση να παίρνει μεγαλύτερη έκταση μέσα σας.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενισχύει την κοινωνική σας ζωή και δίνει μια νέα έμφαση στις δυνάμεις της αναπαραγωγής και της εξέλιξης στον επαγγελματικό τομέα, κυρίως για τους περισσότερο φιλόδοξους του ζωδίου σας. Η προσέγγιση του Άρη και της Αφροδίτης διευκολύνει την πραγματοποίηση προσδοκιών και τον ερχομό περισσότερο χρήσιμων ανθρώπων κοντά σας. Ο αγώνας και το ταξίδι συνεχίζονται. Μη βιάζεστε για κατασταλάξεις και για σύντομους προορισμούς. Οι άλλοι προσπαθούν να έχουν λόγο στη ζωή σας και εσείς να αποκρούσετε τις προθέσεις αυτές. 

Σκορπιός

Αν και οι έγνοιες συνεχίζονται, αρκετοί από εσάς θα μπορέσετε να αποδράσετε για λίγες διακοπές με τον σύντροφό σας. Θα βοηθηθείτε έτσι να σκεφτείτε με καθαρό μυαλό και να αποφασίσετε τα επόμενα βήματά σας στην εργασία. Πολλές συζητήσεις και άλλες δραστηριότητες θα σας δείξουν τι πρέπει να κάνετε και τι πρέπει να αποφύγετε. ΄Ενας φίλος μπορεί να σταθεί πολύτιμος σύμβουλος στα προβλήματά σας, γι αυτό μη διστάζετε να ζητήσετε τη βοήθειά του. Ακόμη, φροντίστε να μη δίνετε λαβή για σχόλια και παρεξηγήσεις και αποφύγετε αντιθέσεις με εκείνους οι οποίοι μπορούν να εμποδίσουν τις εξελίξεις στα θέματα που σας ενδιαφέρουν. 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου μπορεί να επηρεάσει σχέσεις και να δημιουργήσει αντιθέσεις στο προσωπικό σας περιβάλλον. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί, αλλά και διαλλακτικοί. Οι ευθύνες που έχετε επωμιστεί μπορεί να περιορίζουν κάπως την ελευθερία σας, αλλά σας βοηθούν να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας και καλό θα ήταν να διαπραγματευτείτε περισσότερο υπερασπίζοντας το συμφέρον σας. Οι συνεργασίες πρέπει να είναι ξεκάθαρες και να μην υπάρχουν γκρίζες ζώνες αρμοδιοτήτων. Αν πιέζεστε να πάρετε τώρα κάποιες αποφάσεις, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε ώστε να μην αμφιβάλλετε για αυτές.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου θα γίνει αφορμή να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή. Όλα όμως μπορούν να ξεπεραστούν με λίγη προσοχή και πολλή σύνεση που έτσι και αλλιώς διαθέτετε άφθονη. Φροντίστε όμως την υγεία σας και μην κουράζεστε σπαταλώντας πολύτιμες δυνάμεις. Οι ιδιοτροπίες των άλλων μπορεί να σας ενοχλούν, σας βοηθούν όμως να καταλάβετε μέχρι που μπορείτε να προσπαθείτε προς το παρόν. Οι βελτιώσεις στην εργασία χρειάζονται καλύτερη προετοιμασία πριν πείτε και πριν κάνετε αυτό που θέλετε. Τέλος, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, αν σας προειδοποιεί ότι μια σχέση ή μια συνεργασία δεν έχει τίποτα περισσότερο να σας προσφέρει.

Υδροχόος

Στις σχετικές δυσκολίες θα έχετε τη συμπαράσταση δικών  σας ανθρώπων κι έτσι όλα θα περάσουν πιο ανώδυνα από όσο υπολογίζατε. Φροντίστε να μην είστε απαισιόδοξοι και οργανώστε σωστά τη δραστηριότητά σας για να είστε αποτελεσματικοί.  Η εργασία μπορεί να σας δημιουργήσει εντάσεις με συνεργάτες και  πελάτες, αλλά ο χαρακτήρας σας δεν σας επιτρέπει να παρεκτραπείτε. Υπολογίστε στο πρακτικό σας συμφέρον και αποφύγετε ανώφελες συγκρούσεις με εκείνους που μιλάτε διαφορετική γλώσσα. Τα παιδιά επίσης θα σας απασχολήσουν με τα δικά τους θέματα και ιδιαίτερα τα μικρότερα, απαιτούν μεγαλύτερη φροντίδα εκ μέρους σας.

Ιχθύες

Φανείτε αισιόδοξοι στα αισθηματικά και μην γίνεστε πιεστικοί απέναντι στον σύντροφό σας, όταν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Συζητήστε τα θέματα που προκύπτουν και συνεννοηθείτε ώστε να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Οικονομικά μη χαλαρώνετε τις προσπάθειες που καταβάλετε και μην απογοητεύεστε από κάποιες δυσκολίες, οι οποίες θεωρούνται παροδικές. Ας μην πάρετε τώρα αποφάσεις για μια αγοραπωλησία και μη βιάζεστε να κλείσετε ένα ζήτημα κάνοντας έναν μεγαλύτερο συμβιβασμό από ότι το άλλο μέρος. Να θυμάστε ότι πάντα υπάρχουν προοπτικές για καινούριες επιδιώξεις!

oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top