Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Νοέμβριο 2019 για το ζώδιο σας, με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας
Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλό μήνα σε όλους!! Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 31.10 δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα σε ότι αφορά την επικοινωνία και εντείνει περισσότερο την καχυποψία και την περιέργεια σε σχέσεις συνεργασίας, οικονομικές συναλλαγές και προσωπική ζωή. Προβλήματα και καθυστερήσεις μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά πιθανές οικονομικές συναλλαγές και διευθετήσεις που θέλουμε να πετύχουμε, κάτι που μπορεί να εκτοξεύσει το άγχος στα ύψη. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 01.11 μας βοηθά να γίνουμε περισσότερο κοινωνικοί και εξωστρεφείς καθώς είναι σημαντικό για εμάς να βγούμε να διασκεδάσουμε να φλερτάρουμε.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 μας καλεί να κλείσουμε ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες και προέρχονται από το παρελθόν. Είναι επιτακτική ανάγκη να αποφύγουμε αντιπαραθέσεις πείσμα και αδιαλλαξία γιατί με αυτά που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Στις 19.11 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό και μας δίνεται η ευκαιρία να δραστηριοποιηθούμε έντονα σε ότι αφορά οικονομικές συνεργασίες και επενδύσεις και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να μας ενδιαφέρουν. Σημαντικό είναι ότι το πάθος απογειώνεται και σε προσωπικό επίπεδο και μπορούμε να βιώσουμε μοναδικές στιγμές αισθησιασμού και έρωτα με το ταίρι μας ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.

Advertisement

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και στις 26.11 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να μας ενδιαφέρουν. Ανοίγει επίσης ένας νέος κύκλος σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον που μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Καλό είναι βέβαια να αποφύγουμε πιθανές αντιπαραθέσεις που προέρχονται από άγχη, ανασφάλειες και φοβίες και μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω στρέφοντας την προσοχή μας σε ότι αφορά την αυτοπροβολή μας μέσα από την επαγγελματική ζωή. Σημαντικό είναι για εμάς να αναγνωριστούμε στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, προσοχή μόνο γιατί αυτό μπορεί να γίνει αυτοσκοπός και να χάσουμε το συναισθηματισμό και την επαφή με τις ευαισθησίες μας.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό στις 19.11 και δραστηριοποιείσαι έντονα σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επαγγελματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Είναι κυρίαρχο για εσένα να καταφέρεις να αναπτύξεις όσο γίνεται την οικονομική σου ευρωστία μέσω των συνεργασιών σου, πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να μπεις σε παιχνίδια υπόγεια που θα προκαλέσουν ένταση με τους γύρω σου. Το πάθος και η επιθυμία να βιώσεις έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν στο να απογειωθεί η σχέση σου, παράλληλα όμως εντείνεται η καχυποψία και η ζήλια και αυτό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα και σκηνές ζηλοτυπίας που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26.11 σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών σεμιναρίων και ημερίδων που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Νομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να κλείσεις κεφάλαια και να ανοίξεις καινούργια. Ένα νέο ξεκίνημα πιθανό είναι να υπάρξει και στις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς δεν αποκλείεται να κρατήσεις κοντά σου τα πρόσωπα που θεωρείς ότι σε γεμίζουν αισιοδοξία, χαρά, θετική σκέψη. Προσεκτικός μόνο θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά οικονομικές συνεργασίες και συναλλαγές γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα που θα οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις.

2ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 11.11 επηρεάζει το δεκαήμερο σου εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις προς ποια κατεύθυνση μπορείς να κινηθείς σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και συναλλαγές που μπορεί να υπάρξουν. Προσοχή σε συμφωνίες που μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα περίμενες. Καλά θα κάνεις να αφήσεις σημαντικές συζητήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις στην προσωπική σου ζωή για αργότερα γιατί η έντονη καχυποψία και η ανασφάλεια που επικρατεί μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Επιστρέφοντας σε ορθή πορεία στις 20.11 μπορείς να δρομολογήσεις με αργούς ρυθμούς επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν και οικονομικές συναλλαγές με τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς και δημόσιο που μπορεί να σε έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 σε καλεί να κλείσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως καθώς δεν αποκλείεται να εκκρεμούν ζητήματα από το παρελθόν που ακόμα δεν έχεις φροντίσει να λυθούν. Πιθανό είναι παράλληλα να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σου απολαβές καθώς συζητήσεις που έχουν αρχίσει σε προηγούμενη περίοδο μπορεί τώρα να τελεσφορήσουν και να σηματοδοτήσουν για σένα την αύξηση του εισοδήματός σου ή κάποιο μπόνους που μπορεί να σου δώσει ψυχολογική και οικονομική ανάσα. Σε προσωπικό επίπεδο σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις θέματα που μπορεί να σου δημιουργούσαν φοβίες αρκεί να αφήσεις την καχυποψία και την ζήλεια στην άκρη.

3ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 31.10 επηρεάζει το δεκαήμερο σου δημιουργώντας ιδιαίτερα προβλήματα σε ότι αφορά τις οικονομικές τους συναλλαγές και επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να θέλεις να πραγματοποιήσεις. Μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία για το αν σε καλύπτει το ταίρι σου, αν αντιλαμβάνεται τον τρόπο που θέλεις να είσαι μαζί του, αν σου δημιουργεί την ασφάλεια που εσύ αναζητάς. Η ζήλια και η καχυποψία μπορεί να δημιουργήσουν έντονες καταστάσεις καλό είναι να αποφύγεις τις όποιες αντιπαραθέσεις γιατί οι παρερμηνείες και παρεξηγήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην κατάληψη το συζητήσεων που επιδιώκεις με το ταίρι σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και ήρθε η στιγμή να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να σου δημιουργούν άγχος και φοβία. Καθοριστικές μπορεί να είναι οι οικονομικές συμφωνίες που μπορείς να πετύχεις αφού στηρίζεσαι στη ρεαλιστική σκέψη, στην ωριμότητα, στην ενσυναίσθηση και στη διαίσθηση που σε καθορίζουν και είναι αυτά τα συστατικά που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο για να κινηθείς σε θετικό πλαίσιο και να έχεις τα ευτυχεστέρα αποτελέσματα για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό στις 19.11 και εντείνει και ανεβάζει κατακόρυφα τη νευρικότητα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια ανταγωνιστικές τάσεις και εγωισμός που μπορεί να απασχολήσουν τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Είναι προτιμότερο να δραστηριοποιηθείς σε νέες συνεργασίες που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σχέδια που έχεις παρά να εγκλωβιστείς σε αρνητικές καταστάσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Καλά θα κάνεις επίσης να μην επιτρέψεις να σε επηρεάσουν πιθανές επιθέσεις που μπορεί να δεχτείς επιθέσεις που έρχονται πιθανά μόνο από ανασφάλεια των γύρω σου και όχι από τις δικές σου ενέργειες.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26.11 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις και συναλλαγές σε σχέση με τρίτους αλλά και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρει πολύ να πραγματοποιήσεις. Η διαίσθησή σου θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πώς θα κινηθείς για αυτό μην διστάσεις να την ακούσεις και να την εμπιστευτείς γιατί είμαι αυτή που θα σε οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα. Μία νέα αρχή μπορεί να υπάρξει και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς θέλεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και να βιώσεις την απόλυτη συγχώνευση μαζί του. Φρόντισε μόνο να αποφύγεις την έντονη καχυποψία και πιθανές αντιπαραθέσεις που μπορεί να οδηγήσουν στην απομάκρυνσή του από σένα γιατί είναι αυτό που τελικά θα σε πληγώσει.

2ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 11.11 επηρεάζει το δεκαήμερο σου δημιουργώντας ιδιαίτερα προβλήματα επικοινωνίας σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή αλλά και τις συνεργασίες σου. Εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν στην εξέλιξη νέων συνεργασιών που θέλεις να προωθήσεις, καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο για να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις από τους συνεργάτες και το ταίρι σου και να μην προβείς σε νέες κινήσεις που το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως περιμένεις. Επιστρέφοντας σε ορθή πορεία στις 20.11 μπορείς με αργούς ρυθμούς να κάνει κινήσεις προς την κατεύθυνση των συνεργασιών που σε ενδιαφέρουν καθώς πα θα έχεις και εσύ ξεκάθαρη σκέψη για το πώς θέλεις να κοιμηθείς και τι σε ικανοποιεί.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Σκορπιό στις 12.11 στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε καλεί να κλείσει ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν από το παρελθόν και ακόμα δεν έχουν βρει λύση. Η αυτοπεποίθηση, ο ρεαλισμός και ο δυναμισμός του δείχνεις εναρμονίζονται με την κατανόηση και τη διαίσθηση και μπορούν να δώσουν σημαντικά αποτελέσματα, αρκεί να μην εμπλακείς με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου σε φραστικές αντιπαραθέσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να έρθουν στη ζωή σου ήρθε ο καιρός να κλείσεις κεφάλαια με δυναμικό και αποφασιστικό τρόπο.

3ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 31.10 επηρεάζει το δεκαήμερο σου εντείνοντας επικοινωνιακά προβλήματα σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις που δεν θα καταλήξουν με τον τρόπο που θα ήθελες λόγω παρεξηγήσεων και παρερμηνειών που μπορεί να προκύψουν. Μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα καθώς σκέφτεσαι εάν σε καταλαβαίνουν εάν είναι αυτή που ικανοποιούν τις ανάγκες σου εάν πληρούν τις προϋποθέσεις για να βρίσκονται δίπλα σου. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε σημαντικές συζητήσεις αυτή την περίοδο, να μην μπεις σε διαδικασία αποφάσεων γιατί το πιθανότερο είναι όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία να το μετανιώσεις.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Σκορπιό στις 12.11 προσανατολίζει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε καταστάσεις που πρέπει να κλείσουν και εκκρεμούν από το παρελθόν. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στο πώς εκφράζεις και τι εκφράζεις γιατί οι παρεξηγήσεις στην επικοινωνία μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση σου. Εκμεταλλεύσου τη λογική και το ρεαλισμό που σε διέπει, την έντονη ενσυναίσθηση και την κατανόηση που μπορείς να δείξεις και φρόντισε να προχωρήσεις στην οριστική επίλυση ζητημάτων που ταλανίζουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν σε αφήνουν να χαρίσει στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Advertisement

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό στις 19.11 και ανεβάζει κατακόρυφα τους ρυθμούς σε ότι αφορά την καθημερινότητα πιθανές υποχρεώσεις και αγγαρείες που καλείσαι να αναλάβεις για να διεκπεραιώσεις. Είναι γεγονός ότι θέλεις να είσαι άψογος στο εργασιακό πεδίο και αυτό είναι κάτι που σου δημιουργεί επιπλέον άγχος. Καλό είναι βέβαια να προσπαθήσεις να το ελέγξεις γιατί το πιθανότερο είναι να εκτονωθείς στους γύρω σου μέσω της γκρίνιας και της επικριτικής διάθεσης που σε διέπει. Καθοριστικό είναι να μπορέσεις να εκτονώσεις αυτό το ψυχικό δυναμικό μέσω της γυμναστικής ή κάποιο είδους άσκησης που μπορεί να σε βοηθήσει στο να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να αποβάλλεις δημιουργικά τα νεύρα σου.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26.11 σου δίνει την ευκαιρία να μπεις σε μία νέα περίοδο σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες συνεργασίες ή γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή. Καθοριστικές αποφάσεις μπορεί να παρθούν και στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου αφού δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να μετακομίσεις με το ταίρι σου ή να την χρησιμοποιήσεις. Φρόντισε μόνο να μην υπάρξουν εκρηκτικές καταστάσεις στον εργασιακό χώρο που θα επηρεάσουν την πορεία της προσωπικής του ζωής.

2ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 11.11 επηρεάζει το δεκαήμερο σου δημιουργώντας ιδιαίτερα προβλήματα σε ότι αφορά την πορεία εργασιακών θεμάτων που έχεις αναλάβει. Καλά θα κάνεις να μην προβείς σε βεβιασμένες κινήσεις ή συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο με συναδέλφους γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν παρεξηγήσεις λόγω του προβλήματος που υπάρχει στην επικοινωνία ή των παρερμηνειών που πιθανά να μπουν εμπόδιο το να βρεθούν λύσεις. Έντονη είναι η εσωτερική διεργασία για το αν η δουλειά στην οποία βρίσκεσαι σε καλύπτει, καλό είναι να περάσει σε σημαντικές αποφάσεις γιατί αργότερα δεν αποκλείεται να το μετανιώσεις. Επιστρέφοντας σε ορθή πορεία στις 20.11 μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα προς την εξέλιξη των ζητημάτων σου, όπως επίσης να πάρεις πρωτοβουλίες για συζητήσεις που θα δώσουν λύσεις σε προβλήματα στο συναδελφικό χώρο.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 σε καλεί να κλείσεις καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε ταλαιπωρούν σε ψυχολογικό επίπεδο. Η ένταση όμως της καθημερινότητας είναι τέτοια που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις κάτι που θα πρέπει να έχεις υπόψη σου. Φρόντισε να μην αφήσεις την καχυποψία και τη ζήλια να επηρεάσει τις σχέσεις στον εργασιακό χώρο γιατί θα επηρεαστεί σε έντονα και δεν θα σου είναι εύκολο να λειτουργήσεις στη σωστή κατεύθυνση.

3ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 31.10 επηρεάζει το δεκαήμερο σου προκαλώντας ένταση στην επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται στον συναδελφικό περίγυρο, κάτι που θα βάλει εμπόδια στην εξέλιξη εργασιακών ζητημάτων υποχρεώσεων και αγγαρειών που έχεις αναλάβει. Έντονη είναι η εσωτερική αναζήτηση για το αν η δουλειά που βρίσκεσαι σε καλύπτει καλά θα κάνεις βέβαια να σκεφτείς πολύ καλά αυτή την περίοδο τι πραγματικά είναι αυτό που σε ικανοποιεί και να δρομολογήσει τις εξελίξεις όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία. Διαφορετικά το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από κινήσεις που μπορεί να πραγματοποιηθούν τώρα και αργότερα να δεις ότι δεν είναι αυτό που πραγματικά εσύ τελικά θέλεις στη ζωή σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να ακόμα εκκρεμούν και καθημερινές καταστάσεις ή εργασιακές υποχρεώσεις που καλείσαι να κλείσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι καθώς η νευρικότητα μπορεί να σε οδηγήσει στο να συγκρουστείς με πρόσωπα εμπλεκόμενα σε υποθέσεις δικές σου, κάτι όμως που δεν θα ωφελήσει στην επίλυσή τους. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και ακολούθησε την, διαφορετικά η καχυποψία θα κατακλύσει το μυαλό σου και οι αντιπαραθέσεις θα είναι έντονες επηρεάζοντας σχέσεις που έχεις με πρόσωπα σε καθημερινό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό στις 19.11 δίνοντάς σου την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς κυρίως σε ότι αφορά δημιουργικά ενδιαφέροντα που σε απασχολούν και θέλεις να αναπτύξεις. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σου εκτοξεύονται και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές τόσο στις παρέες που θα βρεθείς όσο και στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να κυνηγήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Η γενναιοδωρία σου είναι εμφανέστατη, αυτό όμως που θα πρέπει να περιορίσεις είναι πιθανές εγωιστικές και εγωκεντρικές τάσεις που μπορεί να προκαλέσουν τη δυσαρέσκεια τόσο στο σύντροφο όσο και στο περιβάλλον που κινείσαι. Άφησε περιθώριο στους γύρω σου να δείξουν τι πραγματικά επιθυμούν από σένα γιατί μόνο τότε θα μπορέσεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με ηρεμία και χαρά.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26.11 σε ωθεί σε μία νέα αρχή σε ότι αφορά την εργασιακή σου προοπτική και καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχει. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες προτάσεις σε ότι αφορά δουλειές που σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς η δεν αποκλείεται να υπάρξει μία νέα προοπτική σε καθημερινό επίπεδο που να αλλάξει τη ρουτίνα σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι συγκρούσεις κυρίως με το ταίρι ή φιλικά πρόσωπα που μπορεί να σε προβληματίσουν και να σε οδηγήσουν στο να αποστασιοποιηθεί σε από αυτά. Επικεντρώσου στο να αποδώσεις όσο καλύτερα μπορείς σε εργασιακό επίπεδο και απέφυγε εντάσεις που μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν.

2ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 11.11 επηρεάζει το δεκαήμερο σου εντείνοντας την εσωστρέφεια σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς μπαίνεις σε μία ιδιαίτερη διεργασία σε ότι αφορά το ταίρι σου. Σκέψεις όπως αν περνάς όμορφα μαζί του, αν σε καλύπτει σε ότι αφορά τον έρωτα, αν είναι αυτό το πρόσωπο που μπορεί να σου δώσει χαρά έρχονται στο μυαλό σου και σε προβληματίζουν. Φρόντισε μόνο να μην μπεις σε διαδικασία συζητήσεων γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που επιθυμείς λόγω της δύσκολης επικοινωνίας και πιθανών παρερμηνειών. Επιστρέφοντας σε ορθή πορεία στις 20.11 μπορείς να αδράξεις την ευκαιρία για να πραγματοποιήσεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου που θα αφορούν τη βελτίωση της σχέσης σας καθώς τότε θα ξέρεις και εσύ πραγματικά τι είναι αυτό που θέλεις από εκείνο.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 προσανατολίζει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις, την προσωπική σου ζωή, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και θέλεις να προωθήσεις. Δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν έντονα στην προσωπική σου ζωή, καλά θα κάνεις να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με το ταίρι σου. Φρόντισε να λειτουργήσεις με λογική με την ωριμότητα που απαιτείται για να δείξεις την κατανόηση που χρειάζεται για να ξεπεραστούν πιθανά προβλήματα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με φιλικά πρόσωπα απέφυγε τις εντάσεις δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

3ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 31.10 επηρεάζει το δεκαήμερο σου προκαλώντας ιδιαίτερα προβλήματα σε ότι αφορά την επικοινωνία σε σχέση με το σύντροφό σου, κάτι που μπορεί με ευκολία να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και να προκαλέσει ένταση και νευρικότητα. Έντονες είναι οι σκέψεις για το αν είσαι ικανοποιημένος με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου αν βιώνεις τον έρωτα όπως πραγματικά θέλεις, είναι προτιμότερο όμως να μην προβείς σε συζητήσεις αυτή την περίοδο ή αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε ότι αφορά τον έρωτα γιατί όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία το πιθανότερο είναι να μετανιώσεις και να μην είναι εύκολο να επανορθώσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν στη ζωή σου μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα σκέψου καλά πριν αποφασίσεις να δώσεις άλλη μία ευκαιρία.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 και καλείσαι να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν φιλικές και ερωτικές σχέσεις, ομαδικές και δημιουργικές δράσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Οι αντιπαραθέσεις μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν και νευρικότητα σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι για να καταφέρεις να βρεις την ισορροπία που χρειάζεται και με λογική και ευαισθησία να προχωρήσεις στο να οριστικοποιήσεις και να αφήσεις πίσω σου ζητήματα που μόνο εμπόδια βάζουν στην προσωπική σου εξέλιξη σε σχέση με τους γύρω σου.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό στις 19.11 και εκτοξεύει τη νευρικότητα στα ύψη κυρίως σε ότι αφορά τον οικογενειακό περίγυρο καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή, άγχος και θυμός που μπορεί να κρύβεται καλά μέσα σου επηρεάζοντας τις σχέσεις με οικεία πρόσωπα. Σημαντικό είναι να μπορέσεις να χαλιναγωγήσεις την έντονη νευρικότητα γιατί μπορεί να σε οδηγήσει σε μετωπικές συγκρούσεις στο οικογενειακό επίπεδο που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εργασίες που θα πρέπει να κάνεις στο προσωπικό σου χώρο καλό είναι να προχωρήσεις προς αυτή την κατεύθυνση για να κλείσει ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26.11 σου δίνει την ευκαιρία να βιώσεις μοναδικά τον έρωτα καθώς δεν αποκλείεται να μπεις σε μία νέα περίοδο σε ότι αφορά την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή να υπάρξει μία σημαντική νέα γνωριμία για τον αδέσμευτο πού να απογειώσει την προσωπική σου ζωή. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει το γεγονός ότι θα καταφέρεις να ελέγξεις τη νευρικότητα που μπορεί να υπάρχει λόγω οικογενειακών καταστάσεων γιατί υπάρχει ο φόβος να εκτονωθεί στην ερωτική σου σχέση και να προκληθούν εντάσεις άνευ λόγου και αιτίας. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να δραστηριοποιηθείς σε ότι αφορά δημιουργικά ενδιαφέροντα που έχεις γιατί μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για σημαντικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο τομέα.

2ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 11.11 επηρεάζει το δεκαήμερο σου δημιουργώντας ιδιαίτερα προβλήματα στην επικοινωνία σου με πρόσωπα της οικογένειας, γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσεις σημαντικές συζητήσεις για αργότερα καθώς το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως εσύ επιθυμείς. Έντονες είναι οι σκέψεις για το αν η οικογένειά σου σε καταλαβαίνει, φρόντισε όμως να μην εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι γιατί το πιθανότερο είναι να παρερμηνεύουν και να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Επιστρέφοντας σε ορθή πορεία στις 20.11 θα σου δοθεί η ευκαιρία να δρομολογήσεις σημαντικές συζητήσεις σε ό τι σε απασχολεί στο οικογενειακό πεδίο επιδιώκοντας να εκφράσεις αυτά που νιώθεις αλλά και να ακούσεις με κατανόηση και προσοχή αυτά που οι άλλοι θέλουν από σένα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 κλείνει ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν που ακόμα να σε ταλαιπωρούν. Γεγονός είναι ότι δείχνεις ρεαλισμό, μεθοδικότητα, την ευαισθησία που χρειάζεται όταν χρειάζεται και αυτό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να οριστικοποίησης θέματα μακριά από νεύρα και ένταση. Διαφορετικά οι φραστικές αντιπαραθέσεις μπορεί να επικρατήσουν και να χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου και των νεύρων σου κάτι που θα προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού σου χώρου ή της οικογένειας.

3ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 31.10 επηρεάζει το δεκαήμερο σου προκαλώντας σημαντικά ζητήματα σε ότι αφορά τον τρόπο που επικοινωνείς με οικογενειακά πρόσωπα, κάτι που θα πρέπει να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες πού να οδηγήσουν σε προστριβές. Συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία φαίνεται να βρίσκουν εμπόδια και να καθυστερούν δείξτε υπομονή γιατί σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς πολύ καλά αν αυτές είναι συμφέρουσες ή όχι για εσένα. Μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία για το αν τα πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος αντιλαμβάνονται αυτά που θέλεις από εκείνα καλά θα κάνεις να περιμένεις μέχρι ο Ερμής να επιστρέψει σε ορθή πορεία για να εκφράσεις αυτά που νιώθεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 προσανατολίζει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τον επαγγελματικό και οικογενειακό περίγυρο και αποφάσεις που πιθανόν να χρειάζεται να πάρεις για να κλείσει ζητήματα που υπάρχουν από το παρελθόν. Φρόντισε να μην χάσεις τη λογική την ευαισθησία και την ωριμότητα που σε διακρίνει γιατί θα σε βοηθήσουν στο να πάρεις αποφάσεις για να προωθήσεις ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να θυμάσαι ότι η νευρικότητα που μπορεί να επικρατήσει θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα για αυτό απέφυγε τις φραστικές αντιδικίες με ανώτερους ή πρόσωπα της οικογένειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό στις 19.11 ενεργοποιώντας σε σέ ότι αφορά εμπορικά ζητήματα, δημόσιες σχέσεις και επικοινωνιακές δράσεις που κυρίως σε ενδιαφέρουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι θέλεις να έρθεις κοντά σε πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που επιδιώκεις να συναναστραφείς κυρίως. Καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς σε σπουδές και γνώσεις που μπορεί να θέλεις να ασχοληθείς γιατί οι συνθήκες είναι ιδανικές και μπορείς να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι πιθανή η νευρικότητα καθώς βαριέσαι εύκολα και καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα. Η μεταβαλλόμενη διάθεση σου μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με τον κοντινό σου περίγυρο για αυτό φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό για να μην υπάρχουν συγκρούσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26.11 δημιουργεί συνθήκες για μία νέα αρχή σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Καλά θα κάνεις να δεις τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά σε ότι αφορά οικεία πρόσωπα ή καταστάσεις που μπορεί να απασχολούν το οικογενειακό περιβάλλον. Πιθανό είναι να πάρεις αποφάσεις για τη δική σου οικογένεια ή για την μετακίνησή σου από την πατρική. Το βέβαιο είναι ότι ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου που θα πρέπει να το διαχειριστείς μακριά από κυκλοθυμικές τάσεις και νευρικότητα που μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν.

2ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 11.11 επηρεάζει το δεκαήμερο σου προκαλώντας ένταση και προβλήματα στην επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Καλά θα κάνεις να μην επιδιώξεις σημαντικές συζητήσεις αυτή την περίοδο καθώς το πιθανότερο είναι να καταλήξουν σε ένταση και αντιδικίες. Εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες και επικοινωνιακές δράσεις, φρόντισε να σκεφτείς καλά αν είναι πραγματικά αυτά που σε ενδιαφέρουν να ακολουθήσεις. Επιστρέφοντας σε ορθή πορεία στις 20.11 μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες για σημαντικές συζητήσεις με κοντινά σου πρόσωπα όπου θα λύσεις ζητήματα που πιθανά σε απασχόλησαν τον προηγούμενο καιρό.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να ήρθε η στιγμή να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να προβληματίζουν το περιβάλλον που κίνησε. Προσοχή θα πρέπει να δείξει σε πιθανή ένταση που μπορεί να υπάρξει γι’ αυτό καλείσαι να βρεις την ισορροπία και τη χρυσή τομή με πρόσωπα σημαντικά δικά σου. Η ωριμότητα που θα δείξεις, η αποφασιστικότητα για να ξεπεραστούν πιθανά ζητήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου, η ενσυναίσθηση και η κατανόηση θα βοηθήσουν στο να ισορροπήσουν οι καταστάσεις και να αποφύγεις συγκρούσεις που δεν έχουν κανένα νόημα.

3ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 31.10 επηρεάζει το δεκαήμερο σου δημιουργώντας ιδιαίτερα προβλήματα σε ότι αφορά την επικοινωνία με το κοντινό σου περίγυρο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις λόγω παρερμηνειών που μπορεί να ταλανίζουν τη σχέση σου. Καθυστερήσεις σε μετακινήσεις ή εμπόδια σε εμπορικές συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν, δείξε ψυχραιμία και σκέψου καλά αν νέα τα βήματα που θέλεις να πραγματοποιήσεις είναι ιδανικά για εσένα γιατί δεν αποκλείεται τελικά να ανακαλύψεις ότι δεν σου ταιριάζουν. Μπαίνεις σε μία εσωτερική διαδικασία σε ότι αφορά τα κοντινά σου πρόσωπα για το αν σε αντιλαμβάνονται καταλαβαίνουν τον τρόπο που σκέφτεσαι καλύπτουν τις ανάγκες σου. Μην βιαστείς σε συζητήσεις αυτή την περίοδο γιατί το πιθανότερο είναι να μην καταλήξουν όπως ελπίζεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 σε καλεί να κλείσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν τις σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό συγγενικό και φιλικό περιβάλλον και που μπορεί να εκκρεμούν καιρό και να μην έχουν ακόμα επιλυθεί. Η ένταση καραδοκεί και οι φραστικές αντιδικίες μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Φρόντισε να επικεντρωθείς με ωριμότητα και καλή διάθεση στο να ξεπεράσεις προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν και να δώσεις την ευκαιρία στη σχέση σου να κλείσουν ένα κύκλο που πραγματικά τους έχει ταλαιπωρήσει

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό στις 19.11 και σε δραστηριοποιεί κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι σημαντικό για εσένα να αυξήσεις το εισόδημά σου, αυτό όμως το κάνεις με υπομονή και επιμονή καθώς δεν θα διστάσεις να δρομολογήσεις νέα σχέδια με αργά και σταθερά βήματα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υπερβολική τάση συντήρησης ή σπατάλης που μπορεί να εκδηλώσεις και πιθανά να δημιουργήσει προβλήματα στη συμπεριφορά σου με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή το πείσμα και η κτητικότητα κυριαρχούν και μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα με το ταίρι σου για αυτό φρόντισε να αποφύγεις εριστικές συμπεριφορές που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26.11 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο καθώς του δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις συνεργασίες και να συναλλάσσεσαι με πρόσωπα που μπορούν να δώσουν νέα διάσταση στα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Πιθανό είναι να πάρεις αποφάσεις σε ότι αφορά νέες γνώσεις και σπουδές που θέλεις να πραγματοποιήσεις καθώς σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Φρόντισε μόνο να μην επικρατήσουν ανασφάλειες και πείσμα γιατί θα επηρεάσουν η σχέση με το κοντινό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα.

Advertisement

2ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 11.11 επηρεάζει το δεκαήμερο σου και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο αναβολές στην επίλυση οικονομικών ζητημάτων που μπορεί να επιβιώσει. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έρθουν έξοδα και χρέη που εκκρεμούν από το παρελθόν και πάλι στο προσκήνιο και να κληθείς να τακτοποιήσεις, κάτι που πιθανά να σου δημιουργήσει άγχος. Φρόντισε να σκεφτείς πολύ καλά τις επόμενες οικονομικές κινήσεις που θα κάνεις και να μην βιαστείς να δραστηριοποιηθείς σε νέα σχέδια γιατί το πιθανότερο είναι στο τέλος να απογοητευτείς ή να μην εξελιχθούν όπως τα περίμενες. Επιστρέφοντας σε ορθή πορεία στις 20.11 σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις την επίλυση χρεών και λογαριασμό αλλά και πιθανές συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματος όπου μπορεί να εξελιχθούν ευνοϊκά.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι πρέπει να κλείσεις ζητήματα που πιθανά εκκρεμούν από το παρελθόν ή συμφωνίες που ακόμα δεν έχουν τελεσφορήσει. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς στον εγωκεντρισμό και στην καχυποψία γιατί είναι αυτά που θα δυναμιτίσουν το κλίμα με τους γύρω σου ή τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Μπορείς με ώριμη σκέψη διεισδυτικότητα και ενσυναίσθηση να αντιληφθείς πως πρέπει να κοιμηθείς και να κλείσει ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

3ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 31.10 επηρεάζει το δεκαήμερο σου και μπαίνει σε μία εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Δεν αποκλείεται να κάνεις νέα σχέδια σε ότι αφορά την διεύρυνση των οικονομικών σου καλά θα κάνεις όμως να τα σκεφτείς πολύ καλά αυτή την περίοδο και όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία να δραστηριοποιηθεί προς την επίτευξή τους. Έντονος είναι ο αναλογισμός σε ότι αφορά το σύντροφό σου ή πιθανή νέα γνωριμία για το αν είναι ο άνθρωπος αυτός που σου χαρίζει την ασφάλεια και σταθερότητα που χρειάζεσαι. Καλά θα κάνεις να μην βιαστείς να προβείς σε συμπεράσματα ή να μην επιδιώξεις συζητήσεις γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δυναμιτίσεις τη συζήτηση στην ατμόσφαιρα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα με τράπεζες και δημόσιο αλλά και επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς. Καλά θα κάνεις να κλείσεις κύκλους ζητημάτων που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σε ταλανίζουν και να σου δημιουργούν άγχος. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι σου δίνεται η ευκαιρία μέσω της διαίσθησης και της λογικής σκέψης να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα και να πάρεις τα επιθυμητά για αποτελέσματα. Αρκεί να φροντίσεις να μην μπεις σε διαδικασία φραστικών αντιπαραθέσεων και εξουσιαστικών παιχνιδιών που τελικά θα δυναμιτίσουν το κλίμα με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι ή το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου στις 19.11 και δραστηριοποιείσαι έντονα σε όλο το φάσμα των ενδιαφερόντων σου κυρίως όμως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να κινητοποιηθείς για να πάρεις πρωτοβουλίες ιδιαίτερα σε ότι αφορά το επαγγελματικό πεδίο καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες συνεργασίες ή να υπάρξουν προτάσεις που να σε ενδιαφέρουν πάρα πολύ. Καλά θα κάνεις να προσέξεις γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα επιθετικός ή εριστικός με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο που σκέφτεσαι ή κινείσαι. Ο εγωισμός και η υποκειμενικότητα θα δυναμιτίσουν το κλίμα και στην προσωπική σου ζωή φρόντισε να κρατήσεις το μέτρο.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26.11 σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα νέο άνοιγμα σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που μπορεί να ωφελούν ιδιαίτερα σε ότι αφορά το οικονομικό πεδίο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σχέδια για νέους φόρους εισοδήματος που θέλεις να δραστηριοποιήσεις, το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων και νευρικότητας με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι συνέχεια και που είναι σημαντικά για σένα γιατί αυτό θα σε επηρεάσει και σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς η απόσταση που μπορεί να προκληθεί θα σε πληγώσει.

2ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου από τις 11.11 επηρεάζει το δεκαήμερο σου και μπαίνεις σε μία εσωτερική διαδικασία σε ότι αφορά το ποιος είχε και ποιον δρόμο θέλει να ακολουθήσεις σε ότι αφορά τη ζωή σου. Πιθανό είναι να θεωρήσεις ότι τα πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου δεν μπορούν να αντιληφθούν πως πρέπει να κινηθείς ή πως θέλεις να κινηθείς και να μη σε ικανοποιούν. Φρόντισε να είσαι προσεκτικός τον τρόπο που εκφράζεσαι είχε τι μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επιθετικός και εριστικός με τους συνεργάτες ή το σύντροφό σου. Επιστρέφοντας σε ορθή πορεία στις 20.11 μπορείς να μπεις σε διαδικασία σημαντικών συζητήσεων εκφράζοντας σκέψεις και ανάγκες που πιθανά έχεις και θέλεις να γνωστοποιήσεις τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ταύρο στις 12.11 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και καλείσαι να λύσει ζητήματα που πιθανόν να υπάρχουν από το παρελθόν ή σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Καλά θα κάνεις να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων και να αποφύγεις τις φραστικές έντασης που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Πρέπει να εμπιστευτείς την ώριμη σκέψη, τη λογική δράση, την έντονη ενσυναίσθηση και κατανόηση που μπορείς να δείξεις γιατί είναι αυτά που θα λειτουργήσουν ευεργετικά το να κλείσεις θέματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χωρίς να διαταραχθούν σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

3οδεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου από τις 31.10 επηρεάζει το δεκαήμερο σου εντείνοντας την εσωστρέφεια και τη δυσκολία στο να εκφράσεις με άμεσο και αντικειμενικό τρόπο αυτά που πιστεύεις και σκέφτεσαι. Πολλές είναι οι σκέψεις σε ότι αφορά τις σχέσεις που έχεις με το περιβάλλον σου κι αν τα πρόσωπα που τα απαρτίζουν αντιλαμβάνονται πραγματικά ποιος είσαι και πού θέλεις να καταλήξεις στη ζωή σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει σε πιθανές νέες συνεργασίες καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια ή καθυστέρηση στην εξέλιξη τους. Καλό είναι να περιμένεις ο Ερμής να επιστρέψει σε ορθή πορεία για να δρομολογήσεις κινήσεις που μπορεί να αποδώσουν πολλά.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ταύρο στις 12.11 προσανατολίζει τη σκέψη και τη δράση σου σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους συνεργάτες και το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικότατες για σένα. Δεν αποκλείεται να εκκρεμούν ζητήματα από το παρελθόν που μπορεί να σε προβληματίζουν καλά θα κάνεις όμως να κρατήσεις χαμηλούς τόνους ώστε να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να βρεις τη χρυσή τομή σε ότι χρειάζεται επίλυση. Έχεις τον τρόπο να επικοινωνήσεις αυτά που σκέφτεσαι με ρεαλισμό λογική και την ευαισθησία που χρειάζεται ώστε να αντιληφθούν οι γύρω σου ότι αυτό που κυριαρχεί σε σένα είναι η επίλυση του οποίου θέματος και όχι η ανάγκη του να επιβληθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό στις 19.11 και εντείνει την εσωστρέφεια και πιθανή καταπιεσμένη οργή που κρύβεις μέσα σου και δεν είναι εύκολο να εξωτερικεύσεις. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς αναμνήσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε πληγώνουν και να φέρουν στο προσκήνιο ανασφάλειες και φοβίες που έχουν δημιουργηθεί. Γεγονός είναι ότι δεν είναι εύκολο να τις εκτονώσεις και να ξεφύγεις από αυτές, αντίθετα μπορεί να σε βουλιάξουν περισσότερα σε ψυχολογικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις. Προσπάθησε να διοχετεύσεις την ενέργειά σου μέσω της τέχνης της μουσικής του εσωτερισμού για να καταφέρεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου και να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα με ρεαλισμό και αυτοπεποίθηση.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 26.11 σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις νέα ανοίγματα σε ότι αφορά τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να είσαι ικανοποιημένος με το ταίρι και τους συνεργάτες σου γι’ αυτό διεκδικήσει την προσοχή και την επιβεβαίωσή τους. Καλά θα κάνεις βέβαια να φροντίσεις να μην επικεντρωθείς εγωιστικές τάσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν αλλά και να αφήσεις καταπιεσμένη οργή και θυμό στην άκρη γιατί θα οδηγήσουν στη νευρικότητα και σε έντονες αντιπαραθέσεις.

2ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 11.11 επηρεάζει το δεκαήμερο σου και εντείνει τη μελαγχολία και πιθανόν η θλίψη που μπορεί να κυριαρχεί καθώς η εσωστρέφεια ενισχύεται και απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου θέλοντας να χαθεί στη σκέψη σου. Αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο γεγονός είναι όμως ότι δεν σου είναι εύκολο να μιλήσεις ευθέως για ότι σε πληγώνει. Πρόσωπα που μπορεί να νομίζεις ότι έχουνε μείνει πίσω σου έρχονται και πάλι και σου ζητάνε μία ευκαιρία για να είναι δίπλα σου φρόντισε να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Επιστρέφοντας σε ορθή πορεία στις 20.11 καλά θα κάνεις να εκφράσεις σε όποια πρόσωπα εμπλέκονται ότι σε ενόχλησε στο παρελθόν και κρατάς κρυμμένο μέσα σου κάτι που σε βαραίνει ψυχολογικά.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 κλείνει ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν από το παρελθόν και να απασχολούν κυρίως στην καθημερινότητα και την εργασία σου. Δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια παρασκήνιο που πραγματοποιείται εις βάρος σου, καλά θα κάνεις να μην επηρεάζεσαι και να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν. Μπορείς να αντιμετωπίσεις όποιον πιστεύεις ότι σε αδικεί αρκεί να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και την αυτοπεποίθησή σου καθώς μόνο έτσι θα καταφέρεις να κλείσεις ζητήματα χωρίς ένταση και πιθανές προστριβές.

Advertisement

3ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 31.10 επηρεάζει το δεκαήμερο σου δίνοντας περισσότερο την εσωστρέφεια που μπορεί να κυριαρχεί τον τελευταίο καιρό. Έρχεσαι αντιμέτωπος με αναμνήσεις και καταστάσεις του παρελθόντος που ξεπηδούν και πάλι στη ζωή σου όμως γεγονός είναι ότι δεν σου είναι εύκολο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και μπορεί να μαθαίνεις στη μελαγχολία. Πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στην προσωπική σου ζωή στο παρελθόν έρχονται για να καταφέρουν να μπουν και πάλι σε αυτήν, καλά θα κάνεις να μην προβεί σε αποφάσεις και κινήσεις λόγω έντονου συναισθηματισμού και φόρτισης που μπορεί να μη σε καθοδηγούν προς τη σωστή λύση.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 σε καλεί να κλείσει ζητήματα που μπορεί να αφορούν τον εργασιακό τομέα και την καθημερινότητα και δεν αποκλείεται να υπάρχουν ζητήματα από το παρελθόν που εκκρεμούν και δεν έχεις φροντίσει να επιλύσεις. Πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει παρασκηνιακά εις βάρος σου αποκαλύπτονται και δεν αποκλείεται αυτό να σε πληγώσει. Όμως θα πρέπει να βρεις την αυτοκυριαρχία σου το δυναμισμό και τη διάθεση να ξεφύγεις από ό τι σε κρατάει καθηλωμένο κάτι που θα γίνει άμεσα αντιληπτό στον εργασιακό περίγυρο. Ο δυναμισμός, ο ρεαλισμός και η λογική σου θα πρωταγωνιστήσουν στο να σταθεί και πάλι στα πόδια σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό στις 19.11 και σε κινητοποιεί κυρίως σε ότι αφορά ομαδικές δραστηριότητες, συλλογικές προσπάθειες και οργανώσεις που θέλεις να συμμετέχεις. Έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς με φίλους σου καθώς η κύρια επιθυμία σου είναι να βρεθείς μαζί τους για να εκφράσεις πιθανές απόψεις ή σχέδια που μπορεί να έχεις. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα φιλικά σου πρόσωπα καθώς δεν αποκλείεται κάποια από αυτά να εκδηλώσουν τη συμπαράστασή τους σε όνειρα που έχεις και να σταθούν αρωγοί δίπλα σου σε κάθε σου προσπάθεια. Φρόντισε μόνο να μην αποστασιοποιείσαι συναισθηματικά από αυτούς και να μην γίνεσαι εριστικός ή αλαζονικός με όποιους θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν το σκεπτικό σου.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26.11 ανοίγει ένα κύκλο σε ότι αφορά την ψυχολογία σου καθώς καταστάσεις του παρελθόντος μπορεί να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο και καλείσαι να απελευθερωθείς από αυτές. Είναι σημαντικό να δεις τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί και να φροντίσεις να ισορροπήσεις τη διάθεσή σου μέσα από αυτό. Καλό είναι βέβαια να μην πεις σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του φιλικού περίγυρου γιατί δεν αποκλείεται να σε επηρεάσουν συναισθηματικά και να ενταθεί πιθανή εσωστρέφεια. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και πάλι να κάνετε μαζί μία νέα αρχή.

2ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 11.11 επηρεάζει το δεκαήμερο σου δημιουργώντας προβλήματα επικοινωνίας κυρίως σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πώς εκφράζεις τι εκφράζεις γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα προκαλέσουν ένταση. Εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν στην εξέλιξη των στόχων σου, καλά θα κάνεις να σκεφτείς πολύ καλά πως πρέπει να δράσεις και να μην επιδιώξεις νέα βήματα. Επιστρέφοντας σε ορθή πορεία στις 20.11 σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που έχουν επηρεάσει τις φιλίες σου αλλά και να δρομολογήσεις στόχους και φιλοδοξίες με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή αλλά και φιλικές σχέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν και καλείσαι να κλείσεις ζητήματα που έχουν προκύψει από το παρελθόν. Σημαντικό είναι να αποφύγεις τις φραστικές επιθέσεις και τις αντιδικίες με το σύντροφο ή τα φιλικά πρόσωπα που μπορεί να υπάρχουν διαφορές καθώς είναι αυτά που πιθανόν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Φρόντισε να οριοθετηθείς, να λειτουργήσεις με ωριμότητα την οποία διαθέτεις, να δείξεις διάθεση για κατανόηση και να είσαι βέβαιος ότι οι όποιες καταστάσεις σε προβληματίζουν θα τελεσφορήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

3ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 31.10 επηρεάζει το δεκαήμερο σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να αναλογιστείς σε μία βαθύτερη διαδικασία αν πραγματικά τα πρόσωπα που υπάρχουν στο φιλικό σου περιβάλλον είναι αυτά που σε καλύπτουν και αντιλαμβάνονται τα πιστεύω και τις απόψεις σου. Δυσκολίες στην εξέλιξη στόχων και φιλοδοξιών μπορεί να υπάρξουν μην το βάζεις κάτω γιατί όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία τα πράγματα θα εξομαλυνθούν. Σκέψου καλά πώς πρέπει να δράσει αυτή την περίοδο ποιοι οι στόχοι μπορούν να πετύχουν και ποιοι όχι και είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν μοναδικά συμπεράσματα που μπορεί αργότερα να χρησιμοποιήσεις και να εξελίξεις φιλικές σχέσεις και όνειρα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τον έρωτα και τις φιλικές σου σχέσεις, δημιουργικές και ομαδικές δράσεις που μπορεί να έχεις, στόχους και φιλοδοξίες που έρχονται στο προσκήνιο. Γεγονός είναι ότι μπορεί να έρθουν ζητήματα του παρελθόντος και πάλι στο παρόν για να απασχολήσουν έντονα καλά θα κάνεις να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που μπορεί να οδηγήσουν στο να αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα. Ήρθε η στιγμή να βάλεις τα όριά σου να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι και να προωθήσεις ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προστατεύοντας την προσωπική σου ζωή και τις φιλίες σου από ένταση και συγκρούσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό στις 19.11 και ανεβάζει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις σε ότι αφορά την καριέρα κάτι που είναι πιθανό να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος.Γεγονός είναι ότι είσαι δυναμικός και δείχνεις αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση σε ότι ευθύνη έχεις αναλάβει και μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία. Φρόντισε μόνο να περιορίσεις το άγχος γιατί είναι αυτό που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις παράλληλα να βάλεις στο πρόγραμμά σου και το ταίρι σου γιατί πιθανό είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις να μην αφήνουν περιθώρια στην προσωπική σου ζωή και αυτόν να δημιουργήσει εντάσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26.11 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα μπουν στο φιλικό σου περίγυρο και θα επιδιώξω να σταθούν δίπλα σου σε κάθε σου προσπάθεια όνειρο φιλοδοξία. Γεγονός είναι ότι ανοίγεις τα φτερά σου και επικεντρώνεσαι και σε ομαδικές προσπάθειες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αποδώσεις μέσα από κοινούς στόχους και να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου.

2ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 11.11 επηρεάζει το δεκαήμερο σου δημιουργώντας ιδιαίτερα προβλήματα σε ότι αφορά την εξέλιξη επαγγελματικών συστημάτων που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Μπαίνεις σε μία εσωτερική διαδικασία για το αν η επαγγελματική πορεία που έχεις ακολουθεί είναι αυτή που είναι ιδανική για σένα, φρόντισε μόνο να μην πάρεις αποφάσεις σε αυτή την περίοδο που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Επιστρέφοντας σε ορθή πορεία στις 20.11 σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις σχέδια και συζητήσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου και να μπεις στη διαδικασία να βάλει στόχους που μπορείς να επιτύχεις με μεγαλύτερη ευκολία.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογενειακή και επαγγελματική ζωή καθώς δεν αποκλείεται να έχουν έρθει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που να σε απασχολούν στους συγκεκριμένους τομείς. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει το γεγονός ότι πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες γιατί διαφορετικά η ένταση μπορεί να κατακλύσει την οικογένεια και τις σχέσεις στην καριέρα σου και να δημιουργηθούν προβλήματα. Φόβοι και ανασφάλειες φαίνεται να ξεπερνιούνται και δείχνοντας ωριμότητα και κατανόηση μπορείς να προχωρήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα και σε επαγγελματικό επίπεδο καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις αλλά και ότι σε βουλιάζει ψυχολογικά.

3οδεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 31.10 επηρεάζει το δεκαήμερο σου δημιουργώντας ιδιαίτερα προβλήματα στην εξέλιξη σχεδίων και συζητήσεων που μπορεί να έχει στην καριέρα σου. Σημαντικό είναι να αποφύγεις να κάνεις δηλώσεις ή να πάρεις αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο επαγγελματικό πεδίο γιατί το πιθανότερο είναι αργότερα να μετανιώσεις και να μην είναι εύκολο να επανορθώσεις. Μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία για το αν η καριέρα που έχεις επιλέξει σου ταιριάζει και είναι ιδανική για σένα φρόντισε να σκεφτείς καλά όλες τις παραμέτρους πριν πάρεις αποφάσεις. Όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία μπορείς να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σχέδια και συζητήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο επαγγελματικό πεδίο.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 επηρεάζει άμεσα την οικογένεια και την επαγγελματική σου ζωή και φέρνει στο προσκήνιο πιθανά ζητήματα που υπάρχουν από το παρελθόν και δεν έχεις φροντίσει να λύσεις. Σημαντικό είναι για σένα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην μπεις σε λεκτικές αντιπαραθέσεις τόσο με πρόσωπα της οικογένειας όσο και με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στον επαγγελματικό τομέα γιατί είναι αυτό που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Δείξε ώριμη σκέψη, εκμεταλλεύσου τη βαθύτερη γνώση που μπορεί να έχεις για να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό στις 19.11 και η επιθυμία να ταξιδέψεις και να δραστηριοποιηθείς σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια κυριαρχεί. Σημαντικό είναι για εσένα να ασχοληθείς με ότι σε ευχαριστεί και κυρίως με επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να κυριαρχήσει σε μελλοντικό επίπεδο. Φρόντισε μόνο να μην τεμπελιάζεις και να μην αμελείς καθημερινές υποχρεώσεις γιατί το πιθανότερο είναι να εκτεθείς λόγω λαθών που είναι πιθανό να υπάρξουν. Η διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι απογειώνονται και πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα καθώς μαγνητίζεις με την αισιοδοξία και τον ερωτισμό που εκπέμπεις.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26.11 σου δίνει ώθηση για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις που να σε κεντρίζουν σε ότι αφορά την καριέρα σου αλλά και εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική στέγη που βρίσκεσαι. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει σε φανατισμό και συγκρουσιακές διαθέσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες και πιθανές ευκαιρίες που θα προκύψουν για να εξελιχθεί σε επαγγελματικό επίπεδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

2ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 11.11 επηρεάζει το δεκαήμερο σου και δημιουργεί προβλήματα σε ότι αφορά την επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι καθώς πιθανός φανατισμός και έντονη νευρικότητα μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στις σικ σχέση σου. Εμπόδια μπορεί να προκύψουν σε ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις φρόντισε να είναι πολύ καλά οργανωμένα για να μην απογοητευτείς. Επιστρέφοντας σε ορθή πορεία στις 20.11 μπορείς να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ζητήματα σπουδών και σχέσεων με το ευρύτερο περιβάλλον σου και να δώσεις λύσεις που θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για σένα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 προσανατολίζει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οι σχέσεις με το στενό και ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και πρέπει να λύσεις. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει το γεγονός ότι θα καταφέρεις να χειριστείς και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε πιθανές αντιδικίες που μπορεί να προκύψουν καθώς η ώριμη σκέψη και δράση σου μπορεί να κυριαρχήσει και να δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Γεγονός είναι ότι κλείνει ένας κύκλος σχέσεων και αυτό μπορεί να γίνει με ιδιαίτερα θετικό τρόπο εάν φροντίσεις να δείξεις λογική και ενσυναίσθηση που σίγουρα έχεις.

3οδεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 31.10 επηρεάζει το δεκαήμερο σου προκαλώντας ιδιαίτερες εντάσεις σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρερμηνείες και παρεξηγήσεις που να οδηγήσουν σε ένταση. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξεις στην οργάνωση των ταξιδιών σου γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις ή αναβολές που μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Μία εσώτερη διεργασία συμβαίνει αυτή την περίοδο σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου και κατά πόσο τα πρόσωπα που το απαρτίζουν είναι αυτά που σε ικανοποιούν και αντιλαμβάνονται τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Advertisement

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 σε καλεί να κλείσεις θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει από το παρελθόν σε σχέση με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανές εντάσεις και συγκρούσεις γιατί οι φραστικές αντιπαραθέσεις και οι παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς λογικά ώριμα και κατασταλαγμένη να και σε συνδυασμό με την έντονη διαίσθηση και την κατανόηση μπορείς να πετύχει σημαντικά αποτελέσματα και να εξομαλύνει καταστάσεις σε σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος έντονων αντιπαραθέσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρκεί να αποφύγεις τη νευρικότητα.

Πηγή: myastro.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top