Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη: “Πιο ανάλαφρος μήνας ο Μάιος, ωστόσο…”

Τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο έκανε ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος τόνισε, πως θα είναι μεν πιο ανάλαφρος μήνας, ωστόσο θα υπάρξουν κάποια οικονομικά αλλά και αισθηματικά προβλήματα. Τι ανέφερε για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά;

Advertisement

Συγκεκριμένα, ο αστρολόγος ανέφερε για το νέο μήνα: “Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης καταφθάνει, με διαθέσεις να μας επιστρέψει στην “κανονικότητα” αποδεχόμενοι τις συνέπειες της κρίσης που ήδη και συνεχίζεται. Ο Μάης είναι ένας πιο ανάλαφρος μήνας, ωστόσο η Αναδρομή της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων θα έχει τις επιπτώσεις τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα”. Εκτός όμως, από τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη, δείτε εδώ όσα είπε η Βίκυ Παγιατάκη για το τριήμερο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Μάιος είναι ένας μήνας καινούριων εξελίξεων και αλλαγών. Θα παρουσιάσει καινούρια ενδιαφέροντα από τη μια, αλλά θα προκαλέσει και μια σειρά νέων καθυστερήσεων από την άλλη. Ευαισθητοποιείται πολύ η προσπάθεια για να καλύψετε την συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια και κατάσταση. Διαφοροποιείται το κλίμα στη δουλειά σας μετά τα μέσα του μήνα.

Ενεργοποιούνται παρασκηνιακοί κίνδυνοι που πρέπει να τους προσέξετε. Αλλάζουν τα δεδομένα στις συνθήκες της δουλειάς σας στα οποία όμως πρέπει να προσαρμοστείτε. Η υπεράσπιση των ιδεών και της γνώμης σας θα έχει κάποιο κόστος. Οι διαθέσεις των άλλων δεν θα είναι σταθερές και θα πρέπει να τις ανεχτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι πλούσιος σε περιστατικά και αρκετά δοκιμαστικός σε σχέσεις και σε μεταβολή συνθηκών εργασίας. Το ξεκίνημά του είναι περισσότερο επεισοδιακό και εμπόλεμο. Το τελευταίο δεκαήμερο σας δίνει περισσότερες εναλλακτικές και διευκολύνσεις. Το οικονομικό θα σας απασχολήσει πιο έντονα μετά τα μέσα του μήνα.

Μια ενδεχόμενη αισθηματική απογοήτευση ίσως σας δώσει την ευκαιρία μιας καλύτερης σκέψης. Τα φετινά σας γενέθλια σας βρίσκουν υποχρεωτικά αλλαγμένους και σας αναγκάζουν να αποκτήσετε καινούριες τακτικές και συνήθειες, προκειμένου να διατηρήσετε πρακτικές και βασικές ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας αυτός είναι μια μετάβαση. Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας μετά τις 12 και σας βοηθά να υπερασπιστείτε αυτά που χρειάζεστε και αυτά που πιστεύετε. Η Αφροδίτη γυρνά ανάδρομη στο ζώδιό σας στις 13, η οποία θα φέρει καθυστερήσεις σε ότι αφορά την οικονομική και την αισθηματική σας πορεία.

Θα σας βοηθήσει όμως να κάνετε μια δεύτερη σκέψη για αυτούς τους τομείς, που ίσως αποδειχτεί ωφέλιμη. Ο Άρης, μετά τις 13 περνά στους Ιχθύς διαφοροποιώντας το κλίμα στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας υποθέσεων και υποχρεώνοντάς σας να γίνετε περισσότερο αγωνιστικοί, ή και ηρωικοί

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας αυτός σας βοηθά να σκεφτείτε πρακτικά, αλλά και να συμπεριφερθείτε ρεαλιστικότερα. Κάποιες επιθυμίες ή προσδοκίες υλοποιούνται, ωστόσο θα πρέπει να παλέψετε ένθερμα ψυχολογικά για να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας, όλα αυτά που σας απασχολούν και έχουν μείνει στη μέση, εξ αιτίας του γενικότερου κλίματος.

Ο Άρης μετά τις 12 περνά στους Ιχθύς και αυτό συμβάλλει στην βελτίωση του κλίματος, όσον αφορά την πορεία των επιδιώξεών σας. Το πρώτο όμως δεκαήμερο θα σας κουράσει και θα πρέπει να είσαστε και υποψιασμένοι και οργανωμένοι για να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό. Η αισθηματική σας ζωή συνεχίζει να περνά μεταβατική φάση. Οι εντυπώσεις που θα σας δοθούν, θα αναθεωρηθούν αργότερα.

ΛΕΩΝ

Περίεργο αλλά όχι κακό το διάστημα. Φορτισμένο επαγγελματικά πάνω από όλα. Μέχρι τις 10 ο Άρης από τον Υδροχόο συνεχίζει να σας προκαλεί με την συμπεριφορά ανθρώπων που δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Μετά τις 13, η ανάδρομη Αφροδίτη θα φέρει αναπόφευκτες καθυστερήσεις σε συναλλαγές και σε συνεργασίες. Βρείτε έξυπνα επιχειρήματα να δικαιολογήσετε τις δύσκολες φάσεις που θα υπάρξουν.

Οργανώστε τον χρόνο και τον δυναμισμό σας για να αξιοποιήσετε με κάθε δυνατό τρόπο τις όποιες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι την ώρα που σας αιφνιδιάζουν οι ανθρώπινοι παράγοντες, ή σας πιέζουν οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κατάσταση είναι εναλλασσόμενη και ο μήνας έχει πολλές μεταβολές. Οι επιδιώξεις σας θα χρειαστούν μεγάλο σθένος εκ μέρους σας για να επιτευχθούν. Το νευρικό σας σύστημα θα δοκιμαστεί. Η εργασία θα έχει περισσότερες απαιτήσεις από εσάς, κυρίως μετά τα μέσα του μήνα, ενώ την ίδια περίοδο δοκιμάζεται η αισθηματική σας ζωή και ενδεχομένως η κατάσταση των οικονομικών σας.

Πολύ ουσιαστικό προβλέπεται το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου για αποφάσεις που θα πάρετε, ή για καινούρια σχέδια που θα βάλετε σε εφαρμογή. Οι περισσότερο φιλόδοξοι, όσοι βρίσκεστε στο μέσον μιας κατάστασης και οι σπουδαστές, βάλτε τα δυνατά σας να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο των δύο προηγούμενων μηνών, προκειμένου να αποφύγετε την εκδοχή εκκρεμοτήτων και ελλείψεων που μπορεί να διαιωνιστούν.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας αυτός θα σας φέρει μεγάλες συναισθηματικές αναμοχλεύσεις. Θα πάρετε αποφάσεις και θα υποχρεωθείτε να τις αναθεωρήσετε. Να είσαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για κάτι αιφνίδιο, όχι υποχρεωτικά άσχημο, αλλά μεταρρυθμιστικό. Το βάρος των εξελίξεων πέφτει στο δεύτερο δεκαπενθήμερο όπου τότε πρέπει να είστε οργανωτικοί καλύτερα προετοιμασμένοι.

Η αισθηματική σας ζωή θα έχει διακυμάνσεις εξ αιτίας της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης μετά τις 13 του μήνα. Την ίδια όμως περίοδο μπορείτε να αναπτύξετε τη δύναμη της σκέψης, του λόγου και της εκφραστικής πρωτοβουλίας που θα σας βοηθήσει να διαλύσετε σύννεφα και να διώξετε ασάφειες. Επιμεληθείτε καλύτερα την υγεία και την ασφάλεια της δουλειάς σας μετά τις 15 του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς ο μήνας είναι καταλυτικός σε ότι αφορά την κοινωνική και την αισθηματική σας ζωή. Πολλά θα συμβούν και άλλα τόσα θα αλλάξουν. Παρά τις καθυστερήσεις που θα προκύψουν σε νευραλγικούς τομείς, σε άλλους τόσους οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Η διαίσθησή σας θα βοηθήσει την αντίληψή σας για να καταλάβετε, ότι τώρα αρχίζει μια μεγάλη αλλαγή σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Οι συνθήκες της προσωπικής σας ζωής αναδιοργανώνονται και οι επαγγελματικές σας συνήθειες αλλάζουν. Αποφύγετε να συμπεριφερθείτε με αντίδραση και πείσμα και προσαρμοστείτε στο ρεύμα των γεγονότων προσαρμοζόμενοι σε αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisement

Το πέρασμα του Ήλιου από τον Ταύρο δίνει έμφαση στη βελτίωση της εργασίας και στην κατάσταση της υγείας σας. Η Αφροδίτη στους Διδύμους διαταράσσει κάπως τον τομέα των σχέσεων που σας αφορούν άμεσα, αλλά δεν παύει και να σας εξυπηρετεί. Το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύς σας αφυπνίζει υποχρεωτικά και σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα.

Η παρατεταμένη σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, επωάζει ένα καινούριο οικονομικό και συναισθηματικό μέλλον. Μη βιάζεστε να το δείτε να ανατέλλει! Το παιχνίδι θα κριθεί στο δεύτερο μισό του Μαίου και είναι τότε που θα σας δείξει η τύχη την τακτική που πρέπει να αναπτύξετε, ή τους καινούριους δρόμους που πρέπει να ακολουθήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λίγο βελτιωμένος προβλέπεται ο μήνας αυτός σε σχέση με τους τρεις προηγούμενους. Αρκετά πράγματα είναι ακόμη ασαφή και περίεργα, αλλά ωστόσο μπορείτε να πάρετε μια καινούρια θέση και στάση απέναντι σε όλα αυτά που σας αφορούν και σας επηρεάζουν.

Οι συχνότητες αλλάζουν, όπως επίσης και η ροή των συμπτώσεων. Το γήινο στοιχείο του Ταύρου σας βοηθά να υποστηρίξετε αυτά που χρειάζεστε και που αγαπάτε. Το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύς μπορεί να πραγματοποιήσει ένα όνειρό σας, με ένα μαγικό τρόπο. Γενικότερα είναι ο πρώτος καλός μήνας σε μια τόσο επεισοδιακή χρονιά που διανύουμε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαΐου και η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας μέχρι τις 12, θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση αλλά και σε μεγάλη νευρικότητα. Τα εξωτερικά γεγονότα θα επηρεάσουν τον άξονα της οικογενειακής και της επαγγελματικής σας καθημερινότητας.

Δεν θα λείψουν καθυστερήσεις σε επιδιώξεις, αλλά θα αποδειχτεί ότι είναι για το καλό σας. Ένα σχέδιο μπορεί να ανατραπεί, ή να αναβληθεί. Μη λυπηθείτε αν προκύψει κάτι τέτοιο. Θα βρεθούν άνθρωποι να σας εξυπηρετήσουν την ώρα της ανάγκης. Το τελευταίο δεκαήμερο ανοίγουν δρόμοι και διέξοδοι μετά από πολύ καιρό εγκλεισμού, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

ΙΧΘΥΣ

Δείτε μια εποχή με συνεχώς εναλλασσόμενο κλίμα. Παρά τους περιορισμούς που έχετε υποστεί, διευκολύνεστε στην καλύτερη προσαρμογή της νέας εποχής που διαμορφώνεται κάτω από την καθοδήγηση των ισχυρών. Προσωπικά θέματα και οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν ποικιλοτρόπως. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας μετά τις 12 του μήνα, τονίζει την δημιουργικότητά σας, αλλά και γίνεται αιτία ταλαιπωρίας του νευρικού σας συστήματος.

Advertisement

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα προβλέπεται καταλυτικό για την εξέλιξη του αντικειμένου της δουλειάς σας, αλλά και για κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι την ώρα που θα σας δοκιμάζουν αιφνιδιασμοί γεγονότων και συμπεριφοράς τρίτων που δεν είχατε υπολογίσει στην εκδήλωσή τους.

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top