Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Αυγούστου: Αυτά είναι τα τρια ζώδια που θα επηρεάσει

Πρόκειται για ένα ναι μεν ρομαντικό φεγγάρι αλλά εξίσου «άγριο» με πολλά περίεργα, απρόβλεπτα και ενοχλητικά γεγονότα να συμβαίνουν.

Ολοι επηρεαζόμαστε πάντα από μια Πανσέληνο αλλά υπάρχουν τρία ζώδια που σύμφωνα με τις προβλέψεις των αστρολόγων, ίσως νιώσουν πιο έντονα την επιρροή της και πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μια αναστάτωση στην επαγγελματική τους ζωή και δυσάρεστα γεγονότα στην καθημερινή ρουτίνα.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαϊου)

Ετοιμαστείτε για μια ριζική αλλαγή στη ζωή σας, Ταύροι, γιατί η πανσέληνος λάμπει στον δέκατο οίκο σας, τον οίκο δηλαδή που σχετίζεται με τις φιλοδοξίες, τις προσδοκίες, την επιτυχία, τα επιτεύγματα, την αναγνώριση, τη φήμη και το κύρος.

Μήπως δυσκολεύεστε να εξισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική; Αν ναι, ίσως είναι καιρός για ένα διάλειμμα. Οι θυσίες που κάνετε στη δουλειά ίσως σας κάνουν να παραμελείτε τον εαυτό και τον σύντροφό σας και αυτή η πανσέληνος στον Υδροχόο θα σας κάνει να παρατηρήσετε κάποιες λεπτομέρειες. Χρησιμοποιήστε τη μαγεία του φεγγαριού για να προβληματιστείτε και να βρείτε τη λύση για την ισορροπία εργασίας και προσωπικής ζωής. Γράψτε σε χαρτί τα όνειρά σας, φτιάξτε το βιογραφικό σας και θυμηθείτε να μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από αυτό που θέλετε.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Σας περιμένει μια μεγάλη αναστάτωση, Παρθένοι. Η πανσέληνος στον Υδροχόο ενεργοποιεί τον έκτο οίκο σας, ο οποίος σχετίζεται με τη ρουτίνα και την επαγγελματική σας ζωή. Ως ένα οργανωμένο ζώδιο της γης, θέλετε πρόγραμμα και οργάνωση, αλλά αυτή η πανσέληνος είναι εδώ για να δείξει πως υπάρχουν και τα απρόβλεπτα.

Το φεγγάρι που έρχεται θα δοκιμάσει τις συνήθειες σας, τη ρουτίνα και επιτάσσει ανθεκτικότητα σε τυχόν ξαφνικές αλλαγές.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Αναμφισβήτητα, θα νιώσετε την ένταση αυτού του φεγγαριού με ιδιαίτερη φόρτιση, Υδροχόοι, επειδή αυτή η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον 1ο οίκο, που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα μας, το πώς παρουσιάζουμε τον εαυτό μας στους άλλους, πώς εμείς οι ίδιοι αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας, πώς θέλουμε οι άλλοι να μας βλέπουν ή πώς θα θέλαμε να είμαστε.

Ο εσωτερικός αγώνας ανάμεσα στην ακόρεστη ανάγκη για ανεξαρτησία και το πάθος σας για κοινωνική δικαιοσύνη θα έρθει στο φως. Μπορεί να αφιερώνετε πάρα πολύ χρόνο σε θέματα που δεν σας αφορούν άμεσα και να αποφεύγετε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας. Η μπορεί να αφιερώνετε χρόνο σε ανθρώπους που δεν είναι και οι αγαπημένοι σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα αρχίσετε να το συνειδητοποιείτε και δεν θα μπορείτε πλέον να καταπνίξετε οποιαδήποτε εσωτερική σύγκρουση.

Δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο να αφομοιώσει τα σκληρά συναισθήματα που μπορεί να έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες εβδομάδες. Δοκιμάστε να γράψετε ημερολόγιο ή επιλέξτε ένα δημιουργικό χόμπι που σας χαλαρώνει.

απο iefimerida.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top