Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πες μου το ζώδιό σου, να σου πω τι ώρα κοιμάσαι τα βράδια

Υπάρχουν οι πολύ πρωινοί τύποι που σημαίνει ότι κοιμούνται νωρίς το βράδυ. Υπάρχουν όμως και αυτοί που ξενυχτάνε μέχρι αργά χωρίς απαραίτητα να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.  Η δεύτερη κατηγορία θα κοιμηθεί νωρίς μόνο αν τις προηγούμενες μέρες δεν έχει κοιμηθεί καλά.

Advertisement

Αν βιάζεσαι να τους κατηγορήσεις ότι δεν εκμεταλλεύονται τη μέρα, η απάντηση -πέρα από το ότι ίσως εκμεταλλεύονται τη νύχτα τους- έρχεται από την αστρολογία. Κάποια ζώδια είναι φτιαγμένα να κοιμούνται αργά.

Μπορεί η καραντίνα να έχει αλλάξει λίγο τη ρουτίνα του ύπνου μας αλλά υπό κανονικές συνθήκες τα πράγματα ειναι κάπως έτσι:

Κριός: κοιμάται στις 23:00 ή στις 4:00

Ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και έχει αρκετή ενέργεια. Ωστόσο, αυτή η ενέργεια εμφανίζεται ξαφνικά και καταλήγεις από τη μία να νιώθει γεμάτος και το επόμενο λεπτό να είσαι κουρασμένος. Είναι on και off.

Ταύρος: κάπου ανάμεσα στις 21:00 και τα μεσάνυχτα

Ο Ταύρος είναι υπναράς. Δεν θέλει να μένει ξύπνιος μέχρι αργά και αν αυτό συμβεί θα είναι γιατί κάνει μαραθώνιο σειρών στο Netflix. Αγαπάει το κρεβάτι του και του αρέσει να χουζουρεύει  όσο περισσότερο μπορεί.

Δίδυμος: οποιαδήποτε ώρα μεταξύ 1:00 και 5:00

Οποιαδήποτε προοπτική για έναν καλό ύπνο έχει εξανεμιστεί. Ακόμα κι αν είναι εξαντλημένος, το μυαλό του τρέχει με 100 μίλια την ώρα. Αυτό είναι αρκετό για να τον κρατήσει ξύπνιο μέχρι την ανατολή του ηλίου, εντελώς αγχωμένο με τα υποθετικά σενάρια.

Καρκίνος: γύρω στα μεσάνυχτα μέχρι τις 2:00

Ο Καρκίνος είναι  πάντα ενθουσιασμένος για να βγει έξω και να ξενυχτίσει. Αυτό ισχύει μέχρι που φτάνει εκείνη η ώρα. Όσο οι άλλοι λυσσάνε αυτός αρχίζει να σκέφτεται τη ζεστή κουβερτούλα του και προσπαθεί να ξεγιστρήσει από το πλήθος.

Λέων: το πιο νωρίς είναι το 21:00 και το πιο αργά το 2:00

Του αρέσει να είναι το επίκεντρο και να γοητεύει τους πάντες γύρω του αλλά όλο αυτό μπορεί να είναι εξαντλητικό. Θέλει να είναι η ψυχή του πάρτι αλλά με κάποιο όριο. Όταν είναι ώρα για ύπνο, τους αφήνει πολύ ευχαρίστως να τον επιθυμήσουν.

Παρθένος: οποιαδήποτε ώρα από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 4:00

Πότε πιστεύει ένας Παρθένος ότι είναι η κατάλληλη ώρα για να υπεραναλύσει τα πάντα; Ακριβώς, την ώρα που πέφτει στο κρεβάτι. Μένει ξύπνιος μέχρι αργά κυρίως γιατί τότε είναι που ο εγκέφαλός του κάνει υπερωρίες και δημιουργεί νέες ανησυχίες.

Ζυγός: ανάμεσα στις 22:00 και τη 1:00

Ο Ζυγός είναι κοινωνικός και ο είναι ο πρώτος που θα στεναχωρηθεί να τελειώσει μια βραδιά. Ωστόσο, δεν είναι και έτοιμος να ξυπνήσει την επόμενη μέρα με μαύρους κύκλους. Άλλωστε έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς.

Σκορπιός: είτε στις 20:00 είτε στις 5:00

Advertisement

Είναι πλάσμα της νύχτας. Ο Σκορπιός είναι όμως των άκρων οπότε σίγουρα υπάρχουν νύχτες που θα κοιμηθεί πολύ νωρίς και έπειτα νύχτες που θα κοιμηθεί πολύ αργά. Εξαρτάται από το πόσο ζωηρός νιώθει.

Τοξότης: οποιαδήποτε στιγμή ανάμεσα στη 1:00 και τις 4:00

Είναι ο ορισμός του αυθορμητισμού οπότε θα πάει στο κρεβάτι οποιαδήποτε ώρα του έρθει. Δεν είναι εύκολο να μαντέψεις. Αυτό που είναι σημαντικότερο όμως για έναν Τοξότη από τον ύπνο είναι να μην νιώσει ότι χάνει κάτι. Δεν αντέχει το FOMO.

Αιγόκερως: κάποια στιγμή ανάμεσα στις 22:00 και τα μεσάνυχτα

Ο Αιγόκερως αρέσκεται στο να φέρεται σαν να είναι πού σκληραγωγημένος αλλά θα πρέπει να το παραδεχτεί: είναι old soul και του αρέσει να πηγαίνει για ύπνο νωρίς. Ο λόγος που ξαγρυπνά είναι μόνο επειδή βλέπει βίντεο στο YouTube.

Υδροχόος: είτε στις 23:00 είτε στις 5:00

Είναι κορώνα-γράμματα το αν θα πάει για ύπνο νωρίς. Αν έχει μια κοινωνική υποχρέωση το επόμενο πρωί θα προσπαθήσει πολύ να κοιμηθεί. Ωστόσο, ο Υδροχόος μπορεί να είναι εύκολα ένας από αυτούς που ξαγρυπνούν διαβάζοντας άρθρα για φαντάσταμα στη Wikipedia.

Ιχθύς: είτε στην ανατολή είτε στη δύση

Ζει σε έναν ονειρικό κόσμο έτσι κι αλλιώς οπότε ποιο το νόημα να κοιμηθεί; Υπάρχουν απλά νύχτες που δεν είναι πιθανό να συμβεί. Ξέρει όμως ότι μπορεί να αναπληρώσει με μιας όλον εκείνο τον ύπνο που χρειάζεται. Δεν μπορεί να αρνηθεί εκείνα τα “πρωινά” ξυπνήματα στις 16:00.

marieclaire.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top