Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Βίκη Παγιατάκη – Τα ζώδια της εβδομάδας (8-14/3): Ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες

Η δεύτερη εβδοµάδα του Μαρτίου ξεκινάει µε την Πανσέληνο που πραγµατοποιείται τη ∆ευτέρα στις 9 στο ζώδιο της Παρθένου. Επαναξιολογήσεις συνεταιρισµών, συνεργασιών και σχέσεων για τα µεταβλητά ζώδια (∆ίδυµοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες), είτε αξιολογούν αυτά τους άλλους είτε οι άλλοι αυτά. Σχέσεις που δεν έχουν µέλλον µπορεί να κλείσουν τον κύκλο τους. Μεγαλύτερη προσοχή και ως προς την υγεία.

Advertisement

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια την εβδομάδα 8 – 14 Μαρτίου.

ΚΡΙΟΣ (21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

Η δεύτερη εβδοµάδα του Μαρτίου ξεκινάει µε µια Πανσέληνο -γίνεται στις 9 στην Παρθένο-, πράγµα που σηµαίνει ότι θα πρέπει τουλάχιστον στο ξεκίνηµά της να έχετε περισσότερο τον νου σας στα επαγγελµατικά, στη φυσική σας κατάσταση και στην υγεία σας. Ο Αρης εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σας και η κόντρα που δηµιουργεί από εκεί µε τον Κρόνο και τον Πλούτωνα δυσχεραίνει τις κινήσεις σας και αυξάνει τον ανταγωνισµό από τις 17 Φεβρουαρίου και µετά. Οι προσπάθειες που χρειάζεται να καταβάλετε είναι διπλάσιες. Το παρήγορο είναι ότι η τελευταία εβδοµάδα θα ξεκινήσει να δηµιουργεί κάποια παράθυρα ελπίδας είτε στην εργασία, είτε στις σπουδές, είτε σε οικονοµικά, υγεία ή σχέσεις και γενικά εκεί που περιµένετε να υπάρξει κάτι ενθαρρυντικό.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Σάββατο 14, Κυριακή 15. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Από Τρίτη µεσηµέρι έως και Πέµπτη απόγευµα

ΤΑΥΡΟΣ (21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΪΟΥ)

Με αρκετά… ζιγκ ζαγκ έρχεται η δεύτερη εβδοµάδα του Μαρτίου για εσάς, παρόλο που η παρουσία της καλοδεχούµενης Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα έπρεπε να δηµιουργεί ωφέλιµες όσο και ευχάριστες καταστάσεις. Ποιος προκαλεί αυτές τις «αρρυθµίες», τις παρανοήσεις και τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται; Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ερµή, που από τις 5 Μαρτίου και µετά βρίσκεται σε µια όχι και τόσο ευνοϊκή για εσάς θέση. Εως και τις 16, λοιπόν, οφείλετε να εξετάζετε το καθετί µε προσοχή και να τεκµηριώνετε τις απόψεις και τα λόγια σας, ιδιαίτερα σε πράγµατα και καταστάσεις που δεν είναι και τόσο διαυγείς. Ενα «χαρτί» από το οποίο περιµένετε να ρυθµιστεί κάτι µπορεί να σας ταλαιπωρήσει έως τις 16. Οχι παραπονεµένοι εντελώς οικονοµικά και αισθηµατικά.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Από Πέµπτη µεσηµέρι έως και Σάββατο απόγευµα

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 ΜΑΪΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ)

Tο σπίτι ως χώρος µε τις ανάγκες του, κάποιο ακίνητο ή συγγενείς µε τις απαιτήσεις ή τις αµφισβητήσεις τους έχουν το πρώτο λόγο, ιδιαίτερα στο ξεκίνηµα της εβδοµάδας. Αν όµως έχει προκύψει ήδη κάτι αρνητικό στην εβδοµάδα που αφήνετε πίσω σας, σε αυτήν θα φροντίσετε για την… απόσβεσή του. Η Τρίτη από το απόγευµα και µετά και η Τετάρτη θα συµβάλουν θετικά προς αυτή την κατεύθυνση. Μάλιστα, επειδή τυγχάνει από την Τρίτη να µπαίνει και ο κυβερνήτης σας Ερµής σε ευθεία τροχιά, θα είναι πιο εύκολο να κινηθείτε παντού κάπως πιο αποτελεσµατικά. Αν δηµιουργηθεί κάποιο χάσµα στον γάµο σας ή σε µια σηµαντική σας σχέση, από την Τρίτη το απόγευµα έως και την Παρασκευή θα καταλάβετε εάν και πώς µπορεί να αποκατασταθεί.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη απόγευµα, Σάββατο µεσηµέρι.  ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή 8, ∆ευτέρα 9 και Σάββατο µεσηµέρι και Κυριακή 15

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ)

Η σύνθετη και όχι και τόσο εύκολη µεταβατική φάση µέσα στην οποία βρίσκεστε από περίπου τις 17 και µετά συνεχίζεται και αυτή την εβδοµάδα, γι’ αυτό και δεν πρέπει ούτε να χαλαρώσετε ούτε όµως και να αφήσετε να σας καταβάλει η απαισιοδοξία. Αλλωστε στη φάση αυτή µπορεί να βιώνετε και αχαριστίες, και µικροψυχίες και απρόοπτα που σας βάζουν σε καινούργιο τρόπο σκέψης. Από την ερχόµενη εβδοµάδα όµως, και δη από την Τρίτη στις 17, θα έχετε και πιο αµέριστη τη βοήθεια του Ερµή για να τρέξουν κάπως καλύτερα και να ξεµπλοκάρουν πολλά πράγµατα. Γενικώς, όσο ο Μάρτιος οδεύει προς το τέλος του, οι συνθήκες για εσάς θα καλυτερεύουν παντού. Αυτή η άνοιξη, µε έναν νέο τρόπο σκέψης και µερικά καλά «πραγµατάκια», θα είναι ελπιδοφόρα.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Πέµπτη απόγευµα έως και Σάββατο µεσηµέρι. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Από Τρίτη µεσηµέρι έως και Πέµπτη απόγευµα

ΛΕΩΝ (23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

Ακόµα µία εβδοµάδα που ο Ερµής απέναντι από το ζώδιό σας επιβαρύνει κάπως την καθηµερινότητά σας. Εως και τη ∆ευτέρα 16 Μαρτίου οφείλετε να είστε περισσότερο παρατηρητικοί και προσεκτικοί σε ό,τι έχει να κάνει µε συµφωνίες, συµβόλαια, έγγραφα, και ακόµα σπουδές, µετακινήσεις, το µεταφορικό σας µέσο και τα παιδιά. Ακόµα είναι απαραίτητο να ελέγχετε τις πηγές των πληροφοριών σας και να µη µεταφέρετε σχόλια ή ανακρίβειες. Καλό είναι να τσεκάρετε εκ νέου σηµαντικά σας ραντεβού. Από οικονοµικής άποψης ο Μάρτιος διακρίνεται για τα αυξηµένα έξοδά του ή τα κάπως µειωµένα του έσοδα. Το τέλος αυτής της εβδοµάδας και το ξεκίνηµα της ερχόµενης προσφέρονται κάπως περισσότερο για τις σχέσεις και τα αισθηµατικά σας.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη, Σάββατο απόγευµα έως και ∆ευτέρα 16. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Από Πέµπτη έως και Σάββατο µεσηµέρι

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

Αδιαµφισβήτητοι πρωταγωνιστές της εβδοµάδας είστε βέβαια εσείς, αφού η Πανσέληνος στις 9 -προετοιµάζεται από την Κυριακή στις 8- γίνεται στο δικό σας ζώδιο. Εάν ήδη έχετε αντιµετωπίσει τις τελευταίες ηµέρες κάποιο δύσκολο ή σχετικά δυσάρεστο γεγονός, µάλλον δεν θα έχετε µια νέα ενόχληση, απλώς θα φροντίσετε για τη ρύθµισή του, αν φυσικά είναι κάτι που µπορεί να ρυθµιστεί. Αυτήν τη δυνατότητα θα την έχετε περισσότερο από την Τρίτη το απόγευµα και µετά. Οπως και να έχει, στο πλευρό σας υπάρχει µια οµάδα ευνοϊκών πλανητών, που απαρτίζεται από τον Κρόνο, τον Πλούτωνα, τον ∆ία, τον Ουρανό, τον Αρη και την Αφροδίτη, που θα ενισχύει παντού το θετικό και θα περιορίζει το όποιο αρνητικό. Στην υγεία, στην εργασία, στα οικονοµικά και στις σχέσεις σας.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Πέµπτη και Παρασκευή. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: ∆ευτέρα και από Παρασκευή έως και ∆ευτέρα 16

ΖΥΓΟΣ (23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

Ανασφάλεια, άγχος και ποικιλότροπη κούραση φαντάζοµαι ότι σας έχουν βγει κυριολεκτικά από τα αυτιά από τις 17 Φεβρουαρίου και µέχρι τώρα. Η όχι και τόσο εύκολη αυτή φάση που διανύετε -για διαφορετικούς, φυσικά, λόγους ο καθένας από εσάς- δυστυχώς συνεχίζεται, µε κάποιες µικρές ευνοϊκές παραλλαγές, οι οποίες και θα φανούν περισσότερο από την Τρίτη και µετά. Τρίτη, Τετάρτη και Πέµπτη είναι ηµέρες κοµβικής σηµασίας και επειδή εκεί µαζί µε τη δυσκολία µπορεί να υπάρξει και µια θετική διέξοδος, είναι σηµαντικό να την αξιοποιήσετε. Αν όµως κάποιοι από εσάς πρόκειται τώρα να πάρετε κάποια απόφαση ζωής, και έχετε ένα περιθώριο χρόνου έως την υλοποίησή της, τότε προτείνω για µεγαλύτερη σιγουριά να ενεργήσετε από τις 31 Μαρτίου και µετά.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη, Τετάρτη, Πέµπτη, Σάββατο και Κυριακή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Αµφιλεγόµενα πραγµατικά είναι τα πλανητικά µηνύµατα του Μαρτίου σε σχέση µε εσάς, γι’ αυτό και αυτή η εβδοµάδα απαιτεί παντού προσοχή. Εν αρχή είναι ο λόγος και αυτός βέβαια συνδέεται µε τον Ερµή, που έως και τη ∆ευτέρα στις 16 θα βρίσκεται σε µια δυσχερή για το ζώδιό σας θέση. Ποια είναι αυτά, λοιπόν, που επηρεάζονται από αυτήν; Είναι αυτά που λέτε αλλά και ακούτε και ο τρόπος που τα προσλαµβάνετε, τα µεταφράζετε ή τα µεταφέρετε, και ακόµα συµφωνίες, συµβόλαια, σπουδές, έγγραφα γενικώς, παιδιά, ταξίδια, µεταφορικό µέσο και ΜΜΕ. Πιο ευνοϊκή η ερχόµενη εβδοµάδα για αυτά από την Τρίτη και µετά. Σε οικονοµικό επίπεδο, ή αυξάνουν τα έξοδα ή µειώνονται κάπως τα έσοδα. Στον δε έρωτα, ή γκρίνια ή συναισθηµατικές σπατάλες.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. Πέµπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

Σύνθετη προβλέπεται η δεύτερη εβδοµάδα του Μαρτίου για εσάς, καθώς ξεκινάει κάπως δύσκολα ή περίεργα και εξελίσσεται κάπως καλύτερα προς το τέλος της. Αν όµως έχει ήδη υπάρξει κάποιο ενοχλητικό συµβάν, τότε µην περιµένετε και κάποιο άλλο έως και την Τρίτη το µεσηµέρι. Από αυτήν τη στιγµή µάλιστα και µετά θα µπορέσετε να ενεργήσετε σε ό,τι έχει συµβεί πιο αποτελεσµατικά. Στα θετικά αυτής της εβδοµάδας η ευνοϊκή θέση του Ερµή, την οποία και θα τηρήσει έως και τη ∆ευτέρα στις 16 – µάλιστα από την Τρίτη στις 10 θα φαίνεται και σε ευθεία τροχιά και θα σας διευκολύνει σε σπουδές, συµφωνίες, αγοραπωλησίες, ρύθµιση καρτών, λογαριασµών, εντύπων και εγγράφων γενικώς. Εξυπακούεται ότι θα προσέξετε στις δύσκολες ηµέρες παντού.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη απόγευµα έως Πέµπτη µεσηµέρι, Σάββατο και Κυριακή. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή 8 έως και Τρίτη απόγευµα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)

Η παρουσία του Αρη στο ζώδιό σας συνεχίζεται και αυτή την εβδοµάδα και βέβαια καλά κρατούν και η κινητικότητα, η ανησυχία, η επιθυµία για επικράτηση σε όλα τα επίπεδα και ο ανταγωνισµός. Στην επαγγελµατική καταξίωση, αλλά και στον έρωτα και στην κοινωνική ζωή. Ο Μάρτιος έως και την τελευταία του ηµέρα -θετικά αλλά και αρνητικά ώρες ώρες- θα σας κρατά σε εγρήγορση, αφού η σύνθετη µεταβατική φάση, η οποία ξεκίνησε γύρω στις 17 Φεβρουαρίου, τότε κλείνει τον κύκλο της. Το καλό είναι ότι ο Απρίλιος που ακολουθεί θα βάλει πολλά πράγµατα στη σωστή τους θέση και θα σας απαλλάξει και από πολλά αρνητικά. Για ζητήµατα, λοιπόν, που περιµένετε µη βιαστείτε να τα κάνετε τώρα µε πίεση και όπως όπως.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή και Πέµπτη απογ. έως και Σάββατο µεσηµ. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Από Τρίτη µεσηµέρι έως και Πέµπτη απόγευµα.

Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)

Μπορεί η δεύτερη εβδοµάδα του Μαρτίου να ξεκινάει κάπως περίεργα -ιδιαίτερα ως προς τη διάθεση αλλά και τις οικονοµικές σας ανησυχίες-, στη συνέχειά της όµως αρχίζει και στρώνει κάπως. Μάλιστα από την Τρίτη και µέχρι τη ∆ευτέρα στις 16 σε γενικές γραµµές µπορείτε να ρυθµίσετε µε µεγαλύτερη ευκολία ακόµα και δύσκολα θέµατα. Εως αυτή την ηµεροµηνία ο Ερµής θα βρίσκεται στο ζώδιό σας -από την Τρίτη στις 10 και σε ευθεία τροχιά-, πράγµα που σηµαίνει ότι και έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες θα έχετε και µια σειρά πραγµάτων µπορεί να προχωρήσει πιο γρήγορα και µε πιο ικανοποιητική εξέλιξη. Μερικά από αυτά έχουν να κάνουν µε συµφωνίες, συµβόλαια, σπουδές, ταξίδια, παιδιά, ΜΜΕ, µετακοµίσεις, ρυθµίσεις εντύπων και εγγράφων πάσης φύσεως.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή 15. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Πέµπτη και Παρασκευή.

ΙΧΘΥΕΣ (20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ)

Με αρκετές εναλλαγές στη διάθεσή σας -και όχι µόνο- έρχεται η δεύτερη εβδοµάδα του Μαρτίου. Αυτές θα είναι περισσότερο εµφανείς στο ξεκίνηµα -λόγω της Πανσελήνου που πραγµατοποιείται στις 9 απέναντί σας στην Παρθένο- αλλά και στο τελείωµά της. Αν έχετε ήδη βιώσει ένα όχι και τόσο ευχάριστο γεγονός ή µια δύσκολη κατάσταση, µάλλον δεν πρέπει να ανησυχείτε για κάτι καινούργιο. Από την Τρίτη το απόγευµα, µάλιστα, µπορεί να έχετε και µια πιο καθαρή εικόνα για το πώς θα πρέπει να κινηθείτε. ∆ιανύετε την περίοδο των γενεθλίων σας και είναι φυσικό η ευαισθητοποίησή σας απέναντι σε πρόσωπα, πράγµατα και καταστάσεις να είναι αυξηµένη. Προσοχή, λοιπόν, στη δραµατοποίηση των όποιων αρνητικών.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Πέµπτη και Παρασκευή. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή έως και Τρίτη µεσηµέρι, Σάββατο.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top