Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Μάρτιο

Περίεργα μας τα λέει ο Μάρτιος, καθώς δεν είναι μόνο στον καιρό απρόβλεπτος, αλλά και στο πλανητικό σκηνικό, αφού αρκετά ωραία θα γίνουν, θα έχει όμως και τα δυσάρεστά του για κάποια ζώδια. Ας δούμε τι μας επιφυλάσσει!

– Ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος, μάλιστα στις 4/3, θα μπει και πάλι στον Υδροχόο, οπότε καλό θα ήταν κυρίως εσείς οι Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί των τελευταίων ημερών του ζωδίου σας, αλλά κι οι υπόλοιποι του ζωδιακού, να προσπαθήσετε να κλείσετε όσες υποθέσεις σας εκκρεμούν και να βγάλετε από το συρτάρι μια ιδέα που δεν είχατε προχωρήσει. Μέχρι τις 11/3, που θα ξεκινήσει την ορθόδρομη πορεία του, αποφύγετε κάθε αγορά, υπογραφή συμβολαίων, συμφωνίες, νέα εγχειρήματα, επαφές και μετακινήσεις, εκτός αν είναι απολύτως αναγκαίο και βέβαια αφού πάρετε μέτρα προστασίας και ασφαλείας. Από τις 16/3, θα ξαναπεράσει στους Ιχθύς, όπου και θα παραμείνει ως το τέλος του μήνα.

Advertisement

-Η Αφροδίτη, στις 5/3, 05:23 πμ επιστρέφει στον «τόπο κατοικίας» της, στον Ταύρο, γεμίζοντας αισθησιασμό, ερωτισμό και τάση για όλων των ειδών τις απολαύσεις τα Ταυράκια, αλλά και σας τους Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Ο δείκτης της δημοτικότητάς σας θα εκτοξευθεί στα ύψη, ο προσωπικός σας μαγνητισμός θα είναι μεγάλος και οι ευκαιρίες στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας πολλές. Θα έρθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας κι ίσως εξωραΐσετε το χώρο σας ή έχετε θετικές εξελίξεις με ένα ακίνητο. Κατά πολύ ευνοημένοι είστε εσείς οι Κριοί και Ζυγοί, καθώς οικονομικά και σεξουαλικά θα το… γλεντήσετε, αφού τα «αποκτήματά» σας θα είναι αρκετά, ενώ για σας, Αιγόκεροι και Παρθένοι, υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την οικοδόμηση μιας καινούργιας ερωτικής σχέσης.

Η Πανσέληνος του μήνα, που μάλιστα είναι και η 1η Υπερπανσέληνος του 2020, γίνεται στις 09/03, 19:47 μμ, στις 19° 37’ Παρθένου, επηρεάζοντας στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες). Ενδεχομένως να έρθουν αλήθειες στο φως που θα σας φέρουν σε αμήχανη θέση ή δε θα ξέρετε πώς να τις διαχειριστείτε, ωστόσο, είναι αναγκαίο για τη μετέπειτα πορεία σας να τις αντιμετωπίσετε. Από την άλλη, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε σχέσεις και συνεργασίες σας και να τις θέσετε σε άλλη βάση. Η εθελοτυφλία και η ανεκτικότητα σίγουρα δε θα σας βοηθήσει, αφού θα παρατείνετε κι άλλο το μαρτύριό σας και τελικά δε θα αποφύγετε μια ρήξη. Οπότε καλό θα ήταν να βγάλετε τα κεφαλάκι από την άμμο και να δείτε κατάματα τις προκλήσεις. Προβλήματα στα αισθηματικά, τις κοινωνικές σας σχέσεις και την επικοινωνία σας θα έχετε και εσείς Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι. Λέοντες και Υδροχόοι παραπαίετε μεταξύ χάους και τάξης στα σεξουαλικά, κυρίως όμως στα οικονομικά σας.

Εαρινή Ισημερία, όπου ξεκινά και τυπικά η Άνοιξη, έχουμε στις 20/3, 05:50 πμ, με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι πλημμυρίζετε από ενέργεια, καλείστε να αναλάβετε δράση και να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα βελτιώσουν την προσωπική κι επαγγελματική σας ζωή. Νέα εγχειρήματα, καινούργιες προοπτικές, τάσεις απελευθέρωσης και μαχητική διάθεση θα κρατούν τον ενθουσιασμό σας στα ύψη. Κι εσείς όμως Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες ευνοείστε σε καινούργια ανοίγματα και γνωριμίες! Ωστόσο, παραπάνω έλεγχος στον εγωισμό και τις παρορμήσεις δε θα σας βλάψει γιατί το παν είναι να εκμεταλλευτείτε τη δυναμική που θα έχετε για να δημιουργήσετε κάτι κι όχι να χαλάσετε ό,τι έχετε φτιάξει!

-Αχχχ, καημένοι Σταθεροί! Δε σας έφτανε ο Ουρανός που σας χορεύει στο ταψί και θα συνεχίσει για αρκετά χρόνια, τώρα, έρχεται κι ο Κρόνος στον Υδροχόο, 22/3, 06:23 πμ, να σας δημιουργήσει προβλήματα. Θα σας τραβάνε σαν ελατήριο, πότε ο ένας να επαναστατήσετε και πότε ο άλλος να συμμαζευτείτε για να μην πληρώσετε τη νύφη. Μέχρι να γυρίσει ανάδρομος, αρχές Ιουλίου και να ξαναεπιστρέψει στον Αιγόκερω, αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα σας δώσει μια γερή δόση ευθυνών, θα σας κάνει να τα παίξετε από τις πολλές υποχρεώσεις που θα σας φορτώσει, ενώ δεν αποκλείονται και προβλήματα με τα επαγγελματικά σας ή τα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ή τις σχέσεις σας. Καρκίνοι και Ζυγοί ήρθε η ώρα να αναλάβετε ευθύνες στα οικονομικά και τα ερωτικά σας. Το να σοβαρευτείτε ή να βλέπετε πιο σοβαρά την «αποκατάστασή» σας είναι επίσης πιθανό. Εσάς τους Αιγόκερους πάλι, μιας και είστε παιδιά του, ίσως σας βοηθήσει να «παγιώσετε» καταστάσεις στα οικονομικά και να δώσετε περισσότερη αξία σε κάποια πράγματα που υποτιμούσατε.

Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 24/03, 11:27 πμ, στις 04° 12’ του ΚριούΚριάρια, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ετοιμαστείτε να κλείσετε έναν κύκλο προσωπικών και επαγγελματικών υποθέσεων και να ανοίξετε έναν καινούργιο, με καλύτερες προοπτικές. Τίποτα δεν είναι απλό, ούτε κι εύκολο, αλλά αν οπλιστείτε με δύναμη κι αυτοπεποίθηση, τότε να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε. Κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε επιβιώσει από άλλα κι άλλα, τώρα θα το βάλετε κάτω; Άλλωστε όσο πιο μεγάλο το τρόπαιο, τόση αξία παραπάνω θα έχει η νίκη σας! Λιοντάρια, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες πάντως έχετε την τύχη με το μέρος σας, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για καινούργιες, συναρπαστικές περιπέτειες.

Advertisement

Ο Άρης θα παραμείνει, μέχρι και τις 31/3, στον Αιγόκερω, συνεχίζοντας να προκαλεί αναταράξεις σε σας τους παρορμητικούς, Κριούς, Καρκίνους και Ζυγούς, στα επαγγελματικά, τις σχέσεις και το σπίτι σας, ενώ Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες δύσκολα θα κρατήσετε τον έλεγχο στα οικονομικά και τα ερωτικά σας.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top