Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 9 ως 15/3/2020.

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στις 9 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία, τις καθημερινές εκκρεμότητες, την ευεξία και τη φροντίδα του εαυτού σου. Στη δουλειά τα μαζεύεις σε σημείο ασφυκτικό μερικές φορές, και παρ’ όλο που ξέρεις ότι οι ξεκάθαροι λογαριασμοί είναι η καλύτερη λύση, φοβάσαι να είσαι απόλυτα άμεσος και ευθύς για να μην πληγώσεις ή να μην σε απορρίψουν. Προσπάθησε να είσαι λίγο περισσότερο ανοιχτός, πες την άποψή σου ελεύθερα, αν την πεις ευγενικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχεις θετική ανταπόκριση και περισσότερη εκτίμηση από όσο φαντάζεσαι.

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στις 9 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Όσο λιγότερα περιμένουμε τόσο καλύτερα νιώθουμε. Και αυτό ισχύει για σένα τώρα που η Πανσέληνος στον πέμπτο οίκο σου σε κάνει συχνά να κοιτάς κάποιον με τον οποίο φλερτάρεις, έχεις σχέση, θέλεις ή απλώς συνεργάζεσαι και να αναρωτιέσαι «γιατί πάει περίεργα;». Γιατί νιώθεις κατά βάθος ότι παίρνεις λιγότερα από αυτά που χρειάζεσαι και αξίζεις, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για να τα διεκδικήσεις; Ως εδώ, η πανσέληνος αυτή ανοίγει νέους ορίζοντες μπροστά σου, αλλάζοντας τα δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στις 9 στον τέταρτο οίκο σου δημιουργεί μια ένταση σε σχέση με θέματα που αφορούν το σπίτι. Τώρα, χρειάζεσαι μερεμέτια; Στάζει η στέγη; Οι δικοί σου δεν σου συμπαραστέκονται όσο θα ήθελες ή έχουν τα δικά τους προβλήματα και δεν ξέρεις πώς να τους συμπαρασταθείς εσύ; Όπως και να έχει, η επιρροή της πανσελήνου κρατάει λίγες μέρες πριν και λίγες μετά τις 9 του μήνα και αυτό είναι όλο, θα ξεχαστεί. Ο τομέας στον οποίο πρέπει να εστιάσεις είναι η καριέρα, εκεί μπορείς να έχεις εκπληκτικές εξελίξεις.

⛪️Προσωποποιημένες λαμπάδες με Όνομα & ευχή 🔴 Πείτε μας το όνομα που θέλετε να χαράξουμε και χαρίστε ένα όμορφο δώρο στο βαφτιστήρι σας - Mairyland.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στις 9 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις νέες γνωριμίες και τις συμφωνίες. Είναι λογικό να νιώθεις αυτές τις μέρες ότι η συνοχή στις σκέψεις σου σε εγκαταλείπει, αλλά θα μπορούσε, απλώς, να σε επηρεάζει η εν λόγω πανσέληνος. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις χάνουμε μια σημαντική δεξιότητα, αυτή του φιλτραρίσματος των πληροφοριών και ερεθισμάτων. Όλα μοιάζει να έχουν την ίδια σημασία και εσύ δεν μπορείς να σκέφτεσαι εκατό πράγματα ταυτόχρονα, για αυτό υπομονή λίγες μέρες.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στις 9 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά και τις υλικές κτήσεις. Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να κρατάμε πράγματα στη ζωή μας που μας αρέσουν, όπως μια επαγγελματική θέση ή έναν σύντροφο, αν δεν προσαρμοζόμαστε – σε ένα λογικό βαθμό- και στις ανάγκες τους. Βγες από τον μικρόκοσμό σου, διαπραγματεύσου, ζήτα, πρόσφερε, ανοίξου και αποδέξου λίγο παραπάνω, και τον εαυτό σου και τους άλλους. Χαλάρωσε και άσε λίγο τον έλεγχο από τα χέρια σου. Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να ελέγχεις αυτές τις μέρες είναι τα χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στις 9 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα ή την ολοκλήρωση μιας κατάστασης. Ένα ερώτημα που πιθανότατα σε απασχολεί τον τελευταίο καιρό, είναι πώς να τους έχεις όλους ευχαριστημένους, και το αφεντικό, και τον-τη σύντροφο και την οικογένεια και τον περιπτερά. Νιώθεις ότι όλοι θέλουν την προσοχή σου, σε σημείο ορισμένες φορές να παραβιάζουν τα όριά σου. Και προκύπτει το εξής δίλημμα: Να αφήσω να παραβιάσουν τα όριά μου, να νιώσω ασφυξία και να πάθω κρίση πανικού ή να κλείσω τα τηλέφωνα και να βρω λίγο προσωπικό χώρο και χρόνο αλλά οι άλλοι να πληγωθούν; Σαφώς και το δεύτερο είναι καλύτερο, αν αυτό χρειάζεσαι.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στις 9 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση, την ψυχολογική σου κατάσταση και τη δημιουργική μοναχικότητα. Αυτή τη βδομάδα όλων τα νεύρα μπορεί να είναι τεταμένα με την Πανσέληνο αλλά μην χάνεις την ψυχραιμία σου, εσύ περισσότερο παρατηρητής θα είσαι αυτής της έντασης, το αν θα κρατήσεις τις αποστάσεις σου ή όχι είναι στο χέρι σου. Αν στη δουλειά εκσφενδονίζονται βάζα, βελάκια κλπ. από το ένα γραφείο στο άλλο, εσύ απλώς χαμήλωσε το κεφάλι και περίμενε μέχρι την επόμενη βδομάδα να τελειώσουν τα νεύρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στις 9 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις ομάδες και τις φιλίες. Είναι πολύ συγκεκριμένος ο στόχος που πρέπει να έχεις αυτές τις μέρες. Κάνε χώρο και βρες χρόνο για να κάνεις αυτά που σου αρέσουν. Είσαι ένα ηφαίστειο που έχει μαζέψει πολλές απωθημένες επιθυμίες και τώρα έχεις την ευκαιρία να τις κυνηγήσεις. Το ενδιαφέρον είναι ότι στην αλληλεπίδρασή σου με τους άλλους ανθρώπους ξέρεις καλά να παίρνεις το ρόλο αυτού που δίνει, υποστηρίζει και ενθαρρύνει, αλλά δυσκολεύεσαι να δεχτείς θετικές κινήσεις από τους άλλους, κάτι το οποίο σαφώς θα έχεις τους λόγους σου που το κάνεις, αλλά δεν ωφελεί και ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στις 9 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί ένα επαγγελματικό έργο ή να ξεκινήσει κάτι νέο στη δουλειά. Επίσης, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι συχνά νιώθεις αδικημένος επειδή εσύ κάνεις τα πάντα για να είσαι τύπος και υπογραμμός και οι άλλοι αυτό το θεωρούν δεδομένο; Για στέρησέ τους λίγο κάποιες φορές μερικά προνόμια και θα δεις πώς θα επέλθει η αναγνώριση. Παρεμπιπτόντως, δεν είσαι ο τύπος που παίρνει τα πράγματα προσωπικά, αλλά αυτές τις μέρες μπορεί να έχεις αυτή την τάση – και δεν χρειάζεται.

Advertisement

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στις 9 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που αφορά τους στόχους, τα ταξίδια και την αλλαγή αντιλήψεων και σε βάζει σε προβληματισμούς. Μήπως να έκανες σοβαρές αλλαγές στις στάσεις και τις απόψεις σου; Μήπως να προσαρμοστείς περισσότερο στις ανάγκες των άλλων με τίμημα να μην ικανοποιείς τις δικές σου; Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται μερικές φορές. Σαφώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, και όταν δηλώνουμε «εγώ θέλω αυτό» καλό θα είναι να εξετάζουμε πρώτα πόσο ρεαλιστική και δίκαιη είναι η επιθυμία μας. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν λόγοι για συγκρούσεις, αφενός όταν υπάρχει αγάπη πάντα βρίσκεται η μέση οδός, αφετέρου, όταν δεν υπάρχει αγάπη, πάντα μπορείς να αλλάξεις δρόμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στις 9 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο που αφορά τα οικονομικά σου, αλλά και τη συναισθηματική σου ζωή. Αλλά το θέμα που σε απασχολεί περισσότερο δεν είναι τόσο τα χρήματα, όχι πως αυτό δεν έχει σημασία, αλλά τα συναισθηματικά σου είναι πιο σημαντικά. Λίγο μπορεί να εκνευρίζεσαι με τα συναισθηματικά, λίγο να βαρέθηκες να δουλεύεις πολύ και να ζεις λιγότερο, λίγο οι σχέσεις σου με τους άλλους σου φαίνονται κάπως απόμακρες. Αν καταφέρεις να βγαίνεις για λίγο από τον κυκεώνα των υποχρεώσεων που σε ένα μεγάλο βαθμό εσύ έχεις φτιάξει, είναι βέβαιο ότι θα έρθεις πιο κοντά με τους άλλους και ότι θα σε τροφοδοτήσουν με αυτό που χρειάζεσαι.

ΙΧΘΥΣ

Η πανσέληνος στις 9 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Μπορεί το κενό που αισθάνεσαι ερωτικά να είναι μεγάλο, μπορεί να έχεις βγει από μία σχέση απογοητευμένος-η, παρ’ όλα αυτά θα αρχίσεις πάλι να τα σκαλίζεις τα πράγματα και να προσπαθείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλεις από τις σχέσεις. Θα το βρεις, αλλά γιατί δεν πας λίγο πιο βαθιά στις δικές σου ανάγκες πρώτα; Μην σε τρομάζει το να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σου λείπει: αντί να προσποιείσαι ότι όλα πάνε καλά, σε περίπτωση που δεν πάνε κι όλα, είναι πολύ καλύτερο να έχεις επαφή με την πραγματικότητα.

Από τον Γιώργο Σαλαμά – [email protected] – facebook.com/gsalamas – twitter.com/gsalamas

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top