Connect with us

ΖΩΔΙΑ

«Κόκκινος» συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη: Επεισοδιακός Σεπτέμβριος ειδικά για αυτά τα ζώδια

Πρώτη ημέρα του Σεπτέμβρη 2020 και ο κορυφαίος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί πέντε συγκεκριμένα ζώδια για όσα… έρχονται! Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου δεν ξεκινάει πολύ καλά…

Advertisement

Αναταραχές σε σχέσεις, είτε επαγγελματικές, είτε φιλικές, εντάσεις, οικονομικά προβλήματα…

Κριός Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας σας αναγκάζει να παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας, όσο και αν θέλατε να ξεφύγετε προς πιο ευχάριστες και πιο ανέμελες καταστάσεις. Είναι η εποχή της δουλειάς και δεν πρέπει να απογοητεύεστε από τα μικρά αποτελέσματα. Προσωπικά και αισθηματικά μην αφήνετε την παρόρμηση να σας παρασύρει σε λόγια και πράξεις με μεγάλο κόστος. Η επιμονή σας βγάζει από τα αδιέξοδα ενώ ο κυβερνήτης σας Άρης στο ζώδιό σας, ανάδρομος από τις 10 και μετά, είναι υπεύθυνος για τις εντάσεις στο προσωπικό σας περιβάλλον, αλλά και για την εμπόλεμη διάθεση που σας κυριεύει όταν υπερασπίζεστε το δίκαιο και τους αγαπημένους σας.

Ταύρος Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Μικρές ευχάριστες συμπτώσεις, ειδήσεις από άτομα που είχατε να δείτε και να ακούσετε καιρό και μικρά χαρούμενα απρόοπτα είναι τα σχέδια του μήνα για εσάς. Όπως είναι φυσικό αυτά είναι ικανά να σας φτιάξουν τη διάθεση και να σας χαρίσουν χαμόγελα. Επαγγελματικά φανείτε ρεαλιστές αλλά και αισιόδοξοι και μην δίνετε βάση σε φήμες που δεν έχουν καμία υπόσταση. Προσέξτε κάποιους επαγγελματικούς ανταγωνισμούς, αφερέγγυους ανθρώπους και όλους εκείνους οι οποίοι σας προκαλούν με τον οποιονδήποτε τρόπο. Εξουδετερώστε το παρασκήνιο με το να χαρείτε ανθρώπους με τους οποίους έχετε πάντα ευχάριστη επικοινωνία.

 

Δίδυμος Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Είναι δύσκολο να πείσετε κάποιους στα επαγγελματικά σας να αλλάξουν τακτική και να προσπαθήσουν να δουν το δάσος, παρά το δέντρο. Κρατήστε τις ιδέες σας για πιο πρόσφορες εποχές και μην απογοητεύεστε όταν οι άλλοι δεν μπορούν να αντιληφθούν τη συντομία της ευθείας. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό από τις 10 του μήνα και μετά, δημιουργεί ένταση στα οικογενειακά σας θέματα τα οποία θα έρθουν στο προσκήνιο με περίεργο τρόπο. Φανείτε διαλλακτικοί εκεί που συναντάτε σθεναρή αντίσταση. Δείξτε κατανόηση σε θέματα που ταλαιπωρούν άμεσα τους άλλους και έχουν αντίκτυπο και στη δική σας καθημερινότητα. Βάλτε στο συρτάρι σκέψεις και μην ψάχνετε τώρα να βρείτε τον ψύλλο στα άχυρα.

Καρκίνος Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Αναβολές και καθυστερήσεις περιλαμβάνει το επαγγελματικό σας πρόγραμμα για τον Σεπτέμβριο, γι αυτό φροντίστε να διαθέτετε εναλλακτικές δραστηριότητες και επαφές. Η επιστροφή από τις διακοπές δεν είναι για τους περισσότερους από εσάς όπως την είχαατε φανταστεί και καλό θα ήταν να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που βρήκατε. Επίσης, Είναι σημαντικό να πείσετε τους άλλους γύρω σας για τις καλές σας προθέσεις και να δώσετε νέα ώθηση στα ενδιαφέροντά σας και γιατί έτσι μειώνετε την ένταση και έχετε πιο καθαρό μυαλό για να σκεφτείτε τη στρατηγική σας. Πολλούς, σας απασχολεί η υγεία κάποιου δικού σας και πρέπει να κάνετε τις δέουσες ενέργειες. Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό στις δυσκολίες των άλλων.

Λέων Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Περισσότερο από άλλες φορές πρέπει να δώσετε βάση στις ανάγκες της οικογένειας ή του συντρόφου σας. Το γεγονός ότι είστε βέβαιοι για τις επιλογές σας δεν καθησυχάζει τους άλλους γύρω σας με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση και προστριβές στο προσωπικό σας περιβάλλον. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό από τις 10 του μήνα δημιουργεί κραδασμούς και κενά ρευστού στα οικονομικά, καθώς κάτι προκύπτει την τελευταία στιγμή και σας υπενθυμίζει μια εκκρεμότητα ή κάποια άλλη υποχρέωση. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας βοηθά με τον παράγοντα της τύχης, ανοίγει περισσότερους δρόμους και επιλογές από αυτές που είχατε σκεφτεί και δίνει εύνοια σε μαθητές και σπουδαστές στην εκπαιδευτική τους ζωή. Τέλος, η βοήθεια προς τρίτους λειτουργεί ευεργετικά και για εσάς!

Παρθένος Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Οι παρεμβάσεις σας στην εργασία θα συναντήσουν σθεναρή αντίσταση. Καλό είναι λοιπόν να παραμείνετε αμέτοχοι σε νέα εγχειρήματα, τα οποία έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύετε. Αισθηματικά και προσωπικά θέματα πρέπει να αντιμετωπιστούν χωρίς ίχνος εγωισμού, καθώς η Αφροδίτη από τον Λέοντα και ο ανάδρομος Άρης στον Κριό από τις 10 και μετά, αλλάζουν πολλά από τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι σήμερα. Φανείτε διπλωμάτες και κρατείστε αποστάσεις από θέματα που δεν σας αφορούν, δεν σας ζητούν λύσεις και δεν σας προβληματίζουν. Ταξίδια και μετακινήσεις, καλύτερα να γίνουν στα στενά πλαίσια των πρώτων δέκα ημερών..

Ζυγός Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Ξεπεράστε τους φόβους σας, αφήστε περιθώρια στους δικούς σας ανθρώπους να λειτουργήσουν με τον τρόπο τους, σταματήστε τις παρεμβάσεις σε θέματα που δεν σας αφορούν και λειτουργήστε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ελευθερία. Οι άλλοι γύρω σας, ξέρουν πολύ καλά τον χαρακτήρα και τις ποιότητές σας και θα καταφέρουν να σας αιφνιδιάσουν μετά τις 10 Σεπτεμβρίου, τότε δηλαδή που ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στον απέναντί σας Κριό. Μυστικές ερωτικές σχέσεις και άλλες λειτουργίες πρέπει να παραμείνουν ως έχουν, γιατί διαφορετικά μπορεί να εκτεθείτε και να μην μπορείτε να δικαιολογηθείτε πειστικά. Γι αυτό λοιπόν, λειτουργήστε προνοητικά και αμυντικά στις προσωπικές σας σχέσεις!

Σκορπιός Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Advertisement

Πρακτικά είστε καλύτερα από άλλους, αν και είναι φανερή η κούρασή σας. Φροντίστε να χαρείτε λοιπόν περισσότερο την καθημερινότητά σας και αν δεν σας ικανοποιεί έτσι όπως είναι, φροντίστε να την αλλάξετε με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε! Επαγγελματικά μην φανερώνετε ακόμα τα σχέδιά σας και μην ακυρώνετε έτσι τα πλεονεκτήματά σας! Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, σε συνδυασμό με την παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα, είναι πιθανόν να σας παραπλανήσουν στα αισθηματικά σας και να σας δημιουργήσουν πρόσθετους πονοκεφάλους. Είναι προτιμότερο να βρείτε την αφορμή και την ευκαιρία και να απαλλαγείτε τώρα από συναισθηματικές εξαρτήσεις που δεν ευδοκιμούν..

Τοξότης Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Οι δυσκολίες σας τρέφουν και βρίσκετε αφορμή για να φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις ακόμα περισσότερο. Ευνοείτε και ευνοείστε από τα απρόοπτα, τα οποία θεωρείτε σημάδια αλλαγής πορείας. Αυτή η ιχνηλασία μπορεί να σας οδηγήσει κάπου καλύτερα από τις τρέχουσες συνθήκες γύρω σας, μπορεί όμως να σας αλλάξει ριζικά την επαγγελματική σας ενασχόληση. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σας παρακινεί να είστε ριψοκίνδυνοι στα αισθηματικά και απαιτητικοί στα κοινωνικά σας. Ο Άρης, ανάδρομος στον Κριό από τις 10 του μήνα, ανατρέπει σενάρια, δημιουργεί εντάσεις στο περιβάλλον και μερικές φορές, σας αναγκάζει να υιοθετήσετε συμπεριφορά που δεν ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Όταν οι άλλοι σας δυσκολεύουν, είναι καλύτερα να χαρίζετε στον εαυτό σας ποιοτικό χρόνο!

Αιγόκερως Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Σας απασχολούν συγκεκριμένα υπαρξιακά «γιατί», αλλά επειδή δεν προβλέπεται να βρείτε άμεσα τις απαντήσεις, θα ήταν καλύτερα να ασχοληθείτε με τα θέματα της απτής πραγματικότητας. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σας υπενθυμίζει ότι επαγγελματικά είστε ικανοί για περισσότερα, αν ξεπεράσετε αγκυλώσεις και παραδοσιακές τεχνικές. Αισθηματικά αφήστε τις σφυγμομετρήσεις για τους άλλους και συμπεριφερθείτε φυσιολογικά. Διαπραγματευτείτε την καθημερινότητά σας και ξεκινήστε από διεκδικήσεις που θα σας φέρουν σε πλεονεκτική θέση στο αποτέλεσμα. Σε πρακτικά θέματα φανείτε περισσότερο δημιουργικοί και τολμηροί. Οικονομικά, όλα τα παραπάνω, μαζί!

Υδροχόος Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα δημιουργεί ενεργές όψεις με τον Άρη από τον Κριό, καθ όλη τη διάρκεια του μήνα. Μέχρι τις 10 σας βοηθά να ξεπεράσετε τον εαυτό σας στις επιδιώξεις σας, αλλά μετά, στην ανάδρομη πορεία του, ο Άρης, μπορεί να συμπαρασύρει όλα όσα χτίσατε ή επιδιώξατε μέχρι τώρα. Φροντίστε λοιπόν τις εναλλακτικές που διαθέτετε, μην κάνετε σενάρια τα οποία πιστεύετε ακράδαντα και προνοήστε για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί χωρίς τη γνώμη σας. Επίσης, στα πρακτικά σας θέματα φροντίστε να διατηρείτε τον βασικό έλεγχο για να διαφυλάξετε τόσο εσάς, όσο και τους γύρω σας. Αισθηματικά, δώστε την πρέπουσα σημασία σε μια νέα γνωριμία!

Ιχθύς Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα πυροδοτεί αντιδράσεις στην εργασία και επηρεάζει σημαντικά τη διάθεση και την ψυχική σας υγεία. Κάποιοι μικροί αιφνιδιασμοί επιδρούν με αρνητικό τρόπο στο προσωπικό σας περιβάλλον και δημιουργούν εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι καταστάσεις μεταβάλλονται από τη μια στιγμή στην άλλη και πρέπει να προσέξετε, καθώς από τις 10 και μετά, η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό ανατρέπει δεδομένα, επηρεάζει σχέσεις, δημιουργεί ανταγωνισμούς και, μερικές φορές, σας βάζει στο περιθώριο των όσων συμβαίνουν και σας αφορούν. Η υπομονή, ίσως και η αδιαφορία, είναι το καλύτερο όπλο σας για αυτήν την τόσο ρευστή περίοδο.

Πηγή: Oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top