Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 15/04 έως και 21/04;

Ο αστρικός Ερμής,που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις αλλά και διαβάσματα, θα κινηθεί από την 13η μοίρα των Ιχθύων, μέχρι την 24η, θα σε επηρεάσει λοιπόν, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 3/3 μέχρι τις 14/3. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Παρθένος γεννημένος/η από τις 5/9 μέχρι τις 16/9, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους.

Advertisement

Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 1/6 μέχρι τις 12/6 ή είσαι Τοξότης γεννημένος/η από τις 4/12 έως τις 15/12.

– Η αστρική Αφροδίτηπου σου υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου αλλά και οικονομικές ευκολίες, θα κινηθεί από την 16η μέχρι την 20η μοίρα του Ταύρου και θα σε ευνοήσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 6/5 μέχρι τις 9/5 ή είσαι Σκορπιός γεννημένος/η από τις 7/11 μέχρι τις 11/11.

Υποστήριξη θα λάβεις κι αν είσαι Υδροχόος γεννημένος/η από τις 5/2 μέχρι τις 9/2 ή Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 7/8 μέχρι τις 11/8, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

– Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 17η μέχρι την 21η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει άμεσα αν είσαι γεννημένος/η από τις 8/1, έως τις 12/1. 

Αν πάλι είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 8/7 μέχρι τις 12/7, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Κριός γεννημένος/η από τις 5/4 μέχρι τις 9/4 ή Ζυγός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 10/10 μέχρι τις 14/10, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

– Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό θα κινηθεί από την 4η μέχρι την 6η μοίρα του Υδροχόου, βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 24/1, έως τις 26/1.

Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου από 26/7 μέχρι 28/7.

Αν πάλι είσαι Σκορπιός γεννημένος/η από στις 25 ή τις 26/10 αλλά και Ταύρος γεννημένος από τις 23 μέχρι τις 25/4, είναι πιθανό να υπογράψεις μια σύμβαση ή να ρυθμίσεις κάποιο περιουσιακό ζήτημα.

– Ο αστρικός Δίας, κινείται στην 2η και την 3η μοίρα του Αιγόκερω και θα σου φέρει τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 24 και 25/12.

Αν πάλι είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 22 ή 23/6, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Κριός γεννημένος/η στις 21 ή 22/3, είτε Ζυγός κι έχεις γενέθλια στις 24 ‘η 25/9, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

– Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, βρίσκεται στην 8η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου στις 31/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η στις 30/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η στις 1/10 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η στις 28/3, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

O αστρικός Χείρωνας, που φέρνει νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα βρίσκεται στην 13η μοίρα των Ιχθύων και σε «πιάνει» αν είσαι Ιχθύς της 3ης ΜαρτίουΠαρθένος της 5ης ΣεπτεμβρίουΔίδυμος της 3ης Ιουνίου ή Τοξότης της 4ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

– Ο αστρικός Ουρανός «πατάει» στην 13η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 1ης και 2ης Απριλίου ή Ζυγός της 5ης και 6ης Οκτωβρίου.

Advertisement

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 4ης και 5ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 3ης και 4ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών

Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

 αστρικός Ποσειδώνας, που σε κάνει να πιστεύεις στα θαύματα και ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις βρίσκεται ακόμη στην 26η μοίρα του Υδροχόου φέρνοντας διαψεύσεις στα αμιγώς «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), στην περίπτωση που είσαι Λέων της 18ης ΑυγούστουΥδροχόος της 14ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 16ης Μαΐου ή Σκορπιός της 17ης Νοεμβρίου.

– Τέλος, ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, συνεχίζει το ταξίδι του στην 1η μοίρα του Αιγόκερω και σε αφορά άμεσα αν έχεις γεννηθεί στις 22 ή 23/12 αλλά και στις 21 ή 22/6.

Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν έχεις τα γενέθλιά σου στις 23 Σεπτεμβρίου ή τις 20 Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

astrology.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top