Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Η Βίκη Παγιατάκη προειδοποιεί: Έρχεται Πανσέληνος και “χτυπά” αυτά τα 4 ζώδια.

Δύσκολα τα πράγματα γι αυτή την εβδομάδα (5-12/7) σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη! 4 ζώδια θα χτυπηθούν από την Πανσέληνο που κατέφθασε και θα υποστούν σοβαρές και μεγάλες αλλαγές στην ζωή τους.

Επηρεάζονται τα πάντα, εργασιακό περιβάλλον, προσωπικές σχέσεις, οικονομικά και η κατάσταση είναι πιο δύσκολη για τους Αιγόκερους, τους Ζυγούς, τους Καρκίνους και τους Κριούς.

Βέβαια, να τονιστεί πως ούτε σήμερα θα πάνε καλά τα πράγματα για κάποια συγκεκριμένα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Κάπως ιδιαίτερο εμφανίζεται το ξεκίνημα της εβδομάδας και αυτό γιατί την Κυριακή στις 5 Ιουλίου θα έχουμε τα φαινόμενα της Πανσελήνου και της σεληνιακής έκλειψης που θα γίνουν στο ζώδιο του Αιγόκερω, ένα ζώδιο της δικής σας παρορμητικής ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι θα δεχτείτε -όπως και οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι- πιο έντονη την επίδρασή τους. Η κοινωνική σας εικόνα, σχέσεις με ανωτέρους, νόμους και κανονισμούς θέλουν προσεκτικό χειρισμό και αντιμετώπιση, αλλά εκτός αυτών μπορεί να υπάρξουν και κάποια απρόοπτα και μεγάλη δόση ευαισθητοποίησης γενικότερα. Αυτό το διάστημα για κάποιους από εσάς μπορεί να κλείσει ένας κύκλος ενός τρόπου εργασίας ή μιας σχέσης αν αυτή δεν έχει τη δυναμική να προχωρήσει παρακάτω. Μην παίρνετε ρίσκο και μην αμελείτε την υγεία σας.

 • ΠΙΟ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή.
 • ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή και Δευτέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιούλιος διανύει την πρώτη ολοκληρωμένη εβδομάδα του και παρόλο που το ξεκίνημά της είναι κάπως βεβαρημένο εξαιτίας της σεληνιακής έκλειψης και της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθούν στον Αιγόκερω στις 5, η συνέχεια θα είναι πιο ευνοϊκή για εσάς. Το κλίμα γενικώς θα αλλάξει προς το καλύτερο από την Πέμπτη στις 9 και μετά και το καλό είναι ότι από αυτή την ημέρα ξεκινάει ένα μίνι ευνοϊκό διάστημα που θα σας δώσει αρκετές δυνατότητες παντού. Μάλιστα την Κυριακή στις 12 θα έχουμε και τον Ερμή σε ευθεία τροχιά, πράγμα που θα δώσει μια νέα πνοή στη επικοινωνία, στα ταξίδια και στις μετακινήσεις. Αυτές τις μετακινήσεις, τα κοντινά ταξίδια, τις μετακομίσεις αλλά και τις σχέσεις και τις δοσοληψίες με αδέλφια, εξαδέλφια, θείους, θείες, δασκάλους, συμβούλους και γείτονες ζορίζει η έκλειψη.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Πέμπτη και Παρασκευή.
 • ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε φάση ανασύνταξης και πιο δημιουργικής πορείας σάς βρίσκει αυτή η εβδομάδα, αν και η σεληνιακή έκλειψη και η Πανσέληνος στις 5 στον Αιγόκερω δημιουργούν συναισθήματα ανασφάλειας, ενώ επιβαρύνουν με κάποιον τρόπο και τα οικονομικά σας. Με έναν έμμεσο και αντιμετωπίσιμο, θα έλεγα, τρόπο. Αυτό ίσως γιατί βρίσκεστε σε τροχιά ανάκαμψης, έτσι που και μια αναποδιά να έρθει, δεν θα είναι ικανή να αποτρέψει το καλό αποτέλεσμα των προσπαθειών σας. Σε αυτό θα συμβάλει και ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής, που από την Κυριακή στις 12 θα βρίσκεται σε ευθεία πια τροχιά. Το ξεκίνημα και το τέλος αυτής της εβδομάδας έχουν και μια μεγαλύτερη εύνοια και για τις σχέσεις σας, αλλά αν το έτερο ήμισυ ανήκει στον Κριό, τον Ζυγό, τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω, έχετε τον νου σας. Είναι αυτοί που επηρεάζονται από την έκλειψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με ένα σχετικά αρνητικό στοιχείο ξεκινάει αυτή η εβδομάδα -και φυσικά πρόκειται για τη σεληνιακή έκλειψη και την Πανσέληνο που πραγματοποιούνται στις 5 Ιουλίου απέναντί σας στον Αιγόκερω- και με ένα θετικό τελειώνει. Αυτό σχετίζεται με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σας και που από τις 12 πια θα φαίνεται σε ευθεία τροχιά. Θα δοθεί μια νέα, πιο δημιουργική ώθηση σε πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων οι σπουδές, οι συμφωνίες, οι αγοραπωλησίες, τα ταξίδια, οι μετακομίσεις, ό,τι αφορά τα παιδιά, αλλά και η λύση γραφειοκρατικών θεμάτων. Η έκλειψη και η Πανσέληνος θα δοκιμάσουν κατά κάποιον τρόπο συνεταιρισμούς, συνεργασίες, τον γάμο ή τη σχέση σας, αναδεικνύοντας τις αδύναμες πλευρές τους. Δώστε προσοχή, λοιπόν, στα σήματα που δέχεστε.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Πέμπτη και Παρασκευή.
 • ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Σάββατο και Κυριακή 12.

ΛΕΩΝ

Είναι αλήθεια ότι το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι κάπως περίεργο και για εσάς, αλλά με έναν έμμεσο τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα σας επηρεάσει αρνητικά. Πρόκειται, φυσικά, για τη σεληνιακή έκλειψη και την Πανσέληνο που πραγματοποιούνται την Κυριακή στις 5 Ιουλίου στο ζώδιο του Αιγόκερω. Υγεία, φυσική κατάσταση, εργασία και επαγγελματικό περιβάλλον είναι οι τομείς που δέχονται περισσότερο την επίδραση αυτών των φαινομένων, άρα σε αυτά περισσότερο θα στρέψετε την προσοχή σας. Το καλό όμως είναι ότι ο Ιούλιος δεν ανήκει στους αρνητικούς μήνες αυτού του χρόνου και έτσι, ακόμα και αν υπάρχουν κάποιες δυσκολίες σε οποιονδήποτε τομέα, αυτές θα είναι πιο εύκολα αντιμετωπίσιμες. Ο Αρης θα βρίσκεται για πολύ καιρό σταθερά στο πλευρό σας, ενισχύοντας την αγωνιστικότητα και το σεξαπίλ σας.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Σάββατο και Κυριακή 12.
 • ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρότι ο Ιούλιος συγκριτικά με τον Ιούλιο υπερέχει σε πολλά, δεν μπορούμε να πούμε ότι εύκολα θα καταφέρει να καλύψει τα χάσματα που έχουν δημιουργηθεί σε οικονομικά και σχέσεις. Αυτά μάλλον θα τα…. γιατρέψει κάπως ο Αύγουστος από τις 8 και μετά. Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά ρευστή για όλους μας -αλλά λιγότερο επιβαρυντική για εσάς- και αυτό έχει την εξήγησή του. Πρόκειται για τη σεληνιακή έκλειψη και την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθούν στις 5 Ιουλίου στον Αιγόκερω. Επιβράδυνση ή αλλαγή σε κάποιο σχέδιό σας, ή διάψευση ελπίδας σχετικά με κάποιο φλερτ ή μια πρόσφατη γνωριμία. Δεν αποκλείεται και μπέρδεμα μεταξύ φιλίας και έρωτα. Αν είστε γονείς, μια πρόσθετη ανησυχία. Ολα αυτά στην πιο ελαφριά τους εκδοχή, όμως.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Δευτέρα.
 • ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Πέμπτη και Παρασκευή.

ΖΥΓΟΣ

Αναμφίβολα το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι κάπως πιο δύσκολο και γι’ αυτό θα χρειαστεί παρατηρητικότητα, υπομονή και προσοχή. Βλέπετε, την Κυριακή στις 5 Ιουλίου έχουμε την τελευταία καλοκαιρινή έκλειψη, που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω, σας αφορά και είναι πιθανόν να σας δημιουργήσει και κάποια… παρατράγουδα. Στην οικογένεια ή σε ό,τι σχετίζεται με το σπίτι, άλλα ακίνητα ή περιουσιακά. Αν όμως ήδη μέσα στην εβδομάδα υπήρξε κάτι δύσκολο ή δυσάρεστο, μην περιμένετε απαραιτήτως τη συγκεκριμένη ημέρα να συμβεί και κάτι άλλο. Απλώς μπορεί κληθείτε να διαχειριστείτε τα… απόνερα. Από την Κυριακή στις 12 και μετά ο Ερμής θα φαίνεται σε ευθεία τροχιά και αυτό θα βοηθήσει κάπως έως τις 5 Αυγούστου που θα γίνει πραγματικά ευνοϊκός. Συνεταιρισμοί, σχέσεις και συνεργασίες δοκιμάζονται από την έκλειψη και μόνο ό,τι είναι ανθεκτικό θα συνεχιστεί.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη και Τετάρτη.
 • ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή, Σάββατο και Κυριακή 12.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν εξαιρέσουμε το ξεκίνημα της εβδομάδας, που είναι κάπως πιο φορτισμένο εξαιτίας της σεληνιακής έκλειψης που πραγματοποιείται στις 5 στον Αιγόκερω, ο Ιούλιος θα δημιουργήσει πιο ευχάριστες αλλά και πιο ωφέλιμες συνθήκες για εσάς. Μάλιστα από τις 12 και μετά που ο Ερμής θα μπει σε ευθεία τροχιά θα ρυθμιστούν πιο καλά θέματα που σχετίζονται με σπουδές, συμφωνίες, αγοραπωλησίες, αποδείξεις, αιτήσεις, κάρτες, λογαριασμούς, ταξίδια, μετακομίσεις και ό,τι σχετίζεται με το παιδί. Επαγγελματικά έχετε… κουπί να τραβήξετε, αλλά από την άλλη υπάρχει και κάποιο κέρδος. Από την Πέμπτη και μετά καλύτερες συνθήκες για να βελτιώσετε σχέσεις -κοινωνικές, επαγγελματικές συγγενικές και φιλικές- αλλά και για να φροντίσετε πιο σωστά τον γάμο ή την αισθηματική σας σχέση. Προσοχή αν το έτερον ήμισυ ανήκει στον Αιγόκερω, τον Ζυγό, τον Κριό ή τον Καρκίνο.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Παρασκευή και Σάββατο.
 • ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η Αφροδίτη που από τις 4 Απριλίου και μετά έχει… κατασκηνώσει απέναντί σας στους Διδύμους και έχει κάνει κάπως την κατάσταση λίγο «μαλλιά κουβάρια» και στα αισθήματα και στα χρήματα. Για αρκετούς από εσάς μπορεί να ανακατευτούν το παρελθόν με το παρόν ή ενώ διαφαίνονται νέες γνωριμίες, να μην καλύπτουν τις πραγματικές ερωτικές σας ανάγκες. Στα οικονομικά επίσης να αναγκάζεστε να κάνετε διάφορες αλχημείες και ακροβασίες για να τα φέρετε επαρκώς βόλτα. Το κλίμα αυτό θα συνεχιστεί κάπως και μέσα στο Ιούλιο, αλλά σίγουρα ο μήνας αυτός υπερέχει σε πολλά σε σχέση με τον Ιούνιο, και βέβαια παντού θα έχει και λιγότερες… αναταράξεις. Η εβδομάδα αυτή όμως, εξαιτίας της σεληνιακής έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω στις 5, δεν δίνει πολλές εγγυήσεις, ιδιαίτερα στα οικονομικά, που τα επιβαρύνει.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή 12.
 • ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Πέμπτη και Παρασκευή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, αφού η σεληνιακή έκλειψη και η Πανσέληνος στις 5 θα πραγματοποιηθούν στο δικό σας ζώδιο. Η επίδραση αυτή είναι σχεδόν καθοριστική, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί ένα γεγονός που θα συμβεί να αλλάξειι κάπως την κατάσταση που επικρατεί έως τότε. Παράδειγμα. Αν λήγει μια σύμβαση. Αν μια σχέση έχει δείξει ότδεν μπορεί να συνεχιστεί για διάφορους λόγους και πρέπει να κλείσει τον κύκλο της. Αν πρέπει κανείς να αλλάξει χώρο ή τόπο εργασίας κ.λπ. Αν όμως ήδη έχει συμβεί ένα σημαντικό γεγονός γύρω από αυτή την ημερομηνία, μην περιμένετε και κάτι ακόμα. Είναι τα κατάλοιπα που πρέπει να διευθετηθούν. Συγκριτικά με τα υπόλοιπα ζώδια που επηρεάζονται, δηλαδή τον Κριό, τον Καρκίνο και τον Ζυγό, εσείς έχετε να περιμένετε και κάτι θετικό από αυτή την αναμπουμπούλα.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Πέμπτη και Παρασκευή.
 • ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Σάββατο και Κυριακή 12.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί ο Ιούλιος, όπως θα διαπιστώσετε στην πορεία του, να έχει κάποια πιο ευχάριστα πράγματα να σας δώσει, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή και με πολλές εκκρεμότητες που άφησε το δύσκολο για εσάς διάστημα από τις 23 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου. Η εβδομάδα ξεκινάει με μια σεληνιακή έκλειψη και μια Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθούν στις 5 στον Αιγόκερω. Ανασφάλειες, άγχη, φοβίες, δοξασίες, αντίπαλοι και κρυφοί εχθροί αποκαλύπτονται και τα βλέπετε στις κανονικές τους διαστάσεις. Αυτό είναι καλό από μια μεριά, γιατί

ίσως κάποια από αυτά να τα είχατε υπερεκτιμήσει. Ωστόσο, από την Τρίτη και μετά θα πρέπει να αναλάβετε δράση παντού, τόσο για να βελτιώσετε ό,τι χρειάζεται και ό,τι μπορείτε όσο και για να κάνετε σχέδια σύμφωνα με τις παρούσες συνθήκες και ανάγκες παντού.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή 12.
 • ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: –

ΙΧΘΥΕΣ

Το χουνέρι που σας κάνει η Αφροδίτη με τα οικονομικά και τα αισθηματικά -μια ζέστη, μια κρύο- δυστυχώς συνεχίζεται και αυτό τον μήνα, γι’ αυτό και θα πρέπει να μην παρεκκλίνετε από το σωστό και το μέτρο. Η εβδομάδα αυτή είναι κάπως ρευστή και περίεργη για όλους μας -ιδιαίτερα βέβαια για Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους-, μια και στις 5 έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια σεληνιακή έκλειψη που θα συνοδευτεί από Πανσέληνο και θα πραγματοποιηθούν στον Αιγόκερω. Τα οικονομικά και ό,τι σας παρέχει ένα αίσθημα ασφάλειας μοιάζουν να επηρεάζονται περισσότερο, γι’ αυτό μην κάνετε και εσείς κινήσεις που μπορεί να επιβαρύνουν περισσότερο την κατάσταση. Θα είναι ο Αύγουστος αυτός που θα βοηθήσει περισσότερο οικονομικά και σχέσεις, γι’ αυτό τώρα συντηρητικά και προσεκτικά.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Πέμπτη και Παρασκευή.
 • ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: –

Η Παγιατάκη τα είπε όλα για τον Ιούλιο: Τι θα συμβεί στο κάθε ζώδιο

“Η πρώτη του μέρα είναι δύσκολη, οπότε αφήστε τα σημαντικό για αύριο! Ώρα να ανοίξουν πιο πολύ τα φτερά τους οι Τοξότες ενώ οι Δίδυμοι θα ήταν θεμιτό να προτιμήσουν την σημερινή ημέρα που είναι πιο ουδέτερη για αυτούς.”

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top