Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια και οι εβδομαδιαίες τους προβλέψεις για 9-15 Μαρτίου 2020 από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Δραστηριοποιηθείτε και τακτοποιήστε νομικά και επαγγελματικά θέματα, ταξιδέψτε, κάντε τις προτάσεις σας και συναντήστε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Το πιθανότερο είναι ότι μετά τα μέσα του μηνός θα έχετε κάποιους λόγους να είστε ικανοποιημένοι  για την έκβαση ενός επαγγελματικού προβλήματος. Ακόμη ένα οικονομικό θέμα που καθυστερούσε αρχίζει τώρα να προωθείται. Αντιμετωπίστε  τα αισθηματικά σας θέματα με σύνεση και συγκατάβαση.

Advertisement

Ταύρος

Δεχθείτε τις απογοητεύσεις που περιμένετε – μία και τις έχετε προετοιμάσει με την συμπεριφορά σας – και προχωρήστε με λογική για γενική ψυχολογική αναδιοργάνωση. Οι φιλοδοξίες και τα σχέδια σας είναι πραγματοποιήσιμα αλλά απαιτούν περισσότερη δουλειά για να επιτύχουν. Πάντως αδιέξοδα δεν υπάρχουν για εσάς και το έχετε αποδείξει έντονα και στο παρελθόν. Αλλάξτε τακτική αν θεωρείτε ότι κάτι τέτοιο εξυπηρετεί τους στόχους σας!

Δίδυμοι

Κάποιες οικονομικές δυσκολίες είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένετε, γι’ αυτό φανείτε συντηρητικοί και μην ριψοκινδυνεύετε χρήματα σε άσκοπα έξοδα ή βεβιασμένες κινήσεις. Γενικά, η διάθεση σας δεν θα είναι σπουδαία και θα πρέπει να δείξετε υπομονή στις σχέσεις σας με τους άλλους. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει μία στασιμότητα που θα σας βοηθήσει να δείτε τις σχέσεις σας πιο ρεαλιστικά. Ένα πρόβλημα σχετικό με την εργασία ή το σπίτι βρίσκει τη λύση του και παίρνετε αποφάσεις για το μέλλον και την πρόοδό σας.

Καρκίνος

Υπάρχει  ο κίνδυνος να αποφασίσετε την διάλυση μιας συνεργασίας ή του γάμου σας αν υπάρχουν αφορμές τα δύο τελευταία χρόνια. Έχετε όμως υπόψη ότι τέτοια προβλήματα θα απαιτήσουν κόπο και χρόνο για να επιλυθούν και να ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Φροντίστε λοιπόν να μην είστε σπασμωδικοί στις ενέργειές σας. Κρατήστε θετική στάση απέναντι στις ανάγκες κάποιων αγαπημένων  σας ανθρώπων.

Λέων

Καλό θα είναι να αποφύγετε αντιθέσεις στις σχέσεις με τους άλλους και να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για έναν άνθρωπο που αγαπάτε. Αντιμετωπίστε με ρεαλισμό τα οικονομικά σας και προσπαθήστε να μην δημιουργήσετε νέες υποχρεώσεις. Αργότερα μέσα στον μήνα θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να διευθετήσετε τυχόν περιουσιακά θέματα.  Στον αισθηματικό τομέα επικρατεί αρκετή ένταση.

Παρθένος

Ξέρετε πως δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι δεχθήκατε μία κατάσταση ή αποφασίσατε τι ακριβώς θέλετε. Μία συζήτηση ή μία γνωριμία μπορεί να σας αναστατώσει. Προσπαθήστε να διατηρήσετε αμείωτη την αισιοδοξία και την δραστηριότητα σας και μην αφήνετε να σας κουράσουν ψυχικά οι δυσκολίες. Οι περισσότεροι από εσάς κάνετε σχέδια για το άμεσο μέλλον, αλλά θα πρέπει να οργανώσετε καλύτερα την στρατηγική σας. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τις ικανότητες που διαθέτετε να συνεννοείστε και να επικοινωνείτε!

Ζυγός

Προνοήστε για τυχόν απροσδόκητες επιπλοκές στα επαγγελματικά σας σχέδια και μην είστε έτοιμοι να δράσετε αρνητικά, αυτή τη στιγμή που η ευελιξία και η αισιοδοξία είναι τα μόνα όπλα σας για να τα «βγάλετε πέρα».Φροντίστε να μην σταματήσετε να προσπαθείτε για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και τους ανάλογους στόχους σας. Οικονομικά φανείτε συντηρητικοί και προνοητικοί. Μην αμελείτε θέματα υγείας και σωματικής σας άσκησης.

Σκορπιός

Άγχη εγωκεντρισμός και αρκετή κούραση σας περιμένουν κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Δεν θα ήταν άσκοπο να οργανώσετε τη δραστηριότητα σας έτσι ώστε να μπορείτε να ηρεμείτε και να ξεκουράζεστε για να μην υπάρξει άσχημος αντίκτυπος στην υγεία σας. Βρίσκεστε σε μία προσπάθεια να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας και γι΄ αυτό, θα βρεθούν λύσεις μετά τα μέσα του μήνα έστω και προσωρινές.  Στον αισθηματικό τομέα η κατάσταση βελτιώνεται και θα βρείτε τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας ή να δημιουργήσετε καινούριες.

Τοξότης

Advertisement

Είναι φρόνιμο να είστε πολύ προσεκτικοί σε όλους τους τομείς που σας ενδιαφέρουν αυτήν την περίοδο και να μην πάρετε αποφάσεις ούτε να  ξεκινήσετε κάτι σε θέματα που έχουν κάποια σημασία για την μελλοντική σας εξέλιξη. Φροντίστε να μην δημιουργηθούν αντιθέσεις στη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Φανείτε συγκαταβατικοί με τις δικές του ανάγκες, αφού καλύψετε ταυτόχρονα και τις δικές σας! Ταξίδια και μετακινήσεις παρουσιάζουν δυσκολίες και σκέφτεστε μήπως ήταν  καλύτερα να αναβληθούν.

Αιγόκερως

Η ζωτικότητα σας αυξάνεται και οι ευκαιρίες να την αξιοποιήσετε δεν λείπουν. Μην αμελείτε τη δουλειά σας και τις υποχρεώσεις που έχετε και μην διστάσετε να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες, αν χρειαστεί. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 9, σας δίνει τις δυνατότητες να ξεπερνάτε τις δυσκολίες έστω και την τελευταία στιγμή. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν σχετικές αναποδιές που όμως δεν θα κρατήσουν πολύ αν είστε συντηρητικοί. Μιλήστε περισσότερο διπλωματικά και αποφύγετε εντάσεις που δεν εξυπηρετούν τους στόχους σας.

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σας έχει αρχίσει μία καινούργια περίοδος που υπόσχεται καλύτερες μέρες. Παρόλα αυτά τώρα, αποφύγετε ότι μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις που θα σας στεναχωρούσαν. Δώστε βάρος σε ότι μπορεί να διευθετηθεί και σε ότι σας απαλλάσσει από μια στενάχωρη έγνοια. Η οικογένεια, οι συγγενείς, οι κοντινοί φίλοι θα σας απασχολήσουν και θα σας αποδιοργανώσουν. Οι λεπτομέρειες μπορεί να φανούν καθοριστικές στην εξέλιξη μιας επωφελούς συνεργασίας.

Ιχθύες

Προσπαθήστε να μην προγραμματίσετε νέα έξοδα γιατί μπορεί να αναγκαστείτε να αναλάβετε οικονομικές υποχρεώσεις που δεν είχατε υπολογίσει. Φανείτε προσεκτικοί σε τυχόν προτάσεις για επενδύσεις ή δάνεια και, γενικά, κάντε ότι μπορείτε για να μην χάσετε χρήματα από αφηρημάδα ή κακή διαχείριση. Επίσης αποφύγετε την ένταση στην οικογένεια καθώς οι περισσότεροι από εσάς δεν έχετε τώρα την κατάλληλη ψυχραιμία. Δεν είναι τώρα ο καιρός που θα προβάλετε τις αξιώσεις σας αλλά η εποχή που θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε όσα έχετε κατακτήσει.

oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top