Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πέρης Κρητικός: Το πέρασμα του Άρη στον Αιγόκαιρω από 16 Φεβρουαρίου έως 30 Μαρτίου 2020

Ο Άρης είναι εσωτερικός πλανήτης, προσωπικός και εξαιρετικά σημαντικός στο κάθε ωροσκόπιο αφού η θέση του δηλώνει τον χώρο και τον τρόπο μέσα από τον οποίο ένας άνθρωπος μπορεί να επιβεβαιωθεί. Εξίσου σημαντικά είναι τα περάσματα του από ζώδιο σε ζώδιο που κρατούν περίπου 2 μήνες και δίνουν ξεχωριστή ενέργεια, θετική ή αρνητική, στον καθ’ ένα από εμάς ανάλογα με τον τομέα τον οποίο εισέρχεται ο Άρης.

Advertisement

Στην παραδοσιακή αστρολογία ο Άρης στον χώρο του Αιγόκερω θεωρείτε σε θέση έξαρσης , είναι ένα ζώδιο δηλαδή στο οποίο ο Άρης υπερ λειτουργεί, προβάλλοντας στο μάξιμουμ τις ιδιότητες του. Προσωπικά, χωρίς να παραγνωρίζω τις ιδιότητες του Άρη, θεωρώ ότι ο χώρος του Αιγόκερω είναι δεσμευτικός για τον πλανήτη, ουσιαστικά μπλοκάρει ή κάνει σπασμωδική την δράση του και όλα αυτά δεν δικαιολογούν τον τίτλο της έξαρσης. Θα έλεγα ίσως ότι παρ’ ότι μεταβλητός ο Τοξότης μπορεί να δώσει τα στοιχεία που χρειάζεται ο Άρης για να λειτουργεί είτε θετικά είτε αρνητικά την υπερβολή της έξαρσης.

Όπως και να έχει, αυτό το πέρασμα είναι αρκετά σημαντικό για κάθε ζώδιο. Και τώρα θα δούμε ποιους ευνοεί και ποιους όχι με αυτό του το πέρασμα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας και με αυτό του το πέρασμα εισέρχεται στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη. Η ανάγκη να φανείτε με ένα δυναμικό, ίσως και κάποτε υπερβολικό, τρόπο και να δηλώσετε μιας μορφής κυριαρχία ή να επιδιώξετε μια προσωπική ή κοινωνική επιβεβαίωση είναι αυτό που χαρακτηρίζει τις διαθέσεις που σας μεταφέρει ο Άρης από αυτό τον χώρο. Σίγουρα μπορεί να βοηθήσει σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό, οικονομικό και κοινωνικό ανέβασμα των όσων φιλόδοξων Κριών κυνηγούν κάτι τέτοιο. Στην αρνητική του εκδήλωση θα μπορούσε να σας φέρει συχνά σε κόντρες και αντιπαραθέσεις είτε με ανθρώπους εξουσίας/δύναμης είτε και με τους γονείς σας αν είστε νεότεροι, κάτι το οποίο θα πρέπει να το ελέγξετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε το πρώτο ζώδιο που εμφανώς βοηθιέστε από αυτό το πέρασμα. Ι Άρης από την καινούρια του θέση σας δίνει και δύναμη και αποφασιστικότητα και την τόλμη που χρειάζεται για να εκφράσετε δυναμικά όλα όσα έχετε μέσα σας και κάποιες συνθήκες δεν σας επέτρεπαν να τα εκδηλώσετε. Αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε γενικά δυναμικές κινήσεις ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν αιτίες που ερεθίζουν και παροτρύνουν τους Ταύρους να εμβαθύνουν πάνω σε ιδέες, θεωρίες και να αναζητούν εις βάθος ουσιαστικά νοήματα που μπορούν να τους οδηγήσουν σε μια αλήθεια. Παράλληλα αυξάνει την ανάγκη σας γενικά για ταξίδι και αναζήτηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και για εσάς αυτό το πέρασμα δείχνει να λειτουργεί εξαιρετικά δυναμικά. Από την νέα του θέση ο Άρης αυξάνει την κατακτητική σας δύναμη, σας κάνει περισσότερο διεκδικητικούς τόσο απέναντι στο χρήμα όσο και απέναντι στα άτομα με τα οποία σχετίζεστε, αυξάνει την ερωτικότατα και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε όλους τους τρόπους, ίσιους ή πλάγιους, προκειμένου να αποκτήσετε αυτά που επιδιώκετε. Με την ίδια δυναμική μπορείτε να διεκδικείτε και θέματα που είναι συνδεδεμένα με οικονομικές, κληρονομικές ή άλλες, διεκδικήσεις ενώ ταυτόχρονα αυξάνει σημαντικά την λίμπιντο των Διδύμων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πέρασμα του Άρη στον Αιγόκερω είναι αρκετά δύσκολο για τους Καρκίνους. Φέρνει μια περίοδο που οι άνθρωποι με τους οποίους είτε συνυπάρχετε είτε συνεργάζεστε θα είναι εξαιρετικά απαιτητικοί προς εσάς και θα έχουν την τάση να κατευθύνουν τις κινήσεις σας και να σας επιβάλουν τρόπους δράσης. Αυτό μπορεί να φέρει κόντρες αφού θα γίνει αιτία να επαναστατεί η παρορμητική σας φύση στην τάση των άλλων να σας επιβληθούν. Είναι σημαντικό να μετράτε την στιγμή της κόντρας το αν τελικά σας συμφέρει ή όχι να υποχωρήσετε.

ΛΕΩΝ

Από την νέα του θέση ο Άρης σας επιτρέπει είτε να εφαρμόσετε στους επαγγελματικούς σας χώρους ιδέες και σχέδια που έχετε ήδη κατά νου, είτε για πολλούς δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούν με ένα χώρο ο οποίος είναι πιο κοντά σε αυτό που σπούδασαν και που αγαπούν. Ο χώρος της δουλειάς, χωρίς να είναι ήρεμος, σας ζητά να πάρετε πρωτοβουλίες και είναι εποχή που όσοι έχετε γνώσεις ή ηγετικά προσόντα μπορείτε να τα δείξετε και να επιβεβαιωθείτε από αυτή σας την δράση μέσα στους επαγγελματικούς σας χώρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχουμε πει ότι από την αρχή αυτής της χρονιάς κάτι κινείτε πιο δυναμικά στην προσωπική ζωή των ανθρώπων της Παρθένου. Αυτό το πέρασμα του Άρη για κάποιους θα μπορούσε να σημαίνει το πέρασμα στην ζωή τους ενός δυναμικού, επίμονου, και επιθετικού ατόμου που έχει την δύναμη και να σας ενθουσιάσει και να σας αναστατώσει. Κάποιους άλλους θα σας κάνει περισσότερο διεκδικητικούς και κατακτητικούς πάλι σε ό,τι αφορά τον ερωτικό της ζωής σας τομέα. Για τους μεγαλύτερους μπορεί να σημαίνει και μια αναστάτωση από το μεγάλωμα και από μια επαναστατικότητα που μπορεί να χαρακτηρίζει την κίνηση των παιδιών τους αυτό το διάστημα. Στα σίγουρα και σε συνδυασμό και με άλλους παράγοντες, είναι και μια εξαιρετικά γόνιμη περίοδος για την ζωή των Παρθένων που ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο.

⛪️Προσωποποιημένες λαμπάδες με Όνομα & ευχή 🔴 Πείτε μας το όνομα που θέλετε να χαράξουμε και χαρίστε ένα όμορφο δώρο στο βαφτιστήρι σας - Mairyland.gr

ΖΥΓΟΣ

Μόνο θετική δεν μπορεί να είναι η παρουσία του Άρη στον χώρο του Αιγόκερω για εσάς. Η είσοδος του εκεί θα μπορούσε να δώσει αιτίες αναστάτωσης στους οικογενειακούς σας χώρους, στο σπίτι σας, αλλά και στις σχέσεις σας με τους γονείς ή γενικά τους δικούς σας. Σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να φέρει και την είσοδο ενός ατόμου που αναστατώνει με την παρουσία του την οικογενειακή σας ηρεμία ή και άλλες καταστάσεις όπως ζημιές που μπορούν να αναστατώσουν το σπίτι σας. Αυτό το διάστημα θα πρέπει γενικά να προσέχετε σε ποιους ανοίγετε την πόρτα σας και να μην επιτρέπετε σε τρίτους να διεισδύουν και να ανακατεύονται στα οικογενειακά σας θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στον χώρο του Αιγόκερω τόσο η κίνηση όσο και ο λόγος σας θα γίνουν περισσότερο έντονοι και ίσως σπασμωδικοί. Στην προσπάθεια σας να κάνετε τα πράγματα έτσι όπως θέλετε πολλές φορές θα αντιδικείτε με τους ανθρώπους με τους οποίους είτε συμπορεύεστε είτε συνεργάζεστε και γενικά θα ήταν καλό να είστε περισσότερο προσεκτικοί και στα ξεσπάσματα σας μα και στην οδήγηση σας. Σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να φέρει αιτίες διαφωνίας με ανθρώπους του δεύτερου συγγενικού περιβάλλοντος και ίσως μια βιασύνη που να κάνει πρόχειρες τις αποφάσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κτητικότατα που θα εκδηλώνετε απέναντι τόσο σε συναισθηματικές όσο και σε οικονομικές σας κτίσεις θα είναι κάτι που θα σας χαρακτηρίζει στην διάρκεια της διέλευσης του Άρη από τον χώρο του Αιγόκερω. Ίσως θα φέρει λόγους να σας κάνει να νιώσετε ότι πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο δραστήριο για να κατοχυρώσετε οικονομικά σας συμφέροντα αλλά και τις συναισθηματικές σας κατακτήσεις. Με αυτή την θέση θα μπορούσε η ιδιοτέλεια να σας χαρακτηρίζει και να νιώθετε ότι είναι εποχή που πρέπει καθετί που δίνετε να έχει ένα ανάλογο αντάλλαγμα και κέρδος τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στο ζώδιο σας σημαίνει μια δύναμη. Μια ορμή που σας δίνει την τάση να θέλετε να επιβληθείτε στους άλλους. Όσο αφορά τους Αιγόκερους που έχουν αυτά που χρειάζονται για να δηλώνουν κυρίαρχοι, αυτός ο Άρης θα βοηθήσει να κάνετε βήματα προόδου και κινήσεις ισχύος που θα σας επιβεβαιώνουν και στους γύρω σας και κοινωνικά. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που αφορούν πιο ανώριμους Αιγόκερους με αυτόν τον Άρη θα προσπαθήσουν επιθετικά και δημιουργώντας ρήξη να επιβληθούν απέναντι είτε σε πιο αδύναμους είτε σε άτομα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος χωρίς ουσία. Γενικά ο Άρης εδώ είναι μια δύναμη που όταν την χρησιμοποιεί κάποιος με μυαλό γίνετε δύναμη δημιουργίας. Για κάποιον όμως ανώριμο είναι ανόητη επιθετικότητα.

Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα θέση του Άρη δεν μπορεί να είναι θετική για τους Υδροχόους. Το διάστημα της παραμονής τους στον Αιγόκερω μπορεί να δώσει ειδήσεις και αιτίες που μπορούν να αναστατώσουν τον ευαίσθητο ψυχισμό σας μα και να δώσουν έγνοιες-προβληματισμούς που να μην σας επιτρέπουν να έχετε ήσυχο ύπνο και εσωτερική ηρεμία. Αυτό μπορεί να οφείλετε σε πολλούς παράγοντες ή γεγονότα ου χωρίς να σας αφορούν άμεσα, σε αυτή τουλάχιστον την φάση, έχουν την δύναμη να σας ταράζουν. Ακόμα αυτό το διάστημα θα μπορούσατε να ακούσετε σχόλια τα οποία να σας ενοχλήσουν, φήμες ή υπονοούμενα τα οποία να σας πειράξουν. Είναι καλό να αποφεύγετε συναναστροφές με άτομα που αγαπούν το κουτσομπολιό και γενικά τους αρέσει να ανακατεύουν την ζωή των άλλων. Ακόμα φαίνεται ότι ίσως ένας άνθρωπος του κοντινού σας περιβάλλοντος θα μπορούσε να σας ενοχλήσει με τις συμπεριφορές του.

ΙΧΘΕΙΣ

Από την νέα του θέση ο Άρης, και κυρίως σε εσάς που εξαρτάτε την εργασία και την οικονομία σας από τον κόσμο, θα σας δείξει ότι είναι απαραίτητο να αυξήσετε την κοινωνικότητα σας και να είναι πιο συχνή η παρουσία σας σε χώρους μέσα από τους οποίους θα μπορούσε να έρθετε σε επαφή με άτομα που είτε ενδιαφέρονται για αυτό που κάνετε είτε μπορούν να ενισχύσουν με κάποιο τρόπο την οικονομία σας. Με δεδομένο ότι αν όχι όλοι οι περισσότεροι Ιχθύες δεν είστε εύκολοι στο να ανοίγεστε σε κόσμο που δεν γνωρίζετε, αυτό το διάστημα και εφ’ όσον κάνετε πράγματα τα οποία απευθύνονται στον κόσμο, θα πρέπει κατά κάποιον τρόπο αναγκαστικά να συμμετέχετε για δικό σας όφελος σε περισσότερες κοινωνικές δράσεις. Ακόμα ίσως θα μπορούσατε είτε να πάρετε συμβουλές είτε μια αν όχι μεγάλη, ουσιαστική, οικονομική στήριξη από ένα άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top