Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν από την σημερινή πανσέληνο

Είσαι Ταύρος, Λέων, Σκορπιός η Υδροχόος; Αυτό σε αφορά.

Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου 2020 ή αλλιώς η πανσέληνος του χιονιού, δίνει τη δύναμη και την πρωτοβουλία να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου και να πάρεις αυτό που θέλεις. Αλλά προειδοποιεί επίσης να μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Ευτυχώς, αυτό το φεγγάρι σε βοηθά επίσης να κοιτάξεις προσεκτικά μια κατάσταση πριν προχωρήσεις σε αυτήν.

Advertisement

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι αυτά του σταθερού σταυρού, δηλαδή οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί τέλος δεύτερου και αρχές τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Πιο αναλυτικά:

Ταύρος

Η Πανσέληνος θα σε επηρεάσει αρκετά, με εξελίξεις στην οικογένεια και το σπίτι σου. Είναι, ωστόσο, η κατάλληλη στιγμή να γίνουν κάποιες αλλαγές, να τελειώσεις με κάποια ζητήματα που επαναλαμβάνονται και να απελευθερωθείς από ευθύνες που δε σου αναλογούν, ακόμα κι αν χρειαστεί να κοντραριστείς. Επαγγελματικά θα υπάρξουν φαινόμενα που θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου, κι ίσως είναι καιρός να δεις μήπως είναι πιο σωστό να αφήσεις τις εξελίξεις να πάρουν το δρόμο τους κι όπου βγουν. Σκέψεις αυτονόμησής σου επίσης πιθανές, και θα σου παρέχουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Λέων

Η πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σου κι είναι η ευκαιρία σου να μεγαλουργήσεις. Tραβάς τα βλέμματα πάνω σου σαν μαγνήτης και γίνεσαι το επίκεντρο ,πράγμα που απολαμβάνεις όσο τίποτα. Η ανάγκη σου να αποδείξεις την αξία σου, κάτω από μάλλον δύσκολες συνθήκες και προκλήσεις τόσο στον προσωπικό τομέα, όσο και σε αυτόν των ευρύτερων σχέσεών σου, θα είναι μεγάλη. Σε αρκετές περιπτώσεις, όμως, θα χρειαστεί να βάλεις στην άκρη το εγώ σου και να δώσεις προτεραιότητα στις ανάγκες των ανθρώπων σου ή σε μια συνεργασία που πρέπει να κρατηθεί. Αν είσαι μόνος, ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου.

Σκορπιός

Με την Πανσέληνο στο δέκατο οίκο σου, της καριέρας, έχεις τη δυνατότητα να προβληθείς και να αναγνωριστείς για ένα έργο σου και να βρεθείς στο προσκήνιο. Φρόντισε όμως να κινηθείς με διπλωματία για να έχεις θετικά αποτελέσματα. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με άτομα σε θέση εξουσίας και προσπάθησε να μην είσαι αλαζόνας και εγωιστής στην προσπάθειά σου να ξεχωρίσεις. Φέρε σε ισορροπία τα επαγγελματικά με την προσωπική σου ζωή, την οποία δεν πρέπει να παραμελήσεις τώρα, γιατί θα έρθουν προστριβές. Ίσως σκέφτεσαι μια αλλαγή κατοικίας ή να έχεις εξελίξεις σχετικά με ένα ακίνητο.

Υδροχόος

Advertisement

Με την Πανσέληνο στον 7ο οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών, παίρνεις χαρά και ικανοποίηση από το σύντροφό σου και τους συνεργάτες σου, εφόσον προηγουμένως έχεις προσπαθήσει για όλα αυτά. Ενισχύεις τους συναισθηματικούς δεσμούς και το πάθος στη σχέση σου, και δεν αποκλείεται μάλιστα να την επισημοποιήσεις. Αν ωστόσο οι σχέσεις σου δεν σε ικανοπιούν ίσως θελήσεις να απελευθερωθείς από αυτές. Αν είσαι μόνος ή μόνη ίσως ξεκινήσει ένα νέο πάθος με κάποιο άτομο που επιθυμούσες εδώ και καιρό. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες, άνοδος στην καριέρα και αναγνώριση της δουλειάς σου είναι επίσης μερικά από τα πιθανά σενάρια. Ωστόσο, δε θα αποφύγεις υπερβολές αλλά και εγωιστικές συμπεριφορές, που το πιο πιθανό είναι δημιουργήσουν εντάσεις, αλλά θα σου είναι αδύνατο να αποστασιοποιηθείς και να δεις τα πράγματα καθαρά.

πηγή

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top