Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Απριλίου 2020 Οι Προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κριός

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από την Πανσέληνο στις 8, στο απέναντί σας ζώδιο του Κριού. Οι περισσότεροι θα πρέπει να βρείτε έξυπνους τρόπους να διαχειριστείτε τις ανάγκες σας, κάτω από τις ειδικές συνθήκες που ισχύουν στο περιβάλλον σας. Αισθηματικά θα έχετε διαβεβαιώσεις ότι όλα εξελίσσονται κανονικά. Οι ελεύθεροι εξακολουθείτε να είστε ανήσυχοι και ανικανοποίητοι, αλλά βρίσκετε και δημιουργικούς τρόπους αναζήτησης και επικοινωνίας. Στην εργασία, όσοι εξακολουθείτε να εργάζεστε, φροντίστε να καλύψετε κάποιες ατέλειες ή ανάγκες, καθώς σύντομα θα αλλάξει το κλίμα και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάτι απρόβλεπτο. Στις εξόδους σας, φροντίστε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες και να μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας!

Advertisement

Ταύρος

Αποφύγετε να μεγαλοποιήσετε τις ανάγκες σας αυτήν την εβδομάδα, καθώς θα χρειαστεί να είστε περισσότερο υπομονετικοί με όσα είστε υποχρεωμένοι να διεκπεραιώσετε. Η Πανσέληνος  της Τετάρτης ενεργοποιεί το αντιδραστικό μέρος του χαρακτήρα σας και αυτό μπορεί να έχει σχετικό κόστος στην όποια ηρεμία προσπαθείτε να διατηρήσετε στην καθημερινότητά σας. Φροντίστε λοιπόν να βρείτε διεξόδους στα θέματά σας, χωρίς να έρχεστε αντιμέτωποι με όσα επικρατούν γύρω σας.  Οι δικοί σας άνθρωποι χρειάζονται την στήριξή σας καθώς υπολογίζουν πολύ στη λογική σας. Οικονομικά, υπάρχουν ενδείξεις βελτίωσης στον ορίζοντα, ενώ κάποιοι από εσάς θα αλλάξετε κατεύθυνση στις επιδιώξεις σας. Σε κάθε περίπτωση, οι δυνατότητες αυτής της εβδομάδας μπορεί να είναι περιορισμένες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες για ότι επιδιώκετε.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα θα μπορούσε να θεωρηθεί πολύ παραγωγική αν δεν ίσχυαν οι περιορισμοί  που επιβάλλονται για λόγους γενικής υγείας. Παρόλα αυτά εσείς βρίσκετε τρόπους για να κάνετε την αναμονή πιο εύκολη καθώς είτε επικοινωνείτε με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, είτε κατευθύνετε και υποστηρίζετε τα συμφέροντά σας με τη βοήθεια του διαδικτύου, ή άλλων τεχνολογικών εφαρμογών. Ο Άρης από τον Υδροχόο σας βοηθά να πείτε και να κάνετε το σωστό και γι αυτό το λόγο αυξάνεται η εκτίμηση των άλλων απέναντί σας. Η εργασία, για όσους εξακολουθούν να πηγαίνουν, προσφέρει χρόνο ώστε να βελτιώσετε αυτά που δεν είχατε ασχοληθεί ως τώρα. Οικονομικά, προβλέπεται μια μικρή τόνωση, ή η περίπτωση να επωφεληθείτε από τις ρυθμίσεις που έχουν ανακοινωθεί

Καρκίνος

Οι περισσότεροι από εσάς ασχολείστε με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ο εκνευρισμός που εκδηλώνεται από τα άλλα άτομα του περιβάλλοντός σας δεν επηρεάζει τις δικές σας ασχολίες. Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που με κάποιο τρόπο ξέρουν να αποβάλλουν τα προβλήματά τους, ή να τα επιμερίζονται με τους άλλους που υπάρχουν γύρω σας. Η Πανσέληνος στον Ζυγό, την Τετάρτη, μπορεί να φέρει μερικό εκνευρισμό σε εκείνους που δυσκολεύονται να πειθαρχήσουν σε ότι έχει επιβληθεί. Δώστε περιθώρια χρόνου ώστε να ξεπεραστεί η οποιαδήποτε δύσκολη επίδραση και φροντίστε να φέρετε και πάλι την κατάσταση στα μέτρα σας. Επίσης, κάποιοι που αντιμετωπίζετε επαγγελματικές ανακατατάξεις, θα βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να μην επηρεαστείτε τόσο, όσο απεύχεστε!

Λέων

Η εβδομάδα σας απασχολεί με τις εξελίξεις στα οικονομικά, τις σχετικές σας υποχρεώσεις και τις ενισχύσεις που περιμένετε στο εισόδημά σας από παλαιότερες δικές σας ενέργειες. Φροντίστε να επιμεληθείτε τα θέματα που σας αφορούν, με τις δυνατότητες που έχετε. Οι άλλοι γύρω σας καταλαβαίνουν τη θέση σας αν τους εξηγήσετε ψύχραιμα και ήρεμα. Αισθηματικά δείξτε κατανόηση και υπομονή καθώς οι εξωτερικές συνθήκες επηρεάζουν και τους δύο ποικιλοτρόπως. Ο Άρης και ο Κρόνος από τον Υδροχόο σας βάζουν σε σκέψεις, αλλά φροντίστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα θετικό. Η Πανσέληνος της Τετάρτης σας οδηγεί να σκεφτείτε δημιουργικά και να βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν.

Παρθένος

Όσα σας αφορούν δεν αλλάζουν αυτήν την εβδομάδα, παρά τις προσπάθειές σας να ξεπεράσετε τα εμπόδια που παρουσιάζονται κάτω από τις γενικότερες συνθήκες.  Κάποιοι από εσάς, πιέζεστε περισσότερο από άλλους, καθώς οι υποχρεώσεις  σας παραμένουν αυξημένες. Φροντίστε να λειτουργήσετε εποικοδομητικά και όπου μπορείτε, βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας. Όσοι έχετε προστατευόμενα μέλη θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να ανταποκριθείτε στα καθήκοντά σας. Ένα οικονομικό ζήτημα συνεχίζει να σας απασχολεί, κυρίως γιατί η άλλη πλευρά δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα. Γενικότερα η εβδομάδα με την Πανσέληνο της Τετάρτης στον Ζυγό και τους Άρη και Κρόνο στον Υδροχόο, θα επιστήσει την προσοχή σας στον οικονομικό τομέα, χωρίς όμως να σας δίνει τα περιθώρια δράσης που θέλετε.

Ζυγός

Advertisement

Εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιό σας την Τετάρτη. Επηρεάζει την διάθεσή σας, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο βιώνετε τους γενικότερους περιορισμούς. Παραμείνετε ψύχραιμοι, οργανώστε καλύτερα τα μελλοντικά σας σχέδια και μην θεωρείτε ότι χάνετε ευκαιρίες. Το προσωπικό περιβάλλον σας αναγκάζει να υιοθετήσετε την ανάλογη συμπεριφορά που θα σας βοηθήσει να περιορίσετε την πίεση την οποία αισθάνεστε. Αυτό συμβάλλει στο να είστε περισσότερο αποφασιστικοί παρά αναβλητικοί και αυτό αφορά τόσο στη σταθερή σας θέση σε ότι επηρεάζει το συμφέρον σας, όσο και τις κάθε είδους σχέσεις σας, είτε αυτές είναι σε έξαρση, είτε σε ύφεση. Με κάθε τρόπο, φροντίστε ώστε οι αποφάσεις και οι κινήσεις σας να σας προσφέρουν περισσότερες από μια  ωφέλιμες εναλλακτικές.

Σκορπιός

Είναι προτιμότερο να μην αναλάβετε πρωτοβουλίες σε θέματα που εμπλέκουν και άλλους ενδιαφερόμενους. Είναι καλύτερα επίσης να συμπλεύσετε και όχι να εναντιωθείτε σε ότι θα πάρει χρόνο να οργανωθεί και να αποδώσει. Κερδίστε χρόνο εκεί που δεν συμφωνείτε και φερθείτε διπλωματικά μέχρι να έχετε πλήρη εικόνα του τι πρόκειται να επακολουθήσει με την μία ή την άλλη στάση σας. Η Πανσέληνος της Τετάρτης στον Ζυγό φανερώνει αρκετό παρασκήνιο σε ότι έχει προηγηθεί. Ο Άρης και ο Κρόνος από τον Υδροχόο επηρεάζουν την οικογένεια και όσα συμβαίνουν στον προσωπικό σας χώρο, αλλά δεν διακυβεύονται οι ισορροπίες που έχουν καθιερωθεί εκεί. Οικονομικά φανείτε ελαστικοί και προνοητικοί, έστω και αν ο τομέας αυτός δεν σας επηρεάζει τόσο όσο άλλες ζωδιακές ομάδες.

Τοξότης

‘Εχετε περάσει σε ένα πιο ανακουφιστικό στάδιο, αν και δεν έχουν λείψει οι τομείς ανησυχίας σας. Πολλά από τα θέματά σας έχουν δρομολογηθεί προς λύσεις και αυτό οφείλεται κυρίως στην αποφασιστικότητά σας να δώσετε ρεαλιστικές διεξόδους στην ένταση και στην πίεση που έχετε υποστεί. Η Πανσέληνος της Τετάρτης στον Ζυγό σας φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, αυξημένη αισιοδοξία και καλύτερη επικοινωνία με τους γύρω σας. Η γενικότερη κατάσταση επηρεάζεται από την πορεία του Άρη και του Κρόνου στον Υδροχόο. Η εβδομάδα επίσης σας επιτρέπει να βελτιώσετε τις συνθήκες στο σπίτι, καθώς πείθεστε ότι η διάθεσή σας επηρεάζεται σημαντικά από το υπόβαθρο που επικρατεί εκεί. Πάντως, όσο κλειστές και αν είναι οι πόρτες του σπιτιού σας, εσείς πάντα ταξιδεύετε με τον νου και έτσι δεν αισθάνεστε πραγματικά περιορισμένοι

Advertisement

Αιγόκερως

Είστε ίσως εκείνοι που συναισθάνεστε περισσότερο από άλλους τις προεκτάσεις και τις συνέπειες όλων αυτών που συμβαίνουν γύρω σας με αποτέλεσμα να γίνεστε περισσότερο καταπιεστικοί από όσο συνήθως απέναντι στους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Σκεφτείτε αν μια τέτοια στάση εξυπηρετεί τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και αν όχι, αλλάξτε τώρα στάση και συμπεριφορά. Η Πανσέληνος της Τετάρτης στον Ζυγό επηρεάζει την συναισθηματική σας διάθεση και ορισμένες φορές, δοθείσης και της αφορμής, γίνεστε εξαιρετικά εύθικτοι και δύσκολοι στην επικοινωνία. Όσοι συνεχίζετε να εργάζεστε τηρείτε τους κανόνες, καθώς μεσοπρόθεσμα, το σύστημα θα σας ανταμείψει για τη στάση και τις θετικές σας πρωτοβουλίες.

Υδροχόος

Ο Άρης και ο Κρόνος διανύουν το ζώδιό σας και επιφέρουν αλλαγές στις συνήθειες και στις σκοπιμότητές σας. Οι πιο δημιουργικοί και ανήσυχοι από εσάς καταφέρνετε να ξεπεράσετε τις συνέπειες των περιοριστικών μέτρων, καθώς διοχετεύετε την ενεργητικότητά σας σε χρήσιμες ασχολίες. Η τεχνολογία σας βοηθά να εξελίξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, ενώ ορισμένοι από εσάς, ασχολείστε και με τις ανάγκες ανθρώπων που ξεκίνησαν να υπάρχουν αρκετό καιρό πριν. Αισθηματικά, φροντίστε να έχετε κατανόηση για όσα επηρεάζουν τη σχέση σας, ενώ οι ελεύθεροι, θα χρειαστεί να κάνετε ακόμα υπομονή, μέχρι να βελτιωθούν οι συνθήκες. Πολλοί θα ασχοληθείτε και με την σωματική άσκηση, καθώς η εικόνα σας είναι σημαντικός παράγοντας για τις επιδιώξεις σας, τόσο στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή, όσο και στην κοινωνική.

Ιχθύες

Advertisement

Επιμεληθείτε τα οικονομικά σας και φροντίστε να καλύψετε τις αδυναμίες σας. Κάποιες αστοχίες του παρελθόντος μπορούν τώρα να διορθωθούν, ακριβώς από τους περιορισμούς που ισχύουν για όλους και προσφέρουν κάποιου είδους παράταση σε σχετικές υποχρεώσεις. Η Πανσέληνος της Τετάρτης στον Ζυγό, επηρεάζει την αισθηματική σας διάθεση, αλλά ταυτόχρονα, εισπράττετε με κάποιον τρόπο και τις θετικές σκέψεις των άλλων για εσάς. Ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο, μπορεί να σας αφυπνίζουν απέναντι σε οτιδήποτε αφήσατε ανεκμετάλλευτο, σας προστατεύουν όμως και από βιαστικές και άκαιρες κινήσεις. Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να βελτιωθεί στο σπίτι, ανακαλύψτε ομαδικές δραστηριότητες εντός του χώρου σας και θυμηθείτε τα μαθητικά σας χρόνια, βοηθώντας κάποιο παιδί σας να μην χάσει την επαφή του με τα μαθήματα και τις σχετικές του υποχρεώσεις.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top