Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Περίεργη ημέρα γι αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η Άντα Λεούση έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και προειδοποίησε! Για ποια ζώδια θα είναι περίεργη η ημέρα;

ΚΡΙΟΣ: Εργαστείτε πιο μεθοδικά και ανταποκριθείτε στις θετικές προκλήσεις. Αποφύγετε να δημιουργήσετε εσείς το παρασκήνιο, γιατί οι αντίπαλοί σας καραδοκούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε ρόλους, συνεργασίες, σχέσεις και ανοίξτε το δρόμο για πιο εποικοδομητικά και ευχάριστα πράγματα, τώρα που έχετε την τύχη με το μέρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί ακόμα να υπάρχουν άλυτα προβλήματα, αλλά δε θα λείψουν οι ευκαιρίες. Βρείτε τρόπους να συμπλεύσετε με το περιβάλλον σας και αποφύγετε διαφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ήρθε η στιγμή να γίνετε πιο ρεαλιστές σε αυτά που ζητάτε στον έρωτα αλλά και σε αυτά που πρέπει να δώσετε. Τακτοποιήστε με πιο επιθυμητό τρόπο τις οικογενειακές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ: Ίσως η αβεβαιότητα γύρω από αυτά που θέλετε να είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο, αλλά απαιτείται να γίνετε πιο υπεύθυνοι και πρόθυμοι να προσπαθήσετε σοβαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν έχετε λόγο να παραπονεθείτε ότι η ζωή σας είναι ανιαρή αφού θα σας προσφερθούν αξιόλογες ευκαιρίες, οπότε ξεκολλήστε σε ότι δεν τραβάει πια.

ΖΥΓΟΣ: Τα σχέδιά σας είναι μεγαλεπήβολα και έχετε μεγάλες προσδοκίες από αυτά. Ξορκίστε κάθε είδους υπερβολή για να προετοιμαστείτε να τα υλοποιήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κλείστε εκκρεμότητες και βελτιώστε τώρα οικονομικά και σχέσεις. Η μέρα χρησιμεύει για να προετοιμαστείτε για τις μεγάλες απαιτήσεις που έρχονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα ακούσετε πολλές υποσχέσεις, αρκετές από αυτές αξιόπιστες για να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Νιώστε ασφάλεια μέσα από τις σχέσεις σας και ανεβείτε οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα ανακαλύψετε χρήσιμα πράγματα που θα αφορούν την εργασία τα οικονομικά αλλά και τις σχέσεις σας, ενώ το κατασκοπευτικό και επιχειρηματικό σας δαιμόνιο θα μεγαλουργήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην το παρακάνετε με τον έντονο ρομαντισμό και την τάση που έχετε για να εξιδανικεύετε άτομα και καταστάσεις. Ισορροπήστε με ορθολογισμό και δράση.

ΙΧΘΥΣ: Εκτιμήστε τους φίλους και την προσφορά τους προς εσάς, ενώ παράλληλα κάντε το αγαπημένο σας πρόσωπο να έρθει πιο κοντά σας. Τα έξοδα σε σχέδια και στόχους δε θα πάνε χαμένα.

3+1 ζώδια που διατηρούν την ψυχραιμία τους πάντα και παντού!

Μερικοί άνθρωποι αγχώνονται και πανικοβάλλονται με το παραμικρό κι άλλοι είναι “τέρατα ψυχραιμίας” αυτό εκτός από τον χαρακτήρα επηρεάζεται κι από το ζώδιο.

Συναισθηματικές επαφές γι αυτό το ζώδιο: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

Για να δούμε λοιπόν, ποιοι είναι οι πιο ψύχραιμοι του ζωδιακού;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος είναι ένα από τα ζώδια εκείνα που δεν πανικοβάλλονται εύκολα. Για την ακρίβεια, μπορεί γύρω του να γίνεται χαμός, να τρέχει κόσμος από εδώ και από εκεί και να επικρατεί ένα χάος και εκείνος σε κατάσταση… ζεν να προσπαθεί να τους ηρεμήσει και να τους επαναφέρει στην τάξη. Και φυσικά, θα είναι εκείνος που θα μπορέσει με ηρεμία και με καθαρό μυαλό να δώσει την λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι ο άνθρωπος που χρειάζεσαι δίπλα σου σε στιγμές κρίσης ή πανικού. Είναι εκείνος που ψύχραιμα θα δει μια κατάσταση και χωρίς να «τυφλώνεται» από θυμό, φόβο ή άλλο συναίσθημα, να σου δώσει την λύση που αναζητάς και να σε ηρεμήσει. Στα δύσκολα είναι αυτός που θα βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και χωρίς καν να καεί…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για τους Δίδυμους έχεις ακούσει και έχεις διαβάσει πολλά, ωστόσο μπορείς να του αναγνωρίσεις το γεγονός ότι σε δύσκολες στιγμές, το μυαλό τους μπορεί να σκεφτεί καθαρά. Ακριβώς το γεγονός ότι είναι… «δίδυμοι» τους βοηθά να δίνουν άμεσα λύση, καθώς έχουν δυο μυαλά σε… ένα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό είναι υπέρ τους. Σε άλλες περιπτώσεις όμως, όχι. Πάντως σε στιγμή κρίσης ή πανικού, ο Δίδυμος θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα λειτουργήσει άμεσα, χωρίς να χάσει το μπούσουλα.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν καταλαβαίνει από κρίσεις και πανικούς ο Ταύρος. Είναι αυτό που λέμε… βράχος. Όταν οι άλλοι θα τρέχουν πανικόβλητοι, θα έχουν χάσει τα αβγά και τα πασχάλια και δεν θα ξέρουν τι να κάνουν, ο Ταύρος θα είναι εκεί, αγέρωχος, ακίνητος και θα δίνει λύση στο κάθε πρόβλημα. Είναι ψύχραιμος όσο δεν πάει σε κρίσιμες στιγμές και αυτό είναι μεγάλο προτέρημα για εκείνον.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top