Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος στους Διδύμους στις 12 Δεκεμβρίου 2019. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Στις 12 Δεκεμβρίου 2019, ώρα Ελλάδας 7:12 πμ, η Πανσέληνος γίνεται στις 19ο 51΄ των Διδύμων και έχει επιρροή +/- 7 ημέρες. Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Η Πανσέληνος στους Διδύμους μας δίνει την ευκαιρία για διασκέδαση και χαρά, αποβάλλοντας την κατάθλιψη και το άγχος και γιορτάζοντας τη ζωή, αφού τώρα βλέπουμε τη χαρούμενη πλευρά της.

Πανσέληνος στους Διδύμους: Δες με ελαφρότητα και χαρά τη ζωή!

Advertisement

Με την Πανσέληνο στους Διδύμους φωτίζονται οι πολλές πλευρές του εαυτού μας. Ανακαλύπτουμε πόσο ευμετάβλητοι είμαστε και απελευθερωνόμαστε από αυτό. Βλέπουμε μέσα στο σκοτάδι, τις δύσκολες στιγμές, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να βάλουμε περισσότερη ελαφρότητα στη ζωή μας. Το μυαλό μπορεί να μας παίζει παιχνίδια, αλλά υπάρχει πάντα μια άλλη οπτική γωνία για να δούμε. Να περιμένουμε πολλές συζητήσεις και κάπως επιπόλαια και αστεία πειράγματα, που βάζουν χρώμα στη ζωή μας.

Η Πανσέληνος στους Διδύμους φωτίζει την παράδοξη φύση μας, τις συζητήσεις και τις πληροφορίες, όλες τις απόψεις μιας συζήτησης, την ευμετάβλητη φύση μας, την ελαφρότητα και το χιούμορ, την αξία της συλλογής ιδεών και την γρήγορη ομιλία. Ακούστε τα όνειρά σας τώρα, γιατί προέρχονται από τα βάθη της ψυχής σας και έχουν να σας πουν πολλά. Ακόμα και αν αισθάνεστε αποξενωμένοι από το περιβάλλον σας, καλείστε να μπείτε στο χορό και να βρείτε τη χαρά και την ευχαρίστηση στη ζωή.

Πανσέληνος στους Διδύμους και προβλέψεις για τα ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Πανσελήνου στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, έχετε έναν αισιόδοξο τρόπο σκέψης, προβάλετε τις ιδέες και τις απόψεις σας με ένα χαρούμενο και ανάλαφρο τρόπο, είστε περισσότερο ομιλητικοί και κοινωνικοί. Προσέξτε τον επιπόλαιο τρόπο λήψης αποφάσεων, καθώς επίσης και λόγια, τα οποία βασίζονται στα συναισθήματά σας και λέγονται κάτω από την παρόρμηση της στιγμής.

Είστε παθιασμένοι με τις ιδέες σας, έτσι λάβετε υπόψη σας τις διαφωνίες που μπορούν να προκύψουν κατά την υπεράσπιση μιας δικής σας άποψης. Ίσως τώρα οι σκέψεις σας δεν έχουν συνοχή, δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε και καταπιάνεστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το φεγγάρι σάς βοηθά να πλησιάσετε φίλους που έχετε να δείτε καιρό, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας και τους γείτονές σας και να περάσετε ευχάριστα σε ένα ταξίδι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, αγωνίζεστε για τη συναισθηματική και υλική σας ασφάλεια, αλλά και για τη σταθερότητα της οικονομικής σας κατάστασης. Έχετε έξυπνες και γρήγορες ιδέες για να βελτιώσετε την ισορροπία του προϋπολογισμού σας και φροντίζετε περισσότερο για την άνεσή σας και την καλοπέρασή σας.

Τώρα τα υλικά αγαθά έχουν περισσότερη σημασία για σας, καθώς σας δίνουν την αίσθηση της συναισθηματικής ασφάλειας. Μια νέα οικονομική συμφωνία ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σας οδηγούν στην ευημερία. Αναζητάτε άτομα με τα οποία έχετε τον ίδιο κώδικα ηθικών αξιών και απομακρύνετε πρόσωπα που αμφισβητούν τις ιδέες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Πανσέληνο στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικότητάς σας, προβάλετε την ενθουσιώδη και επικοινωνιακή προσωπικότητά σας, γίνεστε πιο ευαίσθητοι στο περιβάλλον γύρω σας. Ίσως πάρετε μια σημαντική απόφαση για ένα φλέγον ζήτημα το οποίο σας απασχολεί καιρό, αλλά αφού πρώτα παλέψετε με τις μεταβαλλόμενες διαθέσεις σας.

Υπερασπίζεστε με πάθος και θέρμη τις ιδέες σας, αλλά αυτό μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις με τους αγαπημένους σας, καθώς κάποια ζητήματα τα βλέπετε μέσα από διαφορετικές οπτικές γωνίες ή αξιολογείτε ο καθένας διαφορετικά τα πράγματα. Να είστε σαφείς στον τρόπο που προβάλετε τις απόψεις σας, καθώς μπορεί να αποπροσανατολίσετε τους άλλους. Το φεγγάρι σάς καλεί να ακολουθήσετε μια νέα κατεύθυνση ζωής, η οποία θα αποδειχθεί επωφελής για το μέλλον σας.

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, κάνετε αξιολόγηση του ρόλου που έχουν παίξει στη ζωή σας κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα και κάνετε εκκαθάριση αυτών που έχουν συμβάλει αρνητικά στην ευτυχία σας. Καθαρίζετε τον αέρα που στέκεται εμπόδιο στην ηρεμία σας, απομακρύνετε άτομα στα οποία ήσασταν νοσηρά προσκολλημένοι και δημιουργείτε νέες συνθήκες στη ζωή σας, πιο χαρούμενες και ανάλαφρες.

Ίσως ακόμα συνειδητοποιήσετε τώρα τις αρνητικές επιλογές σας και αποφάσεις σας. Αναζητάτε τη μοναξιά σας παρέα με χαλαρωτική μουσική και ένα καλό βιβλίο, προσπαθείτε να έρθετε σε επαφή με το ασυνείδητο μυαλό σας και να απομακρύνετε τους ιστούς της αράχνης του παρελθόντος. Τώρα γίνεστε πιο ευάλωτοι και ευαίσθητοι στη δυστυχία των άλλων, τρέχετε να τους βοηθήσετε.

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, διασκεδάζετε και συνομιλείτε περισσότερο με τους φίλους σας και έχετε επίσης την ευκαιρία να συζητήσετε με άτομα από πολλά και διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Κάνετε εκκαθάριση των φίλων και των ομάδων όπου ανήκετε, ιδιαίτερα αν κάποια άτομα δεν ενστερνίζονται τη δική σας ιδεολογία και άποψη για τη ζωή.

Λαμβάνετε υποστήριξη και σωστές συμβουλές από τους φίλους σας όταν τους χρειάζεστε και ίσως ενσωματωθείτε σε έναν νέο κοινωνικό κύκλο. Νιώθετε περισσότερη ασφάλεια και άνεση, μόνο αν ξέρετε ότι έχετε φίλους ή ανήκετε σε ομάδες που μπορούν να σας μεταδώσουν γνώση και δεν σας επιβαρύνουν συναισθηματικά. Τώρα κάνετε αυστηρή επιλογή των νέων φίλων ή των κοινωνικών κύκλων, με τους οποίους συνδέεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, οι προσπάθειες των τελευταίων μηνών στην εργασία σας αναγνωρίζονται και λαμβάνετε αναγνώριση και επευφημίες για τα ταλέντα σας. Η σταδιοδρομία σας αλλάζει κατεύθυνση, βρίσκεστε με άτομα που έχουν ένα υψηλό κοινωνικό προφίλ και τα οποία είναι πρόθυμα να σας στηρίξουν με τις συμβουλές και τις ιδέες τους.

Μπορεί να νιώσετε ανήσυχοι για την πορεία της καριέρας σας, ίσως ακόμα και για κάποιες αλλαγές που θα συμβούν, αλλά γρήγορα θα αποδεχτείτε το νέο σας περιβάλλον. Σας ενδιαφέρει τώρα περισσότερο το τι σκέφτονται οι άλλοι για σας και κάνετε προσπάθειες να διασφαλίσετε την καλή γνώμη των άλλων. Προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια καλή κοινωνική εικόνα διαμέσου της επικοινωνίας και του τρόπου που προβάλετε τις ιδέες σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, έχετε μια αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση, αλλά και εφευρετικές ιδέες για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τη μονοτονία σας. Μπορεί να νιώσετε ενθουσιασμό συζητώντας με άτομα από άλλο τόπο ή ακόμα και από το εξωτερικό ή ξεκινώντας τη μελέτη μιας νέας γνώσης. Ίσως αλλάξετε κοσμοθεωρία ή φιλοσοφία ζωής, γίνεστε πιο κοινωνικοί και συζητάτε με άτομα που είναι πιο έμπειρα από εσάς.

Σας αρέσει να βρίσκεστε σε κοινωνικούς κύκλους που κάνουν πιο ανάλαφρη την ψυχή σας και να συζητάτε θρησκευτικά, πολιτικά ή κοινωνικά θέματα, καθώς τώρα νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε και να ανταλλάξετε με τους άλλους τις απόψεις σας. Προσέξτε την υπερβολική υπεράσπιση των απόψεών σας, αν κάποιοι εναντιώνονται στις πεποιθήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, έχετε ανάγκη την ασφάλεια και τη σταθερότητα, έτσι κάνετε εκκαθάριση από άτομα που δεν έχουν πλέον να σας προσφέρουν τίποτα. Βασίζεστε στις κρυφές δυνάμεις της ψυχής σας, οι οποίες σας βοηθούν να παλέψετε για τις ανάγκες σας και σας δίνουν την ικανότητα να μετασχηματίσετε τη ζωή σας.

Τα συναισθήματά σας θα είναι συντριπτικά και οι σκέψεις σας έντονες, γίνεστε εξαιρετικά ευαίσθητοι στα λόγια των άλλων και επιπλέον μπορείτε να αποσαφηνίσετε τις διαθέσεις και τις προθέσεις τους. Το φεγγάρι σάς βοηθά να αποκαλύψετε τις ρίζες κάποιων προβλημάτων του παρελθόντος αλλά και να απομακρύνετε τον οποιονδήποτε ή οτιδήποτε απειλεί την ηρεμία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, οι σχέσεις είναι το μέσο για να δείτε ποιες είναι οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας, είναι ο καθρέφτης του εαυτού σας. Τώρα συνειδητοποιείτε τι θέλετε από τη σχέση σας και τις συνεργασίες σας, ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες σας και τι θέλετε να λάβετε από την άλλη πλευρά, προκειμένου να νιώθετε ασφαλείς.

Αν βρίσκεστε στην ίδια σελίδα με τον αγαπημένο σας ή μια συνεργασία σας προχωράτε στο επόμενο επίπεδο, διαφορετικά δίνετε ένα τέλος. Αν είστε μόνοι, αναζητάτε άτομα που μπορούν να σας παρέχουν ασφάλεια και σταθερότητα, έτσι ίσως κάνετε μια νέα ερωτική σχέση με κάποιον/α που είναι διατεθειμένος να σας παρέχει συντροφικότητα. Τώρα θέλετε να ανήκετε σε κάποιον/α, έτσι κάνετε σωστές επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Advertisement

Με την Πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί στην εργασία σας, ανταλλάσσετε ιδέες και απόψεις, δίνετε και παίρνετε σωστές συμβουλές. Ίσως γίνει μια ανακατανομή των υποχρεώσεων και των ευθυνών στην εργασία σας ή επωμιστείτε επιπλέον καθήκοντα, τα οποία θα σας αγχώσουν. Αν είστε επιχειρηματίες, μπορεί να απομακρύνετε κάποιους εργαζομένους σας και προσλαμβάνετε νέους, οι οποίοι έχουν επαγγελματική κατάρτιση.

Κάνετε προσπάθειες, προκειμένου η απασχόλησή σας να γίνει πιο δημιουργική και να νιώθετε πιο ικανοποιημένοι. Ίσως κληθείτε να εξυπηρετήσετε κάποια προσφιλή σας πρόσωπα ή να τα φροντίσετε. Βάλτε στην άκρη την τελειομανία σας και να μην είστε υποχονδριακοί, κάνοντας αναλύσεις που κουράζουν το μυαλό σας, αυτό θα έχει αντίκτυπο στην υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, νιώθετε την ανάγκη να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, η ευγλωττία και η εξυπνάδα σας δεν αφήνουν αδιάφορο το αντίθετο φύλο. Αν είστε σε σχέση, επικοινωνείτε συχνότερα με τον αγαπημένο σας, η ζωή σας γίνεται πιο χαρούμενη και διασκεδαστική, νιώθετε να καλύπτονται οι συναισθηματικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Αν έχετε παιδιά θα περάσετε χαρούμενες στιγμές μαζί τους ή μπορεί να έχετε ειδήσεις για μια εγκυμοσύνη. Έχετε δημιουργικές ιδέες και έμπνευση, οι οποίες σας βοηθούν στην προβολή ενός δημιουργικού έργου σας, πράγμα το οποίο συμβάλει στην επέκταση της φήμης σας και το καλό όνομά σας. Προσέξτε την εναλλαγή των συναισθημάτων σας και την έλλειψη σταθερότητας και εφαρμογής των ιδεών σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας, είναι η προστασία σας από τις καταιγίδες της ζωής. Τα συναισθήματά σας προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι έντονα, ενώ η οικογένειά σας και οι συγγενείς σας γίνονται τώρα το επίκεντρο της ζωής σας.

Advertisement

Εάν είχατε διενέξεις με κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, τώρα οι σχέσεις σας βελτιώνονται, διευθετείτε τις δυσκολίες και αφήνετε πίσω σας το συναισθηματικό πόνο και τις ανησυχίες. Απολαμβάνετε μια θετική και χαρούμενη ατμόσφαιρα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προσκαλείτε φίλους στο σπίτι σας και διασκεδάζετε μέσα σε αυτό. Τώρα σας αρέσει να περιποιείστε τους αγαπημένους σας, δίνετε και παίρνετε φροντίδα και ασφάλεια.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top